Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de hepinizi öptüm canlarım..sahurda kontrollü yiyin gari...iyi geceler tatlı rüyalarrrr
evvel zaman içinde
kalbur saman içinde
bir dunganga varimiş
dunganga dunganga
çocukları sepetine atarmış
yaparmış bir dunganga
dunganga dunganga
oğlum bu şarkıyı çok sever yatarken söylüyorum onaa..
hadi hadi iyisiniz
sizede bi kuple söyledim kaydirigubbakcemile3
ben de hepinizi öptüm canlarım..sahurda kontrollü yiyin gari...iyi geceler tatlı rüyalarrrr
evvel zaman içinde
kalbur saman içinde
bir dunganga varimiş
dunganga dunganga
yaparmış bir dunganga
dunganga dunganga
hadi hadi iyisiniz
patborim benim kızı da söylesen de arada uyusa sabahlara kadar.
kızlar en erkenci benim galiba
1 dilim ekmek kaşar 2 ince dilimle tost (yani yarım tost), 3 çeri dıomates, çok az bal
form çay (akşam içememiştim), süt ve 1/2 lt su
ve yatıyorum öpüldünüz.
yeterki başla canım... devamı gelir...
canım senin eşin çorumlu mu...kayınvaliden ne çok gelio??
spor iyi geliyor aman bende koşu bandını açtırdım yürürüm diye ama uyku daha ağır geldi dün çok yoruldum ayrıca onu sonra anlatırımkızlar çok yorgunum sırtım ağrıyor ama spora gideceğim yinede...
kızlar bir kötü haber püsküüt döndü tatilden analiz tarihini kaçırmıştık ya ben tatildeydim döndüm toparlayamadım. Mazeretimiz kabul edilmedi analizimiz yapılmayacak zaten 6-7 takımın yapılıyor sadece. Olsun zenim de bizimkini yapar.
canlarım umarım herkesler iyidir.şuan işyerindeyim birazdan çıkacağım. hepinizi çok öpüyorum. bugün görümcemin doğum günü sanırım kutlucaz.birazcık pasta yerim söz azıcık yicem. zaten iftar sonrası tıkanıyor insan.melisim tulumbayıda arad yiyorum işte hayatım napıyım tatlıya dayanamıyorum.inan normal zamanda bu kadar üstüne düşmem ama ramazanda çok fena oldum. kızmayın bana yaa. :sinifsinif: neyse şimdi çıkıyorum ne güzel bol bol sohbet etmişsiniz ben yokken gelemiyorum malesef .buakşamda gelemem ama düzene sokmam lazım kendimi çalışma hayatı ben zorluyor.alışmışım evde oturmaya.oğlumuda çok özlüyorum.şimdiden sıkıldım çalışmaktan.ama devam edicemtabi bırakma gibi bir lüksüm yok.zaten alıştıktan sonra düzelirim.şimdilik hepinizi öpüyorum.meliscim 5.takıma bende uğrarım hayatım. hedefimide yazıcam unutmadım.sonra görüşürüz.
canım çok teşekkür ederim..fotodaki ben diilim..berna laçin..önceden zayıfken çok benzetilirdim ve beğenirim kendisini o yüzden koymuştum canımkaydirigubbakcemile5
ne güzel canım allah nice 10 senelere 20 senelere çocuklarınızla nasip etsinkızlar bu akam bizim evlilik yıldönümüz hihoyyyto yüzden akşam dısarı çıkıcaz eşimle..hafiften kaçamak yapma şansım vardır diil mi?naniknanik
2 yıl olmuş evleneli ama bana 1 hafta olmuş gibi geldiii:asigim::asigim::asigim:
okullar 28inde başlıyor demi patborim, ama gitmeye başladınızmı toplantılar falan var sanırım.
bizim haftaya açılıyor üniversite ama bayramsonrasına kadar doğru düzgün ders olmaz. Bu dönem biraz yoğunum p.tesi-salı-perşembe derslerim var hem de baya yoğun. Bakalım canım çıkacak hem evde hem işte.
ben bugün tartılmayı unutmuşum iftar öncesi sinir oldum, yarına kadar beklemek zorundayım şimdi.
kızlar melzeyit kızacak bana çaldırmadım onu.
melzeyitim kızma birden gelişti biz patboriyle konuşuyorduk sonra sırayla kızlar geldi :kedi:
çok geç oldu bir de utanırım çaldırmaya
kızlar ben de yatayım yarın yine iş var. öpüyorum hepinizi.
ay bunlar sahurdada paylasim yapiyooo sizi gidiler sizi :jeyyar:
gunyadin herkeze ben desteklerinizi sayesinda rahat iftar ve rahat sahur yaptim ve $u an çok mutluyum
insallah boyle devam eder cumaya guzel sonuç alirim tesekkurler hanimlaaropuyorumnanaktan
iyi akşamlar arkadaşlar benim de kadayıf haricinde menüm gayet hafifti
1 tane kırmızı biber dolması
1 küçük kase cacık
2-3 yemek kaşığı fasülye
tatlıya da dayanamadım yalan yok uzun zamandır da yememiştim kadayıf canım istedi ben de yedim işteeee delikafadulden
evvel zaman içinde
kalbur saman içinde
bir dunganga varimiş
dunganga dunganga
yaparmış bir dunganga
dunganga dunganga
hadi hadi iyisiniz
adcığım shopaholic ciğim nasılsınız kızlar aşağıda gördüm sizi
sorma meliscim umarım hayırlısı ile alışırım biranönce. orta şekerli yedim. kaydirigubbakcemile3çok yeme sakın adcımlmaz:
canım ilk işe başlayınca öyl oluyor hiç bir şeye yetişemiyorsun ama herşey yoluna girecek zamanla alışacaksın.öpüldün.
canım sağol hayatım. gerçektende yemeği orta pastayı azıcık yedim.sonrasındada yeşil çayımı içtim.gerçekten rahatladım. ne yalan söyliyim evde oturmaya alışmışım. çalışmak zorluyor.hele oğlumdan ayrılmak en zor olanı o.bazen diyorum oğlum senle günlerimin kıymetini bilememişim. maddi sıkıntım olmasa inanın çalışmazdım.ama evde durmaktanda iyice bunalmıştım.yavruma yetebileyim istiyorum umaarım başarırım.hoşgeldin adcım yokluğun belli oluyordu :1hug:
azıcık pastadan bişey olmaz canım iftarda fazla bişey yemezsin dengelemiş olursun sana tatlı konusunda katılıyorum bazı insanlarda böyle oluyor işte kan şekeri düşüyo açken tatlıya saldırıyosun direk cokacimcoook
çalışmak zor canım işyerinde de sıkıntılar oluyor çünkü herkesle aynı anda geçiebilmek zor eve gelince ister istemez bu yorgunluklar yansıyo insan ailesiyle yeterince zaman geçiremediği için ayrıca stres oluyo hele senin oğluşunda küçük sanırım daha :teselli:
sağlıklı huzurlu nice yıllara hayatım. Allah nazardan saklasın. opuyorumnanaktankızlar bu akam bizim evlilik yıldönümüz hihoyyyto yüzden akşam dısarı çıkıcaz eşimle..hafiften kaçamak yapma şansım vardır diil mi?naniknanik
2 yıl olmuş evleneli ama bana 1 hafta olmuş gibi geldiii:asigim::asigim::asigim:
afiyet olsun hayatım.yakında 1 kg olur.maşallah iyi gidiyorsun.selam kızlar..:)
bugün iftarda 1 kase mercimek çorbası içtim sonra yarım saat ara verdim daha sonrada 5 yemek kaşığı makarna yedim domates soslu buarada 500 gr. vermişim 3 gün içinde..:)
ne yalan söyliyim yeşil çaya çok alışmışım. beni çok rahatlatıyor.sende memnunsun dimi patborici.birara kahvaltılarda bile onu içiyordum.ramazandan sonra tekrar başlıcam inşallah.melisim senin menü de süper olmuş..çeşit çokmuş sofrada..ama azar azar yiyince sorun olmuyor
biraz önce yeşilçayımı içtim..suyum da 2 lt oldu..sahurda tamamlarım 3 ltyi
bende gergin oluyorum hayatım.gerçiherkes böyle ama istisnalar olabiliyor.hayattaki en zor sorumluluklar bize verilmiş. en önemliside anne olmak. sana seni bu zorgünlerde anlayabilecek,anlayışlı yakışıklı sağlıklı bir eş diliyorum.o ufak kaçamakçılardan biri de benim sanırım meliscim
regl olacağıma hiç bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum son bir haftadır o kadar gergindim ki ben bile kendimi tanıyamıyodum normalde regl dönemlerimde biraz gergin olurum ama bu sefer olamadığım için oldu biz bayanların dengesi ne kadar çabuk değişebiliyor böyle..
sırf bu yüzden bende sahura kalkıcam.muhabbet etmek için. :umursamaz:patborim benim kızı da söylesen de arada uyusa sabahlara kadar. kızlar en erkenci benim galiba
1 dilim ekmek kaşar 2 ince dilimle tost (yani yarım tost), 3 çeri dıomates, çok az bal
form çay (akşam içememiştim), süt ve 1/2 lt suve yatıyorum öpüldünüz.
kayınvaliden haklı hayatım. alışırız, inşallah dediğin gibi olur sağol hayatım.canım zamanla işe alışacaksın ondan sonrada hiç bırakmak istemeyeceksin gerçi ramazanda insanı zorluyor ama olsun çalışmak güzeldir kayınvalidemi çok sevmem ama bir sözü çok hoşuma gider elinin verdiğini erin(eşin) vermez der ve gerçektende haklı
kesin daha etkili canım benim yeşil çayda böyle olmuyordu.
evet hepimiz verdik veriyoruz bu hafta bakalım 59.5 olabilecekmiyim.
yarım saat de hiç yoktan iyidir şekercim üzülme.
işin nasıl gidiyor? yoruluyormusun? alıştın mı? evde durumlar nasıl canım hiç görüşemiyoruz.