merhaba kızlar gördüğüm kadarıyla melankoli patbori ve shopaholic burda nasılsınız bakalım nasıl gidiyor haftasonu?
canım süpper olmuş valla ..çok hafif..bir az da sebze yiyebilirdin.domates salatalık falan..potporim koçummmmm a.ssahurda bir kepçe çorba içtim,yarım kase yoğurt yedim ve 1lt den fazla su içtim(wc yolları aşındı artıkkaydirigubbakcemile3) iki yemek kaşığıda makarna yedim ama sade bu kadar,sence nasıl olmuş?
neler aldın nelerrrrr anlatsana ..bir de kaç beden olmuşsun?selam kızlar naılsınız...
yağış yoktu alışverişe çıktım vee nihayet buldum ,aldım...
biraz fazlaca gezdik ama içime sindi...
ayyy küçükhanım okullu oldu hım?ya süper bişeyy..çok heyecanlııııdün akşam üstünde bugüne 10 sayfa oku oku bitmedi bugün biraz kaçırdım galiba yada kaçırmadım bilemiyorum evet elma diyetini yapmak istiyorum ama ramazandan sonra planlıyorum rahat yiyebileceğim ve kayın validemin olmadığı bir zamanda 1 hafta yapmayı planlıyorum kızlar sizlere hayırlı iftarla ben sezonu kapattım bu sene ramazan bana yaramadı ağzımın içi çok kötü yaralar oldu sürekli tansiyon sorunu yaşadım ve kan şekerim düştü o yüzden bıraktım kızım yarın formasını alıor salı günü okula başlayacak çok heyecanlıyım
aaaa kimsecikler yok(
şişko dosbayı görmek istiyorsanız foto ekledim kızlar... hiç fotojenik değilimdir bu yüzden sevmem fotolarımı ama foto çekmeyi severim :))
bunlar yeni halim sadece biri birazcık eski (71 kiloyum orda )
belki bi ara 59 kilo olan halimi de eklerim
amanın dosbam çok güzel alımlı bir hatunmuşsun sennn....bi kere artık senin adın dosbaa olmasın..hiç de dosbaa değilsin...senin yeri adın zerafet ya da güzellik olsun..çok sempatik bir yüzün varrr...
hımmm biraz kaçmış ama olsun koçum potporima.siftarda da ne yediğimi yazayım yine az çorba iki dilim balık ve salata,bi kaç tanede kemalpaşa yedim:1rolleyes:biraz önce yeşil çayımı içtim bikaç bardak şimdilik 1lt içtim su ama yatana kadar 2lt olcaka.s
afiyet olsun canım .... balığı nasıl yaptın canım ??
ekledim arkadaş olarak geldimi sanaa.s
canımmm saol o senin güzel görüşün... görmedin mi o göbüşü :sinifsinif:
nerde o zerafet ve güzellik... tam bi şişkoyum ... çok yavaş verdiğim için adım dosba... çok uğraşıyorum patborim yaa....hepimiz öyleyiz ama adımı dosba koyduğuma üzülmüyo değilim gerçekten dosba gibi yavaş yavaş gidiyorum
melankolim canımın içi sorması ayıptır sen geçen hafta da mı böyle besleniyordun..bu şekilde devam edersen kesin derece alacaksın canım benim...:lepi:hımmm biraz kaçmış ama olsun koçum potporima.siftarda da ne yediğimi yazayım yine az çorba iki dilim balık ve salata,bi kaç tanede kemalpaşa yedim:1rolleyes:biraz önce yeşil çayımı içtim bikaç bardak şimdilik 1lt içtim su ama yatana kadar 2lt olcaka.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?