• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeni gelen arkadaşlar aramıza HOŞGELDİNİZ:16::16: Biraz çılgın,çokça cadolozların olduğu,tatlı sohbetli güzel bir gruptasınız. Kurallarımızı okuyup kabul ettiğinize göre artık bizimlesiniz. Ben grup kaptanı Hatice. Yardımcı pilotum Kübra :9::9: Tek tek mesajlarınızı alıntılayıp şuan için birşey yazamıyorum.Bugün arkadaşlara davetliyiz.Bugün ve yarın olamayacağım ancak sonrasında bol muhabbetli günlerde beraberiz. Takım arkadaşlarım size sesleniyorum yeni gelen arkadaşlarımızı lütfen iyi ağırlayalım.:9: Yoksa cezadan ceza beğenin dermişim.Ayrıca ben 28 yaşındayım,sınıf öğretmenliğinde 8. yılım.1,5-2 yıllık evliyim.Çocuğum yok.

ben geldim hatunlaarr:16::16: uff bugün sinir oldummmmmm. öğle yemeğini yedik, hep beraber öğretmenler odasında oturuyoruz. muhabbet falan işte. tabi ben onunla yine pek konuşamıyorum :25: hatta hiç:25: neyse bir hoca beni ışın karacaya benzetti herkesin ortasında:25: ben de telefonumla uğraşıodum. dedim lisede de öğrencilerim benzetiodu, ama ben o kadar çirkin olduğumu düşünmüorum. (cidden de koca ağızlı bir hatun, nerem benzio :S sadece saçım ve kilom :25:) neyse işte sora buna baktım, öyle tatlı bakıodu ki bana gözlerinin içi parlıodu resmen. ay çok şekerdi yaaaaaaaa, aklıma geldikçe tebessüm ediorummm:27::27: ama o hocaya sinir oldum, gudubet karı:33::33::33:

İYİ CEVAP VERMİŞSİN ŞEKERİM:21::21::21: AMA AŞK ÇOK GÜZEL BİŞEY DİMİ. DURUP DURUP SIRITIRSIN SEN ŞİMDİ:9::9::9::9:

Kahvaltı: 3 nugget, 1 haşlanmış yumurta

Öğle: 1 kase çorba, 1 brdk ayran

Ara: kçk kutu süt, kayısılı activia

Akşam: 1 kase çorba, 5 nugget, 1 kornişon, 1 brdk ayran

Su: 2 lt

SPOR: leslie 2 miles, 100 twist, 50 mekik, 50 yan mekik, 25 alt karın çalıştırma, 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma, 150 bacak egzersizi

bu arada benim iştahım hepten kapandı :S sırf bayılmamak için yemiorum :S ama tuhaf ki bu hafta kg verememişim. gerçi seyir evresine geçtim, sebze yediğim için geri alacağımı biliyordum da. neyse geri almamışım da vermemişim de. şimdiden bildiriiim dedim kgmu.

geçen hafta: 103

bu hafta : 103

fark: 0

AFİYET OLSUN GEÇEN HAFTA İYİ VERMİŞTİN ÜZÜLME

menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 kaşık melemen
peynir
1 tk reçel

öğle:1 porsiyon etli taze fasulye
2 kaşık yoğurt

akşam:yoğurtlu patlıcan
tavuk ızgara
salata
1 kaşık bulgur pilavı

su:1 litre
spor:sağ bacağımda bir sorun var.bir kaç gün ara verdim.

AFİYET OLSUN CANIM, DİNLENDİR TABİ BİRAZ

Kızlar insan hiç tabağa makarna koyarken heyecanlanıp, kalbinin atış hızını duyar mı yaaaa:53::53: Az önce ben duydum.Eşime makarna yaptım şimdi tabağına servis ettim ve karşımda duruyor.offffffffffffffffff :59::59::59::59:

AYYYYYYY KIYAMAM, ÇOK İRADELİSİN SENİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

bugünkü menüüü

sabah mısır unundan yapılmış pırasa turşusu kızartmasının çeyrek tava:27:
1 zeytin
çay

ara:1 avuç fındık

öğlen
2 kepçe kuru fasulye 1 dilim ekmek
1 kornişon turşu

akşam 1 kepçe kuru fasulye
1 bardak süt

sonunda kuru fasulye bittiii ohh beeeee:33::33:

2lt su
spor
150 mekik
200 twester
25 dk jillian 20dk masaj:32:

bakalımm yarın kaç göstericek tartııı
kilo verdim mi bilmiyorum ama göbüşş toparlanmaya başladı yaptığım jilliandan olsa gerekkkk:52::52::52::52:

AFİYET OLSUN, ŞUNA PEK ANLAM VEREMEDİM"mısır unundan yapılmış pırasa turşusu kızartmasının çeyrek tava"

Kalorisi yüksekmiş geerçekten bundan sonra uzak duracam :/

Bugünkü menüm :

Sabah + ögle :
1 haslanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
domates
peynir

Akşam :
inegöl köfte lavaş ekmekte :/

ara : nescafe

spor :
1 saat yürüme koşma
15 dk bisiklet
15 dk twister
100 yan bel hareketi

AFİYET OLSUN AZ OLMUŞ SANKİ

Canım çok çok geçmiş olsun.Sen giderken kilon kaçtı??? Bu hafta listeye gir diyecektim ama dün seni göremedim.Listeye istersen bayram dönüşü alalım.

çok sağol hatice ya.kız normaldede huysuz zaten hasta olunca iyice sarıyor bana dün giremedim o yüzden.87.7 dim izin öncesi şimdi 86. öylesi daha iyi olur sanırım bayram sonrasına.hem kız düzelmi olur hem ben kendime gelmiş olurum.

Tebrikler kızlar

Hatice hiç diyetisyene gittin mi?

ha ha yok kız su tuttum şimdi ben yarına düşmüş olur yine :)) bulgur ve turşu için dedim onu yoksa diğerlerine sözüm yok

Aaaa geçmiş olsun. İnşaallah düzelir bir an önce. Onlar hasta olunca insanın eli ayağı tutmuyor.

iyi ki bi de kilo vermemişin nurgül hastaydın ya zaten belki vücudun zayıf düşerdi de iyileşmen gecikirdi ya da ağır atlatırdın. Böylesi daha iyi olmuş

sağol canım.aynen uykusuzluk bir yandan onun ağlamaları huysuzluğu bir yandan dün sinirimden ağladım inan birde çok sık hastalanıyor artık dengem bozuldu ne gece gece nne gündüz gündüz karmakarışık oldu..allah şifa versin esirgesin yinede ne yapalım annelik zor zanaat...

Yeni gelen arkadaşlar aramıza HOŞGELDİNİZ:16::16: Biraz çılgın,çokça cadolozların olduğu,tatlı sohbetli güzel bir gruptasınız. Kurallarımızı okuyup kabul ettiğinize göre artık bizimlesiniz. Ben grup kaptanı Hatice. Yardımcı pilotum Kübra :9::9: Tek tek mesajlarınızı alıntılayıp şuan için birşey yazamıyorum.Bugün arkadaşlara davetliyiz.Bugün ve yarın olamayacağım ancak sonrasında bol muhabbetli günlerde beraberiz. Takım arkadaşlarım size sesleniyorum yeni gelen arkadaşlarımızı lütfen iyi ağırlayalım.:9: Yoksa cezadan ceza beğenin dermişim.Ayrıca ben 28 yaşındayım,sınıf öğretmenliğinde 8. yılım.1,5-2 yıllık evliyim.Çocuğum yok.

Baş cadıcım:9:ben yeni 1 kişi gördüm başka kim varki:9::9::9: aşkolsun hatice böööööööööö yapıp korkutup kaçırcaz sanki hihihihhihiihi:9::9::9::9: nurgül ferhan zeynep ben bizim çenelerden korkup kaçmazlarsa bilemicem hihihiihihi:60::60::60:

merhabalar.. takıma kabul edildiğim için teşekkür ederim .. cuma yarışına yabancı değilim daha önce doğum sonrası kilolarımı 1. takımla vermiştimv(kullanıcı adım farklıydı). o dönem 25 kilo vermiştim. yeniden almadım çok fazla ama böyle giderse alıcam .. çok yemeye başladım stresten . birbirine destek olunca insan daha iyi motive oluyor:38:

hoşgeldin, ben başak bende 6 ay önce doğum yaptım ve kilolarımı vermeye çalışıyorum. sen kaç kilo vermek istiyorsun.

günaydın kızlar.bir tartı gününde gene beraberiz.
geçen hafta:71.0
bu hafta:70.0
fak:1 kilo
yüzde:1.41
çok şükür.artık iki haftada kilo veriyorum,can sıkıcı.napalım buna da şükür.

günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.:16::16:

geçen hafta .87

bu hafta:85.5

fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.

slm kizlar kurallar tam benlik ben arzu yurt disinda yasiyorum oglusum var 10 aylik dogumda 20 kilo aldim 1 haftada 17 kilosunu verdim sonra annem saolsun sut yapar diye diye inek gibi besledi ne sut yapti ne bisi tek kilo 73 kiloya kadar ciktim sonra 71 oldum gecen ay basladim diyete 5 kilo verdim suan 66 yim ama takildim yasim 22 boyle motive olcagimi dusundum 1 haftanin sonunda saolsun cnmmmmmmm beni buraya cagirdi kim ise heycandan adina bile bakamadim simdi iste gidyorum 3 saate gelcem oglusa yemek hazirliycam cok optum sizleri

hoşgeldin, bende başak bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum 6 aylık oğlum var ve emziriyorum sen emziriyormusun hala bıraktınmı yoksa. kaç kiloya inmek istiyorsun.

Gecen hafta : 71
Bu hafta : 71
Fark : 0
:(

Günaydın kızlar

Geçen haftaki kilom 65,5
Bu hafta 64,8
Fark 0,7

Yüzde: 1,06

Dünkü menüde bulgur ve turşu olmayaydı aslında 1 kilo vermiştim önceki sabah. Kayınvalidem bir haftadır kızıma bakıyo diye kıyak geçiim ona dedim:9::9::9: Bi daha yapılacaksa çarşamba yapılır artık :44:

Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.0
Giden:0.5
Yüzde:%0.63

Bugün regl oldum, karnım deli gibi şiş. Demekki regl olmasam daha fazla çıkacaktı:1::1::1::1:

geçen hafta :68,3
bu hafta 67,5
giden 800 gr:32::32:

68,3/67,5/0,8/1,17

hesaplamamda yanlış olabilir kızlarr % kısmında bi bakar mısınız sizde?

üstümü giyip dışarı çıkıcam

akşama gelirim öpüyorummmmmm

Herkese GÜNAYDINLAAARRR :16:
Geçen Hafta :62.2
Bu hafta :62.2
Giden :0
Yüzde :0
Ben bir hafta gram verip diğer hafta hiç vermemeye alıştım galiba. Hayırlısı bakalım.

gümaydın hanımlar.dün kızım rahatsızlandı.ateşi öksürüğü vardı.geceyi hastanede geçirdik. nefes alırken tıkanıyordu.iğne yaptılar ardından 1 saat soğuk buhar sonra 15 dakika ilaçlı buhar verdiler.bir sürüde ilaç tabi gece berbat geçti.tabi huysuzlğuüzerinde yine.
benim kilom yine aynı 86. siz verebildinizmi bir bakayım..

çok geçmiş olsun tatlım

bende özel mesaj istiyorum bana nee bana neeeee :1::1::1::1:

kilo bildirimi yapıyorum

geçen hafta 55,5
bu hafta 55,5
giden 0
fark %0 :)))))

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve tabiki veremeyenleride

Baş cadıcım:9:ben yeni 1 kişi gördüm başka kim varki:9::9::9: aşkolsun hatice böööööööööö yapıp korkutup kaçırcaz sanki hihihihhihiihi:9::9::9::9: nurgül ferhan zeynep ben bizim çenelerden korkup kaçmazlarsa bilemicem hihihiihihi:60::60::60:
Yeni üyelerimiz "cumbo ve meleğimolsun" Ben baş cadı hahahaha :9: Sizde yardımcılarım. Belli olmaz sizin nasıl kaçıracağınız.Akıllı uslu olunda ilk günden cadılıklarınızdan korkup kaçmasınlar :1::1::1: Kurallar okundu ancak siz yinede bizim takımı tanıtın.Zorunlu spor tablosunu vb paylaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeni üyelerimiz "cumbo ve meleğimolsun" Ben baş cadı hahahaha :9: Sizde yardımcılarım. Belli olmaz sizin nasıl kaçıracağınız.Akıllı uslu olunda ilk günden cadılıklarınızdan korkup kaçmasınlar :1::1::1: Kurallar okundu ancak siz yinede bizim takımı tanıtın.Zorunlu spor tablosunu vb paylaşabilirsiniz.

işte ilk günden o tabloları sunarsak korkup kaçabilirler hihiihihihihihi:9::9::9::9:

merhabalar.. takıma kabul edildiğim için teşekkür ederim .. cuma yarışına yabancı değilim daha önce doğum sonrası kilolarımı 1. takımla vermiştimv(kullanıcı adım farklıydı). o dönem 25 kilo vermiştim. yeniden almadım çok fazla ama böyle giderse alıcam .. çok yemeye başladım stresten . birbirine destek olunca insan daha iyi motive oluyor:38:

slm kizlar kurallar tam benlik ben arzu yurt disinda yasiyorum oglusum var 10 aylik dogumda 20 kilo aldim 1 haftada 17 kilosunu verdim sonra annem saolsun sut yapar diye diye inek gibi besledi ne sut yapti ne bisi tek kilo 73 kiloya kadar ciktim sonra 71 oldum gecen ay basladim diyete 5 kilo verdim suan 66 yim ama takildim yasim 22 boyle motive olcagimi dusundum 1 haftanin sonunda saolsun cnmmmmmmm beni buraya cagirdi kim ise heycandan adina bile bakamadim simdi iste gidyorum 3 saate gelcem oglusa yemek hazirliycam cok optum sizleri

hoşgeldiniz hanımlar.ben nermin fazla kilo sorununuz yokmuş allahtan güzel güzel verirsiniz inşallah.böyle bir takımda olduğuz için şanslısınız şansınızı tanıdıkca anlayacaksınız zaten övünmek gibi olmasın:9:hayırlı olsuuun ikiniz içinde.

günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.:16::16:

geçen hafta .87

bu hafta:85.5

fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.
oleyyyyyyyyyy şeytanın bacağını kırdın bilge:46:

Günaydın kızlar

Geçen haftaki kilom 65,5
Bu hafta 64,8
Fark 0,7

Yüzde: 1,06

Dünkü menüde bulgur ve turşu olmayaydı aslında 1 kilo vermiştim önceki sabah. Kayınvalidem bir haftadır kızıma bakıyo diye kıyak geçiim ona dedim:9::9::9: Bi daha yapılacaksa çarşamba yapılır artık :44:
:46:tebrikler:54:
günaydın kızlar
geçen haftaki kilom 72,700
bu hafta 72,700
giden 0
oh oh tebrikler:54:
Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.0
Giden:0.5
Yüzde:%0.63

Bugün regl oldum, karnım deli gibi şiş. Demekki regl olmasam daha fazla çıkacaktı:1::1::1::1:
bravo:54:

geçen hafta :68,3
bu hafta 67,5
giden 800 gr:32::32:

68,3/67,5/0,8/1,17

hesaplamamda yanlış olabilir kızlarr % kısmında bi bakar mısınız sizde?

üstümü giyip dışarı çıkıcam

akşama gelirim öpüyorummmmmm
maşallah:54:

gümaydın hanımlar.dün kızım rahatsızlandı.ateşi öksürüğü vardı.geceyi hastanede geçirdik. nefes alırken tıkanıyordu.iğne yaptılar ardından 1 saat soğuk buhar sonra 15 dakika ilaçlı buhar verdiler.bir sürüde ilaç tabi gece berbat geçti.tabi huysuzlğuüzerinde yine.
benim kilom yine aynı 86. siz verebildinizmi bir bakayım..
çok geçmiş olsun canım.bende tonimer okyanus suyu kullanıyorum.sprey şeklinde.çok rahat kullanımı.

10 dk dolsun sana da özel mesajım var.Çok önemli ona göre.Hemen cevap yazmalısın :16:

bu ne kıskandım haberiniz olsun:19:

kübra,başak,banu,hatice,nurgül,ferhan üzülmeyin bu hafta bayrak bizde:54:

Hayale bak.Psikopat mısın kızım sen :1::1::1::1::1:

Napayım başka türlü beynim onları yemeyi arzuluyo, kandırıyom onu kandırıyom yani beynimi, önüne de koyuyom 38 beden pantalonla elbiseyi:60::60::60:hangisini istiyosun diye soruyom :60::10:Dünkü yaşpastadan nasıl vazgeçtim sanıyorsun hihihihihiihihihi:24::24::24::24::24:

oleyyyyyyyyyy şeytanın bacağını kırdın bilge:46:

:46:tebrikler:54:

oh oh tebrikler:54:
bravo:54:

maşallah:54:

çok geçmiş olsun canım.bende tonimer okyanus suyu kullanıyorum.sprey şeklinde.çok rahat kullanımı.

bu ne kıskandım haberiniz olsun:19:

kübra,başak,banu,hatice,nurgül,ferhan üzülmeyin bu hafta bayrak bizde:54:
Bir tanesiniz siz :16:

Napayım başka türlü beynim onları yemeyi arzuluyo, kandırıyom onu kandırıyom yani beynimi, önüne de koyuyom 38 beden pantalonla elbiseyi:60::60::60:hangisini istiyosun diye soruyom :60::10:Dünkü yaşpastadan nasıl vazgeçtim sanıyorsun hihihihihiihihihi:24::24::24::24::24:
Ay kıyamam ben sana pastadanda vazgeçermiş.Ben şuan 38 beden giyiyorum ama taktım 57 kilo olmalıyım:27::27::27:

Yasemin Gönül ne dedi?????Listeyi paylaşıp çıkayım.Bücürleri yemeğe götüreceğim.

Back
X