herkese selamm kızlarropuyorumnanaktanburda boş yer olduğunu gördüm ben de katılabilir miyim aranıza :Saruboceq:acilen 5 kilo vermem lazım da son günlerde hiç tutamıyorum kendimi 60 kiloyum en kısa zamanda 55 olmak istiyorum sitede dtox listesi gördüm onu uygulamak istiyorum desteğinize çok ihtiyacım var her akşam gelip her şeyi yazarım iş yerinde de girebilirsem girmeye çalışırım cumaları tartılıp bildiriyoruz dimiyerimsenibentakım ruhuna hep inanmışımdır sadece burda başarabilirim gibi geliyo tek başına olmuyo yaa yarın sabah tartılıp başlıyorum dtoxa inşallah görüşmek üzere:lepipuyorumnanaktan
mrb kızlar.boş yeriniz varsa beni de alabilir misiniz
ben yaklaşık 4-5 aydır diyetteyim ve toplamda 6-6,5 gbi bi kilo verdim.
şu an 1,64 boyunda 56,5 kiloyum.hedefim 53 e düşebilmek.çok değilmafoldumben
ama artık kilo vermem çok yavaşladı hatta durdu bile diyebilirim ve tabi bu durum sinirlerimi bozuyo.anlayacağınız yeni bi motivasyona ihitiyacım var
anladığım kadarıyla her cuma kilo bildirimi yapmamız gerekiyo.bunun dışında gereken bişey varsa birisi beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
kandiliniz mübarek olsun bu aradaa.s
hoşgeldiniz arkadaşlar.
şu an kontenjanımız fazlası ile doldu ama bize takılın, önemli olan motivasyon paylaşım. En ufak boşlukta alırız sizi.