Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Veeeeee yoruma apacik korku dolu tek ogun menum :)

Saat 17.30
100 gr et doner
Domates sos
Biraz lavas
Zero

Baskaaaa hiccc bisi yemedim ne oncesi ne sonrasi
Amaaaa boyle olmasinin yani zamansizligin onemli bir nedeni vardi
hiç iyi değil.akşama kadar aç durulur mu:20:

Menü :

---- 1 fincan sade kahve

Sabah : 100ml süt + 80gr Müsli

Ara : 1 fincan sade kahve

Ögle : 1 kücük tabak isirgan otu yemegi ( yalniz yasadigim icin bir yemek yapsam mecbur ikinci güne de kaliyor :1: )

Ara : 1 mandalina

Aksam : 1 kase sehriye corbasi + 2 dilim siyah ekmek

Ara : 80 gr. kadar cips

toplamda 2 lt su ictim bu kez.. spor olmasada:26: cips olayi oldukca kötü görünüyor özellikle aksamdan sonra olmasi. okulda arkadaslar yanimda cikolata ,cips ,kek filan yerken sadece cipsden biraz yedim dayanamadim :17:
cips yemesen iyiymiş yasemin:20:

vee saat 22.53.. uyumaya 1 saat kaldi :16: gidip yarinki corbami pisireyim biraz da mekik hareketleri filan yapip uyuyayim :52: yarin yine gec vakitlerde girecegim simdiden söyleyim.. üzgünüm ama gercekten hayatim daha fazlasina izin vermiyor beni böyle hos görün :43:
hem çalış hem oku kolay dğil.bir taraftanda seni daha fazla arammızda görmek isteriz:34:

dün nişanlımın doğumgünüydü ama bugün kutlayabildik
çok güzel bir gündüü.
üzerinde resminin olduğu bir pasta yaptırdım ona bayıldı herkes ya, çok mutlu oldu.
ben dde çok mutlu oldum tabi :)
onun dgünü ama ben de nasiplendim, nişanda aldığımız saatler rose gold rengindeydi, bakır gibi yani, alyanslarımıza uymuyordu, Muhammet çok istiyordu bir tane daha yaptırmak, teyzesi yaptırmış ikimize de , hediye ettiler ben de sevindimm :)

gündüz de arkadaşlarla karaokeye gittik bu sesle milletin kafasını şişrdim :D
çok güzel br gündü anlayacapınız amaaaa idyete uygun muydu hayıııırrr .... :D
hem nişanlınn hemde senin için güzel bir gün olmuş:16:

günaydın kızlar iyi pazarlar hepinize:)

oh ne güzel eğlenmişsin betül.düğüne kadar istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.

afiyet olsun betül.boğazın nasıl oldu?

afiyet olsun dilek.

ecem bir gün normal bir menü oluyor,soea kuşa dönüyor.

afiyet olsun yasemin.topfenctrudel e ola ki:31:akşam pek olmamış sanki.

maşallah çok yoğunsun.allah kolaylık versin.

hayırlı uğurlu olsun,yeni gelininiz.nermin sana az gıcık vereyim.ben geldiğimde aynı kilolardaydık ben sana 20 fark attım:111:hehehe nabeeerrrrrrrrrrr:33:

kız senin bu farklı dietlerini napıcaz biz:44:

verdin gıcığı zaten zeynepciğimde bir kere hepiniz benden daha azdınız hatırladğım kadarıyla yaseminle 3-4 kilo kadar fark vardı aramızda tabi burada istikrarda çok önemli ben ara ara fire verdiğim için tabi ver al ver al yerimde sayıyorum ama aldım alacağım lafı ben sen merak etme canım tam gaz devam yaza kadar fire vermeden inşallah:)

dünkü menüm
geç kahvaltı:3 dilim ekmek
2 kaşık domatesli sosis
2 kaşık patatesli yumurta
2 kaşık yoğurtlu biber
peynir
zeytin

akşam:2 dilim pizza
1 bardak zero

ara:4 kestane

3 l su
spor:yok:31:

günaydın kızlar iyi pazarlar hepinize:)

verdin gıcığı zaten zeynepciğimde bir kere hepiniz benden daha azdınız hatırladğım kadarıyla yaseminle 3-4 kilo kadar fark vardı aramızda tabi burada istikrarda çok önemli ben ara ara fire verdiğim için tabi ver al ver al yerimde sayıyorum ama aldım alacağım lafı ben sen merak etme canım tam gaz devam yaza kadar fire vermeden inşallah:)

kızmadın değil mi?ben artık kimsenin fazla kilosun olsun istemiyorum.yazdıklarımın sebebide buydu.seni kırdıyam üzgünüm.:17:

hoşbuldum canım.çok haklısın kaçaklık konusunda:) 1 aydır izmitteydim durumları biliyosun zaten pek vaktimde olmadı internet girmeye 1 hafta isteme 1 hafta söz bir hafta bohça derken 3 haftayı kardeşimin telaşıyla geçirdik 1 haftada ancak ailemle geçirebildik işte neyse artık buradayım en son 86 dım almışım yani 2 kilo kadarcık:( pazartesinden itibaren sıkı bir şekilde başlıyorum allahın izniyle :)

çok geçmiş olsun canım bu havalarda dikkat etmen lazım üşütme bebişi:)

Teşekkürler canım benim. Laf açılmışken neden hasta olduğumuda anlatayım hemen. Benim minik kuş okula başladı yaa bu yıl. Devlet okulu malum yarım gün. İlk iki ay hastaneye benimle birlikte geldi. Sonra okul saatleri değişince hastaneye götüremez oldum. Mecburen evde birisinin bakması lazım. Bakıcı bulmak istemedim güven meselem var biraz. İzmir'den eşimin babaannesi geldi. Daha önce bir süre o bakmıştı birkaç yıl önce. Zaten bu kez bakmak için değilde sadece yanında olmak için lazımdı. Uzun lafın kısası büyükbabanne bizde kalıyor gerçi kızı okula kardeşimin eşi yolluyor babaannenin bi faydası olmadı düşündüğüm gibi. İki gün önce eve bi geldim bütün ev gaz kokuyor. Kapıyı açınca şok oldu. Hemen koştum mutfağa ocağın en büyük gözü tamamen açık vaziyette gazın sesi dış kapıya kadar geliyor. Hemen babaanneye baktım yatıyor, korktum bişey oldu diye. Uyandırdım. Uykusu gelmiş yatmış. Tabii hiç bişeye dokunmadan evdeki bütün kapıları pencereleri açtım. Aynı anda hepsi birden açılınca tabii bende bu hale geldim. Allahtan çok uzun süre açık kalmamış. Çünki çay ısıtmış çaydanlık henüz sıcaktı geldiğimde. Yoksa halimiz nolurdu bilmem.

Ebru senı aramızda gormek guzel , hosgeldın ...
Bende takıma yeterınce gıremedm gorevlerımı yapamadım , ama duzeltebıldgm kadar duzeltmeye calısacm :(

Hoşbulduk canım. Sen zaten ayrı dayaklıksın :8: Biran önce bende düzelmeni bekliyorum :16:

Ben yine farklı bir diyete başlıyorm :1:
bahsedeyim taylan kümelinin listesini yapacam
ilk liste su atıcı .
sonraki listeler gzl ilk başta kızabilirsinz ama sonra düzelecek :1:
yarın başlıyorum :17:

Ve kesinlikle ama kesinlikle böyle diyetler yapmanı istemiyorum. Henüz çok gençsin. Bünyeni bir bozarsan bidaha toparlaman çok zor olur. Ayrıca burdaki yeni üyelerede kötü örnek oluşturuyorsun. Lütfen diyet değilde sağlıklı beslenerek, spor yaparak kilo vermeye çalış. Bu liste benim hiç hoşuma gitmedi. Hiç sağlıklı değil. :47:

Hangi yakadasın bilmiyorumda bizim burda kuyumcukent var orda bi balo salonu var yemekli iste kişi başı 50tl 350 kişilik istiyoruz biz müzik fotograf dj falan ekstra en uygun orayı bulduk yoksa ben kır düğünü istiyordum

Merhaba :) bende Ecem öğrenciyim aynı zamanda nişanlıyım. Su an 22 yim 1.5 ay sonra 23 :(( Kısmetse haziran geliniyim. İstanbul da yasıyorum. Memnun oldum. İki kızında Allah bagıslasın. İnsallah saglıkla bebişini kucagına alır hemencecik atlatırsın.

Esasına baktıgında cevremdekiler su an ideal oldugunu soyluyorlar daha zayıflarsam kötü olacagını soyluyorlar cunku boyum kaldırıyo ben 76 ykende kimse inanmıyordu 76 olduguma cok sisko olmadım öyle coooook.. Ama ben bu hırsla cok zayıf olmak istiyorumm..

Benim menülerim özellikle okul günlerinde ne yazık ki böyle :( sabah cok erken cıkıyorum okulda yiyebilecegim tek sey sabahları pogaca simit vs.. Genelde sabah ve ögle birlestiriyorum.. Ama her gün böyle degil menülerim ilk geldigim zamanlardakinden cok daha iyi artık..

Sporu mesaj sayılarını gönderirken belirttiğimiz icin tekrar yazmadım ama jillian yapıyorum kaptanımızın tavsiyesiyle :) Su da günde yaklasık 1.5 litre tüketiyorum.

Memnun oldum Ecem'cim. Bence sen çevrene bakma çünki ben senin yaşlarındayken 1,72 boyla 50 kiloydum. Gayette memnundum halimden. Öyle çok zayıfta görünmüyordum sanırım fiziğimden dolayı çok idealdim. Sen hangi kiloda mutlu olacağını düşünüyorsan o kilo senin için idealdir ki ben yakında iki çocuk annesi olarak 36 beden giymeyi hayal ediyorum :9:

Ama senin bu menülerle kilo vermen çok zor. Özellikle kahvaltısız güne başlaman kilo vermeni çok etkileyecektir. Sabah ne kadar erken çıkarsan çık evde mutlaka kahvaltı yapmaya çalış. Yapamıyorsan bile yanına dışarda rahatlıkla yiyebileceğin sağlıklı besinler alabilirsin. Mesela ben burdayken eskiler bilir bazen evde kahvaltı yapamazdım. Yarım simit ve bir tane üçgen peynirle yapardım kahvaltıyı o bile kilo verdiriyor insana. Jillian güzel ama hayatının bütün dönemlerinde jillian yapabilecek misin? Ben spor konusunda şöyle düşünüyorum. Eğer hayatın boyunca düzenli şekilde spor yapamayacaksan şimdi yaptığım sporun faydası sadece o zamanadır. Ama geleceğede zararı var. Çünki spor yapmayı bıraktığın zaman ister istemez metabolizman zayıflayacak harcadığın kalori miktarı düşecek bu kez yediklerin sana kısa yoldan kilo olarak yeniden dönecek. Ayrıca Haziran'da evleneceksin. Bütün hayatın değişecek. Büyük ihtimalde yeniden kilo almana zemin hazırlanacak. O yüzden senin daha dikkatli ve dengeli beslenmen lazım.

hayırlı uğurlu olsun,yeni gelininiz.nermin sana az gıcık vereyim.ben geldiğimde aynı kilolardaydık ben sana 20 fark attım:111:hehehe nabeeerrrrrrrrrrr:33:

Ayyy bu çok güzel olmuş, ben Nermin'in yerine olsam kafamı taşlara vururum vallahi. Ne güzel bir duygu dimi Zeynep. :60::60:

menüm
sabah:1 dilim ekmek
1 yumurta
peyir
zeytin

ara:yarım gofret(zilli kızım yüzünden yemek zorunda kaldım)

öğle:1 dilim börek
2 dilim ekmek arası peynir
1 dilim salam

ara: 1 portakal

akşam:3 kaşık et sote
2 kaşık pilav
salata
ayran

ara: 1 dilim kek.regliden beynim döndü:17:

su:2.5 l
spor:50 d leslie

Hiç olmamış canım yaaa, bide kaptansın hiç örnek bir menü değil. Pilav, börek, gofret ve kek :52::52: Sanırım sende biraz bırakmışsın kendini. Hadi bakalım toparlan biraz. Biran önce ulaş hedef kilona. Sonra onu korumak daha zor oluyor.

Teşekkürler canım benim. Laf açılmışken neden hasta olduğumuda anlatayım hemen. Benim minik kuş okula başladı yaa bu yıl. Devlet okulu malum yarım gün. İlk iki ay hastaneye benimle birlikte geldi. Sonra okul saatleri değişince hastaneye götüremez oldum. Mecburen evde birisinin bakması lazım. Bakıcı bulmak istemedim güven meselem var biraz. İzmir'den eşimin babaannesi geldi. Daha önce bir süre o bakmıştı birkaç yıl önce. Zaten bu kez bakmak için değilde sadece yanında olmak için lazımdı. Uzun lafın kısası büyükbabanne bizde kalıyor gerçi kızı okula kardeşimin eşi yolluyor babaannenin bi faydası olmadı düşündüğüm gibi. İki gün önce eve bi geldim bütün ev gaz kokuyor. Kapıyı açınca şok oldu. Hemen koştum mutfağa ocağın en büyük gözü tamamen açık vaziyette gazın sesi dış kapıya kadar geliyor. Hemen babaanneye baktım yatıyor, korktum bişey oldu diye. Uyandırdım. Uykusu gelmiş yatmış. Tabii hiç bişeye dokunmadan evdeki bütün kapıları pencereleri açtım. Aynı anda hepsi birden açılınca tabii bende bu hale geldim. Allahtan çok uzun süre açık kalmamış. Çünki çay ısıtmış çaydanlık henüz sıcaktı geldiğimde. Yoksa halimiz nolurdu bilmem.

Hoşbulduk canım. Sen zaten ayrı dayaklıksın :8: Biran önce bende düzelmeni bekliyorum :16:

Ve kesinlikle ama kesinlikle böyle diyetler yapmanı istemiyorum. Henüz çok gençsin. Bünyeni bir bozarsan bidaha toparlaman çok zor olur. Ayrıca burdaki yeni üyelerede kötü örnek oluşturuyorsun. Lütfen diyet değilde sağlıklı beslenerek, spor yaparak kilo vermeye çalış. Bu liste benim hiç hoşuma gitmedi. Hiç sağlıklı değil. :47:

Memnun oldum Ecem'cim. Bence sen çevrene bakma çünki ben senin yaşlarındayken 1,72 boyla 50 kiloydum. Gayette memnundum halimden. Öyle çok zayıfta görünmüyordum sanırım fiziğimden dolayı çok idealdim. Sen hangi kiloda mutlu olacağını düşünüyorsan o kilo senin için idealdir ki ben yakında iki çocuk annesi olarak 36 beden giymeyi hayal ediyorum :9:

Ama senin bu menülerle kilo vermen çok zor. Özellikle kahvaltısız güne başlaman kilo vermeni çok etkileyecektir. Sabah ne kadar erken çıkarsan çık evde mutlaka kahvaltı yapmaya çalış. Yapamıyorsan bile yanına dışarda rahatlıkla yiyebileceğin sağlıklı besinler alabilirsin. Mesela ben burdayken eskiler bilir bazen evde kahvaltı yapamazdım. Yarım simit ve bir tane üçgen peynirle yapardım kahvaltıyı o bile kilo verdiriyor insana. Jillian güzel ama hayatının bütün dönemlerinde jillian yapabilecek misin? Ben spor konusunda şöyle düşünüyorum. Eğer hayatın boyunca düzenli şekilde spor yapamayacaksan şimdi yaptığım sporun faydası sadece o zamanadır. Ama geleceğede zararı var. Çünki spor yapmayı bıraktığın zaman ister istemez metabolizman zayıflayacak harcadığın kalori miktarı düşecek bu kez yediklerin sana kısa yoldan kilo olarak yeniden dönecek. Ayrıca Haziran'da evleneceksin. Bütün hayatın değişecek. Büyük ihtimalde yeniden kilo almana zemin hazırlanacak. O yüzden senin daha dikkatli ve dengeli beslenmen lazım.

Ayyy bu çok güzel olmuş, ben Nermin'in yerine olsam kafamı taşlara vururum vallahi. Ne güzel bir duygu dimi Zeynep. :60::60:

Hiç olmamış canım yaaa, bide kaptansın hiç örnek bir menü değil. Pilav, börek, gofret ve kek :52::52: Sanırım sende biraz bırakmışsın kendini. Hadi bakalım toparlan biraz. Biran önce ulaş hedef kilona. Sonra onu korumak daha zor oluyor.

çok geçmiş olsun allah korumuş canım ya neyseki sen yetişmişsin.
oooooo atın taşları kafama kafama neyse elbet 1-2 aya kadar veririm cevabımı size şimdilik susuyorum çünkü haklısınız :)

sabah yine yoookkk

ne değişik bir menüüüüü... pastanede çalışıp da kendine hakim olman ne güzel yaa.. ben 100 kilo olurdum valla

merhaba ebru ben de dilek oğlumla beraber siirtte yaşıyprum, be de sağlıkçıyım ,, allah bağışlasın kuzularını..
nescafeyi süt kreması ile içiyorum ama şekersiz, sütle içemiyorum beennn

ayy ben de dün baktım ama bana göre diyet değil ooo

afiyet olsun canımm

Merhaba Dilek'cim. Memnun oldum. Siirtte olmak zor olsa gerek. Büyük ihtimal mecburi hizmettesin. Allah yardımcın olsun. Ben diyete ilk başladığımda günde en az 3 fincan üçü bir arada neskafe içiyordum. Resmen bağımlılık yapmıştı. Ama inat ettim bıraktım neskafeyi. Son bir aya kadar ağzıma dahi sürmemiştim. Şimdi günde bir fincan sütlü (gerçek süt) neskafe içiyorum ama biliyorum ki onuda içmemem gerekiyor. Bence sende bırakmaya çalış. Zor oluyor ama oluyor ben denedim başardım. Eminim sende başarabilirsin.

Menumu yazayım sonra gecmısı okurum :
Sabah:
2 dılım kepeklı ekmekle tost
4 adet syh zytn

ogle yok

Aksam:
6 tane cıgkfte :1:
1 bardak ayran
2 marul
1 dılım lavas ekmek .

Spor :
15 dakika bısıklet
15 dakıka kosu bandı : 6.0 hızla yurume /kosma
15 dakika zumba

Lavaş ekmek haricinde idare eder bir menü. Çiğköfteyi duyunca nedense hiç canım çekmedi :9:

Bennn geldimm aslinda tam gelemedim hala disardaymdaa bi bakiyim dedimmm ama cokk mutluyumdaaa :) alisvrris yaptim bol bol veeee 38 beden herseyim uzun zamandirr zayifliyorum diye bisey almamistimm ben hala kendimi 40 saniyomusum megersem 38 misim laylaylayy bekle beni 36 ben geliyorummm

İnsan ne kadar mutlu oluyor dimi, bence 36 giymeye başladığında daha mutlu olacaksın, düşünsene beğendiğin bütün kıyafetlerin içine cuk diye oturuyosun çok zevkli oluyor :16:

Veeeeee yoruma apacik korku dolu tek ogun menum :)

Saat 17.30
100 gr et doner
Domates sos
Biraz lavas
Zero

Baskaaaa hiccc bisi yemedim ne oncesi ne sonrasi
Amaaaa boyle olmasinin yani zamansizligin onemli bir nedeni vardi

Ben böyle bir menü görmedim. Birdaha da görmek istemiyorum. Böyle menü olmaz. Hiç bir bahaneyide kabul etmiyorum. Çünki kilo verebilmenin ya da yaşamanın diyelim en gerekli sebebi düzenli ve sağlıklı beslenmek. Bilmem anlatabildim mi?

evet betül dünkü menüm biraz karisik görünüyordu malesef. yedigim bazi seyler türk mutfaginda olmadigi icin almanca ismiyle yazyiorum merak edenler google dan ne oldugu anlayabilirler belki diye :44:
öncelikle tebrik ederim sizi görmek büyük bir motivasyon oldu benim icin. demek ki bu kilolar cidden gidebiliyormus :52: verdiginiz tavsiyeler icin ayrica cok tsklr, meyve yemeyi aksamdan sonraya birakiyordum bazen. özellikle de meyvesuyu cok isiyordum daha cok dikkat edecegim :26: Topfenstrudel sekerli peynirle yapilan bir pasta diye anlatayim kalorisi cok olan birsey. kahveyi normalde sade sekersiz iciyorum yaninda cok minikde olsa bir sey yemeye alisigim. bu aliskanligimdan vazgecmek icin elimden geleni yapiyorum. oldukca kücülltüm 50 gr. kadar düsürdüm. hepten yok edecegim en kisa zamanda insallah ..
fiyet olsun oldu da ama umarim cok kalori olmamistir :17: gerci bu sabah tekrar tartildim 65 i gördüm tami tamamiyle :16: 2 kilo vermis durumdayim.. hem de bugün yarin regl dönemimin gelmesini beklerken..:52:

evet ama normalde cok fazla canim cekmiyor. sadece kahve icerken canim istiyor bir parca. yemek yemeyi özellikle corba icmeyi sulu sebze yemeklerini o kadar özlüyorum ki.. kuru yemekten biktim firsat bulsam her ögün sebze yemegi yerim ama bu herzaman mümkün olmuyor disardayken . menümdeki isirgan otu yemegini de bir gün öncesinden evde hazirlamistim. he neden isirgan derseniz de cok saglikli ve kadin hastaliklarina iyi geldigini duydum.. bende adet düzensizligi var malesef :31:

Teşekkürler canım. Zaten burda yapmaya çalıştığımız tek şey birbirimizi motive edebilmek. Ve emin olun motivasyon olmadan imkanı yok kilo verilmiyor. O nedenle ben burayı bu kadar çok önemsiyorum. Senin hayatından o dediğin şeyleri mutlaka çıkarman lazım. Bence yapabilirsin. Emin ol şu dünyada isteyipte başaramayacağımız hiç bişey yok. Bu arada kızlar ben şu muhteşem öncesi sonrası fotoğraflarımıda paylaşayım belki birilerine daha iyi motivasyon olur.

Menü :

---- 1 fincan sade kahve

Sabah : 100ml süt + 80gr Müsli

Ara : 1 fincan sade kahve

Ögle : 1 kücük tabak isirgan otu yemegi ( yalniz yasadigim icin bir yemek yapsam mecbur ikinci güne de kaliyor :1: )

Ara : 1 mandalina

Aksam : 1 kase sehriye corbasi + 2 dilim siyah ekmek

Ara : 80 gr. kadar cips

toplamda 2 lt su ictim bu kez.. spor olmasada:26: cips olayi oldukca kötü görünüyor özellikle aksamdan sonra olmasi. okulda arkadaslar yanimda cikolata ,cips ,kek filan yerken sadece cipsden biraz yedim dayanamadim :17:

Dediğim gibi sende de kahve problemi var bir zamanlar bende olduğu gibi. Sanırım içmeden duramıyorsun. Kahveyi çıkartabilirsen hayatından daha kaliteli ve sağlıklı yaşayabilirsin bence. Seninde farkında olduğun gibi cips haricinde güzel bir menü. Bu arada kendine neden kilo çizelgesi yapmadın?

dün nişanlımın doğumgünüydü ama bugün kutlayabildik
çok güzel bir gündüü.
üzerinde resminin olduğu bir pasta yaptırdım ona bayıldı herkes ya, çok mutlu oldu.
ben dde çok mutlu oldum tabi :)
onun dgünü ama ben de nasiplendim, nişanda aldığımız saatler rose gold rengindeydi, bakır gibi yani, alyanslarımıza uymuyordu, Muhammet çok istiyordu bir tane daha yaptırmak, teyzesi yaptırmış ikimize de , hediye ettiler ben de sevindimm :)

gündüz de arkadaşlarla karaokeye gittik bu sesle milletin kafasını şişrdim :D
çok güzel br gündü anlayacapınız amaaaa idyete uygun muydu hayıııırrr .... :D

Nice mutlu yıllara Betül'cüm umarım bir ömür böyle mutlu yaşarsınız. Umarım az yemişsindir :60::60: Allahtan Zeynep almış seni listeye ben olsam süründürürdüm seni :60::60::60:

günaydın demeyi unutmuşum
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn ..

Günaydın canım :16:

Gunaydın kızlarr

Günaydın Semine :16:

çok geçmiş olsun allah korumuş canım ya neyseki sen yetişmişsin.
oooooo atın taşları kafama kafama neyse elbet 1-2 aya kadar veririm cevabımı size şimdilik susuyorum çünkü haklısınız :)

Çok teşekkürler canım. Cidden verilmiş sadakamız varmış.

Bu arada kardeşinin düğünü ne zaman? O zamana kadar zayıflarsın umarım :9: Zaten bize verebileceğin en güzel cevap hedefine ulaşman olacak :16:

Bu arada kardeş dedinde benimde kardeşim nişanlandı. Aklıma da turti geldi. Sanırım uğramıyor uzun zamandır gören var mı turtiyi :16:

Bu arada bende artık menü yazayım diyorum. Hiç olmazsa daha dikkatli olurum. Bugün sabah tartıldım. 73,4 kilo olmuşum :14: Aslında çok almadığımı düşünüyorum ama daha azını alabilirdim :34:

Bende kaçıyorum şimdilik kızlar. Bugün son tatil günü. Hem hastayım hem de dün kızımı sinemaya ve kütüphaneye götürdüğüm için evde hiç bir iş yapmadım. Yapmam gereken çok iş var. Ancak yaparım arada bir uğramaya çalışırım. Öptüm hepinizi :16:

çok geçmiş olsun ebru, allah korumuş sizi, ya zamanında gelemeseydin düşünmesi bile korkunç..
Merhaba Dilek'cim. Memnun oldum. Siirtte olmak zor olsa gerek. Büyük ihtimal mecburi hizmettesin. Allah yardımcın olsun. Ben diyete ilk başladığımda günde en az 3 fincan üçü bir arada neskafe içiyordum. Resmen bağımlılık yapmıştı. Ama inat ettim bıraktım neskafeyi. Son bir aya kadar ağzıma dahi sürmemiştim. Şimdi günde bir fincan sütlü (gerçek süt) neskafe içiyorum ama biliyorum ki onuda içmemem gerekiyor. Bence sende bırakmaya çalış. Zor oluyor ama oluyor ben denedim başardım. Eminim sende başarabilirsin.
evet canın mecburi hizmetimi yapıyorum.. aslında büyük şehre göre avantajları var ama yalnızlık kötü..eşim özel sektörde ve dr değil gelemiyor yanımıza, annmeler burdaydı sağlık nedeni ile gitmek zorunda kaldılar.. bizde kuzumla başbaşa kaldık..annemerin gelişini dört gözle bekliyorum valla..
nescafe dediğin gibi bağımlılık yaptı içmezsem başım ağrıyor.. önceden çay da içerdim nescafe 2-3 günde 1...ama burda çaylar kaçak ve acı , içilmiyor kii.. bende iyice zıvanadan çıktım 2 kupa nescafe mutlaka içiyorum.. ama bırakmak lazım dediğin gibi, deniycem

hangi şarkıyı söyledin bakiiimmm:52:

ahngisini söylemedim ki :D

dünkü menüm
geç kahvaltı:3 dilim ekmek
2 kaşık domatesli sosis
2 kaşık patatesli yumurta
2 kaşık yoğurtlu biber
peynir
zeytin

akşam:2 dilim pizza
1 bardak zero

ara:4 kestane

3 l su
spor:yok:31:
olmamış sanki
yanlış mıyımmm

Günaydın Semine :16:

Çok teşekkürler canım. Cidden verilmiş sadakamız varmış.

Bu arada kardeşinin düğünü ne zaman? O zamana kadar zayıflarsın umarım :9: Zaten bize verebileceğin en güzel cevap hedefine ulaşman olacak :16:

Bu arada kardeş dedinde benimde kardeşim nişanlandı. Aklıma da turti geldi. Sanırım uğramıyor uzun zamandır gören var mı turtiyi :16:

hahah evet turti yaaa, alaydın kardeşine iyiydi, kaçırdın güzelim kızı :)
hayırlı olsun kardeşin içinnn Allah tamamına erdirsinn

bugün yemek takımımı almaya gideceğimmmm
size de resmini göstereyim beğencek msiniz bkalımmmEki Görüntüle 585316 $Adsız.webp $Adsız1.webp

bunlar da yanında alacağım kadeh takımları
renksiz olması yani yaldız veya gümüş rengi değil bir çok renk takımla uyum sağlar hem de makine de yıkanabiliyoor :))

$634578434371417969.webp
$634578434450988281.webp
$634578434544552734.webp
$634578434635080078.webp
$634578434684113281.webp

dilek annenin iyi olmasına çok sevindim.tez zamanda yanınıza döner inşallah.

menüm:
geç kahvaltı:yarım poğaça
1 dilim ekmek
2 kaşık melemen
1 yumurta
peynir
zeytin

ara:1 dilim ekmek,
az peynir

akşam:1 kase tarhana ç.
1 tabak türlü
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğur

su:2.5 l.
spor:1 saat leslie
50 mekik

orayı biliyorum nişan için yer bakarken oraya gitmiştik
içi gerçekten şık bir yer ama ne kadar şık olsa da bana çok pahalı geldi, sarıyer bahçeköy taraflarında kır düğünü yapabileceğin yerlerden yaklaşık bu fiyatta olanlar var
tabiki en popüler olanları değil ama biraz araştırarak bulabilirsin, dugun.com dan kır dugunu olarak bak fiyat teklifi iste bence bir bak.
geçen orda bir düğüne gittik mekan güzeldi, gerçi yemeği pek beğenmedim ama mekan bana

Baktım canım dügün comdaki heryeree fiyat aldım 200 kisilik bile 23 24 bine geliyo kuyumcukentteki salon hosuma gitti yemege gelince ben florya uludag restaurantta yaptım nisanımı 3 cesit et verdik misafirler orda yeternce yediler dugunde oynasınlar hahahaha :))

çookk sevindim canım, umarım 36 da olursun

evet oldu canım ameliyat, çok şükür iyi geçmiş sesi iyi geliyordu..

kız deliiiii akşama kadar aç ne yaptın sen.. iyiki bayılmamışsın, meyve

Ayyy vallaa acc ac gezdim bugunde oyle bi tostla durdumm yarın yicem valla artık :))
Gecmis olsun oh bakk ne güzel atlatmıssınız ameliyatı hayırlısıyla cabucak iyileşir insallah

hiç iyi değil.akşama kadar aç durulur mu hic

Erittilllerrr benii erittilerr :))

Ama senin bu menülerle kilo vermen çok zor. Özellikle kahvaltısız güne başlaman kilo vermeni çok etkileyecektir. Sabah ne kadar erken çıkarsan çık evde mutlaka kahvaltı yapmaya çalış. Yapamıyorsan bile yanına dışarda rahatlıkla yiyebileceğin sağlıklı besinler alabilirsin. Mesela ben burdayken eskiler bilir bazen evde kahvaltı yapamazdım. Yarım simit ve bir tane üçgen peynirle yapardım kahvaltıyı o bile kilo verdiriyor insana. Jillian güzel ama hayatının bütün dönemlerinde jillian yapabilecek misin? Ben spor konusunda şöyle düşünüyorum. Eğer hayatın boyunca düzenli şekilde spor yapamayacaksan şimdi yaptığım sporun faydası sadece o zamanadır. Ama geleceğede zararı var. Çünki spor yapmayı bıraktığın zaman ister istemez metabolizman zayıflayacak harcadığın kalori miktarı düşecek bu kez yediklerin sana kısa yoldan kilo olarak yeniden dönecek. Ayrıca Haziran'da evleneceksin. Bütün hayatın değişecek. Büyük ihtimalde yeniden kilo almana zemin hazırlanacak. O yüzden senin daha dikkatli ve dengeli beslenmen gerek.

Menülerim böyle tek ögün degil ama az yerim bastan pesin pesin söyliyim hahah hatta :)) yoksa ben normal zayflama düzeninde yedigimde zayıflayamıyorum.. Test edilip onaylandı :)) hayatım boyunca spor yapabilecegimi sanmıyorum ama evimde kosu bandım olucak.. En azından buna zemin hazırlicam. Yavas yavas yasam seklim haline gelebilir diye dusunuyorum..

İnsan ne kadar mutlu oluyor dimi, bence 36 giymeye başladığında daha mutlu olacaksın, düşünsene beğendiğin bütün kıyafetlerin içine cuk diye oturuyosun çok zevkli oluyor :16:

Cooooookkk cokk mutlu oluyor hemde insallah olucammm..

Ben böyle bir menü görmedim. Birdaha da görmek istemiyorum. Böyle menü olmaz. Hiç bir bahaneyide kabul etmiyorum. Çünki kilo verebilmenin ya da yaşamanın diyelim en gerekli sebebi düzenli ve sağlıklı beslenmek. Bilmem anlatabildim mi?

Dedigim gibi menülerim boyle tek ögün degil tabiki bu istisna ama ögünlerim azdır benim 1 kase corba bi ögünüm olur yemeklerden 2 en fazla 3 yk yerim ve beyaz ekmek tüketirim kepek, çavdar vs vs alerjim var yasak bana.. Genel olarak buyum :) eger okuldaki acık bufeden alacak zamanım olursa da kasada para almazlar genelde o kadar azdır yani :))

Back
X