• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selammm kizlarrrr
Ben nhayet evime girebilim..tum gun oradan oraya savrulduk ailecek:)

Ben hala regl olmadim...5 gun gecikti:/ boyle bi karar vermeseydim nasil stres yasardim simdi:(( napim kii ya
Bu hafta kesin fazla cikarim..bukadar gecikme olmazdi hic en fazla 3 gün

Eeee siz ne alemdesiniz bakalim ayyyy kndimi bi garip hissediyorummmm:((( verdigim karardan hic mutlu degilim..ama mecburdum sanki
Ferhannnnn aşkitom :)))bende yarın yada cuma regl olcam,- çıkmasam bari diye umut edîyooomm:60:
Ayyy meleklerim benimmmmmmm

Sensin melek ;)

Izmıt :(
Izmıtlı burda okuyor ıste bayram tatılıne gıdıyor .
1 haftadan fazladır heran bırlıkteyz okuldan alıp okula bırakıyor benı hep yarndan ıtıbaren 30una kdr onsuzum ...
Ve bugune karsı yasadklrmdan cok farklı
Dusuncelıı beyefendı bırı ya :) onsuz kalmak korkunc :(

Äänääää kiyamammmm

Ama öyle yaaa canimmm

resmen regl olmadim daha ustume akadaslar oldu onlardan once temizlenmistim:/
Menulerimi yzmiyorum annemler geldiya hem yogunluk, em arada kaciyor bisiler. Ama cok degil tabi..sonra yazacam insss
Bi cicisler almislar kiiii hepimizeeeeecok mutlu olduk encok kizima peepe ve bebe lmslar ayyyy ne tatlilarrr
Annemler gelince 1 2 gn izin verdim kenime ama bayramda yaklasyor bu iki haftayi siki tutucam

Simdi resmen sisim:(( midem cikti yine karnim sis ://

Hehe bu sezen alem kadin yaa
Bu kenan dogulunun seslendirdigi cakkidibvardiya onu nasil yazdigini anlatmistida

Saka gibi

Anlatim?

Ama öyle yaaa canimmm

Menulerimi yzmiyorum annemler geldiya hem yogunluk, em arada kaciyor bisiler. Ama cok degil tabi..sonra yazacam insss
Bi cicisler almislar kiiii hepimizeeeeecok mutlu olduk encok kizima peepe ve bebe lmslar ayyyy ne tatlilarrr
Annemler gelince 1 2 gn izin verdim kenime ama bayramda yaklasyor bu iki haftayi siki tutucam

Canım bayram haftası zaten büyük ihtimal tatil olacak. Sende o süre zarfında toparlanırsın.Kendine sıkıntı yapmadan gel. 2 hafta iyi gelecektir.Sensiz olmaz.Tamam mı?

Kızlar ben artık çıkıyorum.Sabah bücürler beni bekler:16: 1 dk oturtmadıkları için dinlenmek şart.Sonra karşılarında cadı bir öğretmen görmesinler:9:

Canım bayram haftası zaten büyük ihtimal tatil olacak. Sende o süre zarfında toparlanırsın.Kendine sıkıntı yapmadan gel. 2 hafta iyi gelecektir.Sensiz olmaz.Tamam mı?

Bu hafta degil birdahaki hafta tatil diy mi?canim sakin nazlaniyormusum gibi olmasin
Bu surece bakalim sonrasinda fark ederse yani ayni hissedersem ayrildi yazarsin bayramsonu yada aksi

Ama bu afta % 100 fazlayim :(( bu gun hic bii yemedim sayilir bi iki dilim ekmek biraz cubuk kraker iyebildim dun desen ayni ama rartidada fazlayim gecen bol gelen gomlegim sikiyor nasil boyle etkiliyor inanamiyorum..bu benle ilgili bißey ya oyuzden daha cok stres yasiyorum..gerkes böyle olsa o zaman anarlar der bukadar sikmam belki ama herkesin boyle zor gecmiyor bu sureci

Bu hafta degil birdahaki hafta tatil diy mi?canim sakin nazlaniyormusum gibi olmasin
Bu surece bakalim sonrasinda fark ederse yani ayni hissedersem ayrildi yazarsin bayramsonu yada aksi olur

Ama bu afta % 100 fazlayim :(( bu gun hic bii yemedim sayilir bi iki dilim ekmek biraz cubuk kraker iyebildim dun desen ayni ama rartidada fazlayim gecen bol gelen gomlegim sikiyor nasil boyle etkiliyor inanamiyorum..bu benle ilgili bißey ya oyuzden daha cok stres yasiyorum..gerkes böyle olsa o zaman anarlar der bukadar sikmam belki ama herkesin boyle zor gecmiyor bu sureci

Kızlar ben artık çıkıyorum.Sabah bücürler beni bekler:16: 1 dk oturtmadıkları için dinlenmek şart.Sonra karşılarında cadı bir öğretmen görmesinler:9:

30 dk koşu bandında yürüdüm inerken stopa basıp hemen inmeye kalktım ve düştüm ayağımı fena halde ağrıttım çok salak oluyorum bazen ben ya :43:
Çıkıyorum kızlar .
sabah erken uyanacam öpüldünüz :16:

Menüm :

Sabah :
1 haslanmış yumurta
peynir
3 adet siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek

Ögle
5 tane yulaflı bisküvi
Nescafe

Akşam :
3 kaşık bulgr pilavı
sebzeli 3 kaşık
1 kase yoğurt

Spor :30 dk yürüme
15 dk twister
15 dk bisiklet
100 tane yan bel hareketi
afiyet olsun,aşık şirine:16:
bugünkü menüüü

sabah (sabah dediğim 12 gibi) :1:
1 kase ezogelin çorbası
1kk peynir ve kaşar karışık
1 zeytin
2 dilim ekmek
1 çatal incir reçeli1 biber

akşam 5:30 gibi

1 tabak kuru fasulye
1 kornişon turşu
1 dilim ekmek
çeyrek soğann:27:
2-3kaşık ayran

ara çayla beraber 1 avuç fındık

2 lt su

spor:25 dk jillian
100 mekik
şimdi cezam olan 100 mekiğide çekicem 100twister yapıcamm:1:

işte bu kaaaaa
afiyet olsun.kuru,soğan canım çekti beee.

Napıyonuz cadılozlar tatlişkolar fıstıklarrr :)))
kuzey güney seyrettim:111:

eşimle yarın için gezi planı yapıyoruzzzz:9::9::9:

minyatürke gidicez sonrası belli deill:21:

gezmek gibisi yokk erkek olaydım eve hiç girmezdim heraldeee:24::24::24:
oh ne güzel,beni de gezdirsene.

Selammm kizlarrrr
Ben nhayet evime girebilim..tum gun oradan oraya savrulduk ailecek:)

Ben hala regl olmadim...5 gun gecikti:/ boyle bi karar vermeseydim nasil stres yasardim simdi:(( napim kii ya
Bu hafta kesin fazla cikarim..bukadar gecikme olmazdi hic en fazla 3 gün

Eeee siz ne alemdesiniz bakalim ayyyy kndimi bi garip hissediyorummmm:((( verdigim karardan hic mutlu degilim..ama mecburdum sanki
ne güzel eğlenmişsin.regly de takma ,o gelir şişirir gider.sonrada inersin:1:

Ama öyle yaaa canimmm

kız ferhan gitme be:17:

Bak anlatim

Simdi bu sabah programlari varms nceden,,,hatunlar aglasiyomus agladiyomus sonra ammmmaaaannnn adi kalk kizzzz oynasalim diyip ardindan oynuyomus bi agla bi oyna

Bizim sezende onlari izlerken yazivermis sarkiyi

Sözlerini h atirlayin bak:))))

Back
X