Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar melzeyit kızacak bana çaldırmadım onu.
melzeyitim kızma birden gelişti biz patboriyle konuşuyorduk sonra sırayla kızlar geldi :kedi:
çok geç oldu bir de utanırım çaldırmaya

kızlar ben de yatayım yarın yine iş var. öpüyorum hepinizi.

ben de hepinizi öptüm canlarım..sahurda kontrollü yiyin gari...iyi geceler tatlı rüyalarrrr

evvel zaman içinde
kalbur saman içinde
bir dunganga varimiş
dunganga dunganga

çocukları sepetine atarmış
yaparmış bir dunganga
dunganga dunganga

oğlum bu şarkıyı çok sever yatarken söylüyorum onaa..
hadi hadi iyisiniz
sizede bi kuple söyledim kaydirigubbakcemile3

ben de hepinizi öptüm canlarım..sahurda kontrollü yiyin gari...iyi geceler tatlı rüyalarrrr

evvel zaman içinde
kalbur saman içinde
bir dunganga varimiş
dunganga dunganga

yaparmış bir dunganga
dunganga dunganga

hadi hadi iyisiniz

ayy çok şekermiş

evvel zaman içinde
kalbur saman içinde
bir dunganga varimiş
dunganga dunganga

yaparmış bir dunganga
dunganga dunganga

hadi hadi iyisiniz

patborim yaaa çıkmadan güldürdün beni ben artık bu şarkıyla mışııııllll mışıl uyurum heralde gerçi şu dungangalar rüyamı basmazlarsa kaydirigubbakcemile3

patborim benim kızı da söylesen de arada uyusa sabahlara kadar.

kızlar en erkenci benim galiba

1 dilim ekmek kaşar 2 ince dilimle tost (yani yarım tost), 3 çeri dıomates, çok az bal
form çay (akşam içememiştim), süt ve 1/2 lt su

ve yatıyorum öpüldünüz.

patborim benim kızı da söylesen de arada uyusa sabahlara kadar.

kızlar en erkenci benim galiba

1 dilim ekmek kaşar 2 ince dilimle tost (yani yarım tost), 3 çeri dıomates, çok az bal
form çay (akşam içememiştim), süt ve 1/2 lt su

ve yatıyorum öpüldünüz.

afiyet olsun canım
bende klasik kahvaltımı yaptım
sabah erken kalkacağım hepinizi öpüyorum

ay bunlar sahurdada paylasim yapiyooo sizi gidiler sizi :jeyyar::nazar:
gunyadin herkeze ben desteklerinizi sayesinda rahat iftar ve rahat sahur yaptim ve $u an çok mutluyum
insallah boyle devam eder cumaya guzel sonuç alirim tesekkurler hanimlaaropuyorumnanaktan

yeterki başla canım... devamı gelir...
canım senin eşin çorumlu mu...kayınvaliden ne çok gelio??

yok canım eşim merzifonlu kayınvalim mecburiyetten hafta içi kızıma bakmaya geliyor ama budurumdan ne ben ne kayınvalidem ne kızım memnun ankaraya göndermek zorunda kalıcam galiba gerçi kızımda gitmek istiyor ama bakalım okulu açılana kadar

kızlar çok yorgunum sırtım ağrıyor ama spora gideceğim yinede...
spor iyi geliyor aman bende koşu bandını açtırdım yürürüm diye ama uyku daha ağır geldi dün çok yoruldum ayrıca onu sonra anlatırım

kızlar bir kötü haber püsküüt döndü tatilden analiz tarihini kaçırmıştık ya ben tatildeydim döndüm toparlayamadım. Mazeretimiz kabul edilmedi analizimiz yapılmayacak zaten 6-7 takımın yapılıyor sadece. Olsun zenim de bizimkini yapar.

ya evet zenin bize en güzelini yapar laelaelaelaelaelaelaelaelaelae en azından kötü durumumuzdan kimsenin haberi olmaz kızlar:emir_bebek:

canlarım umarım herkesler iyidir.şuan işyerindeyim birazdan çıkacağım. hepinizi çok öpüyorum. bugün görümcemin doğum günü sanırım kutlucaz.birazcık pasta yerim söz azıcık yicem. zaten iftar sonrası tıkanıyor insan.melisim tulumbayıda arad yiyorum işte hayatım napıyım tatlıya dayanamıyorum.inan normal zamanda bu kadar üstüne düşmem ama ramazanda çok fena oldum. kızmayın bana yaa. :sinifsinif: neyse şimdi çıkıyorum ne güzel bol bol sohbet etmişsiniz ben yokken gelemiyorum malesef .buakşamda gelemem ama düzene sokmam lazım kendimi çalışma hayatı ben zorluyor.alışmışım evde oturmaya.oğlumuda çok özlüyorum.şimdiden sıkıldım çalışmaktan.ama devam edicemtabi bırakma gibi bir lüksüm yok.zaten alıştıktan sonra düzelirim.şimdilik hepinizi öpüyorum.meliscim 5.takıma bende uğrarım hayatım. hedefimide yazıcam unutmadım.sonra görüşürüz.

canım zamanla işe alışacaksın ondan sonrada hiç bırakmak istemeyeceksin gerçi ramazanda insanı zorluyor ama olsun çalışmak güzeldir kayınvalidemi çok sevmem ama bir sözü çok hoşuma gider elinin verdiğini erin(eşin) vermez der ve gerçektende haklı

canım çok teşekkür ederim..fotodaki ben diilim..berna laçin..önceden zayıfken çok benzetilirdim ve beğenirim kendisini o yüzden koymuştum canımkaydirigubbakcemile5

ben berna laçini pek sevmem ama fotoğraf güzel çıkmış ayrıca zannetmiyorum sen ondan kat ve kat güzelsindir şekerim onlar okadar makyajla o hale ancak geliyor senin doğal halin ona yüzbin basar

kızlar bu akam bizim evlilik yıldönümüz hihoyyyto yüzden akşam dısarı çıkıcaz eşimle..hafiften kaçamak yapma şansım vardır diil mi?naniknanik
2 yıl olmuş evleneli ama bana 1 hafta olmuş gibi geldiii:asigim::asigim::asigim:
ne güzel canım allah nice 10 senelere 20 senelere çocuklarınızla nasip etsin

okullar 28inde başlıyor demi patborim, ama gitmeye başladınızmı toplantılar falan var sanırım.

bizim haftaya açılıyor üniversite ama bayramsonrasına kadar doğru düzgün ders olmaz. Bu dönem biraz yoğunum p.tesi-salı-perşembe derslerim var hem de baya yoğun. Bakalım canım çıkacak hem evde hem işte.

ay okullar 28inde açılıyor benimde kızla beraber okulum açılıyor patboriciğimin desteklerini bekliyorum bu konuda artık kızlar bir ay sonra kızımın okumaya çalışırkenki maceralarını anlatırım birlikte güleriz

ben bugün tartılmayı unutmuşum iftar öncesi sinir oldum, yarına kadar beklemek zorundayım şimdi.

aman bende tartıda 77.5 görmüştüm ya yine hayal oldu 78 im yine ya

kızlar melzeyit kızacak bana çaldırmadım onu.
melzeyitim kızma birden gelişti biz patboriyle konuşuyorduk sonra sırayla kızlar geldi :kedi:
çok geç oldu bir de utanırım çaldırmaya
kızlar ben de yatayım yarın yine iş var. öpüyorum hepinizi.

çaldır canım utanma ben anlarım yada ara konuş vallahi uzun tutmam ama zaten sıkıntıdan ölüyorum akşamları uyumak tek çare geliyor bu güzel sohbetleri kaçırıyorum ufffff uffffffff

ay bunlar sahurdada paylasim yapiyooo sizi gidiler sizi :jeyyar::nazar:
gunyadin herkeze ben desteklerinizi sayesinda rahat iftar ve rahat sahur yaptim ve $u an çok mutluyum
insallah boyle devam eder cumaya guzel sonuç alirim tesekkurler hanimlaaropuyorumnanaktan

ya evet bizimkiler iyiler bu ara galiba topladık takımı kendimize geldik bide ben kardeş takıma uğrayabilsem utanıyorum valla

akşam ne yediğimi yazayım bende

çeyrekten az mercimek çorbası
salata
5-6 kaşık et sote
birkaçtane pastırma ama büyük değil toplamda birtane ancak eder
1 dilim pide yedim

1 tane kayısı 1 dilim armut yedim
sahurda birkaç domates
4-5 zeytin 2 küçük dilim börek 1,5 tkçilk reçeli
1 bardak süt
1 tane incir yedim bu arada 3,5 litre su içtim

Kızlar günaydın,
Şükür ki sınavlarım çok iyi geçti, ama hayat koşuşturması bitmez.Şimdi de şube açıyoruz onun işleri başıma kaldı sabah 6 dan beri ofisteyim buradaki işi toplayıp şubeye gececeğim ay sonuna kadar bende bu yogunluk devam edecek gibi duruyor
Meliscim beni ay sonuna kadar izinli yazabilir misin ?
Aslında sizden hiç ayrılasımyok ama fırsat olmuyor tam takım ruhunu yeniden kazanmışken uzak kalmak çok canımı sıkıyor ama 1 saniye bile boş vaktim olmuyor :((

iyi akşamlar arkadaşlar benim de kadayıf haricinde menüm gayet hafifti :utangac:
1 tane kırmızı biber dolması
1 küçük kase cacık
2-3 yemek kaşığı fasülye
tatlıya da dayanamadım yalan yok uzun zamandır da yememiştim kadayıf canım istedi ben de yedim işteeee delikafadulden

afiyet bal şeker olsun baharcımm..ama yaramasınnŞeniz

evvel zaman içinde
kalbur saman içinde
bir dunganga varimiş
dunganga dunganga

yaparmış bir dunganga
dunganga dunganga

hadi hadi iyisiniz

ayy canım çokk şekersin...

kızlar bu hafta herkesin tartıda yüzü gülecek sanırım:sm_cool:
ben hariç sanırım ama ben de bugünden itibaren sıkıcam artık cumaya kadar...regli dönemim ve wc problemmim var bu aralaar...ama geçicek inşaallah
ben de 1 dilim ekmekli kahvaltımı yaptım..

çok yeme sakın adcım :olmaz:
canım ilk işe başlayınca öyl oluyor hiç bir şeye yetişemiyorsun ama herşey yoluna girecek zamanla alışacaksın.öpüldün.
sorma meliscim umarım hayırlısı ile alışırım biranönce. orta şekerli yedim. kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin adcım yokluğun belli oluyordu :1hug:
azıcık pastadan bişey olmaz canım iftarda fazla bişey yemezsin dengelemiş olursun sana tatlı konusunda katılıyorum bazı insanlarda böyle oluyor işte kan şekeri düşüyo açken tatlıya saldırıyosun direk cokacimcoook
çalışmak zor canım işyerinde de sıkıntılar oluyor çünkü herkesle aynı anda geçiebilmek zor eve gelince ister istemez bu yorgunluklar yansıyo insan ailesiyle yeterince zaman geçiremediği için ayrıca stres oluyo hele senin oğluşunda küçük sanırım daha :teselli:
canım sağol hayatım. gerçektende yemeği orta pastayı azıcık yedim.sonrasındada yeşil çayımı içtim.gerçekten rahatladım. ne yalan söyliyim evde oturmaya alışmışım. çalışmak zorluyor.hele oğlumdan ayrılmak en zor olanı o.bazen diyorum oğlum senle günlerimin kıymetini bilememişim. maddi sıkıntım olmasa inanın çalışmazdım.ama evde durmaktanda iyice bunalmıştım.yavruma yetebileyim istiyorum umaarım başarırım.

kızlar bu akam bizim evlilik yıldönümüz hihoyyyto yüzden akşam dısarı çıkıcaz eşimle..hafiften kaçamak yapma şansım vardır diil mi?naniknanik
2 yıl olmuş evleneli ama bana 1 hafta olmuş gibi geldiii:asigim::asigim::asigim:
sağlıklı huzurlu nice yıllara hayatım. Allah nazardan saklasın. opuyorumnanaktan

selam kızlar..:)
bugün iftarda 1 kase mercimek çorbası içtim sonra yarım saat ara verdim daha sonrada 5 yemek kaşığı makarna yedim domates soslu buarada 500 gr. vermişim 3 gün içinde..:)
afiyet olsun hayatım.yakında 1 kg olur.maşallah iyi gidiyorsun.

melisim senin menü de süper olmuş..çeşit çokmuş sofrada..ama azar azar yiyince sorun olmuyor
biraz önce yeşilçayımı içtim..suyum da 2 lt oldu..sahurda tamamlarım 3 ltyi
ne yalan söyliyim yeşil çaya çok alışmışım. beni çok rahatlatıyor.sende memnunsun dimi patborici.birara kahvaltılarda bile onu içiyordum.ramazandan sonra tekrar başlıcam inşallah.

o ufak kaçamakçılardan biri de benim sanırım meliscim :utangac:
regl olacağıma hiç bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum son bir haftadır o kadar gergindim ki ben bile kendimi tanıyamıyodum normalde regl dönemlerimde biraz gergin olurum ama bu sefer olamadığım için oldu biz bayanların dengesi ne kadar çabuk değişebiliyor böyle..
bende gergin oluyorum hayatım.gerçiherkes böyle ama istisnalar olabiliyor.hayattaki en zor sorumluluklar bize verilmiş. en önemliside anne olmak. sana seni bu zorgünlerde anlayabilecek,anlayışlı yakışıklı sağlıklı bir eş diliyorum.

patborim benim kızı da söylesen de arada uyusa sabahlara kadar. kızlar en erkenci benim galiba
form çay (akşam içememiştim), süt ve 1/2 lt suve yatıyorum öpüldünüz.
sırf bu yüzden bende sahura kalkıcam.muhabbet etmek için. :umursamaz:

canım zamanla işe alışacaksın ondan sonrada hiç bırakmak istemeyeceksin gerçi ramazanda insanı zorluyor ama olsun çalışmak güzeldir kayınvalidemi çok sevmem ama bir sözü çok hoşuma gider elinin verdiğini erin(eşin) vermez der ve gerçektende haklı
kayınvaliden haklı hayatım. alışırız, inşallah dediğin gibi olur sağol hayatım.

kesin daha etkili canım benim yeşil çayda böyle olmuyordu.
evet hepimiz verdik veriyoruz bu hafta bakalım 59.5 olabilecekmiyim.
yarım saat de hiç yoktan iyidir şekercim üzülme.
işin nasıl gidiyor? yoruluyormusun? alıştın mı? evde durumlar nasıl canım hiç görüşemiyoruz.

meliscim 1-2 gündür içmiyordum yeşil çay dün mide şişliğim vardı hemen aklıma geldi içtim.inan rahatladım.ben yeşilçaya devam ediyorum.
valla bana olursun hatta 59 olursun gibi geliyor.
umarım faydasını görürüm bu yarım saatin.
iş iyi melisim bu aralar durgunluk var yatıyoruz.ramazandan sonra canlanmalar olur inşallah. alışmaya çalışıyorum.evde durumlar iyi bir sıkıntımız yok çok şükür.eşimde yardımcı oluyor sağolsun ama pürüzleri oluyor arada. oğluma kıyamıyorum.bağırasım kızasım gelmiyor.yemek yemediği zaman kaşlarımı çatıyorum azarladığımda oluyor.ama ne kadar yaramaz olursa olsun bağıramıyorumm.pazar günü denizee gittiğimizde yemek yemek istemedi.sofradaki şeyleri ayağıyla iteklemeye başladı sinirlenip.babasıda bacağıda okkalı bir tokat çaktı.kalbimin nasıl acıdığını anlatamam.bir müddet nefes alamadım.oğlumda canı yandığı için irkildi ağlamaya başladı.öyle bir badire atlattık.ona vurulmasını istemiyorum.okadar tatlıki bazen ayağımdan terliğimi çıkarıp üstüne yüzünü koyup yatıyor.boynuma sarılıp saçlarımla oynuyor.nebileyim keşke şartlar daha iyi olsaydıda ilk günden itibaren daha farklı yaşasaydım oğlumu.ama bunada şükürler olsun.asla yakınmıyorum ama keşke demedende alamıyorum kendimi.bundan sonra dememeye özen göstericem inşallah.çok konuştum. öptüm.

ah be canım adım hiç bukadar üzülme çocuklar annelerini okadar iyi kullanıyor ki bunu sakın unutma o şimdi birde senden onu bırakıp gittiğin için öc almak isteyecek hertürlü yaramazlığı yapacaktır aslında keşke imkanın olsada kreşe gidebilse gerçi seninki daha kreş yaşına gelmede kreşe başlayınca aslında hayatta tek olmadıklarını anlıyorlar bütün hırçınlıkları bir dönem sonra normale dönüyor kızım bana neden ben kreşe gidiyorum demişti birkeresinde bende ona çok şanslı bir cocuk olduğunu özel olduğu için kreşe gittiğini herkesin böyle bir şansı olmadığını anlatmıştım ozaman ikna olmuştu benimkide bu ara çok mutsuz babaanesi bizde olduğu için kadını istemiyor evde resmen depresyonda neyapacağımı şaşırdım bi bitseydi ramazan hiç bir ramazanın bitmesini bukadar çok istememiştim o ağlayınca benimde canım acıyor kadını boğasım geliyor ama yapacak bişey yok

günaydın melzeyitim.iyiyim hayatım sen nasılsın. diyet nasıl gidiyor.
shopaholic canım sanada günaydın.tüm arkadaşlarıma günaydın. umarım herkesler iyidir.

Back
X