Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliscim diyet yapmadan bile o kadar etki ettiyse süpermiş tatlım yaa
zenim canım benim biraz düzen takıntım vardır..evde hiçbişeyin yeri değişsin istemem..o yüzden aylarca evin varolan düzeni değişmesin die koşu bandımı tv olmadan yürürken sıkıldıgım için kullanamadım..ama şimdi boş odama koşu bandının karşşısına tv koydum..çok komikim dimi sanki evin düzeni benim şişko oluşumdan önemli imiş gibilülülülülülülülülülülülü

ben de tv karşısında yapıyordum.
bir ara da lost un cdlerini almıştım herbir bölüm 40 dk sürüyordu 2 bölüm izliyordum inanın sabaha kadar yürüyebilirdim.

9. takım kapandı, 6. takımın kaptanı değişti takımlarda tatil sonrası köklü değişiklikler var.
takımımıza sahip çıkalım arkadaşlar

evet canım.

kızlar oruç tutanlar iftardan önce tartılmalıymış asıl kilo o imiş, bundan sonra perşembe iftar öncesi tartılın tamammı şekerler.

acibiberin kilo bildirimini yazayım 63,5 1kilo vermiş
beni izinli yazdın mı bilmiyorum yinede yazayım kilomu 61,5 gerçi sabah tartıldım

canlar merhabalar güzel bildirimler dilerim hepinize..:))

melisim ben buralardayım canım gidip gidip geliyorum sen tamam olunca bırakırsın listeyi acelen varsada işin varsada not bırak olurmu canım ben boşum...

acibiberin kilo bildirimini yazayım 63,5 1kilo vermiş
beni izinli yazdın mı bilmiyorum yinede yazayım kilomu 61,5 gerçi sabah tartıldım

ne güzel kilo vermiş acıbiber.
canım henüz listeleri vermedim 300 gr vermişsingeçen haftaya göre sen karar ver izinli yazayım mı, yoksa devam mı?

canım bizde de durumlar aynı geçen sene ev aldık kredi ile 2 yıldır eşimle tatile gidemedik daha öncesinde 1 ay gezerdik. Ben annemlerle gittim hem geçen yıl hem bu yıl yazlığa ama oan eşime oldu. Bizler de seneye beraber tatil yaparız. Ben de bayramda eşimin ailesine zonguldağa gitmeyi düşünüyorum. Bir önceki sene hamileydim, geçen sene bebiş küçüktü 3 yıldır gitmiyorum e ayıp oluyor artık. Bu bayram gidelim dedim eşime bakalım kısmet. Siz de yarıyıl tatiline inşallah gidersiniz. ınsan ailece gidince herşey daha güzel ben eşimi bırakıp gittim aklım kaldı burada.
Seninle ben de haftaya kilo veririz benim de son günü bugün reglimin.
canım biz de özledik sohbetini. Yine planlar yapalım takımın motivasyonu adına dağıttık iyice.

kesinlikle aile yaplan tatilin tadı çok farklı canım biraz kendime geleyim pln yapmayı düşünüyorum seninde desteğinle tabi ev konusundada allah ödeme kolaylığı versin

bi de patboriyi özledim
bende bende

melyezit hanım siz tatilde kaç kilo aldınız, ben sizin var mı bilmiyorum ama kilo çizelgenizi göremiyorum...
melis söylemiş canım1.7 gliba ama tahminim daha azdır melisciğim ben dün iftardan önce tartıldım 78.9 o kilomdu ki acayip şiştim kaç gündür haftaya asıl kilom belli olur diye düşünüyorum
zeninciğim hanım demenede gerek yok komik olmuş biraz melzeyit hanımdelikafaduldendelikafadulden

bu arad kilo çizelgem bozuldu zaten ilk başladığımad adcığım yapmıştı canımcığım senide çok özledim şimdide yapamıyorum yapmak içinde çaba sarf etmiyorum

Son düzenleme:
canlar merhabalar güzel bildirimler dilerim hepinize..:))

melisim ben buralardayım canım gidip gidip geliyorum sen tamam olunca bırakırsın listeyi acelen varsada işin varsada not bırak olurmu canım ben boşum...

tamam kallistem ben de buralardayım evdeyim bugün acelem yok.
bizimki de bitti neredeyse.

kesinlikle aile yaplan tatilin tadı çok farklı canım biraz kendime geleyim pln yapmayı düşünüyorum seninde desteğinle tabi ev konusundada allah ödeme kolaylığı versin
melis söylemiş canım1.7 gliba ama tahminim daha azdır melisciğim ben dün iftardan önce tartıldım 78.9 o kilomdu ki acayip şiştim kaç gündür haftaya asıl kilom belli olur diye düşünüyorum
zeninciğim hanım demenede gerek yok komik olmuş biraz melzeyit hanımdelikafaduldendelikafadulden

min canım sizede ödeme kolaylığı versin Allah.
haftaya azimlenelim işte canım sen de destek ol hepimiz birbirimize destek olalaım özellikle yeniş arkadaşlar biz eski fosillere destek olun bizim dayanma gücümüz azalmış.

melankoli yine yok hayatım niye böyle yapıyorsun her seferinde anlamıyorum. ıftar öncesi tartılıp yazsan olmaz mı?
bu hafta son kez aynı geçiyorum kilonu bir daha olursa çok üzgünüm.

canım benim benim birsürü arkadaşım da var, elbise askısı olmaktan çıkartılar, garip yağlar sürüyorlar ve öyle inceldiler ki...
bende spor salonuna gittiğimde ızınmak için 30 dakika yürüyorum koşu bandında... son 10 daikada da koşuyrdum resmen ter damlıyordu heryerimden...

ben senin yerinde olsam koşu bandını tv nin karşısına alır ve öyle yürürdüm inan daha kolay oluyor...

zenim yaa canımcım sen her hafta çok güzel kilo veriyorsun?hoşuma gidiyor ..canım senin kiloların yenimiydi yerleşik diilmiydi?

13. TAKIM **119. ETAP**

ad1 ( 53.0 / 52.8 / 0.2 / 0.38%)
dosba (68.4/ 68.4 / 0.0 / 0 %)
acıbiber2053 (64.5 / 63.5 / 1.0 / 1.55%)
melankoli_84(66.0 / 66.0 / 0.0 / 0%)
shopaholic (74.4 / 74.5 / -0.1 / -0.13%)
emirel ( 61.8 / 61.5 / 0.3 / 0.49%)
bhr.87 (79.8 / 79.9 / -0.1 / 0.13%)
zenim (74.0 / 72.6 / 1.4 / 1.89 %)
poly (65.5 / 65.0 / 0.5 / 0.76 %)
melis08 (61.5 / 61.3 / 0.2 / 0.33%)
melzeyit (77.2 / 78.9 / -1.7 / -2.20%) (eski üye)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 746.1 / 744.4 / 1.7 / 0.23%)

şu koçluk işini yine devreye sokalım işe yorıyordu.
kurallarımızın en altında yazıyor o hafta kilo veremeyen alan kişi en iyi kilo verenden koçluk alacak tatil dönüşleri bitsin ilk iş uygulamaya koyalım.

galiba vucudum vitaminsiz kaldı geçenlerde eczacıma gitmiştim en büyük etkenin yanlış yapılan gelişi güzel diyetler dedi bende ne zaman 1,5 2kilo versem hemen ağzımda birkaç tane aft çıkıyordu herhalde diyet önceside yanlış besleniyordum galiba şimdi çok moralim bozuluyor keşke daha yavaş verseydim arkadaşlara da duyurulur birden kilo vermek çok güzel ama sonrasın da bedelini ödemeye hazır olmak lazaım galiba benim vucud direncim düştü

galiba vucudum vitaminsiz kaldı geçenlerde eczacıma gitmiştim en büyük etkenin yanlış yapılan gelişi güzel diyetler dedi bende ne zaman 1,5 2kilo versem hemen ağzımda birkaç tane aft çıkıyordu herhalde diyet önceside yanlış besleniyordum galiba şimdi çok moralim bozuluyor keşke daha yavaş verseydim arkadaşlara da duyurulur birden kilo vermek çok güzel ama sonrasın da bedelini ödemeye hazır olmak lazaım galiba benim vucud direncim düştü

anladım canım haklısın. Aç kalmadan sağlıklı kilo vermek önemli işte. Kiloları veririz ama vücudumuz bize ömür boyu lazım iyi bakmak lazım.
Moralini bozma canım sağlığın yerinde güzel bir ailen var daha ne olsun, saçların baharın geçmesi ile birlikte belki bir iki takviye kullanmayla eski haline döner.

SAÇ DEMEYıN bana uzun lepiska saçlarımı kısacık yaptırdım aynı sorun bendede var acayip dökülüyordu ilk ve son çare olarak ne yaptım gittim kısacık kestirdim 3 gün oldu bugün ancak alıştım saçlarıma

Back
X