Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırr ne yazık ki okul bitmemis oluyoo ben 2. Sınıftayım 2. Okulumu okuyorum cünkü.. Evlendigimde 3. sınıfa baslicam insallahh Herkese haziran dedik ama sartlar böylesini gerektiriyo
Eylül de sıcak oluyo hayırlısı böyleymis(
Bu arada bilgisayarım cöktüü( ipadden girebiliyorum sadece uzun alıntı yaptıgımda benimle olan kısmına kadar olan yerleri silemiyorum
( simdi menüme gelelim
Yarım kase ezogelin
Yarım adana dürümünde yarısı
5 6 petibör zamanı yok bunların
Daha yeni eve geldm bu saatte yemek istemiyorum![]()
Ebrucum bana yaptığın yorumlar baska alıntıların içinde olduğundan alıntılayamadımbu arada seni kaçıncı yanlış anlayışım adını nesrin yaptım oğluşun var dedim erken bunama yasıyorum sanırım
mesajlarımıda simdi sayıcam iyi gecelerrrr herkese
![]()
kızlar şimdi size bir şey sorcam
çoğunuz evlisiniz bana fikir verin
şimdi çeyizde günlük yemek takımım ve misafir yemek takımım var artık.
daha önceden de 12 kişilik olacak şekilde bir çay takımı yapmıştım kendime içinde 12 tane servis tabağı, çay fincanları, kek tabağı, ayaklı pasta tabağı, katlı kurabiyeliği var.
misafire kahvaltı hazırlarken de kullanabirim diye düşünmüştüm bernardonun İstanbul serisi hatta bilenler vardır .
şimdi kahvaltı takımı almak istiyorum. fazla olmaz di mi
sonuçta günlük veya misafir bir tane kahvaltı takımı olmalı ?
yine bernardodan beğendim, benim oraya takıntım var sanırım
fikir verin bana güzel mi sizce
Eki Görüntüle 591607
Eki Görüntüle 591610
böyle ikinci resimdeki gibi oembe masa ortusuyle kullanınca gayet hoş olur idye düşünüyorum. ne dersiniz ?
bir de Porland'ın Kaya&maya koleksiyonu var.
Kaya Maya
bu da şirin bir şey.
uff ne zor çeyiz almak ya![]()
günaydın...
bu gün başka girme fırsatım olmayack ..sabah sabah merhaba
betul takımlar çok güzel..kuzm ya heyecanınız buradan bile hissediliyor ..Rabbim iki taze gelin adayımıza uzun mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam nasip etsin.eşinizle aranızda Her daim sevgi saygı olsun evinizden boluk bereket eksik olmasın ..
şeçtiğiniz düğün yerelerini bizimlede paylaşın ..
ve kira konusunda çok haklısın imkanınız varsa alın derim..
aslında menün fena değil miden hassas olduğu için lolmuş galiba geçmiş olsunİyi geceler arkadaslar ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiii bugün yoğundun biraz arkadaslarla yemeğe ordan sinemaya ordan kahve içmeye gittik maleseff karıştırdım biraz demin çıkardım bulantıdan su an iyiyim bu arada Pİ NİN YASAMI filmini tavsiye ediyorum izleyinnnn
Menüm
sabah: 2 kasık kıymalı yumurta az bal 3 zeytin peynir yulaflı muffin
öğlen:tarçınlı yoğurt
akşam:1 porsyon köfte salata cola zero
1 avuç patlamış mısır
1 fincan mocha caramel
1 soda,1 çay sonuç mide bıulantısı![]()
hiç sorma banyo işi çok zor oluyo senide anlıyorumhele 8 aylık felan olunca çok daha zorlanacaksın kızın aslında büyük yıkanırken yanında durup yardım ediyorum ben sadece sende deneye bilirsin alışırlar hemdeSana demedim zaten tatlım, bugün hiç uğramayanlara ve menü yazmayanlara söyledim. Onları biliyordur kendilerini.
Olsun Gülçin'cim onlar bol bol spor yerine geçmiş zaten. Hele ki çocuk yıkamak başlı başına bir spor. Senin evde sobalı. Allah yardımcın olsun. Şimdi ben birde göbüşümden eğilemiyorum. Çocuk yıkamak işkence gibi geliyor.
Sanada iyi geceler. Hadi bakalım Derya ile Betül yarışıyor Bence sende katıl onlara
ay çok iyi anlıyorum seni ebrucum yardım diye umutlanırsın hasta olurlar gezmek isterler naz ederler falan yardımdan çok zararları dokunur sen halladersin zatengönder gitsin boşverKızlar ben kaçıyorum şimdilik. Yarın yine erken kalkmam gerekiyor. Eşimin babaannesini bize getirmiştik evde benim ufaklığa göz kulak olup, okula yollasın diye. Ama o çocuğa göz kulak olmayı bırak bizim ayağımıza bağ oldu. Malum hamilelik kaldıramıyorum şuan böyle bir durumu. Yarın inşallah onu göndereceğiz memleketine. Arada bir uğramaya çalışırım. Bugün uyumaktan hiç bir iş yapmadım. Bütün işlerim yarına kaldı. İnşallah yarın hepsini halledebilirim. Hepinize iyi geceler şimdiden. Güzel ve mutlu bir pazar diliyorum. Yarın mesaj sayma zorunluluğumuz yok ama çoğunuz yeni olduğunuz için ara ara bakarsanız buraya sevinirim. Mesaj saymıyoruz ama menülerimizi ihmal etmiyoruz. Bir şekilde menü yazıyoruz haberiniz olsun.![]()
çok karışık bir menü olmuşBu arada bilgisayarım cöktüü( ipadden girebiliyorum sadece uzun alıntı yaptıgımda benimle olan kısmına kadar olan yerleri silemiyorum
( simdi menüme gelelim
Yarım kase ezogelin
Yarım adana dürümünde yarısı
5 6 petibör zamanı yok bunların
Daha yeni eve geldm bu saatte yemek istemiyorum![]()
saol tatlım seker hamurundan pasta kursu da çok güzel ben büyük şehirde olsam birçok kursa giderimde ilçede anca bu kadar oluyo beğendiğine sevindim saol tatlımben de çok severim o hurmayı canım menün de çok güzel olmuş ben de seker hamurundan kurabiye pastalar yapıyorum seninkiler kadar sirin tebrik ederim çok güzeller..
betül fazla olmaz canım zaten 1 takım günlük 1 takımda özel misafirler için almam gerekiyor 2 side çok güzel zevk ve karar senin kendin seç günlük için kullanacağın biraz daha zevkine uygun olsun misafirler için alacağın daha sade klasik olması uygun olurkızlar şimdi size bir şey sorcam
daha önceden de 12 kişilik olacak şekilde bir çay takımı yapmıştım kendime içinde 12 tane servis tabağı, çay fincanları, kek tabağı, ayaklı pasta tabağı, katlı kurabiyeliği var.
misafire kahvaltı hazırlarken de kullanabirim diye düşünmüştüm bernardonun İstanbul serisi hatta bilenler vardır .
Eki Görüntüle 591607
Eki Görüntüle 591610
böyle ikinci resimdeki gibi oembe masa ortusuyle kullanınca gayet hoş olur idye düşünüyorum. ne dersiniz ?
mocha caramel tabiki kalorili bir şey
bol kalorili hem de...
nerde tuttuğunuz yer, adı ne ?
bir de ne kadara anlaştınız özelden yazsana bana Ecem, biz de deniz kenarı bir yeri düşünüyoruz boğazı görüyor, biz de çarşamba günü gidip kesinleştireceğiz
oturacak kendi evinizin olması çok güzel ECem ya, ben de diyorum kredi fln çekip mutlaka ev alalım diye kira çöpe atılan para gibi geliyor.. bakalım
hayırlı olsun sizin de yerin resimleri fin varsa çektiğin göndersene çok meraklıyım ben de di miD
not aldım canımmm
kızlar şimdi size bir şey sorcam
Eki Görüntüle 591607
Eki Görüntüle 591610
Peki zor olmayacak mı Ecem'cim okulla evlilik bir arada. Önemli olan bence senin için hayırlısı olsun. Sen sıkma canını. Gayet güzel bir tarih.
Bilgisayarın çökmesi kötü olmuş. Umarım yaptırırsın biran önce. Menüne yorum yok zaten. Hiç sağlıklı değil. Dikkat et sağlığına. Kış aylarındayız. Hasta olmaya hepimiz daha çok açığız. Dikkat etmek lazım.
Olur mu canım benim sorun yok benim için. Bazen böyle olur durumlar. Alıntı ile cevap vereceğin zaman o başkasına ait dediğin yorumları QUOTE yazan yer hariç silebilirsin. Bu sayede sadece benim sana yazdığım cevap kalır. Dene bakalım olacaktır mutlaka.
Betül'cüüm ikiside çok hoş. Ben bayıldım. Bende çok meraklıyımdım tabak çanak olaylarınaKaya maya çok şirin. Buda çok tatlı. Allah kolaylık versin ikisi arasında seçim yapmak zor. Ama kaya maya daha eğlenceli gibi geldi bana.
Yaaaa ne sandın
Günaydın canım. Sana güzel bir pazar diliyorum. Mutlu huzurlu ve sağlıklı bir gün geçir.
günaydın...
bu gün başka girme fırsatım olmayack ..sabah sabah merhaba
betul takımlar çok güzel..kuzm ya heyecanınız buradan bile hissediliyor ..Rabbim iki taze gelin adayımıza uzun mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam nasip etsin.eşinizle aranızda Her daim sevgi saygı olsun evinizden boluk bereket eksik olmasın ..
şeçtiğiniz düğün yerelerini bizimlede paylaşın ..
ve kira konusunda çok haklısın imkanınız varsa alın derim..
Betül'cüüm ikiside çok hoş. Ben bayıldım. Bende çok meraklıyımdım tabak çanak olaylarınaKaya maya çok şirin. Buda çok tatlı. Allah kolaylık versin ikisi arasında seçim yapmak zor. Ama kaya maya daha eğlenceli gibi geldi bana.
Yaaaa ne sandın
Günaydın canım. Sana güzel bir pazar diliyorum. Mutlu huzurlu ve sağlıklı bir gün geçir.
betülcüm özel mesaj yolluyamadım sorun var galiba dünkü mesaj sayım 14 dü
kızlar birde bu günleri değerlendirelim diyorum bilenler bilir aycangülü bloğundan takip ediyorum ayın 29 dan itibaren zayıflamak için bu 15 gün çok uygun
bugün çok işim yok evi topluyacağım halıları kaldırıp silip süpürürüm sonra gücüm olursa spor yapacağım ve bu sabah tartıda 64 kiloyu gördüm cumaya kadar birdaha tartılmayacağım proteinli beslenmeye devam edeceğim
gunaydın hanımlar
dunkı msj sayım 3 betulcum, moralım cok bozuk bugun fazla gıremeyebılırım kızlar optum sızlerı....
betülcüm özel mesaj yolluyamadım sorun var galiba dünkü mesaj sayım 14 dü
kızlar birde bu günleri değerlendirelim diyorum bilenler bilir aycangülü bloğundan takip ediyorum ayın 29 dan itibaren zayıflamak için bu 15 gün çok uygun
bugün çok işim yok evi topluyacağım halıları kaldırıp silip süpürürüm sonra gücüm olursa spor yapacağım ve bu sabah tartıda 64 kiloyu gördüm cumaya kadar birdaha tartılmayacağım proteinli beslenmeye devam edeceğim
Evet cok sükür kendi evimiz var ama yeni yasalar kiracıyı koruyo cıkartamıyoruz kiracıyı o evinde tadilat isleri var mutfak banyo tuvalet parkeleri bile degistiricem agustosta cıkıcak iste hersey terse döndü
Sana atıcam hepsini mesajla sizinki nerde ki
Benimde bernardoyaaa takıntımm var :))) ben böyle senin gibi misafire ayrı kahvaltılık bize ayrı diye düsünmüyorum 1 tane aldım misafire kahvaltılık o kadarcık 12 kisilik
Günlük yemek takımım içinde servis tabaklarım var resmini atarım günlük olanlarında onları bize kahvaltı tabagı olarak kullanıcam öyle cok tabak canak doldurmak istemiyorum rengide düz beyaz oldugu icin cok rahat kahvaltılıklarla takımlayabiliyorum eger evlendigimde ayrı ayrı ihtiyacım olursa o zaman alırım . Ki olacagını sanmıyorum.
Okulla evlilik hem zor olucak hemde olmicak nisanlımda 2 üni mezunu ve beni cok destekliyo aileside biliyodu zaten ögrenci oldugumu saygı duyucaklar artık.. Ki duymayada calısıyolar ama bilmiyorum neler olucak :))
Menüme söylicek bende söz bulamıyorummm :) yaptırıcam ama bugunde buzdolabı alıcaz muhtemelen cars pers yaptırabilicem..
Bende temizlik yapıyorum kızlar. Arada bir bakmaya çalışıyorum. Kaçtım yine uğramaya çalışırım![]()
kızlar kendime çeyiz başlığında topik açtım
beni ordan takip edin yorum yapın tavsiye verin yalnız bırakmayınnn :)
oraya ekledikçe buraya haber vericem yorum almak için çünkü az da olsa sizi daha iyi tanıyorum ve tavsiyeleriniz daha değerli benim için
:13:
buyrunn
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...asladim-betuld-nin-ceyizi-p.html#post28033698
hayırlı olsun topıgın betulum..
ebrum 2 ay kaynanamlarda kalcaz maddı sıkıntıdan dolayıymıs bıde benım altta oturan yok buz gıbı oluyo ev 60 da bıle yaksam soguk
benım adamda fırsat bıldı hemen bunu..
tartıstık bıraz sonunda kabul ettım ne yapıyım yarın gecıyoruz...
ev bıde kalabalık onların gorumce kayın kayınbaba kaynana ben ve cocuklar olcaz hadı hayırlısı bakalım....
bende birara iyi takipciydim tüylerim azalmıştı bırakınca yine çoğalmaya başladı şimdi bu ayki tarihleri bekliyorum
Evet canım ben bir ara epilasyon tarihlerini takip ediyordum gerçekten işe yarıyor. İyice azaldı zaten tüylerim. Bence değerlendirin 15 günü. Hatta bende değerlendireyim biraz.
kolay gelsin ebrucum bende yapacaktım da eşim yarın nöbetciymiş kızıda okula yollar yaparım artıkBende temizlik yapıyorum kızlar. Arada bir bakmaya çalışıyorum. Kaçtım yine uğramaya çalışırım![]()
sanada kolay gelsin betülKolay gelsiin ben de disari cikip kahvalti takimlarimi alicamm:))
Biraz da odami toplayayim
Allah sabır kolaylık versin canımhayırlı olsun topıgın betulum..
ebrum 2 ay kaynanamlarda kalcaz maddı sıkıntıdan dolayıymıs bıde benım altta oturan yok buz gıbı oluyo ev 60 da bıle yaksam soguk
benım adamda fırsat bıldı hemen bunu..
tartıstık bıraz sonunda kabul ettım ne yapıyım yarın gecıyoruz...
ev bıde kalabalık onların gorumce kayın kayınbaba kaynana ben ve cocuklar olcaz hadı hayırlısı bakalım....
betülcüm ev sadece kirayla olmuyoki kaynanasına geçince yakıt elektik ,su mutfak masrafını birazı karşılanmış olucak sanırsam biraz rahatlamak için bir çözüm aramışlar sadecekira vermeyecek msiniz 2 aylığına ? maddi sıkıntıdanmış dedin ya ondan sordum ?
bende birara iyi takipciydim tüylerim azalmıştı bırakınca yine çoğalmaya başladı şimdi bu ayki tarihleri bekliyorum
kolay gelsin ebrucum bende yapacaktım da eşim yarın nöbetciymiş kızıda okula yollar yaparım artık
sanada kolay gelsin betül
Allah sabır kolaylık versin canım
betülcüm ev sadece kirayla olmuyoki kaynanasına geçince yakıt elektik ,su mutfak masrafını birazı karşılanmış olucak sanırsam biraz rahatlamak için bir çözüm aramışlar sadece
menümüde yazıyım
sabah
2 yumurta
biraz peynir
öğle ikindi gibi
malesef eşim çiğ köfte yaptı 1.5 sıkım çiğköfte
2 bardak ayran
et
bugün çocuklarla eşimle yarım saat yürüdük
3 lt su
3 bardak yeşil çay
betülcüm topiğine de yazdım hayırlı olsun bu arada aklıma geldi bi günlük birde misafir için çay setide alman lazım ve birkaç tane tepsi ihtiyacın olacakorası da doğru ben verilen kira boşuna gidecek diye düşünmüştüm ama belki de kendilerinindir ya da her şekilde o kira parası veriliyor , diğer masraflardan tasarruf edilebilirç
afiyet olsun Gülçin