Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deryacim hosgeldinngünaydınnnnn..
hastayım feci üşütmüşüm..oğlumda daha düzelmedi..nerjim çok düşük bugün kuzulara bıcı bıcı yaptıracağım..az da evi toplayacak enerjim var oğlanı uyutup sonra uzun oturacağım....
ama kaçamaksız dikkatli ve 6 dan sonra birşey yememeye dikkat ettim..
zaten hasta hasta insan istesede yiyemiyor..
sizler nasılsınız durumlar nedir ortim kusura bakam çok uzak kaldım seni yalnız bıraktım..
yeni gelen olmuş sanırım hoş gelmiş..![]()
Kiz yazik oyle deme:)) hem cok azdir y a oyle yuzdeye vurursakhosgeldinnnnnnnn
umarim hedef kilona ulasirsin
ayrica gorusune katilmiyorum bence cirkin kadin vardir
ben gelinligin guzellestiremedigi kadin bile gordum
gerci guzellikte gorecelidir
kime neye gore guzel tartisilir
Hmm neresiymis i cafe:) soyle bakalimm:)Denir tabi canım neden denmesin.. İnsanların birbirleri için temiz kalplerle iyi niyetlerle dua etmelerinden daha güzel ne olabilir? İnşallah mercimeğinin de bişeyi yok, dediğin gibi nazar değmiştir belki.. Aslında hep çocukları sevenlere eğer demiyorlarsa maşallah demelerini hatırlatmak lazım. Ben bu tarz şeylere hiç inanmazdım ama çok kez şahit olduğum için artık inanıyorum.
Ben de bu hafta iyi gittim çokşükür. Güzel bi sonuçalmak istiyorum. Hepimiz güzel sonuçalırız da 1.liğe kavuşuruz inşallah tahtımızı özledim
Var ya keşke istanbulda olsaydın süper olurdu. Bu haftasonu maça giderdik ama yok senin bebeğin var olmaz, benim bildiğim çok güzel bi kafe var boğaz manzaralı, otantik bi yer. Gİder orda otururduk pizza yemezdiik kola içmezdiiik döner yemezdiiik iskender yemezdiiiikşekersiz türk kahvelerimizi yudumlarken lcd televizyondan maç izlerdik
![]()
Hahaha kesinlikleebenimdeee bir 'en' im varr :)) takımın en ac yasayanı :))
Ben disarda yurudum Ecemm sen de yaptin zaten sanirimtugbiiisssss betüüüüllll ne zaman leslie yapıcaz sakın bensizz baslamayınnn daha kahvaltı bilee yapmadıımmmm
Ayy oyle yapamadimm ama daha ilkTabi ki hiç yoktan iyidir. Son 5-10 dakikasında falan koşar adım devam edersen daha etkili olur mesela. Bildiğim kadarıyla koşar adım hafif sıçrayarak yürümek daha fazla kalori yakımını sağlıyor betüşüm![]()
Icindeki cocugu tugbaya gonder iste staj yapsinn:))bombani bekliyorum canim bu hafta fazla kacamaksizdin
bende birazdan elifi dedesi alirsa haydarla bulusmayi dusunuyorum
eltimi hatirladim enerjimi paklamam lazim
bencede super olurdu ama yazin kesin olacak
ortakoyde bogazi seyredip kahvelerimizi icerken nasilda zayifladik diye yazacagimiz kitabin taslagiyla ugrasiyor olacaz
sonra ben elifi ve ikizleri sana burakip nerminin yanina kacacam
sonra sen tel tel uzerine imdatttttttt kurtar beril bu cadilar yordu beni diyecennnnn
hayalci tombik diyelim simdiii
birazdan gidecem bacim
ayni zamanda en citirdak olanimiz
bennnnnnnnnnnnnn
hergun sabah sizi beklemekten yoruluyom yahu
koptum kissssss bunaaaaaaaaa
o benmiyim
uyyyyyyyyyyyy yerim onu yazan parmaklariiiiiiiiiiiiii
icimdeki anaokulu cocunu ne yapacaz
Ne zaman buluscaz yaa???]
hahahahah bu hafta kaçamakta neymiss dogru dürüstt yemek yemedimm kiii :))
hihihi çıtırdakk bennn :))
tamam olur ben ikisinde de yapıcam icimdeki enerjiyi durduramıyorummmmmmm :)
beniiiimm okulummmmdaa yenibosnadaaaaaaaa hergünn oradayımm ve ptesiiiii tatill bitiyyyyorrrrrrrrrrrrrr![]()
Niye az oyle sizinkisi?Tugba benimmmm okulumm 4 şubat yanii bu pazartesii baslıyooooooo(
sağol canım o senin gönlünün güzelliği.kızlarla ayrı kslmaya alışık değilsin sanırım zor olur sana.
sen bizden bıktın galiba bir an önce gitmeye bakıyorsun yani.....
,
ooo süpermiş ya hangi okuldasın.büyük ihtimal mayıs sonu gibi istanbulda olucam 1 ay kadar oralardayım inşallaj bir buluşma gerçekleştiririz istanbullularla:)
ah canım altınlar mı gitti kıyamm:)sağlık olsun canına bir şey olmasın boşver.
banada pahalı gel,yor orası ama nedense antepliler vazgeçemiyor oradan :)
inşallah görüşürz canım ya ne güzel olur.
bu süt olayını ben geçte olsa farkettim neden derseniz ben sütü çok severim aslında ama geçen hafta çok içtim her öğünde karnımda şişkinlik kabızlık yaptı bu hafta içmedim bakalım.günde 500 mekik çekilirmi yahu keşke çekebilsem....
Yaaaa nerminnn askolsuunnben 57 olsamda mezun olmicammm 55 te olucam sonra kilomu korumak icin hiccc bi yerlereeeee gitmicm belki listede olmicaaamm ama burda bildirim yapıcamm paylasmda bulunucaamm :))
Kültür Üniversitesindeyim canım ben :) hayddiiii insalllaaaahh bekliyoruz :)
500 mekik o bir erkek olarak cekiyorsa bizde 250 mekik cekebiliriiiizz :)))
Deryacim hosgeldinn
Gecmis olsunnn
Buralarda her sey aynii:))
Kiz yazik oyle deme:)) hem cok azdir y a oyle yuzdeye vurursak
Hmm neresiymis i cafe:) soyle bakalimm:)
Hahaha kesinliklee
Benim en'im ney pekii?? :)
Ben disarda yurudum Ecemm sen de yaptin zaten sanirim
Ayy oyle yapamadimm ama daha ilk
Tempouu arttieirim gittikce
Icindeki cocugu tugbaya gonder iste staj yapsinn:))
Ne zaman buluscaz yaa???
Niye az oyle sizinkisi?
Ya 500 birden cekemezsin ama 50/50 arar vererek100er taneden sabah aksam 200 cekmis olursun
Ama o sadece mekikle yapmadi o kaslari, spor salonunda fena mesai yapmiss
hele ben ondan hep takimda seni ariyom bulamayinca kiziyom bazende kusuyommmmmmmm
tek yas grubum sensinnnnnnnnnnnn
istanbula aslinda cok sik gidiyorduk eliften once abim orda oturuyor
ama bebekle olmuyor yaza insallah
Ben de bi dışarı çıkmak istiyorum. Evde durmak istemiyorum.. Eminönü'nde büyük tarihî bi cami var ya, Yeni Cami. Oraya gidicem.. Annemle tartıştık ya bazı şeyleri hatırladım.. Bi kötü oldu içim, huzura ihtiyacım var. Merak etmeyin iyiyim ama. Görüşürüz inşallah akşama yine.
Bu arada gülçin,kadriye ve tuğbayı özledim umarım iyilerdir...
eve yeni geldim kızım daha sinemaya girecek 3 saattir zor toplandılar avm basımı sisirdi oğluşla bir o tarafa ,bir bu tarafa topuklularla bittimmmmmmmmmm dinlenirsem biraz sporuma gidicem muckssssssssssssss
45 dk leslie bitttiiii bu arada rengı tlfdanda ayarlayablıyomusum ipadde de simdi kesfettm tlfda zor oluyo ama ipadde rahat yemek yapıcam o piserken bende karın calısıcammmm
Deryacim hosgeldinn
Gecmis olsunnn
Buralarda her sey aynii:))
Kiz yazik oyle deme:)) hem cok azdir y a oyle yuzdeye vurursak
Hmm neresiymis i cafe:) soyle bakalimm:)
Hahaha kesinliklee
Benim en'im ney pekii?? :)
Ben disarda yurudum Ecemm sen de yaptin zaten sanirim
Ayy oyle yapamadimm ama daha ilk
Tempouu arttieirim gittikce
Icindeki cocugu tugbaya gonder iste staj yapsinn:))
Ne zaman buluscaz yaa???
Niye az oyle sizinkisi?
Ya 500 birden cekemezsin ama 50/50 arar vererek100er taneden sabah aksam 200 cekmis olursun
Ama o sadece mekikle yapmadi o kaslari, spor salonunda fena mesai yapmiss
gitme zaten hatta kimse gitmesin kilo versekte burada kalalım takımın lisansı bizde olsun :)
kültür üniversitesi yakın ya.bir gün kapıda elimde pankartla bekleyebilirm seni ay parçam ecem yazarım sen anlarsın
bak gazı verdin betülcüğüm o gazla 100 tane mekik çektim.benim mekik çekme aletim var aslındada kullanmıyordum niyeyse zor geliyro bana ama çıkardım şimdi dursun ortalıktada çekeyim dimi artık zahmet olmazsa bana:)
topuklularla iyi gezebiliyorsun ben düğünden düğüne ancak giyebiliyorum gümlük hayatta asla giyemem yada giyemeyeceğimi düşünüyorum.giysemde boyum eşimi geçer herhalde
iyi gezmişsiniz işte ne güzel üstüne bir de spor daha ne olsun gülümmm:)
hangi ara dere yaptım gözümden kaçmış o değil bu gidişle kuş tüğü gibi olacaksın kerem elinde tutamayacak seni:)
spor endorfin hormunu salgılatır ve spor sonrası kendini mutlu hissedersin..sana fırsat olmuş aslında..ve annedir küsme alınma sarıl öp gönlünü al seninde gönlün alınsın..
Ben bu sabah kahvaltıdan önce yapıcaktım ama annemle tartıştık o bozuk moralle yapamam yapsam da verim alamam diye erteledim bugün için. Ya öğle yemeğinden önce ya da akşam yemeğinden önce yapalım kuzum olr mu
az yeme işini aslında düzeltsen..evlenince düzenin tamamiyle değişir ve hızlı kilo alırsın ki verdiği kiloyu 2 yıl korursan kilo alma riskin azalıyor ..onun için şu an çok çok iyisin beslenmende değişiklikle daha sağlıklı olur diyorum..seni seviyorum bana kızma sakın zira biz bu kiloları önce sağlık sonrda estetik için veriyoruz kısa süre için değil bir ömür boyu sağlıklı kalabilmek adına..öptüm seni..benimdeee bir 'en' im varr :)) takımın en ac yasayanı :))
teşekkür ederim..oğlum rahatladı çok şükür bende gelebildim..kız bende dedim bizim hemşo coşmuş diye neyseki seninle elakası yokmuş![]()
üniversitedeyken sınıftan bir kız var bize her geldiğinde sofradan kalkar tuvalete giderdi bizde derdik bu niye ikide bir gidiyor tuvalete kızıda görsen boy pos namken gibiydi meğer her yediğini kusarmış ne iğrenç ya bizde homini gırtlak yer dururdukmillet nelerle uğralıyor alalahım ya....
çok geçmiş olsun deryacığım ya. sen yinede ara sıra uğra canım bırakma burayı:)
:
kaç yıllık evlisin yazdınsada ben kaçırdım berrom..canocanlar simdi farkettimki takimin en yaslisida benimmmmmmmm
vay beeeeeee kocamisimmmmmm
hatta herseyin eni bende toplanmis
en cok cocuk
en geveze
en uzun evli
en alingan
en yasli
varmi kissssssssssssssssss baska ilk aklima gelen bunlar
teşekkür ederim..Oğlun için tekrar tekrar geçmiş olsun diyelim canım benim. Bizler iyiyiz çok şükür. Ne güzel dikkat etmişsin.
:
geçmiş olsun nazar tehlikelidir..evden çıkmadna önlemini almak en iyisidir..ama eğer bir rahatsızlığı yoksa nazar olma ihtimali yüksek..çocuğunu kendin okuyup kendi enerjinle koruyabilisin..en etkilisi 21 felak 21 nas 21 ayetel kürsi her gece uyutmadna önce okumanı öneririm..bir kere nazar enerjisine maruz kaldıysa her daim etkilenmemsi için yazdığım şekilde her gece okumalısın..bebeğin korunma alanı tekrar genişlesinbugun icimde tarifsiz bir sikinti var yine erkenden hortladim kalktim
utu var yapilacak ama istemiyorum
arkadasim dunden beri kac oldu aradi ne gitmek nede gelmesini istiyorum
tv bile canimi sikiyor bugun kapattim
elifi yanima yatirdim oyle bakiyom uyaninca aglayacakmi diye
dun aksam arkadas ziyaretine gittik eve geldik yarim saat olmadi aglamalar basladi gece annemi uyandirdim bu durmuyor nazarmi degdi diye kadincagiz okudu
ama yok kendi kendine oturan gulen kendi dilinde sarki soyleyip cenesi durmayan mercimegim aglayip duruyor
hoş bulduk canım..Ben demiştim
ben bu sene dizisiz kaldım maalesef...
Derya hoş geldinnnnnnnnnn...
.
nerelerdesin kuzu arada bir selam ver canim merakta birakma
gecmis olsun oglusa ve sana
benim minnakta dun aksamdan beri bir aglamadir gidiyor
kucaktan hic inmiyor indi ana sanirsinki dovuyorlar avaz avaz agliyor
neden bilmiyorum atesi yok biryerimi agriyor diye kafayi yiyecem
bugüüünn Kerem le sinemaya gittik daha yeni geldik o yüzden aksam yoktum paylasımda bulunamadım
geleliimmmmmm menüüyyeee :)
Sabah
1 d. peynir
salatalık
domates
1 d. ekmek
yesilcay
ara
sekersiz sütsüz nescafe
Ögle
2 yk mantar sote
yarım d. ekmek
Aksam
1 kabak dolma
3 yk yogurt
yagsız salata + havuc rendesi ama cok diil
2 lt su
45 dk Leslie yle 3 miles:)
7.5 dk karın egzersizi
15 dk dısarıda tempolu yürüyüs
ben 65 in altinda hic olmadim uzun zamandir
bir evlenmeden once 62 lerdeyim
bu resimde 68-69 olmasi lazim zaten son zayif yazimdi ondan sonrada hamile kaldim iste
ama bu yazzzzzzzzzz benimmmmmmmmmmm
motivasyon olsun diye istedim imzayi ama.................?
ben demedim ama kasti bir sekilde olmadi
sohbetin icinde gelmisti birde hani obur topikten davetle geliyor ya normalde o nedenle katilabilirmiyim yazisina cevap vermek katilirsin yada katilamazsin diye birsey yazmak bana dusmsz diye dusunmustummmmmmmmmmmmmm
günaydınnnnn..
hastayım feci üşütmüşüm..oğlumda daha düzelmedi..nerjim çok düşük bugün kuzulara bıcı bıcı yaptıracağım..az da evi toplayacak enerjim var oğlanı uyutup sonra uzun oturacağım....
ama kaçamaksız dikkatli ve 6 dan sonra birşey yememeye dikkat ettim..
zaten hasta hasta insan istesede yiyemiyor..
sizler nasılsınız durumlar nedir ortim kusura bakam çok uzak kaldım seni yalnız bıraktım..
yeni gelen olmuş sanırım hoş gelmiş..![]()
bugun icimde tarifsiz bir sikinti var yine erkenden hortladim kalktim
utu var yapilacak ama istemiyorum
arkadasim dunden beri kac oldu aradi ne gitmek nede gelmesini istiyorum
tv bile canimi sikiyor bugun kapattim
elifi yanima yatirdim oyle bakiyom uyaninca aglayacakmi diye
dun aksam arkadas ziyaretine gittik eve geldik yarim saat olmadi aglamalar basladi gece annemi uyandirdim bu durmuyor nazarmi degdi diye kadincagiz okudu
ama yok kendi kendine oturan gulen kendi dilinde sarki soyleyip cenesi durmayan mercimegim aglayip duruyor
kız bende dedim bizim hemşo coşmuş diye neyseki seninle elakası yokmuş![]()
üniversitedeyken sınıftan bir kız var bize her geldiğinde sofradan kalkar tuvalete giderdi bizde derdik bu niye ikide bir gidiyor tuvalete kızıda görsen boy pos namken gibiydi meğer her yediğini kusarmış ne iğrenç ya bizde homini gırtlak yer dururdukmillet nelerle uğralıyor alalahım ya....
çok geçmiş olsun deryacığım ya. sen yinede ara sıra uğra canım bırakma burayı:)
oyyy kıyamam kuzuma ya kuğaı falanda ağrıyor olabilir inşallah hasta falan olmaz.
kız muhteşem yüzyıl izlenmezmi ben hastasıyım hele hürremin.akşam izlerken uyumuşum sabah eşime diyorum noldu hürrem yaşıyor dimi diyeneyseki birşey olmamış hehe:)
dua oku canım sıkıntını rabbim hafifletsin inşallah.elifede nazar değer maşallahı var kuzunun dikkat et ona annesi.
ebru canım günlük yazdığımız mesaj sayılarını sayıp o gün mesaj kabul sırası kimdeyse ona özelden yazıp atıyoruz.şimdi sen yeni üyesin 100 mesaj dolmadan özelden atamıyorsun o yüzden akşam çıkmadan buraya yaz sen tamam.kaptan ebru detaylı anlatır gerçide ben şimdilik fikrin olsun dedim:)
allahım senin içine şair falan mı kaçtı canım.nasıl bir cümledir bu ya banamı iltifat ediyosun kocanamı![]()
yok yok anacim biz 7 eltiyiz 6miz hepimiz sevisiriz hele 3 tanesi icin canimi veririm
ama o en son gelen varye gercekten cirkin ve hicmi hic sevemiyorum
gelinlik bir onu guzellestiremedi bana gore
kaynisko nasil sevdi bilemiyom gozunde perde var sanirsam kanimca herhalde
prenses Ebru :) hosgeldiin aramızaa ben Ecem 23 yasımdayım nişanlıyım aynı zamanda öğrenciyimm :)) memnun oldummm
az yeme işini aslında düzeltsen..evlenince düzenin tamamiyle değişir ve hızlı kilo alırsın ki verdiği kiloyu 2 yıl korursan kilo alma riskin azalıyor ..onun için şu an çok çok iyisin beslenmende değişiklikle daha sağlıklı olur diyorum..seni seviyorum bana kızma sakın zira biz bu kiloları önce sağlık sonrda estetik için veriyoruz kısa süre için değil bir ömür boyu sağlıklı kalabilmek adına..öptüm seni..![]()
CANIM FORM ÇAYA YENİ BAŞLADIM. SİYAH ÇAYI ŞEKERSİZ TÜKETEMİYORUM BİTANEDE OLSA ATIYORUM AMA FORM ÇAYA ATMADAN İÇEBİLİYORUM. EVET BAĞIRSAKLARIMDA Bİ SORUN YARATTI GÜNDE 3 POTA TUVALETE ÇIKIYORUM İYİ BİŞEYMİ BU BİLMİYORUM TABİ. MISIR PATLAĞINA GELİRSEK BEN İŞ YERİNDE MEYVE YİYEMİYORUM ÇÜNKÜ HERKESİN İÇİNDE OLMUYO EEE HERKESE İKRAM EDERSEM BANA BİŞEY KALMAZ AMA FORM BİSKÜVİLERİME HERKES BURUN KIVIRIYOAMA YİNEDE DEĞERLENDİRİCEM ÖNERİNİ ASLINDA MEYVEYİ ÇOK SEVERİM.
EVET CANIM AYNEN ÖYLEEEEEEEEEEEE
CANIM BEN AKŞAMLARI PEK KATILAMIYORUM EVDE NET YOK O YÜZDEN. BU MESAJLARI SAYIP ATMA İŞİNİ ANLAMADIM BEN CANIM YAAA ÖZELDENMİ ATIYORUZ??? :26::44:
OLSUN CANIM YAAA ÖNEMLİ DEĞİL KAYNAŞIRIZ ZAMANLA NEDE OLSA
SAĞOL CANIM HOŞBULDUK TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM
canocanlar simdi farkettimki takimin en yaslisida benimmmmmmmm
vay beeeeeee kocamisimmmmmm
hatta herseyin eni bende toplanmis
en cok cocuk
en geveze
en uzun evli
en alingan
en yasli
varmi kissssssssssssssssss baska ilk aklima gelen bunlar
nermin balimmmmmmmmm
9 ayda kac kilo verdin sen
ben 4 nisanda mezun olup sizi cenemden kurtarmak istiyorum
Gunaydinnn
Hazirlandim disarda biraz yuruyecegimm
Cok tempolu yuruyemem belki ama hic yoktan iyidir
Denir tabi canım neden denmesin.. İnsanların birbirleri için temiz kalplerle iyi niyetlerle dua etmelerinden daha güzel ne olabilir? İnşallah mercimeğinin de bişeyi yok, dediğin gibi nazar değmiştir belki.. Aslında hep çocukları sevenlere eğer demiyorlarsa maşallah demelerini hatırlatmak lazım. Ben bu tarz şeylere hiç inanmazdım ama çok kez şahit olduğum için artık inanıyorum.
Ben de bu hafta iyi gittim çokşükür. Güzel bi sonuçalmak istiyorum. Hepimiz güzel sonuçalırız da 1.liğe kavuşuruz inşallah tahtımızı özledim
Var ya keşke istanbulda olsaydın süper olurdu. Bu haftasonu maça giderdik ama yok senin bebeğin var olmaz, benim bildiğim çok güzel bi kafe var boğaz manzaralı, otantik bi yer. Gİder orda otururduk pizza yemezdiik kola içmezdiiik döner yemezdiiik iskender yemezdiiiikşekersiz türk kahvelerimizi yudumlarken lcd televizyondan maç izlerdik
![]()
Selam canlarım ben geldim herzaman ki gibi yorgun ve bitkin bir şekilde. Acaip midem yanıyor. İlaç içtim inşallah geçecek birazdan. Geçmişe bi bakayım hazır burda kimse yokken. Umarım güzel bir gün geçmiştir. Çünki yarın Cumaaaaaaaaaaa![]()
geçmiş olsun..kızıma hamileyken gaviscon şurubu kafam diker gezerdim ..Selam canlarım ben geldim herzaman ki gibi yorgun ve bitkin bir şekilde. Acaip midem yanıyor. İlaç içtim inşallah geçecek birazdan. Geçmişe bi bakayım hazır burda kimse yokken. Umarım güzel bir gün geçmiştir. Çünki yarın Cumaaaaaaaaaaa![]()
evlenince değişiyor. aşk meşk başa başa derken azcuk ondan hadi bundan ve düğün bitmiş oh stres gitmiş aşkın yanında ve kendine ait evin mis mis..rabbim hep mutlu etsin kilo alsanda gelirsin artıkın buraya..Ayy askolsunn neden kızayım yazdıklarında haklısın.. Dogruları yazmıssın ve benim icin yazmısssın kızar mıyım hic :))
Evet verdigim kiloları korumak en önemli kısım belkide kilo vermekten daha zor ama söyle düsünüyorum sadece akıl almak icin benim nisanlımla olan durumum su an icin bir tek aynı evi paylasmıyoruz aslında bu kadar ic ice olmamız kötü ama bu haldeyiz özellikle haftasonları sabah kahvaltıya gelir aksam yemek yer sonra gider haftaici erken isten cıkarsa küt buraya gelir hatta dün cok güldüm artık o kadar cok ic iceyiz karı koca modundayız ki dün dısarıda yemek yedi kerem yerken diyo ki bi kısır yapta yiyelim ne kadar zaman oldu kısır yemiyoruz sabah kahvaltısı ögle yemegi aksam yemegi yedigi kuruyemise kadar su an benn hazırlayıp önüne koyuyorum evlenince bu ne kadar degisir? Misafir o bu dersende iradem kuvvetlidir simdide geliyor misafir gecende evli arkadaslar geldi kek börek yaptım hala onlar gttgnden beri duruyor tadına bile bakmadım
Oyyy kuzucum yaaaa geçmiş olsun canım. İnşallah düzelirsiniz biran önce. Yerin çok belli oluyor.
İnşallah önemli bişeyi yoktur. Şimdi nasıl düzeldimi? Bazen çocuklar hasta olmadan öncede huysuzlanıyorlar.
İkimizde Ebru olunca ben sana kısaca Prenses'cim diyeyim
Canım form çayları barsak tembelliği yapıyor. Bir süre sonra o çayları içmeden tuvalete çıkamaz duruma geliyorsun. Onun yerine yeşil çay tavsiye ediyorum sana. Çok ama çok daha etkili ve faydalı. Merak etme zamanlada alışırsın siyah çaya şeker atmamaya. Farkettim zaten akşamları gelemeyeceğini. Mesaj sayılarını herkes hergün attığı mesajları sayıyor. Ve liste yapma görevi o gün hangimizdeyse ona özelden mesaj gönderiyoruz. Mesela bugün mesaj sayıları bana atılacak. Çıkmadan önce enson mesajından sonra sayıp mesaj göndereceksin. Biliyorsun günlük en az 5 mesaj atmamız gerekli. Onuda bu şekilde takip ediyoruz.
hııımmm anladım canım ama galiba daha özelden msj atamıyorum buraya yazarım o zaman...
canım ben yeşil çay içemiyorum bigün denedim 2 tane aralıklı olarak tansiyonumu alt üst etti ölüyorum sandım işyerindekiler dokundu herhalde içme dediler 2 gün ara verdim belki başka bişeydendir diye sonra yine içtim yine aynı şey oldu o yüzden bıraktım. ama form çayda kötü yaptı sanki karnıma ağrı yaptı tuvaletten çıkamıyorum resmen onuda bırakıcam herhalde tüm çaylara küsücem sonradaaa![]()
benden daha yakın sürede kurtulucaksınızz( böyle gidersem 57 icin sadece 2 haftam kalıyooo
( 55 te mezun olursam 1 ay kafadan ama tamda dogum günümde 57yle mezun olabiliyorum
((
Nolur gelll noluurrr hepimiz görüşelim. Ama ebru da gelsiinnnnn![]()
Karen H.: Tatlıtuğ’a ilk yasakladığım şey süt ve süt ürünleri oldu. Çünkü bu ürünler bilinenin aksine vücudun su toplamasına neden olur ve hazımsızlık yapar. İkinci yasağımız da alkoldü. Özellikle ilk iki hafta bir kadeh bile içmesi yasaktı. Bunu harfiyen yerine getirdi. Bunun dışında da işlenmiş her türlü gıdadan uzak durdu. Makarna, ekmek, diyet bisküvi, mısır gevreği gibi. Bol bol kırmızı et, tavuk, balık, yumurta. Her türlü sebze, baklagil ve meyve. Bir de kuruyemiş.
Karen Hill’in beslenme tüyoları
* Metabolizmanızın doğru hızda çalışması için uyku önemli. Gece en geç 23.00’te yatmalı ve sabah 07.00’de kalkmalısınız.
* Süt ürünlerinden uzak durun. Kahvaltıda peynir-ekmek yerine meyve ve yumurta yemeyi deneyin.
* Günde en az iki litre su için. Kahve ve çay içerek su ihtiyacınızı karşıladığınızı sanmayın.
* Sabahları ılık suyun içine limon ve saf elma sirkesi ekleyerek içmek karaciğer ve böbrek temizliği için yararlıdır.
* Gazlı diyet içeceklerden uzak durun.
* Meyve şekerdir. O yüzden meyve ihtiyacınızı akşamları değil de gündüzleri giderin.
* Protein tozu spor sonrası ya da ara öğün olarak içilebilir. (bu sporcular için geçerli )
* Her şeyi doğada bulunduğu haliyle tüketmeye çalışın. Salam, sosis gibi şarküteride bulunan etlere de rağbet etmeyin.
* Elinizin altında bir parça meyve ve kuruyemiş bulundurun.
Bu kadın Kıvanç Tatlıtuğ un beslenme uzmanı yagdan gitmesini kasa dönüşmesini hemde 1.5 ayda saglayan kadın tabi spor egitmeni Tony le birlikte hergün 500 mekik 150 şınav çekiyormus bu Tony i Ece Vahapoğlundan da hatırlayabilirsiniz 60 günde bişey bişey diye kitap çıkarmıstı kas yapmıstı bayagı iste onu da yaptıran bu 2li tabiii cok profesyonel bunlarr
Eline sağlık ecemcim.
Süt konusunda böyle bişeyi ben de biliyordum. Yani hazmı zorlaştırdığını ama benim dinlediğim uzman bunu kan gruplarına göre anlatıyordu A kan grubundakiler için bunun geçerli olduğunu söylemişti. Ben yaklaşık 1 aydır süt içmiyorum nerdeyse.
Bi diğer nokta da, ılık suya elma sirkesi demiş ama bunu yapıcaksanız kesinlikle içine bal katın kızlar. Aksi takdirde midenize zarar verebilirsiniz.. Bi de kullanacağınız elma sirkesi cam şişede olsun üzerinde %100 doğal fermantasyon ile üretilmiş diye yazar.. Marketlerden sakın plastik şişede olanlarını almayın. Aktardan da alabilirsiniz. Elma sirkesi demişken, üzüm ya da elma ayrımı yapmaksızın, peygamber efendimiz şöyle buyuruyorlar;
"Sirke ne güzel katıktır. Allahım! Sirkeyi bereketlendir. Çünkü sirke benden önceki peygamberlerin katığı idi. İçinde sirke bulunan ev fakirleşmez."