Ne güzel ne güzel.İnsan bunları duyunca çok seviniyor ama çevremizdeki en yakınlarımıza acıyorum ben.Yani bu gruba gireli 6.ayımdayım.Hergün eşime zayıflamışmıyım diye soruyorum
saol canım. sporumu beğenmiorum ama regl olduğumdan beri terlemiorum bileneyse haftasonu o terli günlere geri döncem inş.
ama bgn cidden mutlu oldum, pantolonum mıh gibi üstüme otururken az bişe bollaşmış
annem falan da iice farkediooo ay annem hemen eridin diooo :))

ben bugun doktora gitmiwdim kontrol oldumcok kotuyum wuan. uzun zamandir yaptigim diyetler sonucu yalnizca kas kayb etmiwim. kas kutlem cok awagidir. moralim wuan cok bozuk. eximia aletiyle zayiflamayi duwunuyordum tabiiki spor vediyet dahil olmakla. ama aletden evvel kontrol olmaliydim. sonuc boyle olunca eximia yapmadi doktor. ben kas kutlemimi artirmamiw aletler benim icin tehlikeliymiw;(
Sadece kas kaybetmiş olmana üzüldüm.Şok diyetler ve sağlıksız beslenme yağdan değil herzaman kastan götürüyor.Ve kaslarımız kuvvetli olmazsa yağlarımızı eritemez.Sağlıklı bir menü oluşturmalısın.Biz burda her akşam tüm gün yediklerimizi paylaşıp birbirimizin menülerinede yorum yaparak yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bugünden itibaren 2 haftalık denem süren başlıyor.Memnun oldum:) buraya cepten girmek olurmu? cunki hem caliwiyorum hemde akwam universiteye gidiyorum. bazen ola bilirki bol bol yaza bilmiyimama soz eve gelen kimi giricem nete. bugun de gec geldim butun gun evde olmamiwam o yuzden gun boyunca hic msj yazamadim. umud ediyorum acil kilo vermeliyim

Canım özellikle bellerimizin kalınlığı canımızı sıktı ve sağlığımız için çok çok önemli.Bacak hareketlerini eklersek o gün yürüyüş vs yapmış olan biri yapmak istemeyecektir.Şimdilik bel için birkaç hareket belirleyelim.Sonrasında baktık çok güzel devam ediyor ve herkes yapıyor birkaç hareket daha ekleriz olur mubu arada her gün yapmamız gereken aktiviteler kısmına iştirak ederim haticecim :) ama bunlara basen ve bacak hareketleri de ekleyelim sadece belle kalmasın:)![]()