hehe kizlar alintilamadigim icin mi yanlis anlasildim :))) yasemin yeni yuruyusten geldin demisti..bende hemde 1 saatten fazla yurudum manasina:)))
ama ben begendim bunu jiliandan daha kolay ve eglenceli geldi
çevir kazı yanmasın mı ki o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe kizlar alintilamadigim icin mi yanlis anlasildim :))) yasemin yeni yuruyusten geldin demisti..bende hemde 1 saatten fazla yurudum manasina:)))
ama ben begendim bunu jiliandan daha kolay ve eglenceli geldi
ben resmen bitigim kizlar..önce menumu yazayim sonra agir agir bakarim gecmise
sabah 10:30
2 sosis, birkac lokma firinda patates, 1 dilim kepek ekmegi, 2 tk recel
14:00 3 murdum erigi
16:30 1 tabak domates soslu kepekli makarna..sifir yagla
simdi cörek otu cayimi iciyorum
2lt su
spor
sabah 80dk ögleden sonra 30dk 110 dk yürüyüs
bootcam 30 dk
50 mekik
20 er bel kalca egzersizlieri
Canım 4-5 gün ideal.Sanırım şok diyetlerle kötü etkilemiş o yüzden bol yürüyüş demiş olabilir.
canım doktorun çok söylemiş bence ya günde iki fazla değil mi kızlar?? ben diyetisyene gittiğimde bana haftada 4 günden fazla spor yapma demişti bilemedim kii?1
renkli yazmak için de ayar yapman lazım canım. şöyle ki:
profil ayarları- seçenekleri düzenle-mesaj editörü-gelişmiş düzenleyici. bunları takip ederek yapabilirsin canım :)
O zaman kabul ediyorsun.Başlangıç kilonu 78 alsım.Hedefin kaç???Okudum anladım:)
Afiyet şeker olsun canımmEnum;
Kahvalti
El kadar esmer ekmek
domates salatalik hindiba
5 zeytin
cok az surme peynir ve surme salca
Oglen;
1 kase mercimek corbasi
Iki dilim kadar ispanak boregi (dilimler minik minikti:26:)
salata
Ara
yarim bardak greyfut suyu
Aksam
Yarim ardak light sut
5_6 findik
3 lt s+3 f yc
Aklima gelmisken hatice esin yasiyor masallah hergun hergun zahmetli seyler dun kek mm baska ne vardi bugun sigara boregi isi is kiskandim valla
kubracigim yeni adapptorun vatana millete hayirli olsun bacim gule gule kullan![]()
Çok şekersiniz ya çok
narin bir bayan eli hayal edebilirsin mesela benimki olabilirilla giciklik yapcan demi sinir
![]()
Ne sürüyor kız::44:Menekse , :) tum bedenime bir wey suruyo sonra sariyo:) turkce oyle weyler varki bilmiyorum:)
Alıştım canım.Yapıyorum ama yemiyorumKaptanım işin zor kekler falan sende yemiyorsn kıyamam![]()
Canım dikkat et kendine.Kesin üşütmüşsündür.Kenini kötü hissediyorsan iyice fenalaşmadan doktora git canım.Birde istersen ballı sütü sabah iç.Gece rahatsız etmesin.1 kaşık baldan birşey olmaz ama yatarken bence içme.kızlar ben çok üşüyorum hasta mı olcam acabaya da bugün baya bi aç kaldım ondan mı olmuştur ki
hırka, çorap vs. giydim öle oturuorum ya pikenin altına hala daha üşüorum. geceleri süt içiyorum ya bir tatlı kaşığı falan ya da daha az bal koyup içsem çok kalori almış olur muyum? aklınıza alternatif gelio mu
![]()
İyi geceler Aynur.oldu galiba:) her kese iyi sohbetler ben cikiyorum uykum geldi. malum Bakude 2saat ireli gidiyoruz:)
Sorma canım ya internet gitti sinir oldum.Dün akşamda gitti gelmedi.13. takımın gülleri nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuu![]()
İyiyiz canım sen nasılsın?iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
Bence de yemek işini erken bitirmişsin.O yüzden menün olmamış ama sporun süper olmuşben resmen bitigim kizlar..önce menumu yazayim sonra agir agir bakarim gecmise
sabah 10:30
2 sosis, birkac lokma firinda patates, 1 dilim kepek ekmegi, 2 tk recel
14:00 3 murdum erigi
16:30 1 tabak domates soslu kepekli makarna..sifir yagla
simdi cörek otu cayimi iciyorum
2lt su
spor
sabah 80dk ögleden sonra 30dk 110 dk yürüyüs
bootcam 30 dk
50 mekik
20 er bel kalca egzersizlieri
Canım 4-5 gün ideal.Sanırım şok diyetlerle kötü etkilemiş o yüzden bol yürüyüş demiş olabilir.
O zaman kabul ediyorsun.Başlangıç kilonu 78 alsım.Hedefin kaç???
Afiyet şeker olsun canımCanım akşam yemeği saatleri vb eşimle uyumlu değil.Bende zaten yalnız yiyor deyip kıyamıyorum sürekli güzel güzel yemekler yapmaya çalışıyorum.Akşam 6 dan soonrada ben su ve çaydan birşey içmediğim için ona yazık o neden yemesin diyerekten birşeyler hazırlıyorum.Ama ne yalan söyleyeyim ben mutfağı çok seviyorum.Bana yeter ki pasta,börek,kurabiye vs deyin hemen girer yaparım.Hiçte üşenmem.
Çok şekersiniz ya çok
Ne sürüyor kız::44:
Alıştım canım.Yapıyorum ama yemiyorum
Canım dikkat et kendine.Kesin üşütmüşsündür.Kenini kötü hissediyorsan iyice fenalaşmadan doktora git canım.Birde istersen ballı sütü sabah iç.Gece rahatsız etmesin.1 kaşık baldan birşey olmaz ama yatarken bence içme.
İyi geceler Aynur.
Sorma canım ya internet gitti sinir oldum.Dün akşamda gitti gelmedi.
İyiyiz canım sen nasılsın?
İç tatlım iç afiyet şeker olsunşimdi içcem haticecim yatarken değil canımm ballı sütümü olur muuuuuuuu![]()
Bana menün az geldi.Afiyet olsun canım.menüm
sabah 10:30 gibi
iki dilim çavdar ekmeği
domates salatalık peynir
ara
bir bardak süt,bir armut
akşam 18: gibi
taze fasulye bir dilim ekmek
spor zaten yok,3 lt su olumuştur
menüm
sabah 10:30 gibi
iki dilim çavdar ekmeği
domates salatalık peynir
ara
bir bardak süt,bir armut
akşam 18: gibi
taze fasulye bir dilim ekmek
spor zaten yok,3 lt su olumuştur
İç tatlım iç afiyet şeker olsunSüt çok sıcak olmasın ama tamam mı? Yoksa bal yarardan çok zarar getiriyormuş. Ben doktorların yalancısıyım
Bana menün az geldi.Afiyet olsun canım.
İç tatlım iç afiyet şeker olsunSüt çok sıcak olmasın ama tamam mı? Yoksa bal yarardan çok zarar getiriyormuş. Ben doktorların yalancısıyım
![]()
Tabii ki ölç.Senide tabloya eklerim
bende bel kismimi sekillendiremedim yada o bolgeye yonelik yeterli hareket yapmamisim diyelim..
basenlerim buyuk sikintiydi ama eridi cok sukur bunda bisiklet surmenin yuruyus un ve bi ara cok yaptigim bootcamp calorie burn un etken oldugunu dusunuyorum suan basenim 92
gobek ve bel kismim sikintiili ...
ip atlama olabilir yan bel hareketi aynisi mi oluyor bilmiyorum duz durup diz kapaklara kadar yanlardan egilme aklima gelenler simdilik bunlar belki arkadaslarinda onerisi olur ?
evet haklısın sanki böle bel kısmındaki yağlar bıngıl bıngıl ya daha kolay şekle girer erir gibi ama bazenler taş gibi hak veriyorum sana bu konuda.
niye kimse yok yaaa(( patronum bi işi halloldu diye herkese baklava aldı kişi başına 5 tane düşüyo bide kola bende hakkımı diğer arkadaşlara verdim keşkem bi dene yiyebilseydim yaa
![]()
bu yarın sabah erken kalkayım diyorum böyle az yemiş gibi oluyor ama karnımı aç hissetmiyorum.bakalım bu listelerle zaten kilo verememde almamışımdır inşallah.zaten yüzünüze bakacak durumda değilim.sizin azminizi gördükçe utanıyorum ben![]()
Canım hepimizin ölçüleri benzer.Bu ölçüleri 90-60-90 na yaklaştırmak için burdayız ve ulaşacağız merak etmetamam ozaman 90-60-90 diyelim(inşallah ogünleride görücez grupça)
şöyle ölçtüm
göğüs99, bel84, göbek97 kalça110 üst bacak65 kol29
allahım inanamıyorum bu ölçüleri paylaştığımatam rezil haldeyim
ne mutlu sana eritebilmişsin
saol orticim hak verdiğin için
bravo orti, işte iradesi kuvvetli bi bayantebrik ediyorum
![]()
yüzdeyi nasıl hesaplayacağız hatice anlatabilirmisin
Merheba arkadawlar. Ben Aynur:) nasilsiniz?
bugün Kitaplığımı temizledim sonrada dışarı çıktım yeni eve geldim .. Adptrde aldım ..bayagı yorgunum ve sancımmm aşırı var regl olamadığm halde![]()
ilk yazan ben olayım.
menüm:
sabah: 2 yumurta
1 domates
5 zeytin
peynir
1.5 dilim kepek ekmek
ara:1 armut
öğle:1 kase tavuk çorbası
ara:1 eti puf,2 ülker ikram,1 susamlı çubuk(komşumda yedim)
akşam:1 kase çorba
1 tabak kıymalı taze fasulye
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
su:2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile