Bende kalçalarımın gitmesini istememm
ben kendimi seviom yaaa vücudum güzeldir maşallahm vardırr
Hiç bilmiyorum canım ya ..
limpida Facen varmııı![]()
oh oh maşallah kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kalçalarımın gitmesini istememm
ben kendimi seviom yaaa vücudum güzeldir maşallahm vardırr
Hiç bilmiyorum canım ya ..
limpida Facen varmııı![]()
oh oh maşallah kuzumben de seviorum aslında iri yarı bir hatunum, şöle 60larda falan yaşasam kapış kapış gidermişim de bu devirde maalesef ahahahahaaaa
maalesef bebeğim dondurdum 1 hafta olcak, gereksiz yaa :) ama geri açarım nasılsa o zaman ekleşiriz gönül de sormuştu sanırım onla da ekleşcez :)
Olursun canımmm merak etmeee :)
çıtır olacaz :)
anladım canım tmm :)
biz nerdeyse tüm kızlar facede birbirimizi ekledik geri kalma bak![]()
Olursun canımmm merak etmeee :)
çıtır olacaz :)
anladım canım tmm :)
biz nerdeyse tüm kızlar facede birbirimizi ekledik geri kalma bak![]()
kızlar ben geldim ama geri kaynanama gidiyorum sevgiler size...
hahaha ben anlamadm ayyben de diorum bu ne olursun dioahahaha dedim ki 1960larda yaşasam kapış kapış gidermişim ahahahah
![]()
İnşallah haftaya birinci oluruz canım :)Herkese MerhabalarListeleri hazırladım bu hafta 4. olduk.TEBRİKLER KIZLAR.Darısı 1.liğe.Kilo verenleri tekrar tebrik ediyorum.Vermeyenlerde(yani bende) umudunu yitirmesin bu hafta inşallah vereceğiz.
menün
sabah: 2 dilim ekmek
2 yumurta
peynir
zeytin
1 domates
öğle:3 ülker ikram
1 susamlı çubuk(komşumdaydım)
ara:1 armut
akşam:1 kepçe nohut yemeği
3 kaşık yoğurtlu karnıbahar,patlıcan
su:2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile
Menum:
Kahwalti
COK az tereyagla omlet
yarim domates
beyaz peynirle tost
bir dilim tahilli ekmek
cay
Ara
4 erik
Oglen
kahwaltilik tarzi yedim
bir tahilli ekmek
10 tane kadar findik
aKSAm
tavuk corbasi
yogurt
Sivi herzamanki gibi (yazmaktan skldim 3+3 yazayim kisaca)
Menüm :
Sabah :
1 yumurta
4 zeytin
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek.
Ögle:
1 dilim karpuz
2 peynir :)
1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam :
4 yk kısır
1 bardak ayran
bol domates ..
Spor şimdilik :
30 dk koşu bandı 120 kalori yaktım
birazdan yine 30 dk yapacam ...
15dk bisiklet..
100 twister..
Herkese MerhabalarListeleri hazırladım bu hafta 4. olduk.TEBRİKLER KIZLAR.Darısı 1.liğe.Kilo verenleri tekrar tebrik ediyorum.Vermeyenlerde(yani bende) umudunu yitirmesin bu hafta inşallah vereceğiz.
Teşekkür ederim canım.Çok güzel oldu ama vücudu şaşırtmak adına bu akşam ekmekte yedim.Hemide salatanın suyuna bandırdımohh , bizim yerimize de eğlen canımcımm :))
hee bi de afiyet olsun![]()
Ayyy karın ağrısı falanhatice bence kuş kadar modunu bırak,diete bizraz ara ver,1 hafta kadar.sonra şu mısır gevreğimi her ne karın ağrısıysa onuda yeme.yemek ye arkadaşım yemek.bide öle dene.
bence bunu kutlamalısın.artık seksenlerdesin.çılgın bir parti ver.şaka şaka.ama kendine bir ödül ver.çık gez,alış veriş yap,eğlen...
orti öncelikle tebrik ederim.bak gördünmü düzeldi işte herşey.saç konusunda aynıyız be.burda olmasaydım şimdiye elli kere boyamıştım saçımı![]()
Valla az yemedim çok yedim.oooooooo iyi eylenceler hatice, biraz ye![]()
Canım benim bildim bileli hep böyle.Bazen düzene girer ama genelde düzensiz.2-3 gün atsa bişey demem 10-20 gün arası attığıda oluyorHatice canim benimde oyle normalde duzenlidir ama kucucuk stres yapayim hemen gecikir..yarin olucam derim 3 gun bekletir..ayni sekilde eskiden derdimki reglim den hemen 2 3 gun sonra baya vermis olurdum ..simdiyse oyle degil
Zor gercekten ama fazla ciknadugin icib sevibmelisin canim uzulmek bur kenara lutfen:)
Kubra,kolay gelsin guzelim![]()
Tebrikler canım ne güzel.Hem kızın için hemde kızın için guru duyulacak bir haber.Kızın ödül gecesini heyecanla bekliyordur.Nice başarılara canım.Hehe zeynep opsun kiiizzz yanagin mi asinicak:))
Gel opuselim nurgul
Basketbol maci nurgul:)
Banu bende muzuseverim..ozellikle,tum disarda kasustururken hem enerji veryor hem doyuruyor tek kurtaricimdir benim
birde cok mutluyum kizlarrr..hic yazmamistim ama kizimin bir basarisi vardi..ogretmenleri fln hic aramamisti,,baya uzulmustun
Annelik iste..simdi,mudur aradi tebrik etti ve hafta okulda bi program vardi..orda odullendirilicegini soyledi..cok mutlu oldum
Bizim aramizda soyle bi duygusaallik vardir..iste biz viseyeseviniriz yalnizizdir .uzuluruz yalnizizdir..dahaoncede yasamistik..acikcasi bi buruklugum vardir bu kobuda..simdi mudur arayinca en cok kizim adina mutlu oldummm
Afiyet olsun Banu.Menünde sporunda çok güzelKahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 2 kçk domates
1 brdk yeşil çay
Ara: Yok (kahvaltımı 11de yaptığım ve ara saatimde de spor yaptığım için)
Öğle: 1 kase sütlü nesfit
Ara: 1 armut
Akşam: 1 kase çorba, 1 fırında çipura, salata
Ara: 1 elma, 1 brdk süt
SPOR:
20 dk Cardio Groove n' Burn
30 dk Dorm Room
10 dk Shaking Waist
Leslie 1 mil
2 kgluk dumbellarla kol çalışması
Afiyet olsun canım.menün
sabah: 2 dilim ekmek
2 yumurta
peynir
zeytin
1 domates
öğle:3 ülker ikram
1 susamlı çubuk(komşumdaydım)
ara:1 armut
akşam:1 kepçe nohut yemeği
3 kaşık yoğurtlu karnıbahar,patlıcan
su:2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile
Tereyağcı afiyet olsun.3+3 olmayacak 4+4 olacak oMenum:
Kahwalti
COK az tereyagla omlet
yarim domates
beyaz peynirle tost
bir dilim tahilli ekmek
cay
Ara
4 erik
Oglen
kahwaltilik tarzi yedim
bir tahilli ekmek
10 tane kadar findik
aKSAm
tavuk corbasi
yogurt
Sivi herzamanki gibi (yazmaktan skldim 3+3 yazayim kisaca)
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Sporunda çok güzelMenüm :
Sabah :
1 yumurta
4 zeytin
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek.
Ögle:
1 dilim karpuz
2 peynir :)
1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam :
4 yk kısır
1 bardak ayran
bol domates ..
Spor şimdilik :
30 dk koşu bandı 120 kalori yaktım
birazdan yine 30 dk yapacam ...
15dk bisiklet..
100 twister..
Ne muz sevdalısın çıktın kızay içimden şunu söylemek geldi: "Yaşasın kakaoya bandırılan muzlar, yaşasın beyonce vücutları" ahahahahaha![]()
şşşiiitttt noluyor burda
![]()
o FIKri begenmedim canim ya shred bundan daha agir vermen gereken kilo fazla bence cok zorlanir bi yerlerini sakatlarsin allah korusun..
kas yapacam diye goz cikarmayak sonraDD
hahahah allah ne diyim sana![]()
ama kinadimda yani sadece kakaoya bandiralan muzlar mikisirlarda yasasin, ikram biskuvilerde, findikli cikulatalarda, baklavalar da asureler de
pideler de ayyyy bana bisiler oluyor![]()
Sadece kol söylenmiş diğer ölçüleride alabilir miyiz lütfenmantıklıymış ama ya yersen eklememi yapacaksın.
deli kübraa deli kübraaa
ben bişi sorup çıkacatım ya biraz önce ölçülerimi yazdımda eksik vamı diye sorim dedim. kol ölçtüm, göğüs, bel, karın çevresi, kalça, üst bacak. bu arada kol 26 çıktı ya çok değilmi.
Biz dert ortağın değil miyiz25 nedir bnmkiler 40 ahhahaha4ünde ben de her yanımı ölçtüm ama söyleyemem derdimiii kimseyeeeeeeeeeeeee rınrınrınnnn
![]()
Canım bu tür ürünleri kullananları pek duymadım ama şu yapıştırma bantlarından kullananları falan biliyorum.Tiroid,böbrek,mide ve kalp hastalığına kadar pek çok rahatsızlığa sebep olabiliyormuş.Hem ne kadar saçma tanıtımlarda yağlar erir kas olur diyor.Spor yapma hapı iç kas yapsın, yok artık.Zaten spor yapıyorsan kaslar kendiliğinden güçlenip yağların erimesini sağlıyor.Bu tür ürünler yarardan çok zarar getirir.Sen çok güzel spor yapıyorsun menülerinde güzel.Bu tür ürünleri aklından dahi geçirme.Bence sen bu azimle en yakın sürede hedefine ulaşırsın.Burası bize en güzel ilaçkızlar ne sorcam ya, aranızda l'carnitine ya da cla gibi yağ yakıcı ürünler kullananlar var mı? ya da daha önce kullanmış olanlar ya da kullanan tanıdığı birileri olan?
Kız her akşam kaynanandasın birgünde kır dizini evinde oturkızlar ben geldim ama geri kaynanama gidiyorum sevgiler size...
Yapmaz mıyızpiknik nasıldı bu arada hatice, mangal yaptınızmıııııııııııı![]()
Yapmaz mıyızIzgara balık,salata
. Bu akşam değişiklik yapıp ekmekte yedim
Güzeldi.Üstünede semaverden çay ohh
Kız 1 baklava neyine yetmedi 4 tane yemişsinkaç gündür menü paylaşmıyordum yoğunluktan, bugün yazayım. ama baştan söyleyim cumaları benim ödül günüm oldu
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
labne
ev salçası
1 kaşık bal
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kısır bol yeşillik
akşam
5 kaşık semiz otu
1 palamut
salata
1 avuç çekirdekli üzüm
4 adet baklav
3,5 lt su, 1soda spor şimdilik yok yatmadan inşallah yapacam (cezama razıyım:18::18::18::18:)
Kız 1 baklava neyine yetmedi 4 tane yemişsinBen herşeyin yenmesi taraftarıyım ödül günü ve baklava yiyebilirdin ama 4 tane değil.Çok olmuş canım çok.
nihayet.afiyet ,bal olsun.ha şöyle ya,gerçek yemekler görelim sendenYapmaz mıyızIzgara balık,salata
. Bu akşam değişiklik yapıp ekmekte yedim
Güzeldi.Üstünede semaverden çay ohh
afiyet olsunda 4 baklava bayaaaa fazla olmuş sanki.kaç gündür menü paylaşmıyordum yoğunluktan, bugün yazayım. ama baştan söyleyim cumaları benim ödül günüm oldu
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
labne
ev salçası
1 kaşık bal
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kısır bol yeşillik
akşam
5 kaşık semiz otu
1 palamut
salata
1 avuç çekirdekli üzüm
4 adet baklav
3,5 lt su, 1soda spor şimdilik yok yatmadan inşallah yapacam (cezama razıyım:18::18::18::18:)
biliyorum ama tahmininden küçüktü![]()
okadar küçüklerdi ki göremediğinden bir anda 4 tane yedin dimi![]()
Küçücük,minnacık
biliyorum ama tahmininden küçüktü![]()
okadar küçüklerdi ki göremediğinden bir anda 4 tane yedin dimi![]()
Küçücük,minnacıkBirdahakine sayısına da dikkat et taam mı?Neyse bu hafta sana başka kaçamak yok