oh ya cocuklar uyudu esım uyudu herkes dısarda ben tek gıbıyım evde ve cokkkkkk rahatım suan...
kahve yaptım hupletıyorum ....![]()
ayyyyyyyyy cıldırcam tam bunu yazdım mısafır geldı ayyyyyyyy sacımı basımı yolcam sımdı.......
som agızlı ben...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh ya cocuklar uyudu esım uyudu herkes dısarda ben tek gıbıyım evde ve cokkkkkk rahatım suan...
ayyyyyyyyy cıldırcam tam bunu yazdım mısafır geldı ayyyyyyyy sacımı basımı yolcam sımdı.......
som agızlı ben...![]()
bu çorbayı sabah kahvaltısını normal yaptıktan sonra 2 saat arayla akşam 6 ya kadar içeceksin 2 gün yapacaksın canım
sen hele evine geç herşey daha da güzel olacak
Geçen yıl birlikte gittik kütüphaneye. Üye kartı var kızımın ve bayılıyor ona. Oda seviyor kütüphaneyi ve kitapları. Anaokulunda her hafta hikaye yazma ödevimiz vardı. O konuda başarılı ama çocukların hayal gücü malum çok komik cümleler çıkıyor anlatırken. Bu yıl okumayı öğreniyor. Şuan öğrendiği 7-8 harfle gördüğünü okumaya çalışıyor. Bazen bilmediği harfleride okuyor. İnşallah sene sonuna okumayı öğrendiğinde kitaplara boğulacak. Şimdiden 20 ye yakın kitabı var. Çamaşır konusunda çok haklısın. Ne güzel bence takıntı olarak görme. Olması gereken o zaten. İz konusunda bende nefret ederim. Çok çirkin görünüyor.
Kizlar dun gelicem dedim gelemedimm
Dun annemlerle eminonune gittim
Allahim o kadar guzel seyler var kii
Ecem porselen icin de oraya bir bak mutlaka, cemile'nin magazasinda royal bone china urunleri satiyoor birbirinden guzel
Jumbonun da kendi magazasi var catal kasik takimini avm dekinden 500 tl ucuza birakti. Haberin olsun begendigin takim orda varsa onun icin de indirim yaparlar belki.
Benim tabi basim dondu birbirinden guzel seyler var. Bir de eminonunde kalitesiz en dandiginden birinci sinifina kadar cook fazla cesit var.
Eve baya gec geldik. Teyzem aramisti bir yerde indirimli bir nevresim takimi gormus begenmis, gelin ona bakalim demisti, gitmisken de evlerine gectik sonra saat zaten gec oldu burda kalin dediler. Sabaha kadar oturduk.
Bu sabah eve 9da geldik hic uyumadan. Simdi de yoldayim arkadasima sozum vardi kahvaltiya gidecektik uskudara gidiuorumm:))
Neler aldigima gelince
Ayrintilarini ve resimlerini ceyiz topigime sonra ekliycem ama kisaa
Catal bicak takimi-celik tencere takimi-duduklu-celik caydanlik-3lu cezve- 3 lu sahan- seramik tencere tava seti- 12 li uzuun tatli kasigi.
Takim halinde nevresim ve pike takimi.
Dantelli masa ortusu.
Bitki caylari icin porselen demlik.
Masaya yemek servisi icin gumus servisler.
Baska bir Nevresim takimi
Cift kisilik battaniye.
Siimdilik bu kadar:))
Ha bir de bir kac tane el ve yuz havlusu aldimm
dogru soyluyosun ebrum ama o an iste gozun donuyo
hafta sonlari fazla giremiyorum hem ev kalabalik hemde cocuklar evde ama h ici iyi katilim bekliyorum kendimden..
bide bisey sorcam size benim pek bilgim yok da epulasyin tum vucut 1050 tl ve 7 seansda bitiriyoruz garanti diyolar burda bi yerde sizce dogruluk payi varmi yani bitermi bide fiyat bana cok ucuz geldi zararli bi yer olabilirmi..
Betüüll su aldıgın tence tava falan ne kadar tuttu? İstersen özelden at bana karsılastırma yapmak icin soruyorum.
Canim ben cok uyguna aldim
Milano Catal bicak seti, Milano tencere seti, milano caydanlik, 3lu cezve. 3 lu sahan, duduklu tencere, ve seramik tencere tava setini pesin 1400 tl ye aldim.
Monaco ceyiz seti diye geciyrdu normalde bu set ama hem 1790 tl ydi, ama suresi gecmis, hem de istesigin model tencere secemiyordun ve teflon tencere setiydi. Ben hem istedigim modeli sectim hem de seramik tavalar aldim teflon yerine.
Cooook uyguna almısssııınn hayırlı olsun o zaman banada eminönü yolları göründü :)) bosuna pazarlıga girmisim jumbodaki adamla haahaaha :))
kesinliklee
bir de bugün kahvaltıya gittiğim arkadaşım kahvaltıda hisarın milano catal bıcak takımını almış o da, onları koydu, çok beğendim, özellikle tatlı çatalı kaşığı çok tatlı, içime sinmemişti çok mu sade günlük mü kullansam diye ama bugün masada görünce beğendim sade ve şık :)
hayırlı olsun güle güle kullan..Canim ben cok uyguna aldim
Milano Catal bicak seti, Milano tencere seti, milano caydanlik, 3lu cezve. 3 lu sahan, duduklu tencere, ve seramik tencere tava setini pesin 1400 tl ye aldim.
Monaco ceyiz seti diye geciyrdu normalde bu set ama hem 1790 tl ydi, ama suresi gecmis, hem de istesigin model tencere secemiyordun ve teflon tencere setiydi. Ben hem istedigim modeli sectim hem de seramik tavalar aldim teflon yerine.
Neler aldigima gelince
Catal bicak takimi-celik tencere takimi-duduklu-celik caydanlik-3lu cezve- 3 lu sahan- seramik tencere tava seti- 12 li uzuun tatli kasigi.
Dantelli masa ortusu.
Cift kisilik battaniye.
gezenti diyeceğim ama düğün arifesi normal..Kizlar dun gelicem dedim gelemedimm
Ecem porselen icin de oraya bir bak mutlaka, cemile'nin magazasinda royal bone china urunleri satiyoor birbirinden guzel
Jumbonun da kendi magazasi var catal kasik takimini avm dekinden 500 tl ucuza birakti. Haberin olsun begendigin takim orda varsa onun icin de indirim yaparlar belki.
Benim tabi basim dondu birbirinden guzel seyler var. Bir de eminonunde kalitesiz en dandiginden birinci sinifina kadar cook fazla cesit var.
Eve baya gec geldik. Teyzem aramisti bir yerde indirimli bir nevresim takimi gormus begenmis, gelin ona bakalim demisti, gitmisken de evlerine gectik sonra saat zaten gec oldu burda kalin dediler. Sabaha kadar oturduk.
Bu sabah eve 9da geldik hic uyumadan. Simdi de yoldayim arkadasima sozum vardi kahvaltiya gidecektik uskudara gidiuorumm:))
arkadaş olabilmek çok önemlii...Sağol Ebru'cum bakarım tabii...Diğer düşüncelerin için de tesekkür ederim çocuklarımızla hem ebeveyn hem arkadas gibi olmalıyız...Bu arada kitap okuma alışkanlığın da çok güzel ben de genelde psikoloji ve kişisel gelişim kitapları okuyorum gerçi su sıralar boşladım eskiden okumadan uykuya dalamazdım ,herkese hayırlı pazarlar....
hoş geldin...aranıza çok yeni katılmama rağmen, dün belirttiğim gibi ne yazık ki bi 3-4 gün boyunca burada aktif olamayacağım. yaklaşık 2 saat sonra evden çıkacağm gitmeden önce bi yazayım dedim :)
sabah kalkar kalkmaz limonlu ılık suyumu içtim, elmasirkesi-bal ve limonlu yeşilçayımı da içtim. yaklaşık yarım saat kadar sonra kahvaltımda da bi havucu soyacak yardımıyla uzun şeritler halinde soyup limon sıktım üzerine, biraz da maydonoz doğradım. klasik 1 kibrit kutusu peynir, 5 tane zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, bir de haşlanmış yumurta. pazar kahvaltısı olmasına rağmen ölçüyü çok fazla aşmadığımı düşünüyorum ^_^
gün içinde suyumu gereği kadar içip, yediklerime dikkat edeceğim. şu 3-4 gün belki sporumu layığıyla yapamayabilrim ama okulum tatil olduktan sonra herşey çok daha mükmemmel olucak inşallah :)
sizleri seviyorum, ilginize çok teşekkür ederim. Hepinize başarılar ve mutluluklar diliyorum :)
ah şu erkekler..bence fazla takma..gunaydın hanımlar bgugun daha ıyım
sorun su hanımlar esım olacak adam burada 180 derece donuyo bı yere gondermıyo ızın vermıyo yetmıyo gıbı aılsenın yanında ben evın reısıyım havasında ezmeye calısıyo benı...
kardesı ve abısıde benım yanımda onu yerın dıbıne sokuyo oda bana kızıyo onlara agzını acamıyo ...
dun bırbırımıze gırdık bundan dolayı ya yeter dedım daha kac gun oldu gelelı burnımdan getırmeye basladın dedım...
oda bana bagırdı rezıl olduk anlıcagınız evde olsak boyle olmazdı ya...![]()
4 çorba kaşığı nohutBu arada arkadaslar bir çorba tarifinden bahsediyorsunuz akşam 6 ya kadar içilen galiba ne için tarif verebilirmisınız?![]()
hayırlı olsun..benim kızımda 9 yaşında ne hızlı büyüyorlar..Herkese güzel bir pazar diliyorum aslında biraz duygusalım dün kızım genç kızlığa adım attı daha 6.sınıfta ama liseli dersiniz görseniz... hep bebeğimdi gözümde, ruhu zaten çok çocuk
utandı sıkıldı,neredeyse ağlayacak ben de aaa ne adar güzel bir şey çok sevindim yupppiiii falan diyorum,sonra arkadaslarını çağır birarara bunu kutlayın dedim,0 da saskın saskın bakıyor
sonra o okuldayken bir sürü hediye aldık babasıyla yatağının üzerine koyduk,babası arkadasından almaya gitti,yolda o da konuşmuş,kızımız genç kız olmuş annesi dedi...
Hala içine kapanık eskiden bu tür seyler konusulmaz ayıp olarak görülürdü ama benim annemin bana yaklaşımı da benim gibiydi ,umarım güzel bir sekilde atlatır bu durumu...
Bugün yemege davetliydimm ve hayır diyemecegim birisiydi.. Asla kıramazdım.. Cünkü o cok yaslı vee bizim icin cok ama cok ugrasmıstı..
Kahvaltı (12.30)
1 yumurta
1 d. Ekmek
Aksam
İcli köfte ama haslama olanından 5 tane ceviz büyüklügünde..
Kıymalı börek 1 dilim
Birde sıkmaymıs adı mersin yemegiymis tatlı tabagı büyüklügünde ekmek acıp tandırda pisirip icerisine tulum peyniri tereyagı koyup sıkıyorlar aslında sogan falanda oluyormus ama ben öyle istemedim iste ondanda bir tane yedim((
Ya bu haftam cok kötü gecti iradem cok zayıfladı gün icinde neredeyse birsey yemeyen ben simdi yemek istiyorum motivasyonum cok düstü yorgun hissediyorum kendimi biraz sanırım sınavların etkiside var ama toparlanmak istiyorumm
motivasyonun bozulduysa kendini günlük yemeye proglamla..
yarın şunları yemeyeceğim yada yiyeceğim..ve o gün ona uy .akşam olunca uydunsa tamam..ertesi gün yine aynı şeyi uygula..yani günlük diyet böylece bir haftayı doldurursun..bu yöntemi doktorumda bir prof bayan anlattı..
Kizlar dun gelicem dedim gelemedimm
Neler aldigima gelince
Dantelli masa ortusu.
Cift kisilik battaniye.
Ne güzel.. İnsallah yaa o kitabın kokusu bile bambaska kütüphaneye gitmenizde sahane.. Su yeni modaya uyup ipadimr kitap indirip okuyayım dedim yokkkk eline almadan altını cizmeden karıstırmadan hicc keyifli olmuyor..
Bugün yemege davetliydimm ve hayır diyemecegim birisiydi.. Asla kıramazdım.. Cünkü o cok yaslı vee bizim icin cok ama cok ugrasmıstı..
Kahvaltı (12.30)
1 yumurta
1 d. Ekmek
Aksam
İcli köfte ama haslama olanından 5 tane ceviz büyüklügünde..
Kıymalı börek 1 dilim
Birde sıkmaymıs adı mersin yemegiymis tatlı tabagı büyüklügünde ekmek acıp tandırda pisirip icerisine tulum peyniri tereyagı koyup sıkıyorlar aslında sogan falanda oluyormus ama ben öyle istemedim iste ondanda bir tane yedim((
Ya bu haftam cok kötü gecti iradem cok zayıfladı gün icinde neredeyse birsey yemeyen ben simdi yemek istiyorum motivasyonum cok düstü yorgun hissediyorum kendimi biraz sanırım sınavların etkiside var ama toparlanmak istiyorumm
selam kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bi uğrayım çıkıyım dedim motivem gitti gerçekten
sabah güzel başladım 1 yumurta yeşillik peynir 3 zeytin yedim güzelce öğlen yine cozuttum niye böyle oluyor bilmiyorum
toplanmam lazım yarın görüşürüz artık kızlar sabahdan başka bir kursa başladım artık hafta içi tüm gün doluyum ygsyede başvurdum konuda çalışmaya başladım bugün 2012 ygs matematiğe baktım 20 tae yaptım ama fizik kimya biyoloji tamamen unutmuşum bakacağım artık 1 soru daha fazla yapıyım mantığıyla bakalım ne olacak
geçen yıl sınavlara girmekle geçti hala elde var sıfır bali buyıl hayatımda güzel gelişmeler olsa
İyi akşamlar canım. Yazı rengin böyle çok daha iyi olmuş. İnşallah hepimiz için güzel bir hafta geçer.iyi aksamlar
umarim hersey yolundadir
iyi bir hafta sonu gecirmissinizdir
bomba gibi yeni bir haftaya baslarizzzzzzzzzzz hep beraber
yok canım bitmedi kurdele kursuna katılacağım evin işleri bitsin çıkacağım burayı ihmal etmem merak etme ebrucum[COLOR=
[COLOR=#800080]Gülçin'cim kendine gel canım. Bak listeyede girdin. Takımı düşün. Olur mu? Derslerinde de başarılar. Yoğun birdöneme giriyorsun. İnşallah güzel geçer sınavın. Yeni kurs derken sabun kursu bitmedi dimi? İnşallah burayıda ihmal etmezsin.
[/COLOR]
inşallah canımiyi aksamlar
umarim hersey yolundadir
iyi bir hafta sonu gecirmissinizdir
bomba gibi yeni bir haftaya baslarizzzzzzzzzzz hep beraber
tam tatil olmuş gerçektenben daha birsey yemedim cay icmekten yakinda agzimdan cay filizleri cikacak
sporda yapmadim
bugun mesajda saymadimmmmmmmmm
hepten tatil ettim bugunnnnn
iyi geceler
menün güzel olmuş afiyet olsun canımyaşasın telefonumdan girebildim :) ama çok dandik bi telefon olduğu için her an saçmalayıp internet bağlantısı kesilebilir o yüzden kısaca günümü özetleyeyim,
Kahvaltımı yazmıştım daha önce.
Kahvaltıyı geç saatte yaptığım için onun ardından sadece bi kase yoğurt bi de 4 adet kepekli küçük krakerle ara oğünümü yaptım. Akşam yemeğinde balık, havuçtan basit bi salata ve iki dilim tam buğday ekmeğim vardı. Suyumu 2 litreye yakın içtim. Yeşil çayımı ve elma sirkemi şimdi içiyorum.
Internet bağlantım sıkıntılı olduğu için cevap yazdığınızda göremeyebilirım bunun için şimdiden özür diliyorum.
Hepinize hayırlı geceler :)
dün bende kaçırdım o yüzden bişey diyemiyorum betül afiyet olsunGunAydiinn
Okula gec kaldim yaaa
Dun neler yedigime gelincee kacirdim tabi biraz
1 dilim borek
Biraz kasar
Bir parca omlet
Salatalik
1 tane kucuk pancake, uzerine nutella uzerine 4 yuvarlak dilim muz
Aksam
Balik
Salata