Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese İYİ GECELER:16: Ben yarın yokum pazar günüde geç gelirim.Uğrayamazssam haberiniz olsun.Görüşürüz kızlar:16:
Gönül muz bitti tahin pekmeze mi döndün kız:60: Bak bu hafta kilo veremedik dikkatli olmalıyız.Çok abartma.:47:

İyi geceler kaptan :)
Özletme kendiniii .. :16:

tabi ben de günah keçisi. ben var ya bu bennnnn madlen bitter bile yemedim dibimde durmasına rağmen sen neden bahsedion bi de bnm yüzümdenmiş böööööööööööööööö :D

hahahahha :60: koptum yemin ederim :60::60:

Herkese İYİ GECELER:16: Ben yarın yokum pazar günüde geç gelirim.Uğrayamazssam haberiniz olsun.Görüşürüz kızlar:16:
Gönül muz bitti tahin pekmeze mi döndün kız:60: Bak bu hafta kilo veremedik dikkatli olmalıyız.Çok abartma.:47:

sanki yedimde hiiih :63:
neysem bende gidiyorum ya geldime gelecegime pisman ettiniz tahin pekmeze de onay cikmadi giidyim de kafami dagitiyim bari :ssz:

hadin good night bebekler:54::54::54:

Gece,gexe,yenildik geldik hehe aman hep,yenicek degilizya:))

Aaaa siire gazeleee neguzel sarkidir o yaaa

Ben kacamak hakkimi kullandim bitti:) hafta ici ugrasmiyim dedim bugunden halletim kacamak isini:)

Msjlar kime gidiyor bilmiyorum

-----------13 msj sporum yok!---------

Haydin iyi geceler

Gece,gexe,yenildik geldik hehe aman hep,yenicek degilizya:))

Aaaa siire gazeleee neguzel sarkidir o yaaa

Ben kacamak hakkimi kullandim bitti:) hafta ici ugrasmiyim dedim bugunden halletim kacamak isini:)

Msjlar kime gidiyor bilmiyorum

-----------13 msj sporum yok!---------

Haydin iyi geceler

Nurgüle gidio canımmm :)
kaçamak ımm :)
İyi geeceler canım :)

kızlar hepsini okudum yarın söz alıntılıycam bugün çok yorgunum hepinizi kocaman öpüyorum:16:

Gunaydin gunaydin bizde bizde zeynrp

Gece kacdafa kalktim bilmiyorum baktigim hep gozler kapali eller agizda surekli kasiyor:(

Gunaydin gunaydin bizde bizde zeynrp

Gece kacdafa kalktim bilmiyorum baktigim hep gozler kapali eller agizda surekli kasiyor:(

ya ferhan benim kız 2 dişle kaldı.2.5 aydır tık yok.normal mi sence?emziği geveleyip duruyor,diş jelini sürünce rahatlıyor ama hala piyasada diş yok.

Canim kizlar gec cikariyor heralde
Bizim 6 tane ama kizimdan kucuk bebeklerin daha fazla oldugunu biliyorum
Doktora sordum gecen gittigimde 2 yasina kadar tamamlaniyormus..belki heen arka arkaya cikar dedi
Yapicak bisi yokmus..bizim gece uykularimiz fln karisti hep buyuzden

hoş geldin banu.sağol ferhan,cidden canım sıkılmaya başlamıştı bu diş meselesine.

kızlar benim kız uyudu bende biraz uzanıcam.görüşürüz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım.Çok güzel oldu ama vücudu şaşırtmak adına bu akşam ekmekte yedim.Hemide salatanın suyuna bandırdım :1:

Sadece kol söylenmiş diğer ölçüleride alabilir miyiz lütfen :1: Sen zayıfsın gerçekten bi ölçülerini ve giydiğin bedeni söyle bakalım.

Kız her akşam kaynanandasın birgünde kır dizini evinde otur :60:

hemen yazıyorum. kol 26, göğüs 94, bel 64, karın çeresi 91, kalça 94, üst bacak 50 :1::1::1:

kaç gündür menü paylaşmıyordum yoğunluktan, bugün yazayım. ama baştan söyleyim cumaları benim ödül günüm oldu:9::9::9::9:

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
labne
ev salçası
1 kaşık bal
şekersiz çay

öğlen
1 tabak kısır bol yeşillik

akşam
5 kaşık semiz otu
1 palamut
salata
1 avuç çekirdekli üzüm
4 adet baklav

3,5 lt su, 1soda spor şimdilik yok yatmadan inşallah yapacam (cezama razıyım:18::18::18::18:)

insaf başak :1::1: afiyet olsun.

okadar küçüklerdi ki göremediğinden bir anda 4 tane yedin dimi :35:

zeeeyyyneeepppp :9::9::9::9::9:

kızlar hepsini okudum yarın söz alıntılıycam bugün çok yorgunum hepinizi kocaman öpüyorum:16:

beni daha çok öp :54::54::54::54:

günaydın tembel hatunlar.biz kızımla 6.45 ten beri uyanığız.siz halaaaaaaaaaaaa uyuyun.:33::111:

günaydın zeynepcim. bende erken kalktım ya sabahın köründe sınav düşüncesiyle yatınca hep ders çalışmam gerekiyo gibi 7 de kalktım benmi kitabı okudum omu beni anlamadım :1:

Back
X