evet betül dünkü menüm biraz karisik görünüyordu malesef. yedigim bazi seyler türk mutfaginda olmadigi icin almanca ismiyle yazyiorum merak edenler google dan ne oldugu anlayabilirler belki diye :44:
öncelikle tebrik ederim sizi görmek büyük bir motivasyon oldu benim icin. demek ki bu kilolar cidden gidebiliyormus

verdiginiz tavsiyeler icin ayrica cok tsklr, meyve yemeyi aksamdan sonraya birakiyordum bazen. özellikle de meyvesuyu cok isiyordum daha cok dikkat edecegim :26: Topfenstrudel sekerli peynirle yapilan bir pasta diye anlatayim kalorisi cok olan birsey. kahveyi normalde sade sekersiz iciyorum yaninda cok minikde olsa bir sey yemeye alisigim. bu aliskanligimdan vazgecmek icin elimden geleni yapiyorum. oldukca kücülltüm 50 gr. kadar düsürdüm. hepten yok edecegim en kisa zamanda insallah ..
fiyet olsun oldu da ama umarim cok kalori olmamistir

gerci bu sabah tekrar tartildim 65 i gördüm tami tamamiyle

2 kilo vermis durumdayim.. hem de bugün yarin regl dönemimin gelmesini beklerken..
evet ama normalde cok fazla canim cekmiyor. sadece kahve icerken canim istiyor bir parca. yemek yemeyi özellikle corba icmeyi sulu sebze yemeklerini o kadar özlüyorum ki.. kuru yemekten biktim firsat bulsam her ögün sebze yemegi yerim ama bu herzaman mümkün olmuyor disardayken . menümdeki isirgan otu yemegini de bir gün öncesinden evde hazirlamistim. he neden isirgan derseniz de cok saglikli ve kadin hastaliklarina iyi geldigini duydum.. bende adet düzensizligi var malesef