• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler beybiler, eve geldiğimde 2 saat uyumama rağmen ilaçlardan sanırım yine uyku bastırdı. uyuim bari, sıkıntım da geçer. seviorum sizii:16::16:

bu arada Küboşum Allah kavuştursunn:16:
Ama ama nereye:14:Daha enişteyi anlatacaktın.

bugünkü menüüü

sabah (sabah dediğim 12 gibi) :1:
1 kase ezogelin çorbası
1kk peynir ve kaşar karışık
1 zeytin
2 dilim ekmek
1 çatal incir reçeli1 biber

akşam 5:30 gibi

1 tabak kuru fasulye
1 kornişon turşu
1 dilim ekmek
çeyrek soğann:27:
2-3kaşık ayran

ara çayla beraber 1 avuç fındık

2 lt su

spor:25 dk jillian
100 mekik
şimdi cezam olan 100 mekiğide çekicem 100twister yapıcamm:1:

işte bu kaaaaa
Afiyet olsun Semine.

Haticeee affet kız:)) cezalık değilki:)))
Banu aşık olmuşsun sen ,canın ondan sıkılıyor:)))
Seminecim ders çalıştım,2 de yattım,bir baktım sen günaydın yazmışsın:))

Kübra Allah kavuştursun:)))
Mesaja bak herkese laf yetiştirip bir cümle sıkıştırmış:9:Geveze:9:
Affettim gitti.Bi daha olmasın haaaaa :9:

Ben bu cümleden tatlişko fıstığı kendime alıyorum :9: Cadaloz sahibinde kalsın:9:Oturuyoruz sen napiyon ??
Hahahaha :))) bende okuldan geldim hürrem seyrediyorum:))

eşimle yarın için gezi planı yapıyoruzzzz:9::9::9:

minyatürke gidicez sonrası belli deill:21:

gezmek gibisi yokk erkek olaydım eve hiç girmezdim heraldeee:24::24::24:

Bende gezmek istiyorummm:)))

Bir aksiliktir gidiyor sizin iş.

Canım sen bilirsin.Bunu daha öncede çok kez konuştuk.İsteiğin zaman gel:16:

evet canım daha önce defalarca konuştuk ve ben maalesef girmeye fırsat bulamıyorum.bana verdiğiniz destek ve emekleriniz için teşekkür ederim hakkınızı helal edin.

Çok yoruldum bugün,ofiste îşler birikmiş derse gittim,pestilim çıktı:60:
Pestil Yasemin.OOO tatlında güzel olur :9:

evet canım daha önce defalarca konuştuk ve ben maalesef girmeye fırsat bulamıyorum.bana verdiğiniz destek ve emekleriniz için teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
Canım dur nereye?? Giremiyorum, yarışmadan çıkmak istiyorum dedin ama zaman bulamadığın için böyle olduğunu biliyorum.Hala listedesin ve cuma günü kilonuda belirtmen gerekiyor. Hem listede olmasanda her cuma kilo bilirimi yapılacak ve gün içinde fırsat buldukça burda olacaksın.Öyle bırakıp gitmek yooooooook.Zaman ayırmaya başlayınca tekrar listeye girersin.TAMAM MI????

Son düzenleme:
Selammm kizlarrrr
Ben nhayet evime girebilim..tum gun oradan oraya savrulduk ailecek:)

Ben hala regl olmadim...5 gun gecikti:/ boyle bi karar vermeseydim nasil stres yasardim simdi:(( napim kii ya
Bu hafta kesin fazla cikarim..bukadar gecikme olmazdi hic en fazla 3 gün

Eeee siz ne alemdesiniz bakalim ayyyy kndimi bi garip hissediyorummmm:((( verdigim karardan hic mutlu degilim..ama mecburdum sanki

Pişt nereye gidiyon kızz,daha çok yolumuz var beraber yürüyeceğimîz;)))

Canım dur nereye?? Giremiyorum, yarışmadan çıkmak istiyorum dedin ama zaman bulamadığın için böyle olduğunu biliyorum.Hala listedesin ve cuma günü kilonuda belirtmen gerekiyor. Hem listede olmasanda her cuma kilo bilirimi yapılacak ve gün içinde fırsat buldukça burda olacaksın.Öyle bırakıp gitmek yooooooook.Zaman ayırmaya başlayınca tekrar listeye girersin.TAMAM MI????

Ayyy meleklerim benimmmmmmm

Hehehe ben çok kalorili bi tatlı olurum amaaaa:60:

Pişt nereye gidiyon kızz,daha çok yolumuz var beraber yürüyeceğimîz;)))
Kesinlikle katılıyorum.

Selammm kizlarrrr
Ben nhayet evime girebilim..tum gun oradan oraya savrulduk ailecek:)

Ben hala regl olmadim...5 gun gecikti:/ boyle bi karar vermeseydim nasil stres yasardim simdi:(( napim kii ya
Bu hafta kesin fazla cikarim..bukadar gecikme olmazdi hic en fazla 3 gün

Eeee siz ne alemdesiniz bakalim ayyyy kndimi bi garip hissediyorummmm:((( verdigim karardan hic mutlu degilim..ama mecburdum sanki
Karar derken ben bişey hatırlamıyom.İşime gelmiyor:9: Sana bu kadar izin yeter.Artık dön bakalım:16:

Back
X