Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese İYİ GECELERBen yarın yokum pazar günüde geç gelirim.Uğrayamazssam haberiniz olsun.Görüşürüz kızlar
![]()
Gönül muz bitti tahin pekmeze mi döndün kızBak bu hafta kilo veremedik dikkatli olmalıyız.Çok abartma.
![]()
tabi ben de günah keçisi. ben var ya bu bennnnn madlen bitter bile yemedim dibimde durmasına rağmen sen neden bahsedion bi de bnm yüzümdenmiş böööööööööööööööö![]()
Herkese İYİ GECELERBen yarın yokum pazar günüde geç gelirim.Uğrayamazssam haberiniz olsun.Görüşürüz kızlar
![]()
Gönül muz bitti tahin pekmeze mi döndün kızBak bu hafta kilo veremedik dikkatli olmalıyız.Çok abartma.
![]()
gittim ben de ve gönülü de kınadım hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hahahahhakoptum yemin ederim
sanki yedimde hiiih
neysem bende gidiyorum ya geldime gelecegime pisman ettiniz tahin pekmeze de onay cikmadi giidyim de kafami dagitiyim bari
hadin good night bebekler![]()
Gece,gexe,yenildik geldik hehe aman hep,yenicek degilizya:))
Aaaa siire gazeleee neguzel sarkidir o yaaa
Ben kacamak hakkimi kullandim bitti:) hafta ici ugrasmiyim dedim bugunden halletim kacamak isini:)
Msjlar kime gidiyor bilmiyorum
-----------13 msj sporum yok!---------
Haydin iyi geceler
Gunaydin gunaydin bizde bizde zeynrp
Gece kacdafa kalktim bilmiyorum baktigim hep gozler kapali eller agizda surekli kasiyor![]()
Gunaydin banu
Zeynep jel kullanmiyorum ben..sanki hic faydasi gelmiyor gibi geliyor bana
SiE iyi geliyormu
Teşekkür ederim canım.Çok güzel oldu ama vücudu şaşırtmak adına bu akşam ekmekte yedim.Hemide salatanın suyuna bandırdım
Sadece kol söylenmiş diğer ölçüleride alabilir miyiz lütfenSen zayıfsın gerçekten bi ölçülerini ve giydiğin bedeni söyle bakalım.
Kız her akşam kaynanandasın birgünde kır dizini evinde otur
kaç gündür menü paylaşmıyordum yoğunluktan, bugün yazayım. ama baştan söyleyim cumaları benim ödül günüm oldu
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
labne
ev salçası
1 kaşık bal
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kısır bol yeşillik
akşam
5 kaşık semiz otu
1 palamut
salata
1 avuç çekirdekli üzüm
4 adet baklav
3,5 lt su, 1soda spor şimdilik yok yatmadan inşallah yapacam (cezama razıyım:18::18::18::18:)
okadar küçüklerdi ki göremediğinden bir anda 4 tane yedin dimi![]()
kızlar hepsini okudum yarın söz alıntılıycam bugün çok yorgunum hepinizi kocaman öpüyorum![]()
günaydın tembel hatunlar.biz kızımla 6.45 ten beri uyanığız.siz halaaaaaaaaaaaa uyuyun.:111: