Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tıbbi sekreterim canım. :16:

Bencede duyma kimseyi çünki resimlerinden anladığım kadarıyla vücudun sıkı değil. Biran önce ideal kilona inip, sporla sıkılaş bence Ecem'cim. İnşallah düğünde incecik olursun :16:

Hayat ve karar senin Gülçin'cim. Ben şimdiye kadar nasıl istiyorsam öyle yaptım. Ve allaha şükür şu yaşıma kadar hiç pişmanlık yaşamadım. Bence içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa. Sonra vakit çok geç olmasın. :34:
çok haklısın artık ne istiyorsam o olacak inşallah

Kızlar bugün akşam yılbaşı. Eğer sizin içinde uygun olursa yarın mesajlar sayılmasın diye düşündüm. Bu akşam planı olanlar olabilir, yarın paylaşım büyük ihtimal düşük olacak. Mesaj saymayalım ama yine herkes mümkün olduğunca gelmeye çalışsın. Menüler mutlaka yazılsın. Siz ne dersiniz bu konuda?
yarın zaten tatil katılım az olur bence uygundur

menümüde yazıyım herkese sağlıklı huzurlu mutlu kısacası hersey istediğiniz gibi olsun arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun
sabah
4yk yulafd ezmesi ve süt

öğlen
tavuk haşlama
1 bardak ayran

akşam
et yiyeceğim gına geldi aynı şeyleri yemekten ama cumaya kadar böyle devam edeceğim
ayran

su 3 lt olur yatana kadar
3 fincan yeşil çay
sabah yarım saat yürüyüş
30 dak plates

menümüde yazıyım herkese sağlıklı huzurlu mutlu kısacası hersey istediğiniz gibi olsun arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun
sabah
4yk yulafd ezmesi ve süt

öğlen
tavuk haşlama
1 bardak ayran

akşam
et yiyeceğim gına geldi aynı şeyleri yemekten ama cumaya kadar böyle devam edeceğim
ayran

su 3 lt olur yatana kadar
3 fincan yeşil çay
sabah yarım saat yürüyüş
30 dak plates

Gayet güzel bir menü olmuş Gülçin'cim. Cuma'ya kadar saf protein çok olmaz mı?

Ben yarindan ziyade carsamba izinistiyorumm:))
Okuldan izin aldim dugunyeri icin cikicaz nisanlimlaa

Hanımlar ben saat 6 dan sonra yemek yemeyeceğim için listemi yazıyorum

sabah: 2 domates 1 salatalık hafif pulbiber ve çok az zeytinyağı ile yaptım. 3 4 zeytin biraz peynir 1 dilim çavdar yedim

arada 1 mandalina yedim

öğlen: Salata ve 2 yemek kaşığı mantar sote yedim

arada birşey yemedim

akşam yani şu an : 4 yemek kaşığı taze fasulye salata 2 yemek kaşığı yoğurt yedim.

Ben bitki çayı içmeyi sevmiyorum. Sabah 5 bardak kadar şekersiz çay içtim. şimdiye kadar 2 litre su içtim yatana kadar 3 3.5 olur.

Hareket edemedim ders çalıştığım için. Sadece namaz kıldım.

Sadece bu akşama özgü kuruyemiş filan yerm sanırım.

Herkese mutlu yıllar.

arkadaşlar ben de menümü yazayım.

sabah:bir dilim yulaf kepekli ekmek,lor peyniri,bir dilim light peynir,biraz lorlu ıspanak(dün akşam yapmıştım),çay
ara:kiraz sapı suyu
öğle:lorlu ıspanak,bir kase light yoğurt
ara:yeşil çay
akşam:lorlu ıspanak(:)))çokta güzel olmuştu),light ton balığı

akşam yemeğini az önce yedim.yaklaşık 2 lt su içtim.bundan sonra 1 bardak yeşilçay içerim.liht kola içmeyi düşünüyorum.ve de su.çerez vs asla... şimdiye kadar yedimde ne oldu:D:19:

Ben yarindan ziyade carsamba izinistiyorumm:))
Okuldan izin aldim dugunyeri icin cikicaz nisanlimlaa

Çarşamba tüm gün mü olmayacaksın Betül?

Hanımlar ben saat 6 dan sonra yemek yemeyeceğim için listemi yazıyorum

sabah: 2 domates 1 salatalık hafif pulbiber ve çok az zeytinyağı ile yaptım. 3 4 zeytin biraz peynir 1 dilim çavdar yedim

arada 1 mandalina yedim

öğlen: Salata ve 2 yemek kaşığı mantar sote yedim

arada birşey yemedim

akşam yani şu an : 4 yemek kaşığı taze fasulye salata 2 yemek kaşığı yoğurt yedim.

Ben bitki çayı içmeyi sevmiyorum. Sabah 5 bardak kadar şekersiz çay içtim. şimdiye kadar 2 litre su içtim yatana kadar 3 3.5 olur.

Hareket edemedim ders çalıştığım için. Sadece namaz kıldım.

Sadece bu akşama özgü kuruyemiş filan yerm sanırım.

Herkese mutlu yıllar.

Burcu'cum gayet güzel olmuş canım menün. Ayrıca akşam yemeklerini mutlaka ve mutlaka erken yiyoruz zaten. Doğru bir karar vermişsin. Afiyet olsun. Sanada mutlu yıllar :16:

sabah:bir dilim yulaf kepekli ekmek,lor peyniri,bir dilim light peynir,biraz lorlu ıspanak(dün akşam yapmıştım),çay

akşam yemeğini az önce yedim.yaklaşık 2 lt su içtim.bundan sonra 1 bardak yeşilçay içerim.liht kola içmeyi düşünüyorum.ve de su.çerez vs asla... şimdiye kadar yedimde ne oldu:D:19:

Selen'cim sanada afiyet olsun. Güzel bir menü. Lorlu ıspanakta çok güzel olmuş sanırım (Nasıl yaptın bu arada?) Afiyet olsun. Şimdiye kadar yeme konusunda da haklısın. :9:

masallah sana ismini bilmiyorum çok iyi kilo vermişsin tebrikler incecik bir gelin olacağın belli

Adım Ecem yazmıstım yukarıda da :) insallah

ay bende özendim dişan ve düğün resmimi koymak istiyorum o zamanlar inceciktim

Ayy koy koy ne de güzel olur senin gibi koyanlar var zaten :)

merhaba ecem,hoşbuldukkk:) başlangıç kilomuz hemen hemen aynı..ne kadar süredir diyettesin??

Yaklasık olarak 3 aydır diyetteyim 1.5 ay icinde de hedefime ulasmayı planlıyorum..

Tıbbi sekreterim canım. :16:

Bencede duyma kimseyi çünki resimlerinden anladığım kadarıyla vücudun sıkı değil. Biran önce ideal kilona inip, sporla sıkılaş bence Ecem'cim. İnşallah düğünde incecik olursun :16:

Hayat ve karar senin Gülçin'cim. Ben şimdiye kadar nasıl istiyorsam öyle yaptım. Ve allaha şükür şu yaşıma kadar hiç pişmanlık yaşamadım. Bence içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa. Sonra vakit çok geç olmasın. :34:

Evet yaaaa spor yaparken cok sıkılıyorum cokk.. Bunu yenmem gerek mayısta okulum tatile giriyor eylül ün 1 i dügünüm o arada salona giderek sıkı spor yapmayı planlıyorum bunu da yasam sekli haline getirmek istiyorum.. İlerde coluk cocuk iyice pörsicem :)) bide vücudum sıkı olmadıgı icin ciddi anlamda kilo verdim fakat belli olmuyor

Son düzenleme:
Kızlar zaman su gibi akıp gidiyor arkana baktıgında neleri geride bıraktıgını görünce bunu dahada iyi anlıyorsun.. Herkeste yasam mücadelesi var bu mücadelenin icinde kaybolup gidenlerde var.. Önemli olan kaybolmamak kendine vakit ayırabilmek, herseyden mutlu olabilmek.. Saglıklı olmak, huzurlu olmak en önemlisi..
Gözümüzü actık bebektik simdi bebek sahibisiniz cogunuz bi döngü icerisinde yasayıp yaslanıp gidiyoruz. Önemli olan sizsiniz siz mutlu olursanız, huzurlu saglıklı olursanız etrafınızada bunu asılarsınız..
Bu yıl hepinize sevdiklerinizle mutlu saglıklı huzur dolu günler getirsin.. Hepinize iyi yıllaar... :) bolluk bereket sizinle olsun..
Allah ihtiyacı olan ac olan acıkta olanlarında hep yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
Çarşamba tüm gün mü olmayacaksın Betül?

Burcu'cum gayet güzel olmuş canım menün. Ayrıca akşam yemeklerini mutlaka ve mutlaka erken yiyoruz zaten. Doğru bir karar vermişsin. Afiyet olsun. Sanada mutlu yıllar :16:

Selen'cim sanada afiyet olsun. Güzel bir menü. Lorlu ıspanakta çok güzel olmuş sanırım (Nasıl yaptın bu arada?) Afiyet olsun. Şimdiye kadar yeme konusunda da haklısın. :9:

hemen anlatayım arkadaşım:) bir miktar ıspanağı yağsız tavada kavurdum 10 dk kadar.sonra bir kaseda 1 yumurtayı iyice çırptım.ıspanak,lor,yumurta ve birazda baharatı iyice karıştırıp borcama döktüm.sonra fırında pişirdimm:)

Adım Ecem yazmıstım yukarıda da :) insallah

Ayy koy koy ne de güzel olur senin gibi koyanlar var zaten :)

Yaklasık olarak 3 aydır diyetteyim 1.5 ay icinde de hedefime ulasmayı planlıyorum..

Evet yaaaa spor yaparken cok sıkılıyorum cokk.. Bunu yenmem gerek mayısta okulum tatile giriyor eylül ün 1 i dügünüm o arada salona giderek sıkı spor yapmayı planlıyorum bunu da yasam sekli haline getirmek istiyorum.. İlerde coluk cocuk iyice pörsicem :)) bide vücudum sıkı olmadıgı icin ciddi anlamda kilo verdim fakat belli olmuyor

Spor yapmak çok eğlenceli bence Ecem. Önemli olan kendine uygun sporu bulabilmen. Hem eğlenip hem spor yapmak mümkün. Ben mesela yüzmeyi çok seviyorum. Şuan Konya'da çok imkanım yok ama fırsatım olsa mutlaka düzenli olarak yüzerim. Dans ederek spor yapmakta çok eğlenceli. Bide illaki spor yapacağım diye bence salona gitmeyede gerek yok. Sporu hayatına yay. O daha sağlıklı.

Kızlar zaman su gibi akıp gidiyor arkana baktıgında neleri geride bıraktıgını görünce bunu dahada iyi anlıyorsun.. Herkeste yasam mücadelesi var bu mücadelenin icinde kaybolup gidenlerde var.. Önemli olan kaybolmamak kendine vakit ayırabilmek, herseyden mutlu olabilmek.. Saglıklı olmak, huzurlu olmak en önemlisi..
Gözümüzü actık bebektik simdi bebek sahibisiniz cogunuz bi döngü icerisinde yasayıp yaslanıp gidiyoruz. Önemli olan sizsiniz siz mutlu olursanız, huzurlu saglıklı olursanız etrafınızada bunu asılarsınız..
Bu yıl hepinize sevdiklerinizle mutlu saglıklı huzur dolu günler getirsin.. Hepinize iyi yıllaar... :) bolluk bereket sizinle olsun..
Allah ihtiyacı olan ac olan acıkta olanlarında hep yardımcısı olsun...

Ne güzel dilekler bunlar böyle. Çok teşekkürler canım seninde yeni yılın kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllara sevdiklerinle birlikte ol inşallah. :16:

hemen anlatayım arkadaşım:) bir miktar ıspanağı yağsız tavada kavurdum 10 dk kadar.sonra bir kaseda 1 yumurtayı iyice çırptım.ıspanak,lor,yumurta ve birazda baharatı iyice karıştırıp borcama döktüm.sonra fırında pişirdimm:)

Ben ıspanağı çok severim canım. Senin tarifinde çok lezzetli görünüyor. Benim yağ ile problemim olmadığı için azcık yağda kavurabilirim sanırım. En kısa zamanda deneyeceğim. Teşekkürler :16:

Kızlar bugün yılbası yemegine davetliyim ne yazık ki :( o yüzden menümü söyle yazıcam

Sabah
1 kk peynir
1 d. Hindi füme
Sekersiz cay

Ögle yarımdan azıcık daha az
Simit

Aksamda abartmadan yerim ki az yiyorum bunu bliyosunuz :))) dengelemek icinde cok gec yatıcam

Spor yapmak çok eğlenceli bence Ecem. Önemli olan kendine uygun sporu bulabilmen. Hem eğlenip hem spor yapmak mümkün. Ben mesela yüzmeyi çok seviyorum. Şuan Konya'da çok imkanım yok ama fırsatım olsa mutlaka düzenli olarak yüzerim. Dans ederek spor yapmakta çok eğlenceli. Bide illaki spor yapacağım diye bence salona gitmeyede gerek yok. Sporu hayatına yay. O daha sağlıklı.

Ne güzel dilekler bunlar böyle. Çok teşekkürler canım seninde yeni yılın kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllara sevdiklerinle birlikte ol inşallah. :16:

Ben ıspanağı çok severim canım. Senin tarifinde çok lezzetli görünüyor. Benim yağ ile problemim olmadığı için azcık yağda kavurabilirim sanırım. En kısa zamanda deneyeceğim. Teşekkürler :16:

fırında biraz piştikten sonra üstüne kaşar rendeleyip tekrar fırına atarsan çok daha güzel olur.:9:

hayırlı aksamlar kızlar
bugun gectım kaynanama evı topla temızle pakla esyaları hazırla derken zaman gecmıs baya bı
geldık buraya cocukları bıraktım kızılaya gıttım
hınca hınc dolu kızılay acayıp doluydu gezdım bıseyler aldım geldım ...
suanda ıyız ev ahalısıyle bakalım ınsallah oturacak yerıne ..

yenı gelen arkadaslar hos gelmıs sefalar getırmısler....

aksamada arkadaslara geccez ...

menum

sabah yumurta zeytın domates 1 dılım bugday ekmegı

arayı unuttum

oglen tavuk patates yemegı 1 kase ekmek yok yogurt bıde

arada kıvı ve 5 adet badem

aksam tarhana cırbası ve 1 bugday ekmegı..

su 1.5 lt
1 saat spor
:36::36::36::36::36::36::36:

selen bende tarıfını ıstıyorum lorlu ıspanagın .... tad olarakda cok merak ettım... bu arada vbende tugba....

Bir kere düzene oturtabilsem hayatımdan bi parca olur zaten.. Denicem herseyi denicem benim burda yüzme imkanımda var salonada gdebilirm dansta var ama cabuk skılıyorum olmadı biraz ondan biraz ondan yapıcak bisey yok hhahahah :))

Bende cok tesekkkür ederimmmm insallah hep birlikte...

bir miktar ıspanağı yağsız tavada kavurdum 10 dk kadar.sonra bir kaseda 1 yumurtayı iyice çırptım.ıspanak,lor,yumurta ve birazda baharatı iyice karıştırıp borcama döktüm.sonra fırında pişirdimm:)

Bugün evde olacagımız icin bende hediye olarak havuclu kek yaptım pisiyo bakalım nasıl olucak insallah utandırmaz beni :))
Simdi size bisey sorucam pistikten sonra üstüne pudra sekeri serpistiriliyo mu bi kac tarfte öyle gördmde

Back
X