utandım şimdiöfff ya sabah sabah olacak işmi tüm geçmişi okudum cevap vereceklerimi ekledim hata verdi bi kaç gündür sadece kk ile mi ilgili yoksa benim pc ilemi anlamadım sayfa değiştirdiğim zaman arada hata veriyo tamda son sayfaya gelmiştim yaaa. neyse aklımda kaldığı kadarıyla özetlim artık. öncelikle bütün arkadaşlara afiyet olsun. ramazana göre çok çok toparlamış durumdayız bide fazlasıyla spor eklendi çok güzel oldu bende inşallah pazar günü sınavımdan sonra spora başlıycam. haticecim dometesi bende denemek istiyorum senin yazını okurken bu işten en iyi anlasa anlasa zeynep anlar diyodum oda yazmış zaten ama ayrıntılı olarak kış hazırlıkları ile ilgili bütün bildiklerini paylaşmak istiyorum zeynepcim eğer zahmet olmazsa. ben bu yaz için reçel işini falan halletmiştim gerçi yendi bitti kalmadı ama kış hazırlığıda yapmak istiyorum. ferhancım allah bağışlasın sizi hiç ayırmasın tam bir beyfendiye benziyo nazar değmesin. ev konusunda yazdıklarınıda gördüm allah yardımcın olsun bahçeli ev çok güzel ama artı bi bakım ilgi istiyor. bence sen en kısa zamanda kendine bi yardımcı al zamanının çoğu sana kalır eşine kendine çocuklarına ayırabilirsin. bide yemek işini devredebilseydim çok iyi olacaktı ama eşim itiraz etti ben başkasının yaptığı yemeği yemem yaaaa olmaz öyle bişey sen yap dedi bende ii bari hadi onu yapim didim![]()
afiyet olsundünkü menüm
sabah
1 ad yağsız tost ekmeğine beyaz peynir domatesli tost
öğlen
1 kase ezo gelin
1 dilim kepek ekmeği
1 orta türk kahvesi
ara
1 ad. büyük boy şeftali
akşam (18:00)
1 büyükçe dolu kase kırmızı meyveli k fleks
1 ad kayısı
saat 20,00 da yarım şeftali
yarım mısır
3 lt su
spor yok
güle güle kullan.en kısa zamanda etkisini görürsün inşallah.belinede dikkat et.en zor iyileşen yerlerdendir.Kahvaltı yaparken Kargom geldi Çok tatlı görünüyorlar bisikleti kurdum ama koşu bandını kuramadım teknik servis gelip kuracak .
Kargoyu yukarı cıkarmasına adama yardım ettm belim cok feci boşluğa geldi birden küt die ses geldi çok ağrısı var umarm birşey olmaz..
Bisiklet güzel görünüyor biraz denedm :)
Bandın genişliği muhteşem görünüo :) ama henz deneyemedm
evde twisterim vardı ama bu gelen twister dahada güzell
bide masaj kemeri var onuda deneyecm :)
Artık tek sporum koşu bandı bisiklet olacak taebo fln yapmayacm düzenli koşacam :)
hoşgeldin haticeBen geldiiimmm.Herkese MERHABALAAARR![]()