Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada herkeslere günaydın.şuan işyerindeyim çok sinir bidurum.işhanında sadece biz varız desem yeridir. bugün tekrar uğramaya çalışırım kızlar.
gelemezsem bayramınız mübarek olsun hepinizi çok öpüyorum.
 
herkese günaydın arkadaşlar takımımız birinci olmuş hepinizi teker teker tebrik ediyorum ve umarım bu başarımız bayramdan sonra artarak devam eder diyorum yerimseniben
bu arada bayram temizliği yüzünden yorgun düştük ev halkı olarak o yüzden pek nete giremiyorum tek tek cevap yazamadım kimseye bayramdan sonra bol bol muhabbetlerimiz devam edecek inşallah şekerler hepinizi öpüyorum görüşmek üzere..
 
günaydın kızlar
sahurumu yaptım
1 yumurta
1 bardak süt
bi kaç lokma ekmek
bu kadar ben bayramda kaçırmazsam kesin zayıflarım :))

canım sahurda gelemedim, ben hiç saat kurmuyorum kızım ne de olsa uyanıyor, dün bir tek 4.50de uyandı sahur 5.15te okunuyor panik oldum, onu emzir yatır 5.05 koştur koştur yedim ve yattım. Afiyet olsun sana canım.

günaydın bayanlar daha doğrusu güzel ve çıtır bayanlar akşam internetim gitti devam edemedim pek gelende olmamaış melisciğim buhafta bende zayıflamayı çok istiyorum artık 76yıgörmek istiyorum o yüzden elmden geleni yapacam bayramda kaçırmak gibi bir şansımda olmayacak evimdeve yalnız olacam biliyosunuz tatlıylada pek aram yok

ben de 59un altına düşmek istiyorum ama çok ziyaretimiz var bayramda nasıl olur bilmem ama bu hafta olmazsa haftaya kesin olacak. Neden yanlızsın canım anlamadım. Eşin kızın?

bu arada herkeslere günaydın.şuan işyerindeyim çok sinir bidurum.işhanında sadece biz varız desem yeridir. bugün tekrar uğramaya çalışırım kızlar.
gelemezsem bayramınız mübarek olsun hepinizi çok öpüyorum.

gerçekten gıcık bir durummuş. Kolay gelsin canım.

herkese günaydın arkadaşlar takımımız birinci olmuş hepinizi teker teker tebrik ediyorum ve umarım bu başarımız bayramdan sonra artarak devam eder diyorum yerimseniben
bu arada bayram temizliği yüzünden yorgun düştük ev halkı olarak o yüzden pek nete giremiyorum tek tek cevap yazamadım kimseye bayramdan sonra bol bol muhabbetlerimiz devam edecek inşallah şekerler hepinizi öpüyorum görüşmek üzere..

inşallah canım nice birinciliklerehihoyyyt
evet bayram sonrası yeniden paylaşım artar izindekiler de döner.
 
neden böyle oluyor çocuk olunca neden değişirki çiftler anlamıyorum.aslında diyorum sebepleri bunlar bunlar diye ama hepside saçma bahaneler gibi geliyor. bende çok agresif oldum,oğlum yemek yemediği zaman çok sinirleniyorum. kesinlikle bizim toparlanmamız lazım.adamın suçu yokki.tamam bazı konularda beni gerçekten sinir ediyor ama benim bukadar sinirli ve mutsuz edecek kadar birşey yaptığı yok aksine memnun etmek içinde çabalıyor. ama ben okadar doluyumki herşeye karşı onları görmüyorum bile onlar bile yanlış geliyor bana.eşimle yalnız kalmaya çok ihtiyacımız var ama ufakılık olmadan gezemeyiz malesef. kayınvalide burun dudak eder. çocuğa baktığı için dertli zaten. kısıtlanmış,yoruluyormuş,bide bu lafları çekiyoruz. (bu arada oğlum uysallık abidesi çok şükür)bazen yanında diyoruz arkadaşa gidecez oturmaya falan diye konuşuyoruz. aman çocuğunuzu alında gidin diye araya giriyor hemen. ozaman üzülüp sinirleniyorum.hayır zaten ben çocuğum olmadan biryere gitmek istemiyorum zaten bırakmıcam çocuğu,hemen öyle bir laf söylüyorki sıkılmamak mümkün değil.işte ben böyle kelimeleride çok takıyorum kafaya dolayısı ile canım sıkıldığı için eşimede yansıyor ve sürekli huzursuz oluyoruz.bazen eşime sarılasım bile gelmiyor.bizim en iyi ilacımız burdan taşınmak ve kendi hayatımızı kurmak ama bu imkansız malesef.ama düzene girmek zorundayız.gerçekten evliliğimiz tehlike çanları çalıyor ve sebepler bunlar. eşimle başbaşa kalmak için bizde hafta sonları zong.gidip oğlumu ananesine bırakıp ki zaten göbek atıyorlar,orda başbaşa bişeyler yapmak geliyor aklıma,sanırım böylesi daha iyi olacak. ah melisim okadar ayrıntılarla kendimi bunaltıyorumki bu durumumdan kurtulsam belki herşey daha iyi olacak ama yapamıyorum malesef. çocukluğumdan beri yaşaya yaşaya sıkıntıları bunaldım artık,öyle sıkıntılarki hala aklıma gelir ve ağlarım.ağlamak kardeşimoldu artık onsuz rahatlayamıyorum.gerçi tek kardeşim desem yeridir. oooofff bayram arefesi neçok konuştum. neyse evliliğim düzene girsinde gerisine bakcez artık.

öyle canım ben de öyle kendimi dışarıdan gözlemeye çalışıyorum bazen sürekli eşimi azarlıyorum hiç böyle değildim, çocukla üzerimize çok büyük bir sorumluluk yüklendi, herkes sadece seviyor, yemesi, uyuması, disiplini herşeyibizim üzerimizde.
Senin baaanne öyleymiş bizim de anneanne, hamile kalmadan önce bakarım demişti, sonra bakmadı bakıcı tutmak zorunda kaldk inan çok zorlanıyoruz maddi olarak. Hamileyken ev taşıdık yakınb olalaım diye 2 sokak var aramızda. Bir yere giderken bırakamıyorum hiç hayatını kısıtladığımı o kadar hissettiriyor ki. günde yarım saat 1 saat falan bazen sevmek için alıyor o kadar. Çok seviyor ama sorumluluğunu istemiyor. Yani inan annemde baksaydı senin kayınvaliden gibi söylenirdi bazıları böyle özgürlüklerine düşkün onun için kafana takma aynı şey senin annele de olabilirdi. Haftaya hocamın kızının düğünü var ceylan otelde 2 haftadır çalışmalara başladım anne melisi size bıraksakmı diye. 14 ay oldu 1 akşamdan ne olurki, bilmem pazarmı bakayım babanla planınımız varmı diyor offf ne olur başbaşa gitsek bir yere. Geçenlerde bir sünnet düğününe kızımızı da götürdük onun peşine koşmaktan birşey anlamadım.

canım en önemlisi eşinle ilişkin çok fazla bozulmadan uzaklaşmadan toparlamaya çalış ben de öyle yapacağım yoksa geri dönüşü belki zor olur. Sıkma canını tatlım inan yanlız değilsin eminim herkes bizim gibi problemler yaşıyor. Sevgimiz bu sıkıntılı süreci atlatmaya yetecek.
 
alışverişe kadıköye gittik annemle herkes piyasaya çıkmadan sabah erkenden gittik geldik, alışveriş merkezlerine girilmez bugün kadıköye de iyiki erken gittik dönerken insanlar üstümüze çıkmaya başladı.
Hep kızıma çalıştık, çorap ,eşofman altları vs aldık. En önemlisi ayakkabı benim cadı ayakkabısını eskitti, 4 ay oldu hem de yazlık o. Evde günlük giyer artık burnu delinene kadar :) yerler soğumaya başladı. Şirinenin bayram fotolarını eklerim teyzoşları.
 
meraba fıstıklar...bayram geldi çattı..hepimize güzel mutlu bir bayram diliyorummŞeniz
ama kendi adıma buruk bir bayram geçiricez çünkü dün dedemin pankreas kanseri oldugunu ve bir anda çok çok ilerlediğini ögrendik..kendisi 75 yaşında ve çok dinç ti..bir anda duyunca atlatamadım ..ALLAHIM şifalar versin ..kızlar kanserler ne kadar da çok yaygınlaştı :1no2:günlğk hayatta ne kadar küçük şeylere kafamızı takıyoruz üzülüyoruz ağlıyoruz değil mi..ama herşeyin başı sağlıkmış bunu bir kez daha anladımm:gitme
dünden beri bişiy yazmadım grubumuza okudum ama cvp yazıcak moralim yok kızlar..sizi seviyorum...hepinize iyi bayramlar öpüyorum
 
canlarım birinciliğimizi tebrik ediyorum..aslında azar azar kilo verdik ama birlikten kuvvet doğar..
ama hepinizgibi ben de çok korkuyorum bu haftadan...bayramda umarım çok kaçırmayızz
 
günaydın bayanlar daha doğrusu güzel ve çıtır bayanlar akşam internetim gitti devam edemedim pek gelende olmamaış melisciğim buhafta bende zayıflamayı çok istiyorum artık 76yıgörmek istiyorum o yüzden elmden geleni yapacam bayramda kaçırmak gibi bir şansımda olmayacak evimdeve yalnız olacam biliyosunuz tatlıylada pek aram yok[/QUOTE
inş. canım bu hafta görürsün 76 yı ama önce ağırlık vermen gereken bol sıvı tüketimi ve bunların başında hergün mutlaka 2lt su tüketimi geliyo ve mutlaka günde bir fincan dahi olsa yemekten sonra yeşil çay tavsiye ederima.sbaşaracağına takımca inanıyoruzyerimseniben
 
melankoli + az = giden kilolar. :lepi:

tebrikler canlarım.
evet melankoli senin payın büyük.meğer sen irade abidesiymişsinde haberimiz yokmuş kız. süprizzzzz

güzel sözlerin için teşekkür ederim adcım,bunda koçumunda etkisi var potborime teşekkür ediyorum ve tabi siz takım arkadaşlarıma,bu akşam tatlı yapıcam malum yarın bayram ama nedense hiç bayram havasını alamıyorum normal bir günmüş gibi geliyo bana,yine aynı şeyi uygulayacağım çeşit çok olursa az eğerki olmazsa yine ölçüyü kaçırmadan ve yemek sonrası hazmı kolaylaştırmak için yeşil çaya.skaydirigubbakcemile4
 
bu arada tüm gün dışardaydım çok yoruldum ama kendime güzel kırmızı bi etek aldım küçükte olsa insan kendine bişey alınca mutlu oluyo yaaakaydirigubbakcemile3akşama iftarda çok az çorba ve bakıl salata yiycem,bu akşamlık menüm bu herkeze afiyetler olsun şekerleropuyorumnanaktan
 
canlarım şimdiden bayramınızkutlu olsun yarın gelemem....
hepinizi seviyorum ....
bayramda en azı yemeye çalışacağım çok şey reddettim ama bugün tatlının sadece tadına baktım
iyi bayramlarrrr
 
canlarım şimdiden bayramınızkutlu olsun yarın gelemem....
hepinizi seviyorum ....
bayramda en azı yemeye çalışacağım çok şey reddettim ama bugün tatlının sadece tadına baktım
iyi bayramlarrrr

canım benim seninde bayramın mübarek olsun,takım arkadaşlarımında hepsinin bayramı mübarek olsun herkeze hayırlı ağız tadıyla geçireceği neşeli bir bayram diliyorum..opuyorumnanaktan
 
herkese günaydın hayırlı bayramlar kociş namaza gitti ende hemen bir hayırlı bayramlar deyip kaçacam
melankoli doğum gün kutlu olsun
melisciğim öğleden sonra çalışıyorum yalnızım anlayacağın bugün kimselerde giremez bakalım hayırlısı
 
meraba fıstıklar...bayram geldi çattı..hepimize güzel mutlu bir bayram diliyorummŞeniz
ama kendi adıma buruk bir bayram geçiricez çünkü dün dedemin pankreas kanseri oldugunu ve bir anda çok çok ilerlediğini ögrendik..kendisi 75 yaşında ve çok dinç ti..bir anda duyunca atlatamadım ..ALLAHIM şifalar versin ..kızlar kanserler ne kadar da çok yaygınlaştı :1no2:günlğk hayatta ne kadar küçük şeylere kafamızı takıyoruz üzülüyoruz ağlıyoruz değil mi..ama herşeyin başı sağlıkmış bunu bir kez daha anladımm:gitme
dünden beri bişiy yazmadım grubumuza okudum ama cvp yazıcak moralim yok kızlar..sizi seviyorum...hepinize iyi bayramlar öpüyorum

merhaba canım. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Kanse çok arttı dediğin gibi, bunda yediğimizin içtiğimizin ve soluduğumuz havanın da etkisi var bence. Sana da iyi bayramlar canım.

canlarım birinciliğimizi tebrik ediyorum..aslında azar azar kilo verdik ama birlikten kuvvet doğar..
ama hepinizgibi ben de çok korkuyorum bu haftadan...bayramda umarım çok kaçırmayızz

Evettt birlikten kuvvet doğdu sen de güzel koçluk yaptın :) inşallah canım çok kaçırmayalım ne zahmetlerle kilo veiyoruz.

bu arada tüm gün dışardaydım çok yoruldum ama kendime güzel kırmızı bi etek aldım küçükte olsa insan kendine bişey alınca mutlu oluyo yaaakaydirigubbakcemile3akşama iftarda çok az çorba ve bakıl salata yiycem,bu akşamlık menüm bu herkeze afiyetler olsun şekerleropuyorumnanaktan

kırmızı etek mi çok yakışır eminim kırmızı benim de favorim.

canlarım şimdiden bayramınızkutlu olsun yarın gelemem....
hepinizi seviyorum ....
bayramda en azı yemeye çalışacağım çok şey reddettim ama bugün tatlının sadece tadına baktım
iyi bayramlarrrr

sana da iyi, bayramlar canım bu bayramı çok redle geçireceğiz sanırım.

canım benim seninde bayramın mübarek olsun,takım arkadaşlarımında hepsinin bayramı mübarek olsun herkeze hayırlı ağız tadıyla geçireceği neşeli bir bayram diliyorum..opuyorumnanaktan

sana a güzel bayramlar canım.

bu arada bugün benim doğum günüm ne tesadüf değil mikaydirigubbakcemile3

doğum günün kutlu olsun nice yaşlara opuyorumnanaktan

herkese günaydın hayırlı bayramlar kociş namaza gitti ende hemen bir hayırlı bayramlar deyip kaçacam
melankoli doğum gün kutlu olsun
melisciğim öğleden sonra çalışıyorum yalnızım anlayacağın bugün kimselerde giremez bakalım hayırlısı

sana da hayırlı bayramlar canım.

bayramınız mübarek olsun kızlar
seninde doğum günün kutlu olsun melenkolicim nice senelere

senin de bayramın kutlu olsun canım.
 
herkese güzel bayramlar ağız tadınız hiç bozulmasın.

bizde sabah annemlerdeydik kahvaltıda canım hiç bir şey yemek istemedi ramazan psikolojisinden çıkamadım sanırım çok az yedim işin ilginci su içeyim diyorum onu da içemiyorum bir iki güne toparlanır herhalde.
kızlar çok mutluyum eve geldik kızımı uyuttum eşime emanet ettim güzelleşmeye gittim kuaföre şimdi oradan geliyorum. Beden temizliği de yaptırdım :) her ay gittiğim kız (ki en iyi o değerlendirir) çok zayıflamışsın dedi hamilelikten önceki halinden bile daha zayıf görünüyorsun dedi :)))
bi de sen normal mi yapmıştın dedi yok sezeryan dedim hiç göbek kalmamış dedi :)))

herkesi öpüyorum kaydirigubbakcemile3
 
herkese güzel bayramlar ağız tadınız hiç bozulmasın.

bizde sabah annemlerdeydik kahvaltıda canım hiç bir şey yemek istemedi ramazan psikolojisinden çıkamadım sanırım çok az yedim işin ilginci su içeyim diyorum onu da içemiyorum bir iki güne toparlanır herhalde.
kızlar çok mutluyum eve geldik kızımı uyuttum eşime emanet ettim güzelleşmeye gittim kuaföre şimdi oradan geliyorum. Beden temizliği de yaptırdım :) her ay gittiğim kız (ki en iyi o değerlendirir) çok zayıflamışsın dedi hamilelikten önceki halinden bile daha zayıf görünüyorsun dedi :)))
bi de sen normal mi yapmıştın dedi yok sezeryan dedim hiç göbek kalmamış dedi :)))

herkesi öpüyorum kaydirigubbakcemile3

başkalarından harcadığın çabalara yönelik bişeyler duymak insanı ayrı bi mutlu ve motive ediyo senin adına çok sevndim şekerim(bu arada da sıhatler olsunkaydirigubbakcemile3)
 
Back
X