Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bugünkü yediklerimi paylaşayım çıkmadan birazdan çıkıcam çünkü....
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı kadar krem peynir(ekmeğin üzerine sürdüm)
5 adet yeşil zeytin

ara
form bitki çayı şekersiz

öğle
izmir köfte + 1 dilim ekmek + yoğurt

ara
türk kahvesi
form çay şekersiz + 4 adet pirinç ve mısır patlağı(bunu yeni keşfettim bayıldım tadına ve çok doyurucu kaloriside çok az)

akşam annemlere gidicem ve lahana sarması varmış biraz ekmeksiz ondan ve birazda yoğurt yicem böylede kaptmak istiyorum bugünü bakalım hayırlısı :16:

tamam canım anladım. şuanki kilom 59 hedef kilom 53 boyumda 1,63

sen benim adaşımsın benimde adım ebru. ben bursada yaşıyorum. benimde bi tane oğlum var 2 yaşında. çalışıyorum bi firmada muhasebe sorumlusuyum. şimdilik bu kadarTanıştığıma memnun oldum kızını Allah bağışlasın yenisinide kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin.. sen tabi diyette değilsin şu anda:49::49:

Tamamdır canım not aldım. Çok memnun oldum tanıştığımıza ayrıca adaş olmamıza :9: Bu arada maşallahın var çok güzel zayıflamışsın. Bir ara burda da anlatırmısın hikayeni. Diğet arkadaşlarda okurlar.

Ben diyette değilim ama geçen yıl bu zamanlar bu takımda başladım zayıflamaya. O zaman 85,5 kiloydum. Aşağı yukarı 6 ay gibi bir zamanda 61,8 kiloyla mezun oldum takımdan. Bi süredirde yeniden kaptanlık yapıyorum bu arada da fazla kilo almamaya çalışıyorum.

Su an yuruyorum kizlar :)) cevaplarmla 44 dk snra burdayim

Ecemmm gözlerim yaşardı, aferin sana :16: İnşalla böyle devam edersin.

Ebru'cum arada kaynamasın diye yine buradan yazıyorum bal fazla yemiyorum çayımı şekersiz içip arasıra cay kasığının ucuyla ağzımı tatlandırıyorum toplamda 1 tatlı kaşığı vardır ama tatlısız bir kahvaltı düşünemiyorum maalesef...

Saçların yine uzar zaten bu zayıflık ile sana her sey yakısır canım...

6 ayda hayatının değişmesi ise mükemmel birsey darısı bize...

Kaynamazdı canım merak etme. Ben bulur çıkartırdım aradan. Bu arada sen bal yazıyorsun yaaa bende bildiğin bayağı bal yiyorsun sanırıyorum. Az yiyormuşun ama yinede dikkat et bizim azıcık gördüüğümüz şeyler bile çok etkiliyor kiloyu. Ben diyete başlamadan önce bir kupa çaya 6 tane kesme şeker atan bir insandım. Ve sıkı dur şuan çayımı şekersiz içiyorum. Hatta şekersiz herşeyi içiyorum. Sadece bu aralar arada bir kahveme birazcık katıyorum. Aslında zorlasam kahveyide şekersiz içebilirim.

Zaten kilo verdikten sonra değişiklik olsun diye kestirdim. Çokta gençleştiriyor insanı hem zayıflamak hem de kısa saç. Kökü bende zaten ona güvenip kestiriyorum allaha şükür çok çabuk uzuyorlar benim saçlarım. :9:
İnşallah canım sizinde hayatınız istediğiniz gibi güzel olur. Benim burda olmamın tek sebebi bu zaten. Benim hayatım değişti sizlerinde değişirir inşallah ve bunda benim ufacıkta bir katkım olursa ne mutlu bana.

Kaynana arar napıyosun ecem?
Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59
Yeter artık benden bile! Zayıf oldun!! Erittiler kızı dicekler dügündeee...

Hadiiiiiiiiii yaaaaaa süperrrrrrrrrrr :9::60::60::60:

ben bugünkü yediklerimi paylaşayım çıkmadan birazdan çıkıcam çünkü....
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı kadar krem peynir(ekmeğin üzerine sürdüm)
5 adet yeşil zeytin

ara
form bitki çayı şekersiz

öğle
izmir köfte + 1 dilim ekmek + yoğurt

ara
türk kahvesi
form çay şekersiz + 4 adet pirinç ve mısır patlağı(bunu yeni keşfettim bayıldım tadına ve çok doyurucu kaloriside çok az)

akşam annemlere gidicem ve lahana sarması varmış biraz ekmeksiz ondan ve birazda yoğurt yicem böylede kaptmak istiyorum bugünü bakalım hayırlısı :16:

Afiyet olsun canım. Menün güzel olmuş ama form çayını tavsiye etmiyorum. Sonra barsaklarında ciddi sorunlar yaşatabilir. Genelde barsak tembelliği yapıyor. Onun yerine yeşil çay içmeni tavsiye ederim. Menü yazma şeklini çok sevdim. Tecrübeli olman gerçekten güzel. Biz ayrıca günlük menülerin arkalarına içtiğimiz su miktarını ve eğer spor yaptıysak onuda yazıyoruz. Bide mümkün olduğunca kalorisi düşük bile olsa işlenmiş hazır gıdalardan uzak duruyoruz. Mısır patlağı gibi. Onun yerine meyve yesen bence senin için daha sağlıklı bir ara olurdu.

Tamamdır canım not aldım. Çok memnun oldum tanıştığımıza ayrıca adaş olmamıza :9: Bu arada maşallahın var çok güzel zayıflamışsın. Bir ara burda da anlatırmısın hikayeni. Diğet arkadaşlarda okurlar.

Ben diyette değilim ama geçen yıl bu zamanlar bu takımda başladım zayıflamaya. O zaman 85,5 kiloydum. Aşağı yukarı 6 ay gibi bir zamanda 61,8 kiloyla mezun oldum takımdan. Bi süredirde yeniden kaptanlık yapıyorum bu arada da fazla kilo almamaya çalışıyorum.

bence sana maşşallah asıl sen çok güzel zayıflamışsın. hamilelik kiloları çok kalıcı olmuyo bence ama tabi dikkat etmez o süt yapar bu süt yapar diye yersen o başka. ben zaten kilo takıntılı bi insanım giydiğim yakışmalı rahat olamıyorum. hamile kalmadan öncede sürekli dikkat ediyodum arada bi diyete çekiyodum kendimi. ama hamileyken saldımda saldım tabi sonun hesap edemedim ilk yaaa şimdi tecrübelendim tabiiii..
62 ile hamile kalıp 80 le doğuma gittim.. :17: doumdan 1 hafta sonra 72 ye düştüm tabi çok sevindim 8 kilom gitmişti kendiliğinden. ben evladımı 4 ay emzirebildim babamı kaybettim o 2 aylıkken o yüzden sütüm kesildi. :43::43:
neyse ama doğumdan sonra çok dikkat etmeye çalıştım yediklerime süt olsun diye sadece çok su içtim. öyle böyle oğlum 1 yaşına gelene kadar 67 kiloya kadar düştüm.
sonra iyice sıktım kendimi ekmek yemeyi kestim tabi abur cuburuda sonra 62 kiloya indim ve işe başladım. 10 aydır çalışıyorum 10 aydır anca 59 a inebildim zayıfladıkça kilo vermesi duruyo insanın. aslında 10 aydır çok dikket ediyorum ama dikkat etmek sadece kilo almamızı sağlıyo kilo verdirmiyo yani bende öyle oldu. şimdi tekrar işi sıkı tutmaya karar verdim tam buğday ekmeği yiyiyorum ve form çay içmeye başladım akşam 7 den sonrada bişey tüketmemeye çalışıyorum işte böyle
canım ben çıkıyorum şimdi herkese iyi geceler :16::16:

Canlarım ben akşam yemeğimi yedim, birazdan dışarı çıkıcam. Gelince menümü paylaşırım. Sizi seviyorum görüşmek üzere :16:

(ve bu arada kesin beril yine ben yokken gelir ve yine karşılaşamayız:50:)

Canım ortim güzel ortim şöyle bişey yapabilirsin o zaman, başka bi yerde indir flash belleğe at bilgisayara yükle internet olmadığı zamanlarda da ordan izlersin. Olma mı?

Ben flashıma atıp LCD de yapıyordum o dönem :9: LCD de çok iyi oluyor. Zumba daha zevkli oluyor. Ecem bak sen zumbada yapabilirsin bana daha zevkli geliyor lesliden.

selam arkadaşlar,
bende uzun zamandır k.k takipçisiyim
önce hamilelik topiğindeydim
şimdi diyet topiğindeyim bende kilo vermek isteyenlerdenim. aslında çok fazla değil kilom ama bu iş motivasyonsuz olmuyo
şuan 59 kilodayım hedefim önce 55 sonrada 53 az gibi gözükebilir ama olmadımı olmuyo işte 1 kilo bile verilmiyo
eğer kabul ederseniz bende sizinle yarışmak ve kendimi böyle motive ederek zayıflamak istiyorum..:8:

Canım yaaaa harbiden senin kısmetin bizim takımaymış. Bak sen gelmişin. Ben geçmişi bile okudaman çağırdım seni takıma. Nasip işte. Tekrardan hoşgeldin :16:

Ya kizlar aksamm misafir gelcek hazirliklar basladi tabi
Bir suru sey hazirlaniyor
Tek derdim gullac..
Bir dilim yesem simdi aksam olmadan
Nasil olur sizce?
Hani yiyebilceksem mumkun oldugunca erken yiyeyim diyorumm:)

Allahtan ben yokken demişsin yoksa ne diyeceğimi biliyorsun. Sen şimdi güllaç güllaç dedin. Benim aklıma kazan dibi düştü. Dün kardeşimin evinde şu bimde satılan bi kazandibi var onun tadına baktım. Çok hoşuma gitti. Birazdan gidip alacağım. Bu arada benim kilom şaştı ödemim iyice arttı sanırım. Tartı çıldırmış gibi. Canım sıkıldı iyice:4:

Sabah-ogle:
Yarim muz 50 cal
Sut 128 cal
Peynirli ekmek 100+60=160 cal

Ara:
gullac 235 cal
Lahanali havuclu yogurt: tahminen 100 cal

Aksam
Yarim kase tarhana corbasi 110 cal
Salata 120 cal
3 kofte 180 cal

Toplamda 1188 cal yapiyor nasil sizce??

Allahım bir güllaç nelere kadir. Betül'e kalori hesabı yaptırmış :9:

Bugün herkes çok güzel bi şekilde ilgi gösterdi takıma. Kaptanımız gelince çok memnun olucak bence :66:

Aynen canım çok memnun oldum. Dünkü halimizden eser yok şimdiiiiiiii neydi şarkının devamı ıstırap içinde yorgunummmmmmmm şimdi :60::60:

Hizimi alamadim simdide dsarda yuruyorum :))

Süpersin Ecem bu daha güzel emin ol. :46:

Oooohhoo ben her seyi oyle yerim sonra gorursunuzzz:))

Yavas Ecemm sakin ol:))

Ayy ben de cikayimm markete gidicemm
Sonra da hazirliklarr hizlanirr
Aksam ugramaya calisirimm gec de olsa
Hoscakalinnn

Oldu canım sen bizim yerimize yeeeee bizim için hiç bir sakıncası yok. Hatta benim yerime herşeyi yiyebilirsin :52:

bence sana maşşallah asıl sen çok güzel zayıflamışsın. hamilelik kiloları çok kalıcı olmuyo bence ama tabi dikkat etmez o süt yapar bu süt yapar diye yersen o başka. ben zaten kilo takıntılı bi insanım giydiğim yakışmalı rahat olamıyorum. hamile kalmadan öncede sürekli dikkat ediyodum arada bi diyete çekiyodum kendimi. ama hamileyken saldımda saldım tabi sonun hesap edemedim ilk yaaa şimdi tecrübelendim tabiiii..
62 ile hamile kalıp 80 le doğuma gittim.. :17: doumdan 1 hafta sonra 72 ye düştüm tabi çok sevindim 8 kilom gitmişti kendiliğinden. ben evladımı 4 ay emzirebildim babamı kaybettim o 2 aylıkken o yüzden sütüm kesildi. :43::43:
neyse ama doğumdan sonra çok dikkat etmeye çalıştım yediklerime süt olsun diye sadece çok su içtim. öyle böyle oğlum 1 yaşına gelene kadar 67 kiloya kadar düştüm.
sonra iyice sıktım kendimi ekmek yemeyi kestim tabi abur cuburuda sonra 62 kiloya indim ve işe başladım. 10 aydır çalışıyorum 10 aydır anca 59 a inebildim zayıfladıkça kilo vermesi duruyo insanın. aslında 10 aydır çok dikket ediyorum ama dikkat etmek sadece kilo almamızı sağlıyo kilo verdirmiyo yani bende öyle oldu. şimdi tekrar işi sıkı tutmaya karar verdim tam buğday ekmeği yiyiyorum ve form çay içmeye başladım akşam 7 den sonrada bişey tüketmemeye çalışıyorum işte böyle
canım ben çıkıyorum şimdi herkese iyi geceler :16::16:

İyi geceler canım. Sanırım bugün başka gelmeyeceksin. Bu arada günlük olarak mesajlarımızı sayıp o gün listeyi hangi arkadaş yapacaksa ona yolluyoruz. Bugün mesajlar bana atılıyor.

Hikayen gerçekten güzel. Çok azimli görünüyorsun inşallah sen bu azimle burda hedefine en kısa zamanda :16:

Canlarım ben akşam yemeğimi yedim, birazdan dışarı çıkıcam. Gelince menümü paylaşırım. Sizi seviyorum görüşmek üzere :16:

İyi eğlenceler Tuğba'cım. :3:

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Dinleneceğim birazcık. Gelmeye çalışırım yine. Öpüyorum kocaman sizi. :54:

Beril'cim güzel mesajların içinde teşekkürler canım. Bu arada ben seni çok merak etmeye başladım. Eklesene profiline bi resmini. :16:

5s cıkıyooo beriliskooo bu bende hastalıkkk onuda alırım 6sınıda 6s inide :))
ikinci haso mu deyim sana ne deyim
gerci onun sayesinde kizlarin hep guzel telleri oluyor

oy gadasını aldığım antep fıstığı yarim gurbaneeeey gurbaneeeyyy hayraneeeey hayraneeey:1: coşturdun eş durumdan hemşom:)
dolgu benimki çok hafif sızlıyor çok şükür fazla bir durum yok.
haynigen nay haynige nayyyyyyyyy tey tey teyyyyyyyyyy
tabiki hemsom senini yerin ayri senin yasadin topraga kurban hasanim oralarda emeklemissssssssss
uyyyyyyyyyyyyyyyyy
Tek derdim gullac..
Nasil olur sizce?
ben bu mesaji gormedim
bilmiyom
duymadim
Sabah-ogle:
Yarim muz 50 cal
Sut 128 cal

Ara:
gullac 235 cal

Aksam
Salata 120 cal
3 kofte 180 cal

bence gullaci yeme
kan sekerini yukseltir acikirsin gulum yawwwww
ben bugünde spor yapamadım ya kız uyumadı üstelik komşumunda işi varmış çocuklarını bıraktı spor işi yattı....
ben yaptim hemde ne spor oldu
Canım hoşgeldin. Umarım hedefine bizim takımımızda ya da bi başka takımda sağlıklı bi şekilde ulaşırsın :34:

Daha önce vermiştim linki yine veririm yine veririm siz isteyin yeter ki :)

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

Oyyy dağlar dağlar hangi bi sözüne cevap yazacağımı şaşırdım tombul şairim :9:Valla biz yine karşılaşamadık senle.. Ben en iyisi şu bilgisayara beril sensörü taktırayım sen gelince ötsün :28:
Bu arada leslie ile olan evet normal bildiğin yürüyüş, ekstra bazı hareketler var ama temel mantık her hareketin arasında durmadan yürümek. Dışarda spor yapmaya vakti imkanı olmayanlar için evde yapabilecekleri bi alternatif. Açıkçası benim için en güzel yanı, sıkılmadan bıkmadan
45 dk durmaksızın spor yapabilmem..

Ortilerin birbirini takip etmesi gibi değil de, leslie yi yapmaya karar verenlerle birbirimizi takip edelim diyorum berilim. İşte şu an bunu yapıcak olan betül var ecem var videoyu edinmeyi başarabilirse inşallah nermin ve ben varız :118:

Baya uğraşmışsın ama güllaç için değer :) Kalori hesabına göre yiyebilirsin bence.. Bi de ben bi yerde okumuştum yine, haftada 1-2 kez tatlı izni veriyorsanız kendinize, tercihinizi sütlü tatlılardan yana kullanın.
Daha hafif az kalorili olduğu için sanırım.
ne garip sporlar cikiyor yawwwwwwwwww
ben varim aksam bir deneyecem
siz tab tan felan acip karsisina gecip yuruyornuz tamamdir denenecek
Hizimi alamadim simdide dsarda yuruyorum :))
hayirdir hormonlar tavan mi yapti
zayifsin
cirozsun
bir deri bir kemiksin
yeter fistigim hadi gel gidelim evimize
dişimden dolayımı ne başım ağrıyor sabah beri.neyse güzeller camiası bana müsade malum akşam yemeği faslı...
size doyum olmaz yarın görüşürz inşallah kıss me you....
ayyyyyyy hic sorma
gececek insallah
bu yaz benim yazim olacakkkkkkkkkkk
Selam kızlar ben geldim. Ama felaket derecede yorgunum. Kar yağmaya başladı Konya'da. Gerçi tutacak gibi durmuyor ama. Geçmişe bakayım hemen sonrada dinleneceğim biraz. Umarım bugün daha güzel bir gün olmuştur hepimiz için. :16:
selam ebru nasilsinnnnnnnnn
Canım aman dikkat et bu kadar yüklenme kendine diğer günlere de kalsın enerjin biraz :79:

Görüşürüz ortim inşallah. Kendine çok iyi bak.

Kızlar ben de bikaç küçük ev işini bi de akşam yemeğini hallettkten sonra yine gelirim. Akşam dışarda olma ihtimalim var ama bakalım kesin bişey yok daha. Olursa söylerim. görüşürüüzzz:3:
git meeeeeeee kalllllllllll
ben geldimmmmmmmmmmm

aynen oyle bende sporumu yaptim dusumu aldim
kostura kostura geldim ama sen ektin beni yineeeeeee
Ben flashıma atıp LCD de yapıyordum o dönem :9: LCD de çok iyi oluyor. Zumba daha zevkli oluyor. Ecem bak sen zumbada yapabilirsin bana daha zevkli geliyor lesliden.

Canım yaaaa harbiden senin kısmetin bizim takımaymış. Bak sen gelmişin. Ben geçmişi bile okudaman çağırdım seni takıma. Nasip işte. Tekrardan hoşgeldin :16:

Allahtan ben yokken demişsin yoksa ne diyeceğimi biliyorsun. Sen şimdi güllaç güllaç dedin. Benim aklıma kazan dibi düştü. Dün kardeşimin evinde şu bimde satılan bi kazandibi var onun tadına baktım. Çok hoşuma gitti. Birazdan gidip alacağım. Bu arada benim kilom şaştı ödemim iyice arttı sanırım. Tartı çıldırmış gibi. Canım sıkıldı iyice:4:

Allahım bir güllaç nelere kadir. Betül'e kalori hesabı yaptırmış :9:

Aynen canım çok memnun oldum. Dünkü halimizden eser yok şimdiiiiiiii neydi şarkının devamı ıstırap içinde yorgunummmmmmmm şimdi :60::60:

Süpersin Ecem bu daha güzel emin ol. :46:

Oldu canım sen bizim yerimize yeeeee bizim için hiç bir sakıncası yok. Hatta benim yerime herşeyi yiyebilirsin :52:

İyi geceler canım. Sanırım bugün başka gelmeyeceksin. Bu arada günlük olarak mesajlarımızı sayıp o gün listeyi hangi arkadaş yapacaksa ona yolluyoruz. Bugün mesajlar bana atılıyor.

Hikayen gerçekten güzel. Çok azimli görünüyorsun inşallah sen bu azimle burda hedefine en kısa zamanda :16:

bugun gayet guzel olmus paylasimlarimiz
kizlar aksam gelemeyebilirim hasonun bir arkadasi cagirip duruyordu yemekten sonra bir o tarafa gececez
ama bir telefon elime gecerse ben yine wc bahanesiyle sizleyimmmmmm
haydi bas bassssssssss:3::3::3::3::3::3:

yoldan bir bakiyim dedim ama kimseler gelmemis
haaaaaaaaaaaaa bu arada imzam nasil arkadaslarimmmmmmmmmm

menusumude yazayim
sabah
yumurta ve yesillikten olusan salata
ara yok
ogle
tonbalikli salata+bir dilim tam tahilli ekmek
ara
bir isirik ayvaaaaa(annemin ayvasindan isirdim canim cekti aslinda sevmem)
aksam
bir cay bardagi pirinci hasladim ve yesillik salatanin icine ekledim
insallah gittim yerde bozmam menumu
sporumu cok begendim bugun
70 dakika 6.3 te yurudum 408 kalori ediyor ama iki parcada yurudum

bu hafta dereceye bilem girebilirim sanirim
kendimi kus gibi hafif hissediyorum
(devekusuda bir kus nede olsa:52::52::52::52::52:)

Kızlar yaaaa bir sürü alıntı yaptım gitti hepsi. Nefret ediyorum böyle olmasından.

Aklımda kalanları yazayım ufaktan Tuğba'cım lesliyi çok güzel anlatmışsın Beril'e. Ayrıca sıkılmadan yapman çok güzel çünki ben çok sıkılıyordum. Ben hep açık havada yürüme taraftarıyım.

Nermin'cim hem geçmiş olsun canım, hem hoşgeldin. Menülerin güzel olmuş tebrik ediyorum seni.

Buse'cim bence o senin kalbinin güzelliği. Seni hepimiz çok seviyoruz :16:

ebruuuuuuuuuu
beni cok merak ediyorsun diye bunu avatara ekledim ama bir ara albumde yaparim
bu halim 2011 temmuzu hamislik oncesi

simdide gizemli tombik kelebek oldummmmmmmmm

Sağol ebrum iyi de eğlendim baya :)

10 numara :34:

menusumude yazayim
sabah
ara yok
ogle
ara
aksam

süpersin beril böyle düşünmen ne kadar güzel inşallah girersin dereceye balım :16:menün de sporun da gayet güzel maşallah

ebruuuuuuuuuu

çok hoş görünüyorsun onu bunu bilmem:71:

Bugünkü menümü de yazıp çıkayım :42:

Kahvaltı

1 dilim kepek ekmeği
1 kib. k. kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates

Ara

1 elma

Öğle

1 kâse pul biberli yoğurt
2 kaşık kadar tavuk sote

Akşam

Birazcık ızgara tavuk
Yanına bol yeşillikli domatesli tuzsuz salata

+Yaklaşık 3 Lt su
+
1 saatten biraz fazla spor
+
2 bardak yeşilçay

Hepinize hayırlı gecelerrr öpüyorum yarın görüşürüz inşallah
:3:

MUHTESEMİ İZLEMEYEN TEK KİŞİ BENİM GALİBA :)))

Tek derdim gullac..
Nasil olur sizce?

En sevdiğim tatlı biz ne dersek sen yiyeceksin bence...

Sabah-ogle:
Yarim muz 50 cal
Sut 128 cal

Ara:
gullac 235 cal

Aksam
Salata 120 cal
3 kofte 180 cal

harika olmuş bu yöntem...

Gul var tum applelarda benimkide iphone 5

tamam canım bakayım

Balım bak benim yaptığım bu, ecem de bunu yapıyor gördüğüm kadarıyla.

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

sağol canım bunu da ekleyeyim

çok teşekkürleer :31: sabah içtim. aklıma gelmişken yine içeyim. :6:

rica ederim canım

Kaynana arar napıyosun ecem?
Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59
Yeter artık benden bile! Zayıf oldun!! Erittiler kızı dicekler dügündeee...

işte bu :)))

dişimden dolayımı ne başım ağrıyor sabah beri.neyse güzeller camiası bana müsade malum akşam yemeği faslı...
size doyum olmaz yarın görüşürz inşallah kıss me you....

iyileş biran önce canım....

Selam kızlar ben geldim. Ama felaket derecede yorgunum. Kar yağmaya başladı Konya'da. Gerçi tutacak gibi durmuyor ama. Geçmişe bakayım hemen sonrada dinleneceğim biraz. Umarım bugün daha güzel bir gün olmuştur hepimiz için. :16:

hoş geldin canım,dediklerini dikkate alıcam...ya bişiler daha demiştin ben de ayrıca yazacaktım unuttum:25:

ben geldimmmmmmm
beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim....:21::21::21:
umarım motivasyonunuza motivasyon katabilirim..:8::8::8:

hoş geldin canım....

menusumude yazayim
sabah
ara yok
ogle
ara
aksam

eski beroş geldi yeniden bravo bu arada arkadan bile güzel hatunsun hamilelikten önce kaç kiloydun kuzummmm

Kahvaltı

1 dilim kepek ekmeği
1 kib. k. kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates

Ara

1 elma

Öğle

2 kaşık kadar tavuk sote

Akşam

Birazcık ızgara tavuk

+Yaklaşık 3 Lt su
+
+
2 bardak yeşilçay

tebrikler canımmmm çok ggüzel menü....

Akşamüstü çocukları avm ye götürdük spora gidememiştim dönüşte saat 19:15 hemn beni at spor salonuna dedim esime 45 dakika aletli spor yaptım 8 de kapanıyor çünkü içim rahat etti...

menüm :

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin ,peynir,bal,çay

öğlen :kerevizz yemeği yoğurt

akşam:1 porsyon ızgara tavuk salata,yoğurt

2lt su,1 lt yesil çay

Çok güzel bir imza olmuş. Pro olmanın avantajları :)

menusumude yazayim
sabah
ara yok
ogle
ara
aksam

Menün ve sporun çok güzel olmuş Beril'cim tebrik ederim. Ama böyle menülerden sonra dikkat et bir kriz yaşama.

ebruuuuuuuuuu

Arkadan oldukça hoş bir foto ama yeterli değil bence :)

Kahvaltı

1 dilim kepek ekmeği
1 kib. k. kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates

Ara

1 elma

Öğle

2 kaşık kadar tavuk sote

Akşam

Birazcık ızgara tavuk

+Yaklaşık 3 Lt su
+
+
2 bardak yeşilçay

Hepsi harika olmuş Tuğba'cım sporda ekledin ya menüye bu hafta senden çok iyi sonuç bekliyorum.

Bu arada uçurtma avcısını kim tavsiye etti aldım bugün yarın baslarım insallah...

Betül tavsiye etmişti canım. Oku bakalım nasılmış?

Kızlar yaaaa bugün takıma yeni bir arkadaş geldi takıma ama dikkatimi çekti kimse hoşgeldin dememiş. Banamı öyle geldi?

Akşamüstü çocukları avm ye götürdük spora gidememiştim dönüşte saat 19:15 hemn beni at spor salonuna dedim esime 45 dakika aletli spor yaptım 8 de kapanıyor çünkü içim rahat etti...

menüm :

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin ,peynir,bal,çay

öğlen :kerevizz yemeği yoğurt

akşam:1 porsyon ızgara tavuk salata,yoğurt

2lt su,1 lt yesil çay

Afiyet olsun Gül'cüm güzel ve hafif bir menü olmuş. Bu arada o söylediğin diziyi bende hiç seyretmedim. Sarmıyor beni öyle diziler. Şuan yalan dünya'nın son bölümünü seyrediyoruz. Bir kısmını kaçırmıştıkta :9:

Back
X