Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar listeyi yaptim ama alinti yapamadimm
Tek tek yazamadimm

Berill masallah cok guzel kilo verdin, boyle gidersen super bi hatun olcaksin yakindir.

Ecemm 5li rakamlari gormene kendim olmus kadar cok sevindimm, ben de arkandan gelicem insallah :))

Derya valla ayni olalim dedim ayni oldu, kalbim mi temiz ne:))

Gulcin regl oncesi odemdir o, canini sikma asla ve asla sok diyete niyetlenme. Bak gecmiste de hep yaptin sonra da hep dedin ki bir daha yapmiycam, yapmaya kalkisirsam bana hatirlatin uyarin diyee.

Gul sen de guzel kilo veriyorsun ve menulerin cok duzenli gidiyor, seni de tebrik ederimm.

Dontpanic tugba sana zaten yazmistim sabah ama tekrar tebrikler:)

Tugba tatil isinize cok sevindimm, ask tazeleyinn birazz :))

Nermin dedigin gibi bence de haftaya alacaksinn kacamksiz gecirdigin haftanin odulunuu,, az sabret

Diger derya, sen de 200 gr da olsa guzrl ve duzenli bir baslangic yaptinn, devami gelcekk:))
Gul ve Dderya misafirlere hazirladiklarinizdan mumkun oldugunca uzak durunn:))

msj 6

sağol canım , 200 gr başlangıç için fena sayılmaz hem başlayalı 2 gün oldu , bakalım haftaya ne kadar vereceğim ..az önce ablam beni baya motive etti ...o da diyet yapıyor ,,uzun yıllar 69 kiloydu 1 ay çok sıkı bir diyet yaptı , şimdi 61 kilo ...

ayyyyy kızlar soylemeyı unuttum ocak ayının sonuna burda bı otel var cok guzel orda bı hafta kalmaya goturcek esım benı ..
onun bı arkadsının hakkı varmıs o gıdemem ben bu ay demıs esıme vermıs ..... :36::36::36::36::32::32::32::32::10::10::10::10::10:

msj 7

canım çok sevindim , gerçekten tam böyle sıkıldığın anda Rabbim yardımını uzatıyor ve rahatlıyorsun ...sen de dinlenince kendini toplarsın , tatilini iyi değerlendir ..bomba gibi dön ...

Kızlaar bugün buzdolabını degistirdim sükürler olsun icimee sindiiii bu sefer :) aslında daha tam degistirmedim ankastrelerle bir fiyatını verecek bize yarın muhtemelen degisecek bir ankastreler sectim ki ayyyy cok heyecanlıyım hemen zaman gecsede kullansammmmmm :)))

Birde yarın eger bir sıkıntı olmazsa yineee dügün yaapılacak yerin geri kalan parasını vermeye gidicez kaynanaya sinirim gecmedi onunla degil yarım saat 1 dk bile muhattap olmak istemiyorum bana sabır dileyin nolur nolur noluur :(

msj 9

Ecem Allah bütün eşyalarını sağlıkla ve mutlulukla kullanmanı nasip etsin ...gerisini kafana takma , ufak sorunlar bile insanın evlendikten sonra aklına geliyor ..bir türlü unutamıyorsun ..
evlilik hazırlık süreci gerçekten sıkıntı oluyor ...bir de aileler işin içine karışınca daha da zorlaşıyor..

Menum

Sabah 7:30 1 bardak sut, 2 kuru kayisi
9:30 peynirli omlet, 1,5 dilim ekmek, domates, 4 zeytin
12:30 domates corbasi, slata, yogurt, 3 kofte
14:00 1 mandalina
16:30 ceyrek simit, yarim bardak ayran
18:15 kori soslu tavuk, 3 patates kizartmasi

msj 10

patates kızartması hariç bence diğerleri gayet güzel ...yoğurt ve salata harika ..

Öncelikle bu siteyi kuranlardan, böyle bi yarışma fikrini aklına getirenlerden, bana destek olan siz arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN diyorum. İyi ki buraya gelmişim, iyi ki sizleri tanımışım, gerçekten çok istedim bu sefer, azmettim.

Yakın bir zaman önce 120.7 'yi gördüğüm kilom, buraya geçen cumartesi günü başladığım 115.1 kg'dan 112.9 a düşmüş durumda. Sabah tartıda bu sonucu görünce, gerçekten gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizler alışkınsınız kilo vermeye ama ben ilk kez bu kadar iradeli oldum ve başardım. İnanarak yaptığım bişeyi başarmak, hayatım boyunca ızdırabını çektiğim bi hastalıktan emin adımlarla ve sağlıklı bi şekilde kurtulabiliyor olmak çok güzel. ALLAH'ıma şükrediyorum. Ve ben buraya geleli yalnızca 6 gün oldu, 6 günde aldım bu sonucu. Çok mutluyum arkadaşlarım, çok.. Asla vazgeçmeyeceğim, çünkü ben böyle çok MUTLUYUM... :16:

Şimdiki temennim ise, sizlerin de böyle mutlu olacağınız sonuçları görmeniz tartıda. Gerçekten en az kendime ettiğim kadar sizlere de dua ediyorum. İyi ki varsınız, bu süreçte hepiniz burdasınız. Birazdan bazı alıntılar yapıp kahvaltımı ettikten sonra evden çıkacağım, sınavım var biliyorsunuz. Akşam yeniden görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun..

msj 11

Tuğbacım gerçekten harikasın , senin azmin beni de etkiliyor , paylaşımların , yemek seçimin çok iyi ...en kısa sürede istediğin kiloya ulaşacaksın ..seninle birlikte biz de inşallah ..
umarım sınavın iyi geçmiştir , insanın morali yüksek olunca bütün ruh haline yansıyor..

msj 13

arkadaşlar toplu alıntılama yapmayı hiç denemedim . onun için tek tek cevap vermeye çalışıyorum ..bu da biraz zaman alıyor ..bir gün deneyeceğim bakalım ..

ben de bugünkü menüyü yazayım

sabah

salata , şekersiz çay ve peynir

öğlen

yoğurt ve 1 dilim ekm

akşam
1 kase çorba , yoğurt , ve tavuk ..
1lt su

msj 14

Ebrucum su içmeye yeni yeni alışıyorum ,,bir de okulda lavaboya gitmek hiç iyi olmuyor ,,onun için yarım lt sabah , yarım lt öğleden sonra , yarım da akşam şeklinde içiyorum ..vücudum alışınca miktarı artıracağım ..zaten benim bğsklarımda tembellik var . bol su içmeliyim ..onun içinde kolay kilo veremiyorum , yediklerim hep bana kalıyor ..

msj 15

Şimdilik çıkıyorum , akşam tekrar uğrarım ..kendinize iyi bakın ..eminim bu hafta derece var ...beril de mutlaka sıralamaya girer..:54:

İnşallah haftaya senden daha iyi bir sonuç bekliyorum Nermin'cim. Artık görelim şu 7 li rakamları. Olmaz mı?

Tebrik ediyorum canım gayet güzel vermişsin.:46:

Ellerine sağlık Betül'cüm.:16:

Biraz daha gayretle inşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırız senden Derya'cım.:34:

Öyle olması gerekliydi canım benim. Hatta gör zzamanla herşey daha iyi olacak. :16:

Tam zamanında gelen bir fırsat. Çocuklarıda bırak babaanneye. Yeniden balayı yapın eşinle. Ama diyete devam ona tatil yok. Tamam mı? :9:Allahım ne güzel zamanda veriyor dimi :16:

Aman haaaaa Gülçin yok öyle şok felan. Normal menü istiyorum senden. Sporuda günlük35 dk tempolu yürüyüşle başla. Başka spor yapma. Ama tempolu olacak. Nasıl bilyor musun KPSS sınavına geç kalmışında ona yetişmek için yürüyormuş gibi. Anladın mı tempoyu. Molasız 35 dk.

Benimki muhtemel doğum tarihi. Sezaryan olacağı için tam kestiremiyorum tarihi. Doktorla görüşmek lazım. Bakalım nasıl olacak.

Kolay gelsin canım, bol bol enerji harca.:9:

Ayyy kıyamam canım yaaaaa. İnşallah düzelir biran önce. Ben hiç çıkış yapmıyorum. Site açılır açılmaz giriyorum. Şifreye felan gerek kalmıyor.

Sanada kolay gelsin canım. Hazırlıkların tadına bakma olur mu :9:

kolay gelsin.yap ama yeme tamammı:)
bu arada dün kızım kek istedi 1 tepsi yaptım yemedim. eşim burma kadayıf getirmiş ben seviyorum diye onu da yemedim kızımın ağzına tıkdım durdum ona yarasın:1: .bu hafta olmadı belki ama bunların mükafatını haftaya alacağım:):52:

msj 5

kolay gelsin Kadriyecim, pastaları yap sonra bak , nefsin ile savaş başlıyor....

evet kizlar pastami ve kurabiyelerimi yaptim.yarin da pogaca ve kalanlari yapacam.bugünlük dikkat edip yemedim.umarim yarinda nefsime sahip cikabilirim.

msj 6

sağol canım , 200 gr başlangıç için fena sayılmaz hem başlayalı 2 gün oldu , bakalım haftaya ne kadar vereceğim ..az önce ablam beni baya motive etti ...o da diyet yapıyor ,,uzun yıllar 69 kiloydu 1 ay çok sıkı bir diyet yaptı , şimdi 61 kilo ...

maasallah.diyetinden ipuclarini bekleriz.

menüm
sabah:1 yagsiz tost
ara 8 findik
ögle:firinda balik,1 dilim ekmek
aksam:bol salata,pul biberli yogurt
2 lt su, 2 bardak yesilcay 1 bardak kahve simdiye kadar bunlardi.
yürüyüsü cok yapamadim bu gün sadece 40 dakika.

kolay gelsin.yap ama yeme tamammı:)
bu arada dün kızım kek istedi 1 tepsi yaptım yemedim. eşim burma kadayıf getirmiş ben seviyorum diye onu da yemedim kızımın ağzına tıkdım durdum ona yarasın:1: .bu hafta olmadı belki ama bunların mükafatını haftaya alacağım:):52:

Hadi bakalım inşallah. Senden daha fazla azim bekliyorum artık. Tamam mı?

olmazmı canım benim.ne kadar istiyorum anlatamam özellikle bu hafta çok hırsalndım geçen haftalar kaçamak vardı ama bu hafta kaçamaksız geçti.belki spor yapamamamın etkisi var belki reglinin bilemiyorum amapes etmek yok ay çıkmadan ben göreceğim o 7 yi merak etme:10: çok mu iddialı oldu bilmiyorum ama iddialı olmazsanda olmuyor :16:

Yooo gayet iyi. İddia her zaman iyidir. Ayın sonuna daha 20 gün var. Bence gör 7 leri yoksa ben göreceğim seni :60::60::60:

kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs Rabbım sıkıntılarımın ustune bana odul verdı Allah ım kurban oldugum ne kadar buyuk ....

Dedim yaaaa canım bak Allah bir yolunu gösteriyor her zaman. :16:

Kızlar artık ben bu kişiyim yeni gelen arkadaslardan da özür dilerim dünden beri bir girdim bir giremedim sistem kabul etmiyor diğerini çıkınca giremiyorum

Canım sorun yok bizim için ama bana kesin bişey söyle ki yarışmadaki nickinide değiştirelim.

Kızlar bugün pc çok vaktimi aldı 6 afacanlı 5 erkek 1 kız çocuklu bir aile akşam yemeğe geliyor 6 gibi son hazırlıklarımı yapayım söz kaçırdığım her seyi okuyacağım selamlarrrr....

Hadi bakalım ikide senin var ev şenlik yeri gibi olacak. Allah kolaylık versin. :16:

msj 13

arkadaşlar toplu alıntılama yapmayı hiç denemedim . onun için tek tek cevap vermeye çalışıyorum ..bu da biraz zaman alıyor ..bir gün deneyeceğim bakalım ..

ben de bugünkü menüyü yazayım

sabah

salata , şekersiz çay ve peynir

öğlen

yoğurt ve 1 dilim ekm

akşam
1 kase çorba , yoğurt , ve tavuk ..
1lt su

Menünde tuhaf olan bişeyler var ama çözemedim. Miktar olarak gayet güzel. Proteinde var. Ama çok az göründü bana. Umarım kendini aç bırakmamışsındır. Ben tam alıntı ve su meselesini düşünürken sen zaten farketmiş ve cevaplarını vermişsin. Bence okulda tuvaleti sorun etme çünki ben hamile hamile hastanede tuvalet kullanıyorum. Ve personele özel tuvaletimiz yok maalesef. Allaha şükür temiz tuvaletler. Su çok önemli mutlaka biliyorsun. Hepimizin bol bol içmesi lazım sadece kilo verirken değil normal hayatımızda da.

Alıntı içinde acele et çünki böyle senin için çok ama çok zor olur. Zaten birine cevap versen birine veremezsin.

evet kizlar pastami ve kurabiyelerimi yaptim.yarin da pogaca ve kalanlari yapacam.bugünlük dikkat edip yemedim.umarim yarinda nefsime sahip cikabilirim.

maasallah.diyetinden ipuclarini bekleriz.

Kaçamak yokkk, canın istedikçe beni düşün :47:

menüm
ara 8 findik

Tostun ekmeği nasıl bir ekmekti? Gayet güzel bir menü olmuş afiyet olsun. :46:

evet kızlar yemegımı yedım geldım menumu yazıyorum...

sabah 1 tam bugday ekmek yumurta domates

ara kıvı

oglen 1 kase tarhana corbası yogurt

ara elma

aksam kabak yemegı 1 tabak okadar...

su 1.5 lt 3 bardak yesıl cay...

menüm
ara 8 findik

menun cok guzel canım.. bısey desem kızarmısın adın neydı..... :26::26::26::26:

evet kızlar yemegımı yedım geldım menumu yazıyorum...

sabah 1 tam bugday ekmek yumurta domates

ara kıvı

oglen 1 kase tarhana corbası yogurt

ara elma

aksam kabak yemegı 1 tabak okadar...

su 1.5 lt 3 bardak yesıl cay...

Afiyet olsun Tuğba'cım. Çok güzel bir menü. :46:

kızlar kucuk oglum artık yanımda olacak oglenlerı bugun son gunuydu kresde.....

İyi mi sence kötü mü? Bi yönden güzel çocuk seninle birlikte olacak. Ama üzülmeyecek mi arkadaşlarından ayrıldığına :26:

menun cok guzel canım.. bısey desem kızarmısın adın neydı..... :26::26::26::26:

İsmi Kadriye canım. :9:

Kızlarrrr nerdenisiniz neden kimse yok bugün cumaaaaaaaa, toplanın bakimmmmmmm :9:

Back
X