Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gülçin'cim az önce radyo haberlerinde dinledim. YGS ye başvurular yarın başlıyormuş ve başvurular 15 gün sürecekmiş canım. Ayrıntılı bilgi ÖSYM nin sayfasındaymış. Bak mutlaka :34:
haberim var ebrucum 1 hafta önce açıklanmıştı ben bölümümden kaç soru yapmam lazım diğer konularda aynı puanlama olacakmı yoksa farlımı bvide sağlık bölümü falan seçebilirmiyim o yüzden biliyorsun atamalar çok oluyo sağlık bölümüne o yüzden sormuştum ilgilendiğin için saol canım

Arkadaslar bugün erken yedim menümü yazayım

sabah:yulaflı muffin,peynir,zeytin,cay

ara:domates çorbası

öğlen:haslanmıs tavuk,yumurtalı ıspanak kavurması...

1 muz

akşam:az sakatat

yesil çay,su...
el bir menümuz olacaksada sabah yenmeli onun haricinde güz

merhabalr..yeni yılınız kultu olsun..:9::16:
ben fenayım az yemeye erken yemeye alışmış bir bünye dün fazla kaçırmasamda bugün öğlen yedim ve midem felaket ..sağlıklı beslenmek ne kadar güzel birşeymiş..
ne yedim az yaş pasta oda meyveli hafifi birşey..
3 yaprak sarma..
3 adet çikolatalı toplardan..kendim yaptım.. ve en ilginci geliyor..:37::52::27:eti karam bitter niye yedim neden yedim bilmiyorum..:14:
ama akşama sadece çorba içeceğim..:7: ..ve 6 da iş bitecek..
bu gün 1 saat yürüyüş yaptım ama onuda ekleyeyim..:17:
merhaba derya seninde yeni yılın kutlu olsun akşam çok kaçırmışsın sen zaten biliyorsun 2 gün dikkat edince dengelersin:16:yarışınıza benide alın çok güzel kilo verdim bu hafta devamıda gelecek inşallah

menümüde yazıyım akşam yine uğrarım bu arada sabah 62.5 kiloydum:21:
sabah
öğlen gibi bir sey oldu saat 11 di oğlum gece uyumadı
kıyma
peynir

akşam
yumıurta
birazda biber yedim
2 kasede yoğurt
spor 20 dak çocuklarla yürüdüm su 3 lt

kisceler haftalar sonra yine bennnnnnnnnnnnnn
BERILLLLLLLLLLLLLLLL
tanitmistim o zaman ama belki unutuldum yeniden kisa bir kunye geceyim
77 liyim
3 kizim var
sinif ogretmeniyim suan ucretsiz izinliyim
nisana kadar 12 kilo verme gibi bir amacim var
hoş geldin..:16:
Yenı yıla bı gunaydında benden hanımlar nasıldı gecenız ...
Ben bolca salavat cektım yasın falan okudum arkadaslara gıdemedık evdeydık....ıyıde oldu aslında ....
Allah kabul etsin..maşallah..
Günaydın 13. takımı güzel ve çıtır hatunları. Yeni yılın ilk günaydını benden gelsin. :16:
öhöm akşam oldu ama yeni yılın kutlu olsun bebiş günaydın..:16:
top göbeğini severim senin şişmanın felan demem sakın tadını çıkart..sen doğum sonrası kolyaca kilo verirsin..:nazar::34:
Kızlar bana yorum yapınnn

Eki Görüntüle 592825 Eki Görüntüle 592826

nasıl sizce bu takım ?
güzel ve şık bir takım ama kullanım açısından bilemedim pek..son karar senin..
Mrb arkadaslar yeni katiliyorum bu gruba ve davet ettiginiz icinde cok tesekur ederim , Kendimden bahsedeyim ;

26 yasindayim Fransadan katiliyorum evliyim henuz cocugumuz yok ,evliligin tadini cikariyoruz desek uygun olur hani :) Yaklasik 5 yildir Hypotiroid hormon duzensizliklerinden dolayi sismistim ve ilaclara basladigimdan beri stabilize oluyor ve artik kilo vermeme'de engel olmuyor 2 aydir doktorlarimin ( diyet,endok,ve aile dr) gozaltinda yeme tarzimi degisip onlarin bana kisiye uygun ozel olan menu diyetlerini uyguluyorum ve simdiye dek 15 kilo kaybettim.Hepinizinde tahmin ettigi ve yasadigi durumlardan pekte farki olmayan cok zor gunler geciriyordum kilolardan dolayi ve 15 kiloyu kaybettikten sonra vucudum biraz nefes almaya basladi ve ayaklarim eskiden cok agrirken bu agrilar hic kalmadi denilcek kadar azaldi .Eh malum kilolari ayaklar tasidigindan en cok onlar cekiyor agrimasida cokta dogaldi , bu bakimdan cok seviniyorum sagligima yavas yavasta olsa kazaniyorum,Ne pahasina olursa olsun bu duzenimi bozmuyorum ve bozmayacagimda taki istedigim ve olmam gereken kiloya varina dek cunku burda gorunum estetik degilde saglik sozkonusu olmaya basladi buda cok urkutucu .sizlerle hergun menulerimizi , bilgilerimizi, onerilerimizi ,sorularimizi ve kilo kaybetme yarismasina acigim .

Yeni yilda herseyin gonlunuzce olmasini diler tum beklentilerinizin gerceklesmesini temenni ederim ...Mutlu Yillarr !!
hoş geldin ve mutlu yıllar..şu anda kaç kilosun kaç kilo vereceksin..ve BURAYA DÜZENLİ KATILIMIN OLURSA İSTEDİĞİN SONUCU ALIRSIN..
şu katı meyve sıkacağını iyiki almışım oğlan hasta sabahdan beri meyveleri sıkıyorum veriyorum içiyor içine ıspanak nede attım içti öksürüğü hafifledi
geçmiş olsun paşaya yarsın kuzuya..
Selam yoldaşlar,
nasılsınız bakalım :1:
selam müti buraya geri gel..seni üzdülerdi en son bende o mesajdan sonra buradan uzaklaşmıştım..ama biz burdayız gel hadi ..
yeni yılda 2 çocuğumdan başka kimsede yok yanımda çocuklar buz devri izleyecek bende kitap okuyacağım artık eşim de nöbetçi yalnız kaldım:5:
canım benim..:38:en kıymetlilerin varya yanında :nazar:yalnız değilsin..:emir_bebek:
benımde bol bol gobek erıtme hareketlerı yapmam lazım cocuklarımdan hedıye kalan gobegıme elveda dene zamanı geldı artık...
kızlar buarada hepınıze yenı yıl saglık mutluluk huzur ıman sevgı dolu bır omur getırsın ınsallah....yenı yılınız kutlu olsun ...
göbecik bendede sorun zaten birtek orası kaldı..:1:

menum

sabah peynır zeytın domates cay 1 dılım bugday ekmegı

ara elma

oglen 1 tabak kapuska

ara 5 badem 1 kıvı

aksam kabak haslama ustune sarımsaklı yogurt ekmeksız doyamadım tadına.....
:56::56::56::56::56:
1 .5 lt su
yarım saat spor

haberim var ebrucum 1 hafta önce açıklanmıştı ben bölümümden kaç soru yapmam lazım diğer konularda aynı puanlama olacakmı yoksa farlımı bvide sağlık bölümü falan seçebilirmiyim o yüzden biliyorsun atamalar çok oluyo sağlık bölümüne o yüzden sormuştum ilgilendiğin için saol canım

merhaba derya seninde yeni yılın kutlu olsun akşam çok kaçırmışsın sen zaten biliyorsun 2 gün dikkat edince dengelersin:16:yarışınıza benide alın çok güzel kilo verdim bu hafta devamıda gelecek inşallah
teşekkür ederim seninde kutlu olsun..akşam çok kaçırmadım gülçin bu gün öğlen yedim ya hala midem bulanıyor..:53::18:olur gel 3 müz yarışalım..sen geçersin bizi..kaptanımıza soralım birde..
Sen şimdi böyle yazdın yaaa sonra sanada dikkat et yalakalık yapıyo demesinler :60::60::60: Ben yalakalık yapıyor muşum yaaaa :36::ssz:

Hadi bakalım akşama bekliyoruz neler yaptın nasıl geçti akşamın anlat diye :16:
sen yalakalık ..:53:ne alaka nerde kim dedi..:47::41:
Seninde kutlu olsun canım. Naptın sen böyle :9: Uçmuşsun vallahi. Neyse olan olmuş artık. Ama güzel bir ders olur inşallah sana. Hadi bakalım toparlarsın sen en kısa sürede. Unutma Betül'le yarışıyorsunuz :60::60::60:

naptım bende bilmiyorum..:43::44:
evet evet aklımda ..:1:onun için iki gün ayran detoksu yapacağım..:56:oldukça uzun zamandır yapmıyordum..ee yarışmadayız rezil olmayalım..:60:

selam kızlar geçmişi okudum tek tek alıntı yapamadım
ebrucum kitap konusunda haklısın bende her sehre indiğimde 1 kitap alsam çok iyi olur evdeki kütüpane fikri de çok hoş

tuğba Allah kabul etsin okuduğun duaları suyu artırman lazım menün ekler dışında çok güzel ayrıca epeyde kilo vermişsin tebrikler

betül çatal bıçak takımını pek beğenmedim yada benim zevkim değik karacanın almıştım sandıklı ben 10 yıl oldu çizik bile yok öyle çok para vermemen iyi olmuş hem çatal bıcak hemde birsürü eksiğini alabilirsin araştır mukahhak hem zevkine hem bütçene uygun birsey bulursun mutlaka

yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler biri fransadan dı galiba
diğer arkadaşımızda 3 çocuk annesi inşallah nisanda a kadar12 kiloyuda verir

allah razı olsun gulcıncım
ınan suyu artırmak ıcın cok caba harcıyorum ama 1.5 lt cıkardım daha da artırmaya calıscam ınsallah canım

kitap konusunda ebru bende bayılıyorum..evde dev gibi kütüphane olsa özel bir köşem olsa..kitap okurken uyumak olmasa..:60:
şu an iskender pala OD okuyorum..senin kadar olmasada arada okuyorum..

allah razı olsun gulcıncım
ınan suyu artırmak ıcın cok caba harcıyorum ama 1.5 lt cıkardım daha da artırmaya calıscam ınsallah canım

su kilo vermede çok önemli ..içemiyormusun unutuyormusun..içemiyorsan içine limon sıkılabilir yada ben kabuk tarçın atıyorum..hem tatlı ihtiyacı yok oluyor dene istersen..
ve yudum yudum iç..en iyi yağ yakıcı tok tutucu..:7:

bende suan cemalnur sargut un ''dınle'' yı okuyorum
ınanın okurkende cok zevk alıyorm harıka tavsıye ederım kızlar...

su kilo vermede çok önemli ..içemiyormusun unutuyormusun..içemiyorsan içine limon sıkılabilir yada ben kabuk tarçın atıyorum..hem tatlı ihtiyacı yok oluyor dene istersen..

ıste bı hata daha bende ben kafaya dıkerım suyu ...
cubuk tarcı olabılır aslında bu arada etımesgutun nersınde oturuyodun derya...ben alsancak

Afiyet olsun Gül'cüm. Sadece muz olmamış menüde. Muzdan mümkün olduğunca uzak duruyoruz. Yememiz gereken en son meyve. Onun haricinde yine güzel bir menü. Spor yok sanırım. Bide ben senin takıma geldiğin kilonla hedef kilonu istiyorum. Yazarsan not almam gerekiyor. Su'yu ne kadar içtiğinde önemli. Yazarsan iyi olur.

Seninde kutlu olsun canım. Naptın sen böyle :9: Uçmuşsun vallahi. Neyse olan olmuş artık. Ama güzel bir ders olur inşallah sana. Hadi bakalım toparlarsın sen en kısa sürede. Unutma Betül'le yarışıyorsunuz :60::60::60:

Ben dün akşam daha da fazla bozduğum için sorun değil :))

Sen şimdi böyle yazdın yaaa sonra sanada dikkat et yalakalık yapıyo demesinler :60::60::60: Ben yalakalık yapıyor muşum yaaaa :36::ssz:

Hadi bakalım akşama bekliyoruz neler yaptın nasıl geçti akşamın anlat diye :16:

sen kime yalakalık yapıyormuşsun Ebru? o muhabbet nerden çıktı, kim dedi ??

hanımlar bugünkü menümü yazıyorum

sabahla öğle birleşti bugün geç kalktığımız için

sabah ve öğle: bir haslanmış yumurta bi orta boy domates 2 yemek kaşığı kavrulmuş et( dün akşam yiyememiştim gözüm kalmıştı yemezsem bi yerim şişerdi :D) 3 bardak şekersiz çay

ara: bi portakal 4 5 adet fındık

akşamı da bi yarım saat önce yedim

akşam: 1 porsiyon haşlanmış et ,salata ve 2 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği

3 lt su içtim şu ana kadar yatana kadar 4 filan olur tahminim yatana kadar sadece annemlerle çay içerim

aktivite olarak namaz kıldım ev temizledim

hepiniziiii öptümmmmm :D :16:

Allah kabul etsin canım en iyisini yapmışsın...

hoşgeldiniz yeniden...

markafoni,limango gibi sitelerde çok indirim oluyor canım...
hosbulduk canim

selam kızlar geçmişi okudum tek tek alıntı yapamadım
ebrucum kitap konusunda haklısın bende her sehre indiğimde 1 kitap alsam çok iyi olur evdeki kütüpane fikri de çok hoş

tuğba Allah kabul etsin okuduğun duaları suyu artırman lazım menün ekler dışında çok güzel ayrıca epeyde kilo vermişsin tebrikler

betül çatal bıçak takımını pek beğenmedim yada benim zevkim değik karacanın almıştım sandıklı ben 10 yıl oldu çizik bile yok öyle çok para vermemen iyi olmuş hem çatal bıcak hemde birsürü eksiğini alabilirsin araştır mukahhak hem zevkine hem bütçene uygun birsey bulursun mutlaka

yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler biri fransadan dı galiba
diğer arkadaşımızda 3 çocuk annesi inşallah nisanda a kadar12 kiloyuda verir
insallah be bebegim agzinda cikan gercegim olsun

top göbeğini severim senin şişmanın felan demem sakın tadını çıkart..sen doğum sonrası kolyaca kilo verirsin..:nazar::34:

hoş geldin ve mutlu yıllar..şu anda kaç kilosun kaç kilo vereceksin..ve BURAYA DÜZENLİ KATILIMIN OLURSA İSTEDİĞİN SONUCU ALIRSIN..

selam müti buraya geri gel..seni üzdülerdi en son bende o mesajdan sonra buradan uzaklaşmıştım..ama biz burdayız gel hadi ..

canım benim..:38:en kıymetlilerin varya yanında :nazar:yalnız değilsin..:emir_bebek:

hosbulduk tatlim insallah zama icinde daha iyi tanisacaz

aksam gelirim insallah
birde bir soru 5 mesajda sonrasi da sayiliyormu kizlar
benim pasam izinli evde oluncada pc ye girmek biraz zor oluyor

menum

ara elma

oglen 1 tabak kapuska

ara 5 badem 1 kıvı

1 .5 lt su
yarım saat spor
afiyet olsun tuğba

teşekkür ederim seninde kutlu olsun..akşam çok kaçırmadım gülçin bu gün öğlen yedim ya hala midem bulanıyor..:53::18:olur gel 3 müz yarışalım..sen geçersin bizi..kaptanımıza soralım birde..

evet evet aklımda ..:1:onun için iki gün ayran detoksu yapacağım..:56:oldukça uzun zamandır yapmıyordum..ee yarışmadayız rezil olmayalım..:60:
ebru önerdi zaten deryacım o yüzden söyledim

tarçınlı su özellikle regl zamanı birabir oluyo karbonatlı suda kilo veriken çok etkili oluyo su yu alkali yapıp yani ph seviyesini yükseltip yağ yakımını sağlıyor tuğbacım

çok güzel bir kitapmış cemelnur hanımı çok seviyorum bende

sabah ve öğle: bir haslanmış yumurta bi orta boy domates 2 yemek kaşığı kavrulmuş et( dün akşam yiyememiştim gözüm kalmıştı yemezsem bi yerim şişerdi :D) 3 bardak şekersiz çay

akşam: 1 porsiyon haşlanmış et ,salata ve 2 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği

3 lt su içtim şu ana kadar yatana kadar 4 filan olur tahminim yatana kadar sadece annemlerle çay içerim

afiyet olsun

hosbulduk canim

aksam gelirim insallah
5 mesajdan sonrasıda sayılıyo herkes kendi sayı bu haftada betül gönüllü möesaj sayılarımızı ona özel mesaj atıyoruzberil

ıste bı hata daha bende ben kafaya dıkerım suyu ...
cubuk tarcı olabılır aslında bu arada etımesgutun nersınde oturuyodun derya...ben alsancak

bende su içemem sanıyordum ama beslenme ve diyetisyen okuyan bi arkadaşım limon sık demişti gerçekten çok işe yarıyor bide su için sabah kahvaltısında bişi ye demişti çok susatıyormuş ama şu an hatırlayamadım öğrenince yazarım bu arada bende etimesgutta oturuyorum :D

tatlislar menumu yazayim
sabah
iki dilim ekmek
1 yumurta yesillik
ara mandalina
ogle
2 biber dolmasi
1 bardak yogurt
aksam
firinda patatesli tavuk
yogurt
tursu
1 dilim kestaneli pasta

yaaaaaaaaa biliyorum pasta olmadi ama kestaneli pastaya zaafim var
bir daha eve sokmayacam

spor olarak 1 saat cocuklarla yuruduk

Ayyyyyyyyyyy ayyyy bir saat yoktum bi sürü alıntı yapmak zorunda kaldım. Arada bir uğrayanlar size zor olmuyor mu?:9:
menümüde yazıyım akşam yine uğrarım bu arada sabah 62.5 kiloydum:21:
sabah
öğlen gibi bir sey oldu saat 11 di oğlum gece uyumadı
kıyma
peynir

akşam
yumıurta
birazda biber yedim
2 kasede yoğurt
spor 20 dak çocuklarla yürüdüm su 3 lt

Menün çok güzel olmuş Gülçin'cim. Afiyet olsun. Sen bu hızla gidersen seni listeye almadan mezun edeceğiz maşallah :nazar:

Açık öğretimde sağlıklı ilgili bölüm varsa Gülçin hiç tereddüt etmeden seç canım. Atamalar konusunda haklısın alım çok oluyor. Diğer konuda çok karışık. Sistem sürekli değişiyor. O nedenle iyi araştırma yapman lazım.

Ayy öyle deme Derya'cım yaaaa. Diyetten hemen sonra hamile kalınca insan psikolojisi alt üst oluyor. Sanki göbeğim kocamanmış gibi hissediyorum. İster istemez dikkat ediyorum çünki doktorumda bu konuda uyarıyor sürekli :9:

Melek'i neden üzdüler? Kim üzdü? Ben yokken çok şey olmuş anlaşılan.

menum

ara elma

oglen 1 tabak kapuska

ara 5 badem 1 kıvı

1 .5 lt su
yarım saat spor

Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım. Suyuda bir süre 1,5 içmeye çalış. Birden yüklenme. Afiyet olsun. (Bunu kızım için koyuyorum yanımda sürekli söylüyor bunu koy anne bunu koy diye:9:):54:

Öyleymiş canım yaaa Püsküüt'e yalakalık yapıyor muşum:9:Geçmiş konular. Ecem öyle yazınca aklıma geldi birden :53::9:
kitap konusunda ebru bende bayılıyorum..evde dev gibi kütüphane olsa özel bir köşem olsa..kitap okurken uyumak olmasa..:60:
şu an iskender pala OD okuyorum..senin kadar olmasada arada okuyorum..

Aynen canım aynen şu filmlerdeki çalışma odaları oluyor yaaa duvarların hepsi kitapla dolu :53: İskender PALA' ın İstanbul'da aşk, Babil'de ölüm kitabını okumuştum. Gerçekten unutamadığım bir kitap. Bu aralar oldukça popüler bir yazar. Nasıl şimdilik kitap?

Bu yazarı ilk senden duydum canım. İlk fırsatta okumak isterim. Teşekkürler tavsiye için. :16:

Ben dün akşam daha da fazla bozduğum için sorun değil :))

sen kime yalakalık yapıyormuşsun Ebru? o muhabbet nerden çıktı, kim dedi ??

EEeeee itiraf geldi. Menü yok ama? Menüyüde bekliyorum Betül'cüm :9:

Şu facedeki grup varya. Orda konuşmuşlar kimin dediğini hatırlamıyorum ama birden Ecem öyle yazınca aklıma geldi. Onun için dedim dikkat et diye :60::60::60:

Menün gayet güzel olmuş. Ama suyu çoğaltma. En ideali 3 litre. Sen bir süre böyle devam et bakalım sonra sporda ekle biraz. Yoksa sıkılaşamazsın. Kilo versende vücudunun şekli istediğin gibi olmaz.

hosbulduk canim

aksam gelirim insallah

Evet canım en az 5 mesaj ama günlük 100 tane bile yazsan hepsini sayıyoruz. Kaç mesaj attığın senin takımda ne kadar aktif olduğunu gösteriyor. Anlayacağın önemli bir ölçüt diyelim.

tatlislar menumu yazayim
sabah
iki dilim ekmek
1 yumurta yesillik
ara mandalina
ogle
2 biber dolmasi
1 bardak yogurt
aksam
firinda patatesli tavuk
yogurt
tursu
1 dilim kestaneli pasta

yaaaaaaaaa biliyorum pasta olmadi ama kestaneli pastaya zaafim var
bir daha eve sokmayacam

spor olarak 1 saat cocuklarla yuruduk

1) Ekmek ne ekmeğiydi?
2) Dolma pirinçle mi yapılmıştı?

Bunların haricinde glisemik indeksinin yüksek olmasından dolayı patatesten uzak durmaya çalışıyoruz. Turşu umarım çok yememişsindir. İçerdiği tuz miktarından dolayı vücutta su tutup ödem oluşmasına sebep oluyor. Özellikle perşembe günü asla ve asla turşu yemiyoruz. Çünki kilomuzu çok etkiliyor. Pasta için sana ilk şeytanımı gösteriyorum. :47: Yürüyüş güzel olmuş. Peki su ne kadar içtin?

Back
X