- 9 Ocak 2011
- 3.714
- 1.564
- 133
Ben geldiiimmmmmm :))
Misafirler hala var ama bir gireyim dedimm
Ben Betul. 26 yasindayim nisanliyimm
Okul oncesi ogretmeniyim, istanbulda yasiyorum.
Ya sorma hayatimda ilk defa kalori hesabi yaptimm
Hic bana gore bir sey degill:))
Ve de senin caninin kazandibi isteyesi varmis Ebrucumm
Kazandibi gullac ne alaka :))
Ayy bence de eklesinnnn
herkesi gorelim yaaa
Ne yaziyoorr??
Afiyet olsunm cok guzel
Bol salatali menu olmuss
Cok kisiye okuttum o kitabi begenmeyen cikmadi :))
Misafirler hala var ama bir gireyim dedimm
Ebru hosgeldiinnntamam canım anladım. şuanki kilom 59 hedef kilom 53 boyumda 1,63
sen benim adaşımsın benimde adım ebru. ben bursada yaşıyorum. benimde bi tane oğlum var 2 yaşında. çalışıyorum bi firmada muhasebe sorumlusuyum. şimdilik bu kadarTanıştığıma memnun oldum kızını Allah bağışlasın yenisinide kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin.. sen tabi diyette değilsin şu anda![]()
Ben Betul. 26 yasindayim nisanliyimm
Okul oncesi ogretmeniyim, istanbulda yasiyorum.
Guzel menuu afiyet olsunnben bugünkü yediklerimi paylaşayım çıkmadan birazdan çıkıcam çünkü....
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı kadar krem peynir(ekmeğin üzerine sürdüm)
5 adet yeşil zeytin
ara
form bitki çayı şekersiz
öğle
izmir köfte + 1 dilim ekmek + yoğurt
ara
türk kahvesi
form çay şekersiz + 4 adet pirinç ve mısır patlağı(bunu yeni keşfettim bayıldım tadına ve çok doyurucu kaloriside çok az)
akşam annemlere gidicem ve lahana sarması varmış biraz ekmeksiz ondan ve birazda yoğurt yicem böylede kaptmak istiyorum bugünü bakalım hayırlısı![]()
Ayy biz de yeni eve tasininca led tv alicaz ben de oyle yaparim o zaman zevkli olur kocaman ejranda:)Ben flashıma atıp LCD de yapıyordum o dönemLCD de çok iyi oluyor. Zumba daha zevkli oluyor. Ecem bak sen zumbada yapabilirsin bana daha zevkli geliyor lesliden.
Canım yaaaa harbiden senin kısmetin bizim takımaymış. Bak sen gelmişin. Ben geçmişi bile okudaman çağırdım seni takıma. Nasip işte. Tekrardan hoşgeldin
Allahtan ben yokken demişsin yoksa ne diyeceğimi biliyorsun. Sen şimdi güllaç güllaç dedin. Benim aklıma kazan dibi düştü. Dün kardeşimin evinde şu bimde satılan bi kazandibi var onun tadına baktım. Çok hoşuma gitti. Birazdan gidip alacağım. Bu arada benim kilom şaştı ödemim iyice arttı sanırım. Tartı çıldırmış gibi. Canım sıkıldı iyice
Allahım bir güllaç nelere kadir. Betül'e kalori hesabı yaptırmış
Aynen canım çok memnun oldum. Dünkü halimizden eser yok şimdiiiiiiii neydi şarkının devamı ıstırap içinde yorgunummmmmmmm şimdi
Süpersin Ecem bu daha güzel emin ol.
Oldu canım sen bizim yerimize yeeeee bizim için hiç bir sakıncası yok. Hatta benim yerime herşeyi yiyebilirsin
İyi geceler canım. Sanırım bugün başka gelmeyeceksin. Bu arada günlük olarak mesajlarımızı sayıp o gün listeyi hangi arkadaş yapacaksa ona yolluyoruz. Bugün mesajlar bana atılıyor.
Hikayen gerçekten güzel. Çok azimli görünüyorsun inşallah sen bu azimle burda hedefine en kısa zamanda
İyi eğlenceler Tuğba'cım.![]()
Ya sorma hayatimda ilk defa kalori hesabi yaptimm
Hic bana gore bir sey degill:))
Ve de senin caninin kazandibi isteyesi varmis Ebrucumm
Kazandibi gullac ne alaka :))
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Dinleneceğim birazcık. Gelmeye çalışırım yine. Öpüyorum kocaman sizi.
Beril'cim güzel mesajların içinde teşekkürler canım. Bu arada ben seni çok merak etmeye başladım. Eklesene profiline bi resmini.![]()
Ayy bence de eklesinnnn
herkesi gorelim yaaa
Ben cepten giriyorum goremiyorum imzaniiyoldan bir bakiyim dedim ama kimseler gelmemis
haaaaaaaaaaaaa bu arada imzam nasil arkadaslarimmmmmmmmmm
Ne yaziyoorr??
menusumude yazayim
sabah
yumurta ve yesillikten olusan salata
ara yok
ogle
tonbalikli salata+bir dilim tam tahilli ekmek
ara
bir isirik ayvaaaaa(annemin ayvasindan isirdim canim cekti aslinda sevmem)
aksam
bir cay bardagi pirinci hasladim ve yesillik salatanin icine ekledim
insallah gittim yerde bozmam menumu
sporumu cok begendim bugun
70 dakika 6.3 te yurudum 408 kalori ediyor ama iki parcada yurudum
bu hafta dereceye bilem girebilirim sanirim
kendimi kus gibi hafif hissediyorum
(devekusuda bir kus nede olsa)
Afiyet olsunm cok guzel
Bol salatali menu olmuss
Afiyet olsunnnBugünkü menümü de yazıp çıkayım
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kib. k. kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates
Ara
1 elma
Öğle
1 kâse pul biberli yoğurt
2 kaşık kadar tavuk sote
Akşam
Birazcık ızgara tavuk
Yanına bol yeşillikli domatesli tuzsuz salata
+Yaklaşık 3 Lt su
+1 saatten biraz fazla spor
+2 bardak yeşilçay
Hepinize hayırlı gecelerrr öpüyorum yarın görüşürüz inşallah![]()
Ben tavsiye etmistimm umarim begenirsinBu arada uçurtma avcısını kim tavsiye etti aldım bugün yarın baslarım insallah...
Cok kisiye okuttum o kitabi begenmeyen cikmadi :))
Spor da menu de cok guzellAkşamüstü çocukları avm ye götürdük spora gidememiştim dönüşte saat 19:15 hemn beni at spor salonuna dedim esime 45 dakika aletli spor yaptım 8 de kapanıyor çünkü içim rahat etti...
menüm :
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin ,peynir,bal,çay
öğlen :kerevizz yemeği yoğurt
akşam:1 porsyon ızgara tavuk salata,yoğurt
2lt su,1 lt yesil çay