• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben resmen bitigim kizlar..önce menumu yazayim sonra agir agir bakarim gecmise

sabah 10:30
2 sosis, birkac lokma firinda patates, 1 dilim kepek ekmegi, 2 tk recel

14:00 3 murdum erigi

16:30 1 tabak domates soslu kepekli makarna..sifir yagla

simdi cörek otu cayimi iciyorum

2lt su

spor
sabah 80dk ögleden sonra 30dk 110 dk yürüyüs
bootcam 30 dk
50 mekik
20 er bel kalca egzersizlieri

ya bence çok aç bırakıosun ferhancım kendini !! 1630dan sonra bişe yememek ne demek :S abartmayın allah aşkına

canım doktorun çok söylemiş bence ya günde iki fazla değil mi kızlar?? ben diyetisyene gittiğimde bana haftada 4 günden fazla spor yapma demişti bilemedim kii?1

renkli yazmak için de ayar yapman lazım canım. şöyle ki:

profil ayarları- seçenekleri düzenle-mesaj editörü-gelişmiş düzenleyici. bunları takip ederek yapabilirsin canım :)
Canım 4-5 gün ideal.Sanırım şok diyetlerle kötü etkilemiş o yüzden bol yürüyüş demiş olabilir.

Okudum anladım:)
O zaman kabul ediyorsun.Başlangıç kilonu 78 alsım.Hedefin kaç???

mEnum;

Kahvalti
El kadar esmer ekmek
domates salatalik hindiba
5 zeytin
cok az surme peynir ve surme salca

Oglen;
1 kase mercimek corbasi
Iki dilim kadar ispanak boregi (dilimler minik minikti:26:)
salata

Ara
yarim bardak greyfut suyu

Aksam
Yarim ardak light sut
5_6 findik

3 lt s+3 f yc

Aklima gelmisken hatice esin yasiyor masallah hergun hergun zahmetli seyler dun kek mm baska ne vardi bugun sigara boregi isi is kiskandim valla :1:
kubracigim yeni adapptorun vatana millete hayirli olsun bacim gule gule kullan:6:
Afiyet şeker olsun canım :16: Canım akşam yemeği saatleri vb eşimle uyumlu değil.Bende zaten yalnız yiyor deyip kıyamıyorum sürekli güzel güzel yemekler yapmaya çalışıyorum.Akşam 6 dan soonrada ben su ve çaydan birşey içmediğim için ona yazık o neden yemesin diyerekten birşeyler hazırlıyorum.Ama ne yalan söyleyeyim ben mutfağı çok seviyorum.Bana yeter ki pasta,börek,kurabiye vs deyin hemen girer yaparım.Hiçte üşenmem.

narin bir bayan eli hayal edebilirsin mesela benimki olabilir :60: illa giciklik yapcan demi sinir :63: :1:

Çok şekersiniz ya çok :16:

Menekse , :) tum bedenime bir wey suruyo sonra sariyo:) turkce oyle weyler varki bilmiyorum:)
Ne sürüyor kız::44:

Kaptanım işin zor kekler falan sende yemiyorsn kıyamam :43:
Alıştım canım.Yapıyorum ama yemiyorum:16:

kızlar ben çok üşüyorum hasta mı olcam acaba :( ya da bugün baya bi aç kaldım ondan mı olmuştur ki :( hırka, çorap vs. giydim öle oturuorum ya pikenin altına hala daha üşüorum. geceleri süt içiyorum ya bir tatlı kaşığı falan ya da daha az bal koyup içsem çok kalori almış olur muyum? aklınıza alternatif gelio mu:50::50:
Canım dikkat et kendine.Kesin üşütmüşsündür.Kenini kötü hissediyorsan iyice fenalaşmadan doktora git canım.Birde istersen ballı sütü sabah iç.Gece rahatsız etmesin.1 kaşık baldan birşey olmaz ama yatarken bence içme.

oldu galiba:) her kese iyi sohbetler ben cikiyorum uykum geldi. malum Bakude 2saat ireli gidiyoruz:)
İyi geceler Aynur.
13. takımın gülleri nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuu :52:
Sorma canım ya internet gitti sinir oldum.Dün akşamda gitti gelmedi.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsın?

ben resmen bitigim kizlar..önce menumu yazayim sonra agir agir bakarim gecmise

sabah 10:30
2 sosis, birkac lokma firinda patates, 1 dilim kepek ekmegi, 2 tk recel

14:00 3 murdum erigi

16:30 1 tabak domates soslu kepekli makarna..sifir yagla

simdi cörek otu cayimi iciyorum

2lt su

spor
sabah 80dk ögleden sonra 30dk 110 dk yürüyüs
bootcam 30 dk
50 mekik
20 er bel kalca egzersizlieri
Bence de yemek işini erken bitirmişsin.O yüzden menün olmamış ama sporun süper olmuş:46:

menüm

sabah 10:30 gibi

iki dilim çavdar ekmeği
domates salatalık peynir

ara

bir bardak süt,bir armut

akşam 18: gibi
taze fasulye bir dilim ekmek

spor zaten yok,3 lt su olumuştur

Canım 4-5 gün ideal.Sanırım şok diyetlerle kötü etkilemiş o yüzden bol yürüyüş demiş olabilir.

O zaman kabul ediyorsun.Başlangıç kilonu 78 alsım.Hedefin kaç???

Afiyet şeker olsun canım :16: Canım akşam yemeği saatleri vb eşimle uyumlu değil.Bende zaten yalnız yiyor deyip kıyamıyorum sürekli güzel güzel yemekler yapmaya çalışıyorum.Akşam 6 dan soonrada ben su ve çaydan birşey içmediğim için ona yazık o neden yemesin diyerekten birşeyler hazırlıyorum.Ama ne yalan söyleyeyim ben mutfağı çok seviyorum.Bana yeter ki pasta,börek,kurabiye vs deyin hemen girer yaparım.Hiçte üşenmem.

Çok şekersiniz ya çok :16:

Ne sürüyor kız::44:

Alıştım canım.Yapıyorum ama yemiyorum:16:

Canım dikkat et kendine.Kesin üşütmüşsündür.Kenini kötü hissediyorsan iyice fenalaşmadan doktora git canım.Birde istersen ballı sütü sabah iç.Gece rahatsız etmesin.1 kaşık baldan birşey olmaz ama yatarken bence içme.

İyi geceler Aynur.

Sorma canım ya internet gitti sinir oldum.Dün akşamda gitti gelmedi.

İyiyiz canım sen nasılsın?

teşekkür ederim bende iyiyim canım.çocuklar yanımada onlarla boğuşuyorum.

şimdi içcem haticecim yatarken değil canımm ballı sütümü olur muuuuuuuu :27:
İç tatlım iç afiyet şeker olsun :16: Süt çok sıcak olmasın ama tamam mı? Yoksa bal yarardan çok zarar getiriyormuş. Ben doktorların yalancısıyım:1:

menüm

sabah 10:30 gibi

iki dilim çavdar ekmeği
domates salatalık peynir

ara

bir bardak süt,bir armut

akşam 18: gibi
taze fasulye bir dilim ekmek

spor zaten yok,3 lt su olumuştur
Bana menün az geldi.Afiyet olsun canım.

İç tatlım iç afiyet şeker olsun :16: Süt çok sıcak olmasın ama tamam mı? Yoksa bal yarardan çok zarar getiriyormuş. Ben doktorların yalancısıyım:1:

Bana menün az geldi.Afiyet olsun canım.

bu yarın sabah erken kalkayım diyorum böyle az yemiş gibi oluyor ama karnımı aç hissetmiyorum.bakalım bu listelerle zaten kilo verememde almamışımdır inşallah.zaten yüzünüze bakacak durumda değilim.sizin azminizi gördükçe utanıyorum ben:17:

Tabii ki ölç.Senide tabloya eklerim :16:

tamam ozaman 90-60-90 diyelim:9::9::9::9::9:(inşallah ogünleride görücez grupça)
şöyle ölçtüm
göğüs99, bel84, göbek97 kalça110 üst bacak65 kol29:50::50::50::50:
allahım inanamıyorum bu ölçüleri paylaştığıma:52::52::52: tam rezil haldeyim:50::50:

bende bel kismimi sekillendiremedim yada o bolgeye yonelik yeterli hareket yapmamisim diyelim..
basenlerim buyuk sikintiydi ama eridi cok sukur bunda bisiklet surmenin yuruyus un ve bi ara cok yaptigim bootcamp calorie burn un etken oldugunu dusunuyorum suan basenim 92
gobek ve bel kismim sikintiili ...

ip atlama olabilir yan bel hareketi aynisi mi oluyor bilmiyorum duz durup diz kapaklara kadar yanlardan egilme aklima gelenler simdilik bunlar belki arkadaslarinda onerisi olur ?

ne mutlu sana eritebilmişsin

evet haklısın sanki böle bel kısmındaki yağlar bıngıl bıngıl ya daha kolay şekle girer erir gibi ama bazenler taş gibi hak veriyorum sana bu konuda.

saol orticim hak verdiğin için:32::32::32:

niye kimse yok yaaa :((( patronum bi işi halloldu diye herkese baklava aldı kişi başına 5 tane düşüyo bide kola bende hakkımı diğer arkadaşlara verdim keşkem bi dene yiyebilseydim yaa :43::43::43:

bravo orti, işte iradesi kuvvetli bi bayan :46::46::46::46: tebrik ediyorum:46::46:

Yarın ki listemiz böyle olacak.Kübracım ben yarın 12 ye kadar okuldayım.Bildirimi sabah yapmaya çalışırım.Gelirimde 14 e kadar gelmemişsem listeyi hazırlayıp paylaşırsın olur mu?

Bu arada tüm arkadaşlar bundan sonra kilo bildirimi yaparken bildiriminizi;
GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA :
GİDEN:
YÜZDE :%
şeklinde yapmanızı rica ediyorum.Hem yorum yapması kolay olur hemde yüzde hesaplamayı çoğu kişi biliyor ama bilmeyenler öğrenmiş olur.Böylece herkes liste hazırlayabilir ve hesaplamayı yapar.Kötü durumda listeye el atar.

***13. TAKIM 274. ETAP ***

bilgen35 ( 88.9 / / / % )
goncagulll (74.5 / / / % )
Kbra23 ( 76.3 / / / % )
limpida (110/ / / % )
Yeni üye.Hedef 67
mersinli42 ( 73.5 / / / % )
nesdii28(69 / / /% )
nurgulguney ( 56.5 / / / % )
tadLi ( 54.5 / / / % )
pia ( 66.5 / / / % )
UZAYIM ( 62.9/ / / % )
yasminyaso ( 82.3 / / / % )
13. TAKIM ORTALAMASI: %

kızlar mesure yok metreyle
bel;92,
basen:116
göğüs:106

allahım bu ne,kendine odun diyen arkadaşlarım bide bana bakın.başka neremi ölçeyim,ya bu listeyi yayınlamasak utanç verici benim için

tamam ozaman 90-60-90 diyelim:9::9::9::9::9:(inşallah ogünleride görücez grupça)
şöyle ölçtüm
göğüs99, bel84, göbek97 kalça110 üst bacak65 kol29:50::50::50::50:
allahım inanamıyorum bu ölçüleri paylaştığıma:52::52::52: tam rezil haldeyim:50::50:

ne mutlu sana eritebilmişsin

saol orticim hak verdiğin için:32::32::32:

bravo orti, işte iradesi kuvvetli bi bayan :46::46::46::46: tebrik ediyorum:46::46:
Canım hepimizin ölçüleri benzer.Bu ölçüleri 90-60-90 na yaklaştırmak için burdayız ve ulaşacağız merak etme :16:

yüzdeyi nasıl hesaplayacağız hatice anlatabilirmisin

Canım senin kilondan örnek vereyim.
goncagulll (74.9 /74.5 /0.4 / %0.53 )
Geçen haftaki kilon - bu haftaki kilon = 74.9-74.5 = 0.4
0.4 ü yani farkı geçen haftaki kilona bölüyorsun. Yani 0.4 / 74.9 = 0,0053 çıkıyor.Bunuda 100 ile çarpıyoruz.
0.0053x100= % 0,53. İşte bu kadar.Birkaç örnek yaparsan çok daha kolay gelir.

Merheba arkadawlar. Ben Aynur:) nasilsiniz?

hosgeldin canim..ben ferhan..sende butun azeriler gibi guzelmisin?ben cerkezim ama butun cerkezkizlari gibi guzel degilim hehhee

bugün Kitaplığımı temizledim sonrada dışarı çıktım yeni eve geldim .. Adptrde aldım ..bayagı yorgunum ve sancımmm aşırı var regl olamadığm halde:43:

ne tarz kitaplar seversin kubra

ilk yazan ben olayım.
menüm:
sabah: 2 yumurta
1 domates
5 zeytin
peynir
1.5 dilim kepek ekmek

ara:1 armut

öğle:1 kase tavuk çorbası

ara:1 eti puf,2 ülker ikram,1 susamlı çubuk(komşumda yedim:17:)

akşam:1 kase çorba
1 tabak kıymalı taze fasulye
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek

su:2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile

ah o aralar olmasaymis..süper bi menu olacakmis

tüüümm gecmisi okudum..bunlari alintilamisim bi :)) diger menuler gayet iyiydi :)

benim olculerimde bi acaip kollarim ne tombik ya:(( ben yeni ölcmedim eski ölcülerimi yazdim ayni kilodayken...yeniden ölcmedim biraz sporla zayiflamaya devam edip fark görmek istiyorum..

Back
X