• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Günaydın bu hafta kilo verememişim 56 çıktım düz -100 gr onu da ayıp olmasın diye düşmüş sanırım 🙈 biraz hareketsiz bir haftaydı hemen etkilenmiş. Bu son haftaydı herhalde ben 1-2 hafta daha böyle devam 🥹💔 henüz bağırsaklarım iyileşmedi olumlu etkiyi görene kadar devam edeceğim..
Bayramdan sonra devam ederiz yine bence

IMG_1307.webp

Bu da ödül kahvaltım 🥳🥳🥳

burdan aşağı düşemedim bir türlü inşallah düşerim moral bozmak yok 🥲
20250530_074548.webp

IMG_9622.webp
IMG_9622.webp Bu hafta -200 gr ile 67.3, hedefe daha çok var ama kendimi o kadar iyi hissettim ki. Bugün bi mağazadan kıyafet denedim ve bu halim bile çok hoşuma gitti, motivasyon oldu bana. Sabırla devam, bu yolda çabalayan herkesi de tebrik ediyorum bi sürü iş güçün arasında sağlığımız için kendimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ♥️

Selamlar, eve döndük sabah tartıldım. 🥲 cuma sabahı gitmeden tartılmıştım, onun üzerine biraz almışım hafta sonu yiyince. 🥹 yine de geçen haftaya göre eksideyim. 🙏

Eklentiler

• IMG_0760.webp
    IMG_0760.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 11
Böyle bir liste yaptım kızlar bu pazar tartı alıp başlangıç kilosuna ekleriz, tabi vermek isteyenler için. Bir sonraki hafta başlamak isteyen olursa da sorun yok. hedefine ulaşanların hedef kilosuna bişey yazmadım siz ne isterseniz onu yazayım. Hedefini değiştirmek isteyen varsa değiştirelim. Son 2 haftadır tartı vermeyenleri eklemedim. Devam etmek isteyen olursa ekleriz. Bir de yeni katılmak isteyen olursa en az 2 ay daha buradayız :KK49:

Back
X