- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
yediklerin spora gitmiş.cidden dikkat et ,hastalanma..uyu dinlen bari.
Evet dikkat edecem artık yoksa çok sağlıksız olacam bu gidişle ..
Uuyurum birazdan orticim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yediklerin spora gitmiş.cidden dikkat et ,hastalanma..uyu dinlen bari.
olan olmuşiyi geceler kızlar menumu yazıp kacayim
sabah 1/6 gözleme
öğlen dört küçük biber dolması ayran az turşu
akşam çiğköfte ayran salata az turşu
tam da demisiniz perşembe akşamı bulgur turşu yemeyin diye denk geldi
neyse ki kilom takımı etkilemeyecek
merhabalar.. takıma kabul edildiğim için teşekkür ederim .. cuma yarışına yabancı değilim daha önce doğum sonrası kilolarımı 1. takımla vermiştimv(kullanıcı adım farklıydı). o dönem 25 kilo vermiştim. yeniden almadım çok fazla ama böyle giderse alıcam .. çok yemeye başladım stresten . birbirine destek olunca insan daha iyi motive oluyor![]()
günaydın kızlar.bir tartı gününde gene beraberiz.
geçen hafta:71.0
bu hafta:70.0
fak:1 kilo
yüzde:1.41
çok şükür.artık iki haftada kilo veriyorum,can sıkıcı.napalım buna da şükür.
Gunaydin kizlar hayirli cumalar olsun.. İns hepinizde iyisinizdir uzak kald
Burdan hepinizi ozledim cook cok![]()
Biraz yogun ve stresli gunler yasiyorum
Hafifleyince doncem araniza ins. Kilomu bildireyim 51.9 ins herkes guzel kilo vermistir herkesi cok opuyorum.
hoşbulduk zeynep, çok iyi vermişsin, çoğu gitmiş azı kalmış merak etme hepsi gidiyor kilolarınolan olmuşafiyet olsun.
hoşgeldin cumbo.ben zeynep.doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum.
hoşgeldin arzu ben de yeni geldim takıma , burada çok iyi motive oluyor insan vericez beraber tüm kilolarıslm kizlar kurallar tam benlik ben arzu yurt disinda yasiyorum oglusum var 10 aylik dogumda 20 kilo aldim 1 haftada 17 kilosunu verdim sonra annem saolsun sut yapar diye diye inek gibi besledi ne sut yapti ne bisi tek kilo 73 kiloya kadar ciktim sonra 71 oldum gecen ay basladim diyete 5 kilo verdim suan 66 yim ama takildim yasim 22 boyle motive olcagimi dusundum 1 haftanin sonunda saolsun cnmmmmmmm beni buraya cagirdi kim ise heycandan adina bile bakamadim simdi iste gidyorum 3 saate gelcem oglusa yemek hazirliycam cok optum sizleri
çok süper vermişsin hedefine gelmişsin bile , darısı başımıza...çabucak geçer inşallah stresli günlerGunaydin kizlar hayirli cumalar olsun.. İns hepinizde iyisinizdir uzak kald
Burdan hepinizi ozledim cook cok![]()
Biraz yogun ve stresli gunler yasiyorum
Hafifleyince doncem araniza ins. Kilomu bildireyim 51.9 ins herkes guzel kilo vermistir herkesi cok opuyorum.
merhabalar.. takıma kabul edildiğim için teşekkür ederim .. cuma yarışına yabancı değilim daha önce doğum sonrası kilolarımı 1. takımla vermiştimv(kullanıcı adım farklıydı). o dönem 25 kilo vermiştim. yeniden almadım çok fazla ama böyle giderse alıcam .. çok yemeye başladım stresten . birbirine destek olunca insan daha iyi motive oluyor![]()
slm kizlar kurallar tam benlik ben arzu yurt disinda yasiyorum oglusum var 10 aylik dogumda 20 kilo aldim 1 haftada 17 kilosunu verdim sonra annem saolsun sut yapar diye diye inek gibi besledi ne sut yapti ne bisi tek kilo 73 kiloya kadar ciktim sonra 71 oldum gecen ay basladim diyete 5 kilo verdim suan 66 yim ama takildim yasim 22 boyle motive olcagimi dusundum 1 haftanin sonunda saolsun cnmmmmmmm beni buraya cagirdi kim ise heycandan adina bile bakamadim simdi iste gidyorum 3 saate gelcem oglusa yemek hazirliycam cok optum sizleri
günaydın kızlar.bir tartı gününde gene beraberiz.
geçen hafta:71.0
bu hafta:70.0
fak:1 kilo
yüzde:1.41
çok şükür.artık iki haftada kilo veriyorum,can sıkıcı.napalım buna da şükür.
günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.
geçen hafta .87
bu hafta:85.5
fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.
Gecen hafta : 71
Bu hafta : 71
Fark : 0
![]()
bana kim gelsin bayramdaöle bi temizlik işte.gel kız lak lak yaparız
2 ve 3 ü göremedim ama 4 güzel.ben çay lekesini ,rekliler için olan domestos bide çamaşır det karıştırıp sıcak suyla sildim.çıktı.
walking dead yeni sezon ilk bölümü izledim.muhteşem bir dönüş yapmışlar.
Tostçu Başak. Kurabiye canavarı seni 50 mekik cezalısınYapmayı ve yazmayı unutma tamam mı???
Canım bende 1 ve 4 ü beğendim. Ancak bende bir sticker delisi olaraktanoyuncakçılarda veya başka sitelerde çok daha güzellerini bulusun diye düşünüyorum bu sitedekiler gereksiz pahalı geldi.O fiyata daha güzelleri vardır.
1 ve 2ama 2 daha güzell
![]()
afiet olsun kaptişş![]()