• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pia bende sevemiyorum yesil cayi ama sogutup tepeme dikiyorum oldu bittiye geliyor alistim artik..

Ya farkettimde basenlerimde igrenc catlaklar var sinir oluyorum:25:
 
Herkese MERHABALAR:16:Mini mini birlerin öğretmeni bendeniz geldim :60::60:
 
Son düzenleme:
menüm

saat 10:00
bir bardak süt içine bir çay kaşığı neskafe

saat 11:30

1 yumurta
domates peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

saat15:00

1 şeftali,200 gr yoğurt

saat 18:30

bol salata
Bilgencim afiyet olsun canım da menünü bende beğenmedim.Daha oturtamadım demişsin ama bu kadar yemekle Allah korusun rahatsız falan olursun.Hem çalışıyorsun birde çocuk var.Daha düzenli yemeye çalış canım.

Pisttt:)) napiyonuz bakim fistiklar, gece hic uyumadan eskisehirden istanbula geldim, tam gun egitim verdim(ogrencilere acidim vallahi, uykusuzluktan cenem dustu).gecmisi azzicik okudum ama, nasil bitecek o gecmis yahuu:))

Hosbulduk kizlar;)))

Ben vallahi 1 haftadir diyet yapmadim,tartilmaya korkuyorum:((

Ama guzel haber bu cumartesii teyze oglum evleniyor,42 beden abiye elbise aldim, coook mutlu oldum:)))
Kolay gelsin canım.Bende tek düşük çeneli benim zannederdim sende varmışsın :60::60: 42 been elbise almışsın çok güzel.Bu gidişle bir 10kgmıda versen 38 beden olursun:16:

Bilgencim iyisin degil mi?? Senden cocuklari degil zirnik alamaz, bos sozlere uzulme canim;))

Haticecim gecen cuma 83.5 gordum tartida yani kilo almamisim. Bu cuma girebilirim diye dusunuyorum.

Amanin Ferhan gelmis :))Ozledik kiiiiizzz;)

Yaaa kizlar benim istah aldi basini gidiyor, kendimi nasil toparlicam, neleler yiyeyim yeniden diyete ayak uydurmak ve metabolizmaya uydn demek icin ;))
Kilo almamış olmana sevindim.Arda bir vücudu normal yiyerek şaşıtmalı diyoruz ki seninki iyice şaşırmıştır:60:Bugünden itibaren menülerini yazmaya başlarsan yediklerin düzene girer canım.

hoşbulduk kızlar.

afiyet olsun canım iyi geceler


iyiyim yasemincim çok şükür.

haticecim mesajını alıntılamamışım ama durup kaçma değil yoğunluk oldu bu ara.bugün 11:30'a kadar burdaydım.saat 12:00 de evden çıktım.saat 13:15'de iş yerindeydim.saat 19:00'a kadar iki kere wc'ye bir kerede sigaraya indim.eve geldimde saat 20:30 sularıydı.eşimin teyzeleri gelmiş kaynanama saat 22:00'ya kadar onlarla oturduk.eve çıktık çocukları uyuttuk.buraya geldim kız uyandı uzun süre uğraştıktan sonra bir daha uyuttum.bugünümün özeti.
Çok yoğun geçmiş canım sende haklısın.Kendine vakit ayırman çok güç.
Sporumu bugnde yapmis bulunuyorum cok sukur :16:

Aksam temizlikten sonra (hatice banada gel demissin ne demek canim bekleye dur hemen geliyom :60:)

Bootcamp calorie burn (Slim down ida gozum tuttu ins ilerleyen gunlerde denicem onuda banu :) )
Tiffany roth'un 10 dakikalik shaking waist workout egzersini yaptim ve 100 mekik ..

Fena dinlenmek istiyorum, iyi geceler herkese:54:
Maşallah canım senin sporunda çok çok güzel.Bugün bende internetten bakıp yapayım çok eğlenceli gibi.:8:

Ben arkafasimda 1 nekterin ve konulan cerezlerde 1 tane aldim
Cok tazelerdi cok zor tuttum kendimi

Hatice,haftalik sporunuz minumum kac gun olsun? Haftanin,7gunu cok
Canım en az kaç gün olsun diye konuşmadık.Ben haftalık çizelge oluşturdum.En fazla 6gün olsun.Kaç gün olacağına kendimiz karar verelim.Ama bakalım mesaj sayısında ve spor sayısında haftanın birincisi kimler olacak.
 
eveeeeeeeeet sporumu yaptım ama bittim.bu yeni zımbırtı çoooooooooooook yorucu.aşkı memnu başladı ,şöyle rahatça kızçem uyurken izleyeceğim.
 
Selam Kızlar bugun cok uykucuyum yıne :p
Ama cok enerjım var bugun kesın spor yapacm :)
 
günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
Seninde günün güzel geçsin canım.

günaydın hatunlarrr :))
Merhaba canım.

yaklaşık iki aydır 2.5 kilo verdim.çok yavaşım ve en ufak bir gelişmem yok.bu haftaya bakıcam eğer yine gram gitmişse misafir olarak burda olmayı planlıyorum.çünkü takımı iyi yerlere getirecek kişilere ihtiyaç var.bunu ben yapamıyorum.
Canım artık gündüz çalışıyorsun ve kilo vermenin hızlanacağını düşünüyorum.Bundan sonra daha azimli ol.Eşine de dersini ver.Sen istersen o kiloların hepsini verirsin.Zamanla seni daha da çok kıskanmaya başlayacak ve o zaman iyice süründürürsün onu.Valla grupça gıcık olduk.Hani denk gelse bi kenarda dayak yiyecek bizden ama neyse.Sen morelini yüksek tut ve iyice hırslan.

çocuk öyle ama ya, Allah kolaylık versinn ne diim. rica ederim canım :) ben de bgn başlıcam bootcampe bakalım nolcak :)
Bende bende :60:

kızlar bu arada ben akşamları elma sirkeli su içmeye başladım. daha önce deneyeniniz oldumu?????? faydasını gören????????
bu hafta deneyeceğim bakalım sonuç nasıl olacak
Kesinlikle elmalı sirke,yok aç karnına limonlu su gibi şeyleri önermem.Sağlığını bozacak şeyleri asla tercih etme.Biz sağlıklı kilo vermek için burdayız. Biz o kiloları yiye yiye aldık sonra kısa yoldan yok sirke ,yok hap kullanarak verilmez o kilolar, o kadar kolay değil.Yediklerimnize dikkat edeceğiz ve spor yapacağız bunun başka yolu yok.

kızlar sabah 8de imi dilim tam buğday ekmeğinin arasına peynir domatesle tost yaptım öğlen ve akşama nasıl devam etsem.iş yerine yoğurdun içine çiğ semizotunu doğrayıp götüreyim diyorum akşam yemeğine sizce
Canım ben gelene kadar gitmişsin ama akşam yemeği konusunda bende Gönül'e katılıyorum.Semizotlu yoğurt az olur.Başka seçenekler bulalım sana.

kızlar dün akşam eşimin teyzeleri ne kadar zayıflamışsın kaç kilo verdin falan dediler ben 2.5 kg verdim eni topu ama onlara söylemedim tabi.benim odunda kilo mu biliyo eve çıkınca doğum gününe kadar 79 ol sana 2 bilezik alayım dedi.28 ekimde doğum günüm olamayacağımı oda biliyoda dalga geçti benle galiba
Zayıflayacaksın canım merak etme.

sabah
2 tane küçük tost
2 fincan süt arttırıcı çay( bu çay çok kalorili ve hiç içim rahat etmiyor içtiğimde ama içmezsemde sütüm çok azalıyor bu konuda gerçekten moralim bozuk)

öğlen
1 kase yoğurt
2 tane karnıyarık
1 dilim kepek ekmeği
3-4 tane incir:17:

akşam
hamsi ve salata
1dilim kepek ekmeği
3-4 tane incir:18:

arada 1 soda ve çay, 3,5 lt su içtim. sabah belirttiğim nedenlerden dolayı spor yok.:26:
Afiyet olsun Başak.

Gunaydin kizlar

Bebekliler dert yaniyor,durun bende katilayim size:)
Kahvaltimi hazirlamistim..kasede yogurt yumurta vs kizimda istedi
Onun ogun yemegi olmadigi icin mama sandalyesine oturtmadim..bir iki catal alir zaten diye
Sonra surekli kycagima atlayibca yere oturdum..busefer yerde surekli oturuyor kalkiyor atliyor ustume derkkkkkkeeennn ceneyi ortasehpaya carpti:(( uc dudagi kanadi baya..baktirmadida..o an biyle bir ates bastiki bir bas agrisi..simdi iyiyim:) hepimize kolay gelsin..benim kizim13 aylik ve 6 disi var daha ..disleri yuzunden boyle oldugunu dusinuyorum..ins oyledirde oda sakinlesir biraz:)


Bugun 12den sonra bende evde olmiycam..bu hafta cok iyi sonuc istiyorum ://
Canım benim çok geçmiş olsun.Neyseki şimdi daha iyiymiş.:16:

günaydın kızlaar !..
koşturmacalarla dolu bir gün daha başladı :32::21::10
Kolay gelsin canım.:16:

Gunaydin kizlaaar :16:
Merhaba canım :16:
 
dünkü mönüm

sabah
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği

ara
1 fincan yeşilçay

öğlen
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği

ara
1 fincan yeşilçay

akşam
1 tabak kabak yemeği
yarım tabak sade makarna

saat 8 de 1 ad. armut

3lt su.
spor yok maalesef bu hafta yapamıycam büyük ihtimalle. hafta sonu açıköğretim sınavları var ona çalışıyorum akşam eve gidince hatta dün akşam çalışırken kitabın başında uyuya kalmışım :9::9::9::9::9:
Afiyet olsun canım.Makarnayı pek beğenmesemde o tür besinleri öğlen tüketmeni öneririm.Onun dışında menün güzel.Meyveyide erken saatlerde tüketmeliyiz.

kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp işe gidicem.akşam kaçta giribilirim bilmiyorum kusura bakmayın.hepinizi öpüyorum:16:
Kolay gelsin canım.

oy duşumu aldım geldimm :) ara öğünümü yicem şimdiii :)
Oh oh ne güzel.Afiyet olsun canım.

herkeseee merhabalarrrr 13.takımın güzelll bayanlarıııııııı..........:16:
Merhaba Semine:16:

eveeeeeeeeet sporumu yaptım ama bittim.bu yeni zımbırtı çoooooooooooook yorucu.aşkı memnu başladı ,şöyle rahatça kızçem uyurken izleyeceğim.
Tebrikler canım güzel bir spor olmuş:46:

Selam Kızlar bugun cok uykucuyum yıne :p
Ama cok enerjım var bugun kesın spor yapacm :)
Merhaba canım.Valla Gönül o kadar güzel reklam yaptı ki bende birazdan bootcamp yapacağım.
 
kübra sana bişey sorcam,saçımda kızıl var,palette renk açıcısını kullansam ne olur,renk neye benzer sence?
 
Afiyet olsun canım.Makarnayı pek beğenmesemde o tür besinleri öğlen tüketmeni öneririm.Onun dışında menün güzel.Meyveyide erken saatlerde tüketmeliyiz.


Kolay gelsin canım.


Oh oh ne güzel.Afiyet olsun canım.


Merhaba Semine:16:


Tebrikler canım güzel bir spor olmuş:46:


Merhaba canım.Valla Gönül o kadar güzel reklam yaptı ki bende birazdan bootcamp yapacağım.

sende boothcampçileremi katılacaksın:1: çok yorulacaksın çook.ben öncesinde yarım saat 5 mile yaptım,o beni mavetti kanımca.
 
kübra sana bişey sorcam,saçımda kızıl var,palette renk açıcısını kullansam ne olur,renk neye benzer sence?

Kızıl saçı palette renk açıcısı Turuncuu yapıo ama bayagı turuncu yapıo arkadaşımın saçı kızıldı palette ile açtı ..
Ama sonra istediğin renge boyarsın .. Turunculuğu azaltması için küllü boyalar ile boyarsannn sorun cözülür :)
 
kübra sana bişey sorcam,saçımda kızıl var,palette renk açıcısını kullansam ne olur,renk neye benzer sence?

ben geçen gün siyahtan saçını açmış olan birisi olarak sölüiim hemen. saçlarım kızıla dönmüştü, ama tabi diplerle uçlar arassında renk farkı vardı. biz de üstüne şarap kızılı gibi bi renk sürdük. saçımı cidden yıpratmadan açtı, ama tatile gittim deniz, güneş vs. derken rengi çok açıldı ben de amann senle mi uuraşcam dedim kahverengiye boyadım. şu an koyu kahvemsi :D kızılı da bence turuncuya çevirir renk açıcı :)
 
sende boothcampçileremi katılacaksın:1: çok yorulacaksın çook.ben öncesinde yarım saat 5 mile yaptım,o beni mavetti kanımca.

canım ondan önce 5 miles yapılır mı yaaa :D en fazla 2 miles, fazlası zarar :D ben bgn ısınmak için 1 mil yaptım o bile yetti. ne hareketlerdi onlar pehhhh :D
 
menüm

saat 10:00
bir bardak süt içine bir çay kaşığı neskafe

saat 11:30

1 yumurta
domates peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

saat15:00

1 şeftali,200 gr yoğurt

saat 18:30

bol salata
Afiyet olsunn canım ..

Pisttt:)) napiyonuz bakim fistiklar, gece hic uyumadan eskisehirden istanbula geldim, tam gun egitim verdim(ogrencilere acidim vallahi, uykusuzluktan cenem dustu).gecmisi azzicik okudum ama, nasil bitecek o gecmis yahuu:))

Hosbulduk kizlar;)))

Ben vallahi 1 haftadir diyet yapmadim,tartilmaya korkuyorum:((

Ama guzel haber bu cumartesii teyze oglum evleniyor,42 beden abiye elbise aldim, coook mutlu oldum:)))

Selam canım 38 bedeni görmen dileğiyle ... :16:

Sporumu bugnde yapmis bulunuyorum cok sukur :16:

Aksam temizlikten sonra (hatice banada gel demissin ne demek canim bekleye dur hemen geliyom :60:)

Bootcamp calorie burn (Slim down ida gozum tuttu ins ilerleyen gunlerde denicem onuda banu :) )
Tiffany roth'un 10 dakikalik shaking waist workout egzersini yaptim ve 100 mekik ..

Fena dinlenmek istiyorum, iyi geceler herkese:54:
Maşallah maşallah feci halde kıskandım hepsini yapcam :)

kızlar dün akşam eşimin teyzeleri ne kadar zayıflamışsın kaç kilo verdin falan dediler ben 2.5 kg verdim eni topu ama onlara söylemedim tabi.benim odunda kilo mu biliyo eve çıkınca doğum gününe kadar 79 ol sana 2 bilezik alayım dedi.28 ekimde doğum günüm olamayacağımı oda biliyoda dalga geçti benle galiba

Canım Verebilirsin ilk önce beynine inandır bunu emin ol verirsinn... :16:

sabah
2 tane küçük tost
2 fincan süt arttırıcı çay( bu çay çok kalorili ve hiç içim rahat etmiyor içtiğimde ama içmezsemde sütüm çok azalıyor bu konuda gerçekten moralim bozuk)

öğlen
1 kase yoğurt
2 tane karnıyarık
1 dilim kepek ekmeği
3-4 tane incir:17:

akşam
hamsi ve salata
1dilim kepek ekmeği
3-4 tane incir:18:

arada 1 soda ve çay, 3,5 lt su içtim. sabah belirttiğim nedenlerden dolayı spor yok.:26:
Afiyet olsun canım ..


dünkü mönüm

sabah
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği

ara
1 fincan yeşilçay

öğlen
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği

ara
1 fincan yeşilçay

akşam
1 tabak kabak yemeği
yarım tabak sade makarna

saat 8 de 1 ad. armut

3lt su.
spor yok maalesef bu hafta yapamıycam büyük ihtimalle. hafta sonu açıköğretim sınavları var ona çalışıyorum akşam eve gidince hatta dün akşam çalışırken kitabın başında uyuya kalmışım :9::9::9::9::9:
Afiyet olsun canım ve kolay gelsin iyi çalışmalar... :16:
 
Zeynep bende bugünlerde hairplus açıcı kullanmayı düşünüyorum en cok saç rengini açan o ..
Araştırdım da.. Ama dikkatli olmak lazım .. palette daha kolay ona göre tabi.
 
dünkü mönüm

sabah
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği

ara
1 fincan yeşilçay

öğlen
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği

ara
1 fincan yeşilçay

akşam
1 tabak kabak yemeği
yarım tabak sade makarna

saat 8 de 1 ad. armut

3lt su.
spor yok maalesef bu hafta yapamıycam büyük ihtimalle. hafta sonu açıköğretim sınavları var ona çalışıyorum akşam eve gidince hatta dün akşam çalışırken kitabın başında uyuya kalmışım :9::9::9::9::9:
afiyetlerr olsunn
sende mi bütlere çalışıyosunn hadi bakalım allah yardımcın olsun şekerrr:16:
 
sular gitti kızlar yaaa acayipp sinirr oldum :53::52::52:

eşimi gönderdimm şimdi azcık evi toparlıyayımmm biraz ders bakınayım biraz da buraya :27::27:
 
Kızıl saçı palette renk açıcısı Turuncuu yapıo ama bayagı turuncu yapıo arkadaşımın saçı kızıldı palette ile açtı ..
Ama sonra istediğin renge boyarsın .. Turunculuğu azaltması için küllü boyalar ile boyarsannn sorun cözülür :)

ben geçen gün siyahtan saçını açmış olan birisi olarak sölüiim hemen. saçlarım kızıla dönmüştü, ama tabi diplerle uçlar arassında renk farkı vardı. biz de üstüne şarap kızılı gibi bi renk sürdük. saçımı cidden yıpratmadan açtı, ama tatile gittim deniz, güneş vs. derken rengi çok açıldı ben de amann senle mi uuraşcam dedim kahverengiye boyadım. şu an koyu kahvemsi :D kızılı da bence turuncuya çevirir renk açıcı :)
dediğiniz gibi turuncu olacaksa mutlaka boyada almam lazım.ne renk alsam acaba.hürrem kızılı nasıl olur yada açık kumral olsam.fikir verin.saçımı gülbenin saçı gibi kestirmek istiyorum bide.
canım ondan önce 5 miles yapılır mı yaaa :D en fazla 2 miles, fazlası zarar :D ben bgn ısınmak için 1 mil yaptım o bile yetti. ne hareketlerdi onlar pehhhh :D
tamamını yapmadım.5 milin 1. ve 2. kısımlarını yaptım sadece:34:
Zeynep bende bugünlerde hairplus açıcı kullanmayı düşünüyorum en cok saç rengini açan o ..
Araştırdım da.. Ama dikkatli olmak lazım .. palette daha kolay ona göre tabi.
eşime boatacam onedenle kolay olmalı orti:34:
 
dediğiniz gibi turuncu olacaksa mutlaka boyada almam lazım.ne renk alsam acaba.hürrem kızılı nasıl olur yada açık kumral olsam.fikir verin.saçımı gülbenin saçı gibi kestirmek istiyorum bide.

valla hürrem kızılı hakkında fikrim yok da açmışken yeniden kızıl yapma derim, küllü açık kumral falan al kızıllığı anca o şekilde akıtabilirsin. kübraya da danşmak lazım tabi :)
 
dediğiniz gibi turuncu olacaksa mutlaka boyada almam lazım.ne renk alsam acaba.hürrem kızılı nasıl olur yada açık kumral olsam.fikir verin.saçımı gülbenin saçı gibi kestirmek istiyorum bide.

tamamını yapmadım.5 milin 1. ve 2. kısımlarını yaptım sadece:34:
eşime boatacam onedenle kolay olmalı orti:34:

Açmadan önce boya kesinlikle alma canım aç ondan sonraaa al bence ve istediğin tondan bi kaç ton yukarısına boya benim tavsiyem bu :)
palette iyidir ozaman :)
Cok kıskandım evde boya var ama benimde açmam gerekio tutması için ama kimse saçımı açmıo yardımcı olan yok :(
 
Back
X