Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bu akam bizim evlilik yıldönümüz hihoyyyto yüzden akşam dısarı çıkıcaz eşimle..hafiften kaçamak yapma şansım vardır diil mi?naniknanik
2 yıl olmuş evleneli ama bana 1 hafta olmuş gibi geldiii:asigim::asigim::asigim:

canım nice yıllara... huzur ve meutluluk ile...

yok patborim yapılmayacak. tatile gitmeden cevapları toparlayamadım döndükten sonra da toparlayamadım bir gün gecikmeli oldu falan işte ne yaplım sağlık olsun.
canın saolsun meliscim... bizimkini de zenim yapar :)

kızlar ben iftara birşey ler yapayım kızım da uyandı uyukudan akşama görüşürüz bir aksilik olmazsa öptüm.
kolay gelsin canım görüşürüz

bu arada iftara yakın tarılmaya bayılıyorum zemuszemus

ayy çıkamadım herkes burada zaten dünden yemek de varmış kızım ağlarsa çıkarım ama.

ben de iftardan 5 dk önce tartılacağım 59lu kiloları görmeyi umuyorum bugün ya da yarın.

iftarda 1 kase çorbamı içtim
15 dk ara verdim
4 köfte 5-6 tane patates kızartması 2 kaşık yoğurt roka yedim
1 küçük parça pide ve 1 incir reçeli
1 lt suyumu içtim şimdilik

hafif yemek gibisi yok... bu sene en rahat ramazanımı geçiriyorum

2 hurma
1 kase çorba
80gr light ton balık
1/2cup melemen
1/2cup yoğurt
salata
50 gr pide
1 light cola

iftarda 1 kase çorbamı içtim
15 dk ara verdim
4 köfte 5-6 tane patates kızartması 2 kaşık yoğurt roka yedim
1 küçük parça pide ve 1 incir reçeli
1 lt suyumu içtim şimdilik

afiyet olsun canım patates kızartması hariç çook hafif olmuş menün... bu hafta çok ii sonç alacaksın

kızlar bu akam bizim evlilik yıldönümüz hihoyyyto yüzden akşam dısarı çıkıcaz eşimle..hafiften kaçamak yapma şansım vardır diil mi?naniknanik
2 yıl olmuş evleneli ama bana 1 hafta olmuş gibi geldiii:asigim::asigim::asigim:

ayy kıyamam, dilerim seneye evlilik yıldönümünde 3 kişi olursunuz, sen eşin ve kkarnındaki bebeğinle.... mutluluklar...

yok patborim yapılmayacak. tatile gitmeden cevapları toparlayamadım döndükten sonra da toparlayamadım bir gün gecikmeli oldu falan işte ne yaplım sağlık olsun.

sağlık olsun be meliscim biz kendimiz yaparız püsküüt bizi affedene kadar,

bu arada hanımlar hala yeni hedefler tam olmadı, ben eksik olanları 1 kilo kabul etcem ona göre :))

35 dk yürüyüşümü yaptım...
şu mübarek günler geçsede yürüyüşlerimi sabah yapabilsem hayırlıca

selam kızlar..:)
bugün iftarda 1 kase mercimek çorbası içtim sonra yarım saat ara verdim daha sonrada 5 yemek kaşığı makarna yedim domates soslu buarada 500 gr. vermişim 3 gün içinde..:)

iyi akşamlar arkadaşlar benim de kadayıf haricinde menüm gayet hafifti :utangac:
1 tane kırmızı biber dolması
1 küçük kase cacık
2-3 yemek kaşığı fasülye
tatlıya da dayanamadım yalan yok uzun zamandır da yememiştim kadayıf canım istedi ben de yedim işteeee delikafadulden

aman nazar değmesin kızlar:nazar:
herkes çok hafif besleniyor..
dosbam zaten süper..hem menüleri hem yürüyüşleri..emeğinin karşılığını alacaksın..bu hafta takım gayet iyi..hadi kızlar cumaya kadar böle devam edelim

ohh herkes iyi gidiyor arda 1-2 küçük kaçamak gördüm ama olsun o kadar.cumaya herkes kilo vermiş olacak eminim.
ben de yazayım: 1 kaseden az çorba yeşil mercimekli, yarım dilim sebzeli fırın makarna, 1 köfte, birkaç patates, 1 kaşık türlü yemeği, salata Ben çorba ve salata hariç yediklerimin 4 çk nı geçmemesine dikkat ediyorum.
suyum 1 lt oldu henüz bugün çok susamamışım dün çok susamıştım.
myve yedim 1 incir ve küçük bir salkım üzüm.

bence de bu hafta iyi olacak patborim bakalım.
derece yaparız belkim.
demin canım sıkıldı apartman yöneticisiyiz de hesapta b,r tutarsızlık var gibi geldi hemen şiştiğimi hissettim. moral çok önemli kio vermede bi de sadece o yöne konsantre olacaksınız, inanınca oluyor.

melisim senin menü de süper olmuş..çeşit çokmuş sofrada..ama azar azar yiyince sorun olmuyor
biraz önce yeşilçayımı içtim..suyum da 2 lt oldu..sahurda tamamlarım 3 ltyi

okullar 28inde başlıyor demi patborim, ama gitmeye başladınızmı toplantılar falan var sanırım.

bizim haftaya açılıyor üniversite ama bayramsonrasına kadar doğru düzgün ders olmaz. Bu dönem biraz yoğunum p.tesi-salı-perşembe derslerim var hem de baya yoğun. Bakalım canım çıkacak hem evde hem işte.

melisim senin menü de süper olmuş..çeşit çokmuş sofrada..ama azar azar yiyince sorun olmuyor
biraz önce yeşilçayımı içtim..suyum da 2 lt oldu..sahurda tamamlarım 3 ltyi

bugün yemek yapmadım aslında kalanları yedik, yarına çorba da yok yemek de azıcık fırın makarna kaldı. Az yedim bayaa. Tek fark bugün çok ara vermedim çünkü kızımın tok günüydü canı birşey istemedi onu yedirmeyince ben erken yedim.
ben de form çayımı alayım. Geç oldu ama kızım ancak uyudu.

Back
X