- 26 Ağustos 2017
- 3.520
- 10.095
- 208
Dün ben de dışarıda közde yedim sanırım ödem vs oldu tuzluydu etAkşam misafirim vardı ben biraz onlarla yedim içtim, bu hafta + maalesef 74.5 çıktım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün ben de dışarıda közde yedim sanırım ödem vs oldu tuzluydu etAkşam misafirim vardı ben biraz onlarla yedim içtim, bu hafta + maalesef 74.5 çıktım
Bayramdan sonra devam ederiz yine benceGünaydın bu hafta kilo verememişim 56 çıktım düz -100 gr onu da ayıp olmasın diye düşmüş sanırımbiraz hareketsiz bir haftaydı hemen etkilenmiş. Bu son haftaydı herhalde ben 1-2 hafta daha böyle devam
henüz bağırsaklarım iyileşmedi olumlu etkiyi görene kadar devam edeceğim..
Olabilir o kadar etkiliyor ki her şeyDün ben de dışarıda közde yedim sanırım ödem vs oldu tuzluydu etsağlık olsun
![]()
Tam 1 kilooobaşarılarının devamını dilerim
![]()
Herkesi tebrik ederim kızlar, hedefime ulaşamasamda bu yolda birlikte olmak keyifliydi, devamı da olur umarım
Eki Görüntüle 3599610
Selam bayramdan sonra devam edeceğizSelam kızlar hala devam ediyorsanız bende katılayım
Aa kızlar bıraktınız mı ? Bu pazar tartı yok mu?Selam bayramdan sonra devam edeceğiz
Bayram tatili olacak azıcık hepimize, tatlılar + gösterebilir zaten bu pazarAa kızlar bıraktınız mı ? Bu pazar tartı yok mu?
Tatlı mı yiyeceksiniz?Bayram tatili olacak azıcık hepimize, tatlılar + gösterebilir zaten bu pazardaha önce yazılmıştı diye hatırlıyorum, bayram sonrasına devam edilecek diye
Sen istersen atabilirsin biz de vicdan azabı çekeriz dldldldAa kızlar bıraktınız mı ? Bu pazar tartı yok mu?
Ben ediyorum. Yeni hedef 60Listeyi yenileyelim yeni devam edeceklerle kimler devam edecek![]()
Üye | Boy | Güncel Kilo (08.06.2025) | Hedef Kilo (2 Aylık) | 1.Hafta 15 Haziran | 2.Hafta 22 Haziran | 3. Hafta 29 Haziran | 4. Hafta 6 Temmuz | 5. Hafta 13 Temmuz | 6. Hafta 20 Temmuz | 7. Hafta 27 Temmuz | 8. Hafta 3 Ağustos |
![]() | 1.68 | 69 | |||||||||
![]() | 1.57 | 79 | |||||||||
![]() | 1.68 | ||||||||||
![]() | 1.62 | 57 | |||||||||
![]() | 1.77 | 76 | |||||||||
![]() | 1.70 | 65 | |||||||||
![]() | 1.60 | ||||||||||
![]() | 1.69 | 60 | |||||||||
O oslem_ | 1.50 | 79 | |||||||||
![]() | 1.67 | 54 |