• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kızlar menumu yazıp kacayim
sabah 1/6 gözleme
öğlen dört küçük biber dolması ayran az turşu
akşam çiğköfte ayran salata az turşu

tam da demisiniz perşembe akşamı bulgur turşu yemeyin diye denk geldi
neyse ki kilom takımı etkilemeyecek

merhabalar.. takıma kabul edildiğim için teşekkür ederim .. cuma yarışına yabancı değilim daha önce doğum sonrası kilolarımı 1. takımla vermiştimv(kullanıcı adım farklıydı). o dönem 25 kilo vermiştim. yeniden almadım çok fazla ama böyle giderse alıcam .. çok yemeye başladım stresten . birbirine destek olunca insan daha iyi motive oluyor:38:

iyi geceler kızlar menumu yazıp kacayim
sabah 1/6 gözleme
öğlen dört küçük biber dolması ayran az turşu
akşam çiğköfte ayran salata az turşu

tam da demisiniz perşembe akşamı bulgur turşu yemeyin diye denk geldi
neyse ki kilom takımı etkilemeyecek
olan olmuş:34:afiyet olsun.

merhabalar.. takıma kabul edildiğim için teşekkür ederim .. cuma yarışına yabancı değilim daha önce doğum sonrası kilolarımı 1. takımla vermiştimv(kullanıcı adım farklıydı). o dönem 25 kilo vermiştim. yeniden almadım çok fazla ama böyle giderse alıcam .. çok yemeye başladım stresten . birbirine destek olunca insan daha iyi motive oluyor:38:

hoşgeldin cumbo.ben zeynep.doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum.

günaydın kızlar.bir tartı gününde gene beraberiz.
geçen hafta:71.0
bu hafta:70.0
fak:1 kilo
yüzde:1.41
çok şükür.artık iki haftada kilo veriyorum,can sıkıcı.napalım buna da şükür.

günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.:16::16:

geçen hafta .87

bu hafta:85.5

fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.

slm kizlar kurallar tam benlik ben arzu yurt disinda yasiyorum oglusum var 10 aylik dogumda 20 kilo aldim 1 haftada 17 kilosunu verdim sonra annem saolsun sut yapar diye diye inek gibi besledi ne sut yapti ne bisi tek kilo 73 kiloya kadar ciktim sonra 71 oldum gecen ay basladim diyete 5 kilo verdim suan 66 yim ama takildim yasim 22 boyle motive olcagimi dusundum 1 haftanin sonunda saolsun cnmmmmmmm beni buraya cagirdi kim ise heycandan adina bile bakamadim simdi iste gidyorum 3 saate gelcem oglusa yemek hazirliycam cok optum sizleri

Gunaydin kizlar hayirli cumalar olsun.. İns hepinizde iyisinizdir uzak kald
Burdan hepinizi ozledim cook cok :(
Biraz yogun ve stresli gunler yasiyorum
Hafifleyince doncem araniza ins. Kilomu bildireyim 51.9 ins herkes guzel kilo vermistir herkesi cok opuyorum.

Hafifleyince doncem araniza ins. Kilomu bildireyim 51.9 ins herkes guzel kilo vermistir herkesi cok opuyorum.

umarım bu günleri çabucak atlatır dönersin gönülcüm.:16::16:

olan olmuş:34:afiyet olsun.

hoşgeldin cumbo.ben zeynep.doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum.
hoşbulduk zeynep, çok iyi vermişsin, çoğu gitmiş azı kalmış merak etme hepsi gidiyor kiloların

slm kizlar kurallar tam benlik ben arzu yurt disinda yasiyorum oglusum var 10 aylik dogumda 20 kilo aldim 1 haftada 17 kilosunu verdim sonra annem saolsun sut yapar diye diye inek gibi besledi ne sut yapti ne bisi tek kilo 73 kiloya kadar ciktim sonra 71 oldum gecen ay basladim diyete 5 kilo verdim suan 66 yim ama takildim yasim 22 boyle motive olcagimi dusundum 1 haftanin sonunda saolsun cnmmmmmmm beni buraya cagirdi kim ise heycandan adina bile bakamadim simdi iste gidyorum 3 saate gelcem oglusa yemek hazirliycam cok optum sizleri
hoşgeldin arzu ben de yeni geldim takıma , burada çok iyi motive oluyor insan vericez beraber tüm kiloları

çok süper vermişsin hedefine gelmişsin bile , darısı başımıza...çabucak geçer inşallah stresli günler

Günaydın kızlar

Geçen haftaki kilom 65,5
Bu hafta 64,8
Fark 0,7

Yüzde: 1,06

Dünkü menüde bulgur ve turşu olmayaydı aslında 1 kilo vermiştim önceki sabah. Kayınvalidem bir haftadır kızıma bakıyo diye kıyak geçiim ona dedim:9::9::9: Bi daha yapılacaksa çarşamba yapılır artık :44:

Hoşgeldiniz kızlar. Hadi bakalım hayırlı olsun. En kısa sürede mezun olursunuz inşaallah.:71:

günaydın kızlar.bir tartı gününde gene beraberiz.
geçen hafta:71.0
bu hafta:70.0
fak:1 kilo
yüzde:1.41
çok şükür.artık iki haftada kilo veriyorum,can sıkıcı.napalım buna da şükür.

Tebrik ederim. Haftada bir kilo iyi ya. Bakma sen arada bi hafta duruyo.

günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.:16::16:

geçen hafta .87

bu hafta:85.5

fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.

woawww 1,5 kg. Tebrik ettim arkadaşım.

Gecen hafta : 71
Bu hafta : 71
Fark : 0
:(

Kübra seni de tebrik ederim:16: Benim öyle içim kıpır kıpır olsa kesin çok yer bi de üstüne kilo alırdım:9: Regl haftan geçsin vücutta tutup atamadığın parçalanmış yağların ödemin de gider biliyorsun. Haftaya bildirim yapmayacağız herhalde ama yapsaydık kesin :32: olurdun:)

Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.0
Giden:0.5
Yüzde:%0.63

Bugün regl oldum, karnım deli gibi şiş. Demekki regl olmasam daha fazla çıkacaktı:1::1::1::1:

geçen hafta :68,3
bu hafta 67,5
giden 800 gr:32::32:

68,3/67,5/0,8/1,17

hesaplamamda yanlış olabilir kızlarr % kısmında bi bakar mısınız sizde?

üstümü giyip dışarı çıkıcam

akşama gelirim öpüyorummmmmm

bana kim gelsin bayramda:31:öle bi temizlik işte.gel kız lak lak yaparız:27:

2 ve 3 ü göremedim ama 4 güzel.ben çay lekesini ,rekliler için olan domestos bide çamaşır det karıştırıp sıcak suyla sildim.çıktı.

walking dead yeni sezon ilk bölümü izledim.muhteşem bir dönüş yapmışlar.

saol fikir için, neden göremedinki sanırım 3 ü seçeceğim. hafta sonu silicem bende artık daha fırsat olmadı aspirin kullanmayı düşünüyorum her lekeyi çıkartıyo.

Tostçu Başak. Kurabiye canavarı seni 50 mekik cezalısın:9: Yapmayı ve yazmayı unutma tamam mı???

Canım bende 1 ve 4 ü beğendim. Ancak bende bir sticker delisi olaraktan :9: oyuncakçılarda veya başka sitelerde çok daha güzellerini bulusun diye düşünüyorum bu sitedekiler gereksiz pahalı geldi.O fiyata daha güzelleri vardır.

saol fikir için ama başka sitelere çok bakmadım bildiğin güzel biyer varsa bakayım.
doğru söylüyon valla bu hafta kurabiye canavarı oldum resmen:27::27::27: ama yeni gördüğüm için cezam bu güne kaldı

1 ve 2:34: ama 2 daha güzell:55::55:

afiet olsun kaptişş:46:

saol canım değerlendiricem hepinizin fikirlerini

Back
X