ebeimg
eskileri kldirdim yeni yilda
yil gibi herseyi yeniledim bebegim
allah kolayliklar versin
Ohhh yeni yılllaaa yenilikler gelms hadi bakalım :)))
Sagol caaanımm ay amin insalllah:))
Hadi bakalım utandır beni
Bencede şanslısın Gülçin. Benim evimde okula yakın ama maalesef çalıştığım için çocuğun okula gitmesi büyük problem.Ben tıbbi sekreterim canım. Hem sağlık meslek lisesi okudum hem de örgün olarak yüksek okulunu. Sertifikayla okul aynı şey değil. Sertifika ile atanamıyorsun. Şuanlık sertifika hiç işe yaramıyor. Yarasa bile taşeron firmalarda çalışabilmen için etkili olur sadece. Ben tavsiye ederim çünki KPSS ile atanman daha kolay olur.
Ecem'cim yaaa takımın bana en büyük yan etkisi kitap okumama oldu. İş yerinde en ufak boş vaktimde kitap elimdeydi. Şimdi buraya zaman ayırdıkça kitaptan çalıyorum. Oda beni huzursuz ediyor. İnşallah bu ay yine 10 kitap okuyabilirim. Diğer konuda da haklısın
Menün hiç ama hiç olmamış biliyorsun. Ecem çok sağlıksız besleniyorsun. Diyeti geçtim bu beslenme şekli bigün ortaya başka bişeyler çıkartır dikkatli ol.
Tamam canım sen mümkün olduğunca buralarda olmaya çalış. Telefonlada bağlanıyorsundur mutlaka. Şimdiden kolay gelsin sana canım.
Günaydın canım ne güzel. Konya dehşet sisli. İşe zor geldim. Hava güzel çok soğuk yok ama çok sisli.
Evet cok dengesiz besleniyorum neden böyle oluyo anlamıyorum sanırım evde de tek olunca ne yemek hazırlıyorum ne kahvaltı.. Ama toparlanmam gerek bugün basladm güzel bir sabah kahvaltısıylaa..
ekmek yemişsin sadece ecem zaten sen az yiyorsun dikkat et sağlığına
kolay gelsin ecem başarılar
c
günaydın ebrucum
tavsiyen için saol ebru zaten sağlıkla ilgili bir bölüm olduğu için hep aklımın bir köşesinde karar vermem daha kolay oldu şimdi
bi doktora git derim betülcüm enfeksiyon kağmış olabilir
Evet ekmegi midem bulandıgı icin yemstm

Coookkk Tesekkürlerrrrr :)