canım ben 1.5 sene adet olmamıştım emzirdiğim için...
canım sen ve o kötü hastalığı yanyana bile düşünemiyorum zaten de atlatmıssın çok sükür dediğim gibi süt koruyor derler adet olmzsın bu arada 4. çocukta düşün bence normal doğum yapıyorsan eğer vücut yenileniyormuş her doğumda,biz her zaman yanındayız sıkma canını anlat açıl,hepimiz için geçerli bu...
çok güzel anlatmışsın canım ,aslında bugün sıradan bir gün gibi olmamalı bayram tadında geçmeli ama her gün gibi dışarıya baktığımda...
Baskül konusunda size katılıyorum ama bakalım Ebru ne diyecek:26:
ebruya,kaptanimiza sormak gerek.bencede persembe tartil.birsey farketmez bence
canim,zor olan zamanlari gecirmesin.allah dermansiz dert vermesin kimseye.insallah hersey en yakin zamanda yoluna girer.
ne güzel yazmissin.allah insallah tüm isteyenlere umre ve hacci nasip eder. seninde kandilin mübarek olsun.
bazen oluyor öyle aglamakli haller,bazen gerekli.ama siyril bu ruh halinden.ben seni bu grubun en eglencesi olarak gördüm.o yasadiklarina ragmen sen herkesi eglendirebiliyorsun.sen güclüsün.bunu da atlatirsin.
canım ya neler yaşamışsın allah bir daha yaşatmasın inşallah.kzının doğumuyla birlikte hastalığında gitmiş işte.doktorun söylemiş zaten zamanla düzene girer inşallah sen gerçekten çok güçlü dirençli birisin rabbim kötü şeylerden korusun.
gerçekten öyle canım bugün benimde içim içime sığmıyr çok şükürki öyle bir peygamberin ümmetiyiz allah doğru yoldan ayırmasın hepimizi.çok güzel anlatmışsın.
cok gecmıs olsun Rabbım bıdaha yasatmasın berılım...
sımdı gırdım eve kızlar oglumda orta kulakda sıvı bırıkmesı varmıs ılac gecırmezse tup takılcakmıs...bıde bademcıklerı cok buyukmus gozetım altında tutulmalı dedı doktor gerekırse alınır bıle dedı ... Rabbım beterınden saklasın cumlesını evladını ınsallah...
KANDILINIZ MUBAREK OLSUN HANIMLAR GONLUNUZDEKINI HAYIRLISI ILE NASIP ETSIN RABBIM SIZLERE ....
gecmis olsum canim ya
benim yegenime takildi hic bir sorun olmadi sadece sudan koruyacan okadar
beterin beteri vermesin rabbim
yemesen icinde kalacak sonra daha cok yiyeceksin
simdi nefsini koreltecek kadar yeeeeee
ama ebru duymasin
bugün yine pek sakiniz kızlar :)
ben bugün komşuya geeçtim biraz çay ve kahve içtim sadece :)
cumaya az kaldı bakalım kilo vermişmiyim merak ediyorum ama tartılmıyorum:)
ben tan 60 dakika 6.7 de yurudum 389 kal.yaktim ama
ben vermeyi degilde almis olmayi gormek istemiyorum
Kizlarr kapali kizlar sal nasil baglaniyo bi tarif edinn yaaa aksam eyup sultana gitcez
ben eski bir tulbent bagliyorum saclarim cok uzun da
onun uzerine bolca sanki atki atar gibi doluyoru m
kizlar sagolun destek icin
ben bile nasil boyle bosaldima sasirdim
cogu yerde soylemem bile ama demekki bilinc altim ben istemeden bosalmak size
ben 4. cocugu hep takilirim ameliyattan beri olmaz diye birsey yok ama benim bebikler asilama canimmmmm
ben normal hamilelik kontrolumde ogrenmistim bu hastaligi
o an ilk isim karnimdaki degilde ikizleri ne yapacagimdi
babaya bile guvenmiyorsunuz buna inanin
once sakliyorsunuz ilk zamanlar bir sus pusluk oluyor sonra ince ince kemiyriyor ya soyle olursa ya boyle olursa diye
ben ameliyat olmayada elifin erken alinmasinada karsiydim kaderimse olur diyordum hepp
taaaki kizimin bana olecegini biliyorum diyene kadar
hayatimin en aci aniydi
oysa sakladimizi sanmistik oysa unutmustuk
esim bana bakip bakip agliyordu halada aglar benim buyuk kizimsin der bana hep
dr.umuz aradi ve bir psikiyatristle konusmami istedi gittimmmmmmmmm hep ayni seylerri beni pek sarmamisti yani
birde teshis konunca hemen oleceksin ve hersey yarim kalacak saniyorsunuz
sonra elif icin daha siki kontroller basladi
asil planlanan normal dogumdu ve hemen ameliyatti
ama bazi terslikler sezeryani ve ameliyatin daha gec yapilacani dogurdu
bu zaman zarfinda kizlarla hergun okula gittim tenefuslerde onlari goreyim diye
yada onlarla uyudum nefeslerini biraz daha fazla hissedeyim diye
elifi unutmustum zaten tek bir ozlem kizlardi
oyle ki hasan bile hayatimdan cikarilmisti otomatik olarak tek bir gercek vardi kizlar ve ben
hamis topigindekiler bilir bir tak mendil bile almadim elife dogana kadar
hep keskeler yapisti bogazima
benim gibi hayati kicindan okuyan kendiyle bile dalga gecen kimseye kotulugu dokunmamis biri nasil kanser olabilirdi bunu kabullenmem zor oldu
ben hep sansli dogduma inanirdim buda nazarim oldu diyorum simdi
ama o donemler cokkkkkkkkk zor gecti
hele o donem yorungesi saamis bir kadinla esimin ugrasmasida kolay olmadi
ameliyatta girerkenki o sabaha karsi kizlarimin gozundeki ifadeyi esimin gozyaslarini hic unutmam
simdi gecti minnak elifle ve iki cadiyla hasonun basina eksiyoruz allah sonumuzu hayir etsin
ben hastanede kaldigim surede uyanip karsidaki beyaz duvari gordukce sukr ederdim bugunude atlattik diye
o nedenle alinan her nefes sevdiklerle olan her an sukr icin yetmezmiiiiiii
kizlar caninizi siktim ama dedimya bugun bir baskayimmmmmmmmm