Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben geldiiimmmmmm :))
Misafirler hala var ama bir gireyim dedimm

tamam canım anladım. şuanki kilom 59 hedef kilom 53 boyumda 1,63

sen benim adaşımsın benimde adım ebru. ben bursada yaşıyorum. benimde bi tane oğlum var 2 yaşında. çalışıyorum bi firmada muhasebe sorumlusuyum. şimdilik bu kadarTanıştığıma memnun oldum kızını Allah bağışlasın yenisinide kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin.. sen tabi diyette değilsin şu anda:49::49:
Ebru hosgeldiinnn
Ben Betul. 26 yasindayim nisanliyimm
Okul oncesi ogretmeniyim, istanbulda yasiyorum.

ben bugünkü yediklerimi paylaşayım çıkmadan birazdan çıkıcam çünkü....
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı kadar krem peynir(ekmeğin üzerine sürdüm)
5 adet yeşil zeytin

ara
form bitki çayı şekersiz

öğle
izmir köfte + 1 dilim ekmek + yoğurt

ara
türk kahvesi
form çay şekersiz + 4 adet pirinç ve mısır patlağı(bunu yeni keşfettim bayıldım tadına ve çok doyurucu kaloriside çok az)

akşam annemlere gidicem ve lahana sarması varmış biraz ekmeksiz ondan ve birazda yoğurt yicem böylede kaptmak istiyorum bugünü bakalım hayırlısı :16:
Guzel menuu afiyet olsunn

Ben flashıma atıp LCD de yapıyordum o dönem :9: LCD de çok iyi oluyor. Zumba daha zevkli oluyor. Ecem bak sen zumbada yapabilirsin bana daha zevkli geliyor lesliden.

Canım yaaaa harbiden senin kısmetin bizim takımaymış. Bak sen gelmişin. Ben geçmişi bile okudaman çağırdım seni takıma. Nasip işte. Tekrardan hoşgeldin :16:

Allahtan ben yokken demişsin yoksa ne diyeceğimi biliyorsun. Sen şimdi güllaç güllaç dedin. Benim aklıma kazan dibi düştü. Dün kardeşimin evinde şu bimde satılan bi kazandibi var onun tadına baktım. Çok hoşuma gitti. Birazdan gidip alacağım. Bu arada benim kilom şaştı ödemim iyice arttı sanırım. Tartı çıldırmış gibi. Canım sıkıldı iyice:4:

Allahım bir güllaç nelere kadir. Betül'e kalori hesabı yaptırmış :9:

Aynen canım çok memnun oldum. Dünkü halimizden eser yok şimdiiiiiiii neydi şarkının devamı ıstırap içinde yorgunummmmmmmm şimdi :60::60:

Süpersin Ecem bu daha güzel emin ol. :46:

Oldu canım sen bizim yerimize yeeeee bizim için hiç bir sakıncası yok. Hatta benim yerime herşeyi yiyebilirsin :52:

İyi geceler canım. Sanırım bugün başka gelmeyeceksin. Bu arada günlük olarak mesajlarımızı sayıp o gün listeyi hangi arkadaş yapacaksa ona yolluyoruz. Bugün mesajlar bana atılıyor.

Hikayen gerçekten güzel. Çok azimli görünüyorsun inşallah sen bu azimle burda hedefine en kısa zamanda :16:

İyi eğlenceler Tuğba'cım. :3:
Ayy biz de yeni eve tasininca led tv alicaz ben de oyle yaparim o zaman zevkli olur kocaman ejranda:)
Ya sorma hayatimda ilk defa kalori hesabi yaptimm
Hic bana gore bir sey degill:))

Ve de senin caninin kazandibi isteyesi varmis Ebrucumm
Kazandibi gullac ne alaka :))
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Dinleneceğim birazcık. Gelmeye çalışırım yine. Öpüyorum kocaman sizi. :54:

Beril'cim güzel mesajların içinde teşekkürler canım. Bu arada ben seni çok merak etmeye başladım. Eklesene profiline bi resmini. :16:

Ayy bence de eklesinnnn
herkesi gorelim yaaa
yoldan bir bakiyim dedim ama kimseler gelmemis
haaaaaaaaaaaaa bu arada imzam nasil arkadaslarimmmmmmmmmm
Ben cepten giriyorum goremiyorum imzanii
Ne yaziyoorr??
menusumude yazayim
sabah
yumurta ve yesillikten olusan salata
ara yok
ogle
tonbalikli salata+bir dilim tam tahilli ekmek
ara
bir isirik ayvaaaaa(annemin ayvasindan isirdim canim cekti aslinda sevmem)
aksam
bir cay bardagi pirinci hasladim ve yesillik salatanin icine ekledim
insallah gittim yerde bozmam menumu
sporumu cok begendim bugun
70 dakika 6.3 te yurudum 408 kalori ediyor ama iki parcada yurudum

bu hafta dereceye bilem girebilirim sanirim
kendimi kus gibi hafif hissediyorum
(devekusuda bir kus nede olsa:52::52::52::52::52:)

Afiyet olsunm cok guzel
Bol salatali menu olmuss
Bugünkü menümü de yazıp çıkayım :42:

Kahvaltı

1 dilim kepek ekmeği
1 kib. k. kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates

Ara

1 elma

Öğle

1 kâse pul biberli yoğurt
2 kaşık kadar tavuk sote

Akşam

Birazcık ızgara tavuk
Yanına bol yeşillikli domatesli tuzsuz salata

+Yaklaşık 3 Lt su
+
1 saatten biraz fazla spor
+
2 bardak yeşilçay

Hepinize hayırlı gecelerrr öpüyorum yarın görüşürüz inşallah
:3:
Afiyet olsunnn
Bu arada uçurtma avcısını kim tavsiye etti aldım bugün yarın baslarım insallah...
Ben tavsiye etmistimm umarim begenirsin
Cok kisiye okuttum o kitabi begenmeyen cikmadi :))
Akşamüstü çocukları avm ye götürdük spora gidememiştim dönüşte saat 19:15 hemn beni at spor salonuna dedim esime 45 dakika aletli spor yaptım 8 de kapanıyor çünkü içim rahat etti...

menüm :

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin ,peynir,bal,çay

öğlen :kerevizz yemeği yoğurt

akşam:1 porsyon ızgara tavuk salata,yoğurt

2lt su,1 lt yesil çay
Spor da menu de cok guzell

Ben geldiiimmmmmm :))
Misafirler hala var ama bir gireyim dedimm

Ebru hosgeldiinnn
Ben Betul. 26 yasindayim nisanliyimm
Okul oncesi ogretmeniyim, istanbulda yasiyorum.

Guzel menuu afiyet olsunn

Ayy biz de yeni eve tasininca led tv alicaz ben de oyle yaparim o zaman zevkli olur kocaman ejranda:)
Ya sorma hayatimda ilk defa kalori hesabi yaptimm
Hic bana gore bir sey degill:))

Ve de senin caninin kazandibi isteyesi varmis Ebrucumm
Kazandibi gullac ne alaka :))

Ayy bence de eklesinnnn
herkesi gorelim yaaa

Ben cepten giriyorum goremiyorum imzanii
Ne yaziyoorr??

Afiyet olsunm cok guzel
Bol salatali menu olmuss

Afiyet olsunnn

Ben tavsiye etmistimm umarim begenirsin
Cok kisiye okuttum o kitabi begenmeyen cikmadi :))

Spor da menu de cok guzell

Bizdeki Led Tv Betül'cüm ben çok seviyorum. 106 ekran izlemesi çok zevkli oluyor büyük olunca. Kazandibini tam unutmuştum sen güllaç deyince ikisininde tatlı olma vesilesiyle aklıma geldi :9:

Bu arada ben bu ayı 6 kitapla kapattım. Geçen ay 10 tane okumuştum. Elimde bir tane var ama yarına bitmez. Biterse 7 olacak. En kısa zamanda bende okurum inşallah o kitabı.

Bizdeki Led Tv Betül'cüm ben çok seviyorum. 106 ekran izlemesi çok zevkli oluyor büyük olunca. Kazandibini tam unutmuştum sen güllaç deyince ikisininde tatlı olma vesilesiyle aklıma geldi :9:

Bu arada ben bu ayı 6 kitapla kapattım. Geçen ay 10 tane okumuştum. Elimde bir tane var ama yarına bitmez. Biterse 7 olacak. En kısa zamanda bende okurum inşallah o kitabı.

Diyorum ya sen hamilelikten sonra oku sen:))
Cocugu o kadar dramaya maruz birakma:))

Diyorum ya sen hamilelikten sonra oku sen:))
Cocugu o kadar dramaya maruz birakma:))

Pardon canım yaaaa öyle demiştin dimi unuttum. Tamam o zaman ben depresyondan çıkınca okurumu. Doğumdan sonra bana bir haller oluyor zaten :9:

Kızlar kaçıyorum bende. Dinleneyim biraz. Belki yatmadan yine uğrarım ama saat 11 olmuş. Büyük ihtimal uyurum yakında. Zaten ne zaman elime kitap alıp yatsam uykum geliyor. Öpüyorum hepinizi :16:

Ecemmm gözlerim yaşardı, aferin sana :16: İnşalla böyle devam edersin.

Ben flashıma atıp LCD de yapıyordum o dönem :9: LCD de çok iyi oluyor. Zumba daha zevkli oluyor. Ecem bak sen zumbada yapabilirsin bana daha zevkli geliyor lesliden.

Süpersin Ecem bu daha güzel emin ol. :46:

aynen devam cok eglendimmm bugün hızımı alamadım dısarı cıktım ama kısa sürdü birazz :) hava cok soguktuu donnduummm
Zumbayada yarın bakarım hepsini bi arada yapsam daha güzel diyetede böyle aniden karar vermistim spor icinde aniden karar verdim hatta Tugbanın acıklamasını okumadım bile leslieyle ilgili ismi gördüm google a yazdım cıktı basladım böyle plansız olunca devam ediyorum oysaki salona yazılmak icin kac haftadr plan yapıyodum hep bi engel cıktı su an böyle iyiyim :))

ikinci haso mu deyim sana ne deyim
gerci onun sayesinde kizlarin hep guzel telleri oluyor

hahahaha de de 2. de olur 3.de olur apple takıntım varrr :)

Son düzenleme:
bugüüünn Kerem le sinemaya gittik daha yeni geldik o yüzden aksam yoktum paylasımda bulunamadım
geleliimmmmmm menüüyyeee :)

Sabah
1 d. peynir
salatalık
domates
1 d. ekmek
yesilcay

ara
sekersiz sütsüz nescafe

Ögle
2 yk mantar sote
yarım d. ekmek

Aksam
1 kabak dolma
3 yk yogurt
yagsız salata + havuc rendesi ama cok diil

2 lt su
45 dk Leslie yle 3 miles:)
7.5 dk karın egzersizi
15 dk dısarıda tempolu yürüyüs

Son düzenleme:
Kızlar kaçıyorum bende. Dinleneyim biraz. Belki yatmadan yine uğrarım ama saat 11 olmuş. Büyük ihtimal uyurum yakında. Zaten ne zaman elime kitap alıp yatsam uykum geliyor. Öpüyorum hepinizi :16:

İyi gecelerrr:))

bugüüünn Kerem le sinemaya gittik daha yeni geldik o yüzden aksam yoktum paylasımda bulunamadım
geleliimmmmmm menüüyyeee :)

Sabah
1 d. peynir
salatalık
domates
1 d. ekmek
yesilcay

ara
sekersiz sütsüz nescafe

Ögle
2 yk mantar sote
yarım d. ekmek

Aksam
1 kabak dolma
3 yk yogurt
yagsız salata + havuc rendesi ama cok diil

2 lt su
45 dk Leslie yle 3 miles:)
7.5 dk karın egzersizi
15 dk dısarıda tempolu yürüyüs

Cooookk guzel olmusss:))))
Ecem hangi filme gittinizz??

MUHTESEMİ İZLEMEYEN TEK KİŞİ BENİM GALİBA :)))

En sevdiğim tatlı biz ne dersek sen yiyeceksin bence...

harika olmuş bu yöntem...

tamam canım bakayım

sağol canım bunu da ekleyeyim

rica ederim canım

işte bu :)))

iyileş biran önce canım....

hoş geldin canım,dediklerini dikkate alıcam...ya bişiler daha demiştin ben de ayrıca yazacaktım unuttum:25:

hoş geldin canım....

eski beroş geldi yeniden bravo bu arada arkadan bile güzel hatunsun hamilelikten önce kaç kiloydun kuzummmm

tebrikler canımmmm çok ggüzel menü....
ben 65 in altinda hic olmadim uzun zamandir
bir evlenmeden once 62 lerdeyim
bu resimde 68-69 olmasi lazim zaten son zayif yazimdi ondan sonrada hamile kaldim iste
ama bu yazzzzzzzzzz benimmmmmmmmmmm

Çok güzel bir imza olmuş. Pro olmanın avantajları :)

Menün ve sporun çok güzel olmuş Beril'cim tebrik ederim. Ama böyle menülerden sonra dikkat et bir kriz yaşama.

Arkadan oldukça hoş bir foto ama yeterli değil bence :)

Hepsi harika olmuş Tuğba'cım sporda ekledin ya menüye bu hafta senden çok iyi sonuç bekliyorum.

Betül tavsiye etmişti canım. Oku bakalım nasılmış?
motivasyon olsun diye istedim imzayi ama.................?
Kızlar yaaaa bugün takıma yeni bir arkadaş geldi takıma ama dikkatimi çekti kimse hoşgeldin dememiş. Banamı öyle geldi?
ben demedim ama kasti bir sekilde olmadi
sohbetin icinde gelmisti birde hani obur topikten davetle geliyor ya normalde o nedenle katilabilirmiyim yazisina cevap vermek katilirsin yada katilamazsin diye birsey yazmak bana dusmsz diye dusunmustummmmmmmmmmmmmm

Diyet ve Seks !

Sevişmek süreye ve kişilerin tercihlerine göre çeşitli oranlarda kalori yaktırıyor, böylece yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde kısa sürede zayıflayabilirsiniz.Spor ya da diyet yerine seks yapmak da kalori yaktırıyor ve kilo verdiriyor.

Soyan Yakıyor

-Partnerini soyan bir kişinin harcadığı enerji 12 kalori.

- Giysiler kolay çıkıyor, düğmeler kolayca açılıyorsa harcanan kalori 8’e düşüyor, ancak tek el kullanılırsa kalori yine 12’ye çıkıyor.

- Çiftlerden biri bir oyuna sürüklerse harcanan kalori de 187’ye kadar çıkabiliyor.

- Seviştikten sonra yatakta gevşemek de enerji harcatıyor.

- 18 dakikalık yoğun seks aktivitesi, büyük bir dilim çikolatalı pastaya denk.

- Bir şişe beyaz şarabı yakmak için ise 52 dakikalık bir masaj seansı gerekli.

- 53 dakikalık Fransız öpücüğü 1 ‘çizburgere’ bedel.

- Peynirli ve domatesli pizzanın yarısını yakmak için ise 26 dakika aralıksız seks ve bir orgazm gerekli.

bu alintiyi dun biri yeni topik acip yazmis
daha neler diyecem
pesinede kimse kizmazsa ohaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bir nara atacam
zayiflama ugruna hersey mubahtir mantiginami burunuyoruz ne oluyoruz
bogazina sahip olacan
hareket edecen ve bu sorun zamanla cozulecek
10 sene homili girtlak ye kicini kaldirma
sonra bir ayda eriyecem de
tamam buda kalori harcatiyor ama sanirim fazla tutucuyum ben bazi seylerin insanin ozeli oldunu dusunuyorum dusuncelerin bile

hele biri topik acmis kusarak zayiflayan varmi diye

secmeler bilmiyor anacim ki
bu kk da 14 yasinda bile katilimci cocuklar gordum her yerde oldugu gibi bazi seylere burda da sanalda olsa dikkat edilmesinden yanayim
fikirlerimi yazmak birazda bilgilendirmek istedim(ne yaratici bilgiler ama)

günaydınnnnn..:16:
hastayım feci üşütmüşüm..oğlumda daha düzelmedi..nerjim çok düşük bugün kuzulara bıcı bıcı yaptıracağım..az da evi toplayacak enerjim var oğlanı uyutup sonra uzun oturacağım..:D..
ama kaçamaksız dikkatli ve 6 dan sonra birşey yememeye dikkat ettim..:21:
zaten hasta hasta insan istesede yiyemiyor..:50:
sizler nasılsınız durumlar nedir ortim kusura bakam çok uzak kaldım seni yalnız bıraktım..:17:
yeni gelen olmuş sanırım hoş gelmiş..:16:

günaydınnnnn..:16:
hastayım feci üşütmüşüm..oğlumda daha düzelmedi..nerjim çok düşük bugün kuzulara bıcı bıcı yaptıracağım..az da evi toplayacak enerjim var oğlanı uyutup sonra uzun oturacağım..:D..
ama kaçamaksız dikkatli ve 6 dan sonra birşey yememeye dikkat ettim..:21:
zaten hasta hasta insan istesede yiyemiyor..:50:
sizler nasılsınız durumlar nedir ortim kusura bakam çok uzak kaldım seni yalnız bıraktım..:17:
yeni gelen olmuş sanırım hoş gelmiş..:16:

nerelerdesin kuzu arada bir selam ver canim merakta birakma
gecmis olsun oglusa ve sana

benim minnakta dun aksamdan beri bir aglamadir gidiyor
kucaktan hic inmiyor indi ana sanirsinki dovuyorlar avaz avaz agliyor
neden bilmiyorum atesi yok biryerimi agriyor diye kafayi yiyecem

Kızlar yaaaa bugün takıma yeni bir arkadaş geldi takıma ama dikkatimi çekti kimse hoşgeldin dememiş. Banamı öyle geldi?

Ben demiştim :10:

Afiyet olsun Gül'cüm güzel ve hafif bir menü olmuş. Bu arada o söylediğin diziyi bende hiç seyretmedim. Sarmıyor beni öyle diziler. Şuan yalan dünya'nın son bölümünü seyrediyoruz. Bir kısmını kaçırmıştıkta :9:

ben bu sene dizisiz kaldım maalesef...

gunaydinnnnnnnn
hayirli kacamaksiz bir gun olsun

günaydın fıstıkkkkk

Betül bugün baslarım kitaba insallah :)

Ecem menün güzel yine....

Derya hoş geldinnnnnnnnnn...

Herkese günaydınlarrrrrrrrrrr....

gul kaldir kafani beni gor bacim yawwwww
sonra okursun kuzummmmmmmm
ben burda sikintidan catladim
hadi gel konusalim

bugun icimde tarifsiz bir sikinti var yine erkenden hortladim kalktim
utu var yapilacak ama istemiyorum
arkadasim dunden beri kac oldu aradi ne gitmek nede gelmesini istiyorum
tv bile canimi sikiyor bugun kapattim
elifi yanima yatirdim oyle bakiyom uyaninca aglayacakmi diye
dun aksam arkadas ziyaretine gittik eve geldik yarim saat olmadi aglamalar basladi gece annemi uyandirdim bu durmuyor nazarmi degdi diye kadincagiz okudu
ama yok kendi kendine oturan gulen kendi dilinde sarki soyleyip cenesi durmayan mercimegim aglayip duruyor

Back
X