Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

takıma sahip çıkmak adına ne yapmamız gerekirse söyle meliscim, elimizden geleni yaparız :))

sakın kapanmasın bizim takım ben sizlerle çok mutluyum :))

shopaholic ve melis canlarım benim kilolar yerleşik ötesiydi.
yaklaşık 2 senedir benimleler ama öncesinde de 70 civarındaydım bi 2 sene kadar...
yani bendeniz 4 yıl önce manken gibi kızdım da...
düzensiz beslenme ile kilo aldım, 65 iken hormon ilaçları aldım ve hoppala 80oldum.
diyet yapayım kilo vereyim derken ben bi baktım 4 temmuz 2009 akşamı tamı tamına 88 kiloyum...

daha önce lahana çorbası içtim, tavsiyederim diyetini değil çorbasını ama çünkü çok yağ yakıyor, isveç diyetiyle 6 kilo kadar verdim sonrasında da yazılı listeyi uyguluyorum.
tabii ki ilk zamanlar haftada 5 bazen 4 kilo veriyordum ama şimdi listeyle yavaşladı hemde metabolizmam yavaşladı...

dışında yaptığım özel hiçbirşey yok. günde en az 3,5 lt su tüketiyorum ama haberniz ola :))

ama bu hafta hiç kaçamak yapmadım kızlar :)
bide malumuuz bendeniz alkol almayı seviyorum biraz, ramazan dolayısıyla 1 ay tatil verdim kendime... ramazanda alkol olmadığından kaçamakta olmayacak...

ben gerçekten çok inandım kilo vereceğime.
şuana kadar 5 arkadaşım iddayı kaybetti.
bana 3 kilo ver sana tüm filmlerimi vereceğim diyen arkadaşımın film arşivi bende :)
80 ol diyen beni sinemeya götürdü hemde taa istanbulda :) bulunduğum yer sineması gıcıkta :)

77 olduğumda beni 87 iken gören aradaşımdan 3 kitap aldım :)

75 iken ise iki kız arkadaşım özür diledi :)) evet dediler yapabiliyormuşsun... kesinlikle en keyiflisi bu idi :)

önümde daha çok iddaa var ama. ama en güzeli annemden geldi ödül gibi 60 kilo olduğumda ve bu kiloyu 2 hafta koruduğumda bana 500 lira verecek, ee yeni kıyafetler gerekli değil mi :))

bu hafta sanırım benden çok veren bir arkadaş var, bende elimden gelen destekte bulunurum canlarım :))

canım bol bol paylaşım birbirimize destek bunlar bir takımı ayakta tutmak için tek gerekenler.
3.5 litre su bence kilo vermende en büyük etkenlerden biri canım benim de kilo veremememde, benim de suyu arttırmam lazım ne kadar az yersen ye işe yaramıyor sonra.
nredeyse bütün iddaaları kazanmışsın tebrikler canım sıra anneninkinde zaten o da en güzeli.
1-2 hafta içinde uyugulayalım bu haftalar tatil dönüşleri zaten çok diyet yapamadık. Kilo alanlar bu yüzden aldı zaten hatalarımızı biliyoruz :kedi:

tamam canım... biraz eşimle de konuştum saolsun o da rahatlattı... çok moralim bozuk gelmiştim ve bugün kaçamak yapmaya karar vermiştim ama eşim saolsun çok motive etti akşam diyete devam yani... neyse bugün biraz daha yürüsem ii olcak
yarın misafirim var bugün temizlik yapayım yarında yemekleri yaparım artık

canım benim ne güzel eşin var destek oluyor bu fırsatı kaçırma bizde buradayız motivasyonunu kaybetme sakın haftaya daha güzel vereceksin bu duraklamanın ardından. Listen değişti mi?

şöyle güzel bi fotoğraf çekeyim hem fönlü hemde dalgalı ilk tepkiler olumsuzdu ama şimdi iyi şeyler duyuyorum çok yakışmış gibisinden
ah ah eşimde kilo başı yüzlira verecekti ne oldi rengim soldi durduğum yerde duruyorum ya beni hiçmi bişey şevke gaza v.s bişeylere getiremez tembelim tembel

evet canım bekliyorum fotonu.
melzeyititm eşine sorsana iddası hala geçerli mi, bu hafta 200ü kap ondan derim.

kızlar bişiy dikkatimi çekti..sanırım çok önemli bir detay...
7:takımdaki sağlık orucu yapan arkadaşlarımız çok kısa sürede çok güzel kilolar vermişlerdi.ama hepside yaklaşık 10 kilo alarak geri dönmüşler.ben bu tarz diyetleri başaramıyorum irademe sahip olamıyorum ,elma diyeti zaman zaman zihnimi kurcalıyor sık dişini 2 hafta ve en azından 10 kilodan kurtuk diyorum ama görüyoruzki şok diyetler hemen artıya geçiriyor insanı

canım benim de dikkatimi çekti 10 kilo nasıl alınır gerçi nasıl verildiyse öyle.

olsun canım sen de hakettin tabi ki tebriği 200 gram 200 gramdır alınca o 200 gramı nasıl bozuluyosa moralimiz verince de sevinmesini bilelim di mi ama yerimseniben

opuyorumnanaktan

zenincim umarım veririm

dosbacım canım benim sana emir cümlesi kuracağım, samimiyetine inanarak, lütfen kırılma bana;
UMMA SAKIN DOSBA, İNAN!!!!

zeninciğim şu diyetini merak ettim bloğunada baktım ama göremedim özelden gönderirsen sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...siyeli-listem-deneyimlerim-4.html#post8684093
bak canım bu benim listem, hiç aç kalmadım ve güzel kilolar verdim yapan arkadaşlarda memnun :))

zenim canım 7 temmuzda 88 kiloydum demişsin..süperr kilo vermişsin arkadasım yaaaaaŞeniz

evet o günlerden bu günlere, bugün bir arkadaşım aa senin belin varmış dedi... hatlarım belli oluyor artık :))

canım bol bol paylaşım birbirimize destek bunlar bir takımı ayakta tutmak için tek gerekenler.
3.5 litre su bence kilo vermende en büyük etkenlerden biri canım benim de kilo veremememde, benim de suyu arttırmam lazım ne kadar az yersen ye işe yaramıyor sonra.
nredeyse bütün iddaaları kazanmışsın tebrikler canım sıra anneninkinde zaten o da en güzeli.
1-2 hafta içinde uyugulayalım bu haftalar tatil dönüşleri zaten çok diyet yapamadık. Kilo alanlar bu yüzden aldı zaten hatalarımızı biliyoruz :kedi:

su içmek çok önemli ancak dikkat etmeniz gereken şey şu ki, normalde günde 1-2 bardak içen biri günde 3 lt su içerse böbrekleri mahvolur,, su zehirlenmesine kadar gidebilir... yavaş yavaş arttırılmalı. ve idrarınızın rengini kontrol edin arkkadaşlar eğer idrarınız beyaz ise yani su gibi olmuşsa su içmeyi kesin ama hafifte olsa bir sarılık mevcut ise şişe elinizde devam edin içmeye :))

meliscim teşekkürler melzeyit e ben cevap vermekte geç kalınca sen yetişmişsin :)))

bugün neler yediğime gelince ;
kahvaltı;
Bir yumurta
çok az peynir
3 yeşil zeytin
1-2 dilim tam tahıllı ekmek
2 ceviz içi

Ara:
Bir yeşil elma
2badem içi

Öğlen

Bir kase yoğurt
1 kase sebze çorbası
Koca bir tabak ama içinde 2 orta boy patates haşlamasının olduğu salata

Ara saat
2 yeşil elma

Akşam; 19 da;
burda bir cafede yapılan diyet salata ama çok lezzetliydi bol sirkeli :))

gün içinde 1 lt yeşil çay içtim beşibiryerdemin mazemeleri bitmişti :)) ve tam 2,5 lt su içtim şuana kadar...

birazdan dışarı çıkacağım ve 1 lt de dışarda su içerim kesin :))

Son düzenleme:
kızlar dersin başından kalkar kalkmaz buraya attım kendimi hihoyyyt artık başım ağrıyo bıraktım birazdan mutfağa geçip iftar yemeklerine başlayacağım öpüyorum hepinizi şekerler yine yazarım fırsat bulursam :enbuyukkk:

canım benimde sınavlarım var ama tek ders olduğundan sanırım garip bir rahatlık var bende... umarım senin çalışmalarına verdiğin emeğin karşılığını alırsın :))

meliscim siz olmasanız takımım olmasa ben aylardır bu diyet olayını sürdüremezdim...hemde bu kadar başarısızlığa rağmen... iyi ki varsınız sizinle diyet çoook güzel
zenimcim emir cümlelerini severim ve samimiyetine güveniyorum canım
ınanmaya başladım bile 55 dk yürüdüm bugün.... shocum duyurulur... sendende aynı performansı bekliyorum... ben aslında yavaş yavaş artıracaktım ama bugün kendime kızdım

merhaba hatunlar. ay bu oğluş canımı okuyor.paylaşım yapmayı şuraya koydum daha eşimle iki çift kelamımız yok.şu günlerim biraz zor geçiyor.umarım çabuk atlatırızz

bende spor yapmak istiyorum..hatta adı aklma gelmiyor ama hani tv de reklamları çıkıyor mekik çekmeyi kolaylaştıran mavi bi alet var onu almayı düşünüyorun sizce işe yarar mı

bende spor yapmak istiyorum..hatta adı aklma gelmiyor ama hani tv de reklamları çıkıyor mekik çekmeyi kolaylaştıran mavi bi alet var onu almayı düşünüyorun sizce işe yarar mı

canım çok yer kaplamıyo gibi ... bi de bana işe yararmış gibi geliyor özellikle bel problemi olanlar için...

evet o günlerden bu günlere, bugün bir arkadaşım aa senin belin varmış dedi... hatlarım belli oluyor artık :))

su içmek çok önemli ancak dikkat etmeniz gereken şey şu ki, normalde günde 1-2 bardak içen biri günde 3 lt su içerse böbrekleri mahvolur,, su zehirlenmesine kadar gidebilir... yavaş yavaş arttırılmalı. ve idrarınızın rengini kontrol edin arkkadaşlar eğer idrarınız beyaz ise yani su gibi olmuşsa su içmeyi kesin ama hafifte olsa bir sarılık mevcut ise şişe elinizde devam edin içmeye :))

meliscim teşekkürler melzeyit e ben cevap vermekte geç kalınca sen yetişmişsin :)))

belinin belli olması harika, zayıfladığının en önemli göstergelerinden. Ben hamileyken son güne kadar belim hiç kaybolmadı (17 kilo almama rağmen) doktorum her kontrolde harika diyordu, çok kolay kilo vereceksin diyordu.
ben işte onlardanım canım günde 1-2 bardak içenlerden 2 lt bana süper oluyor.
rica ederim hayatım ne demek zemuszemus

meliscim siz olmasanız takımım olmasa ben aylardır bu diyet olayını sürdüremezdim...hemde bu kadar başarısızlığa rağmen... iyi ki varsınız sizinle diyet çoook güzel
İnanmaya başladım bile 55 dk yürüdüm bugün.... shocum duyurulur... sendende aynı performansı bekliyorum... ben aslında yavaş yavaş artıracaktım ama bugün kendime kızdım

dosbam hepimiz öyleyiz burada aile gibi olduk artık. Sen de iyiki varsın, hepiniz de.

merhaba hatunlar. ay bu oğluş canımı okuyor.paylaşım yapmayı şuraya koydum daha eşimle iki çift kelamımız yok.şu günlerim biraz zor geçiyor.umarım çabuk atlatırızz

ne oldu hayatım diş falan mı çok mu hareketlendi, inanılmaz oluyor bir de yürüsün sen bi de öyle gör, adcım zamanında bunu sen de bana demiştin. Gördüm günümü.

abshaper vardı ben de çok yararlı oluyodu. Doğum sonrası göbeğim nivea body ile gitti, 4 ayda bitmişti şimdi sıfır göbek eskisi gibiyim sezeryan olmuştum.

ne yediğimi yazacağım
sabah: 2 dilim (1 kibrit kutusuna eşittir) başka birşey yiyemedim unutmuşum kızımdan
ara: 1 küçük salkım üzüm
öğlen: küçük bir dilim fırın makarna, salata
ara: 1 incir 1 küçük salkım üzüm
akşam: etli türlü dolması, 1 dilim pide (eşimi iftara yarım saat kala ekmek almaya yolladım adamın gözü aç yol üstünde neler yokki, çiğ köfte ve içli köfte almış) yarım içli köfte, 1 çiğ köfte (bunlar eşimin yüzünden oldu :(((

ne yediğimi yazacağım
sabah: 2 dilim (1 kibrit kutusuna eşittir) başka birşey yiyemedim unutmuşum kızımdan
ara: 1 küçük salkım üzüm
öğlen: küçük bir dilim fırın makarna, salata
ara: 1 incir 1 küçük salkım üzüm
akşam: etli türlü dolması, 1 dilim pide (eşimi iftara yarım saat kala ekmek almaya yolladım adamın gözü aç yol üstünde neler yokki, çiğ köfte ve içli köfte almış) yarım içli köfte, 1 çiğ köfte (bunlar eşimin yüzünden oldu :(((

canım bişey olmaz yarım içli köfteyle bir tane çiğ köfteden afiyet olsunn yerimseniben

canım benimde sınavlarım var ama tek ders olduğundan sanırım garip bir rahatlık var bende... umarım senin çalışmalarına verdiğin emeğin karşılığını alırsın :))

benim de 2 dersim var canım bir tanesini hallettim diğeriyle boğuşuyorum onu da halledeyim son kez bi göz gezdirip kapatırım artık boğuyo çünkü ramazan günü insanı dersler mirmirmirmir

İnanmaya başladım bile 55 dk yürüdüm bugün.... shocum duyurulur... sendende aynı performansı bekliyorum... ben aslında yavaş yavaş artıracaktım ama bugün kendime kızdım

dosbacım insanın kendine verebileceği en güzel cezayı vermişsin tebrik ederim aslında böyle yapmak lazım sinirlenip yarıda bırakmaktansa hırslanıp üzerine gitmek daha etkili sonuçlar yaratacaktır :lepi:

bunlar eminim ki tatlı yorgunluklardır canım kaç aylıktı oğluşun? :emir_bebek:

meliscim ya gerçekten tamamen bugünün cuma olduğu aklımdan çıkmış,kendimi derslere adamış ve adapte etmiş durumdayım çok özür dilerim,kilo işine gelincee bu armazan benim düzenimi mahvetti,spor hayatımı katletti,galiba deprosyandayım,nerdeyse 2,5 kg almışımmafoldumbenbirde bizim evdeki baskül 2kg fazla tartıyor diye kendimi kandırmışım,bikaç yerde daha tartıldım sonuç hep aynı çıktı yani bizim evdeki baskül doğruymuş.çok karışık oldu biliyorum ama inş. anlayabilirsiniz şimdi ben başladığım kilodan 1 kg fazlayımmafoldumbenyani yazması çok güç 70kg mımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben...depresyondayım

meliscim ya gerçekten tamamen bugünün cuma olduğu aklımdan çıkmış,kendimi derslere adamış ve adapte etmiş durumdayım çok özür dilerim,kilo işine gelincee bu armazan benim düzenimi mahvetti,spor hayatımı katletti,galiba deprosyandayım,nerdeyse 2,5 kg almışımmafoldumbenbirde bizim evdeki baskül 2kg fazla tartıyor diye kendimi kandırmışım,bikaç yerde daha tartıldım sonuç hep aynı çıktı yani bizim evdeki baskül doğruymuş.çok karışık oldu biliyorum ama inş. anlayabilirsiniz şimdi ben başladığım kilodan 1 kg fazlayımmafoldumbenyani yazması çok güç 70kg mımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben...depresyondayım

aslında ramazanda değil suç bizde... tatlım geç yatıyoz geç kalkıyoz ne yediğimizi bilmiyoruz....
ilk defa ben bu ramazan çok hafifim hemde bu kadar sıcaklara rağmen... neolur depresyondayım deme!!! öyle deyince değilsekte girmek için beynimizi inandırıyoruz...yok gerçekten depresyondayım diyorsan bi uzmanla görüş...
ama unutmaki kilo alsanda biz yanındayız...
baskül problemliymiş... sonuçta sen hep aynı kilodaydın yani baskül fazla gösteriyo diye vücudun da almadıya...
bence silkelen ve tekrar başla... bak sabah bende çok kötüydüm ama tekrar toparlandım şimdi sıra sende ...

sizde olmasınız ne yaparım ama en yakın zamanda bir diyetisyene gidip tahliller yaptırıcam bu gidişat hiç normal değil teşekkür ederim desteğin için dosbağam a.s

sizde olmasınız ne yaparım ama en yakın zamanda bir diyetisyene gidip tahliller yaptırıcam bu gidişat hiç normal değil teşekkür ederim desteğin için dosbağam a.s

canım en doğu yol bencede... ben 6 ay boyunca çabaladım ama sonuç hep bi aldım bi verdim...
şimdi en azından hormonlarımın yavaş çalıştğını biliyorum gitmeseydim hiç öğrenemeyecektim
sende en kısa zamanda bi uzmanla görüş

Back
X