ne güzel oluyor ama değilmi ecem bu yeni çıkan yumşatıcılarda mis gibi kokuyorAyyy gulcin sorma :) boyle camasirlari giyerken mis gibi koksun jilet gibi utulu olsun bayiliyorummmm
bizim evde maaşın yarısı deterjana gider de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel oluyor ama değilmi ecem bu yeni çıkan yumşatıcılarda mis gibi kokuyorAyyy gulcin sorma :) boyle camasirlari giyerken mis gibi koksun jilet gibi utulu olsun bayiliyorummmm
dukan zor ama yapan için gerçekten çok iyi kilo verdiriyor seni de kutlarım azminden dolayı farkındasın zaten herşeyintartı konusunu tubişe açıkladım ebrucum oradan görebilirsin cevabımı![]()
su konusunda çok haklısın. ilk kez ihmal edişimdi o gün suyu, bir de bugün 2 oldu 3 saat susuz kaldım :18: ama evi gelince yüklendim hemen, hala da içiyorum. sağ ol kuzum
yok artııııkkkgözlerime inanamıyorum sayın seyircileeer
hayran kitlemiz artıyor anlaşılan
ooy canım benim seni şimdi çok iyi anlıyorum, sağlık olsun öyleyse. ama hergün böyle olursa senin işin zorlaşır. bence sen de benim gibi evde yapıp yanına al birkaç bir şey. çok faydasını görürsün hem daha sağlıklı olur. meyve bile alsan kardır.
evet canım az kaldı hedefimeeedukan suyu ihmal edersen böbreklere, sindirime zararlı. suyunu içersen hiçbir sorun yok.
zaten kitapta da suyun öneminden bahsetmiş dukan amca
açıkcası ben kendine güvenen herkese dukan tavsiye ederim arkadaşlar. meyvesiz, baklagilsiz, şekersiz, unsuz yaparım, bunları ağzıma bile sürmem diyorsanız hiç durmayın.
ve tabi hergün 30 dk spor.![]()
Yazı konusunda bende çok şanslıyım ebru ben beğensem kızım beğenmiyor zaten el yazısı çok zor geliyor bana
kızınada maşalah alışmış sanada laf ettirmiyor demekki
iyi olmanada çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınada alırsın canım
maşallah takıma da ziyeretçi sayısı uçmuş
memnun ldum canım
öyle bir anlattın ki makinayı benimki ses çıkarmaya başladı bu enerjisini kendi üretmesine hayran kaldım bende bakarım 2 sene sonra yenileyeceğim de neler çıkar aceba
hayırlı olsun canım güle güle kullan cicilerini
dukan zor ama yapan için gerçekten çok iyi kilo verdiriyor seni de kutlarım azminden dolayı farkındasın zaten herşeyin
ne güzel oluyor ama değilmi ecem bu yeni çıkan yumşatıcılarda mis gibi kokuyor
tartı konusunu tubişe açıkladım ebrucum oradan görebilirsin cevabımı![]()
su konusunda çok haklısın. ilk kez ihmal edişimdi o gün suyu, bir de bugün 2 oldu 3 saat susuz kaldım :18: ama evi gelince yüklendim hemen, hala da içiyorum. sağ ol kuzum
yok artııııkkkgözlerime inanamıyorum sayın seyircileeer
hayran kitlemiz artıyor anlaşılan
ooy canım benim seni şimdi çok iyi anlıyorum, sağlık olsun öyleyse. ama hergün böyle olursa senin işin zorlaşır. bence sen de benim gibi evde yapıp yanına al birkaç bir şey. çok faydasını görürsün hem daha sağlıklı olur. meyve bile alsan kardır.
evet canım az kaldı hedefimeeedukan suyu ihmal edersen böbreklere, sindirime zararlı. suyunu içersen hiçbir sorun yok.
açıkcası ben kendine güvenen herkese dukan tavsiye ederim arkadaşlar. meyvesiz, baklagilsiz, şekersiz, unsuz yaparım, bunları ağzıma bile sürmem diyorsanız hiç durmayın.
Ayyy gulcin sorma :) boyle camasirlari giyerken mis gibi koksun jilet gibi utulu olsun bayiliyorummmm
ne güzel oluyor ama değilmi ecem bu yeni çıkan yumşatıcılarda mis gibi kokuyor
kızlar bu yazdığım bugünlük son mesaj gidip çocuklarla ilgileniyim eşim nöbetçi yine
karınlarını doyurum sütlerini içirip
mutfakla ilgilenmem lazım
yarın inşallah kurslarımada başlıyacağım diyetimede çeki düzen vereceğim arkadaşlar gelmişler geçmiş olsuna sağ olsun lar ne mamalar ne mamalar yedik ama söylerken utanıyorum
yarın telefi edeceğim inşallah
bide arkadaşla konuştuk öğle arası çocukları bırakınca yağmur olmadığı sürece hergün 1 saat yürüyeceğim o da çok kilo almış yapabilirsek bakalım
herkese iyi geceler kızlar
sağ ol canım.dolabımda bir sürü L beden üst ve 28-31 beden arası pantolon var, ne yapcam ben bunları
![]()
kızlar daha önceden pantolon ve kazak bedeni küçülttürmüş olan var mı terziye? ziyan olsunlar istemiyorum. düzgün olur mu sizce yine pantolonlarımın bedeni küçültülse.:26:
Sanırım bizde de öyle olucak birde seyy ben cok cok daha cok koksun dye daha brazcık cok koyuyorum deterjanı :))
Evet haklsıın yapabilirim ama sadece haftada 2 gün bu yogunluktayım mesela yarın tek dersim var muhtemelen okulda hic yemem carsda öyle 2 ders ama bi yogurtla gecistirebilrim perşembeleri sıkıntılı biraz öyle iste cumada tek ders :)
Benimde öyle herseyim büyük bende daralttırmak istiyorum özellikle elbiselerimden bazılarını eteklerimi ama nasıl olucak bilemiyorum
Teşekkürler canım ya :) moralim gitti ama şimdi geçti :)
Bana uyar benide çağırın :)![]()
Tuubiiiiissssssssssss yaptımmm yaptımm ben yaptımm :)) coookk tatlı bi görsennnn bi havası var aynı benim gibi hahahahahahaha :)))))
Çok teşekkür ederim. :) Burada gerçekten bir aile var. Kilo verme süreci benim gibi fazla kilo çok olanlar için oldukça sancılı, hem psikolojik anlamda hem de fiziksel olarak yıpratıcı. Uzun zaman birlikte olacağımızı düşünüyorum. Herkesi çok sevdim, herkesin yorumlarını dikkate alıyorum. İyi ki gelmişim. :) Türkçe konusuna gelecek olursak; bu herkes için çok güzel bir alışkanlık olmalı. Hem insanın kendini doğru ifade etmesi açısından hem de görsellik açısından bakıldığında hoş buluyorum. :)
Aslına bakarsan canım ben hayal dünyasında yaşayan biriyim zaten. Hayal kurmayı çok seviyorum ama hayalperestliğim beni gerçek dünyadan soyutluyor. Bu yüzden kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. :)
07:50
4 yk yogurt icerisine 1 d ekmek
11.30
Yarım simit
Sekersiz cay
14:15
Tost
Ayran
1 lt su daha icerim amaa
Amiinnnnn :)) darısııı basınaaaa :)
Toplamda 18.4 kilo verdimm :)
huu huuu
ben geldim kızlaarrkendime ciciler aldım
geçmişi okuyayım hemen geliyorum
![]()
iyi akşamlar kızlar sizleri çok ihmal ettim ama çok özledim bu hafta herşey düzelecek inşallah
kilo veremiyorum
hastalık bitmiyor hala gribim oğlumla genzim tıkalı
sizler nasılsınız
Şuan 16 aylık oğlumun okula başlayıp ödevînin olduğunu düşündük eşimle :) babadan direk yanıt anan öğretmen o yaptırsın![]()
Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 23 ziyaretçi)
- LAydLiNe,
- aysecig+,
- buseb+,
- venuskadini+,
- niyal+
Bu ne yaaaaaaaaaaaaa![]()
isteğin üzerine arzu ile ilgili olan kısımı sildim tubişim
şimdi iyiyim, bugün çok daha iyiyim hatta. alışveriş yaptım ya ondan sanırımbu arada kıskanırım heee, benim de türkçem iyidir. yazım kurallarını vs. bilirim ama aceleden büyük-küçük harf olayını klavyeden sildim. küçük harf yazarım ama iyi yazarım.
yeter ki telefondan girmiyeyim.
tartı konusuna gelinceeeevallahi tubişim benim artık bu tartı mevzusu vücudumun bir uzvu gibi inan, o derece benimle bütünleşmiş.
eskiden çok takıyordum çıkan rakamları, lakin artık umurumda değil. yazdıklarımdan, yorumlarımdan da fark etmişsindir.
yani sorun yok.
bir de ben bu dukan yolculuğumda tartılmayı seviyorum, çünkü gerekli aynı zamanda. hergün değişim oluyor, 6 gün kilo veremezsem dukana göre duraklıyorum demektir ve bir yerde hata yaptığıma dalalettir.
tavsiyen için çok teşekkür ederim benim fındıklı kurabiyembu arada bakın ebrunun da hamiş hamiş canını çektirmişsiniz berille amaa benim de canım çok çekti o tatlılardan, hem de aylardır tatlı, şeker ağzından girmemiş biri olarak yazık bana
![]()
azmine hareketine hayranım tugbacım maşallah
Evet canım çok haklısınız ama işte haftanın ancak 2 günü saat 6'da yiyebilirim. Çarşamba günü işe dönüyorum, sistemim böyle olacak. Başka bir çözüm düşünemiyorum bir türlü.. Menülerin az olsa dahi kilo veriyorsan metabolizman çok hızlı demektir, şansılısın bibişim :)Yok venuscum aksam yemegi yemedim tostum yeterince kaloriliydi :)) hem acikmadimda birde benim menulerim normale gore cok cok cok azdir :)) asagida gulcinin yazmis oldugu yorumdan anlasildigi gibi hahaha :)
Aslinda dogru saatler olmadigi icin problemli olmus biraz cunku aksam yemegi gercekten cok farkettiriyor bunu deneyimledim bi kac kere
ÖZENDİİİMMM! Ay nazar değecek sana da boncuğunu tak, benden söylemesi :) Saç saç paraları saç saç oooyhvalla ne almadım ki![]()
2 tane pantolon tayt aldım, biri bakır biri gümüş simli![]()
1 tane yine simli salaş yarım kol ince kazak aldım
1 tane çok cici mont aldım
1 tane klasik kalem etek aldım
1 tane üzerinde minik minik kediler olan gömlek aldım çok cici
veee dukan için gerekli olan malzemeleri topladım geldim eve
şimdi iyiyim, bugün çok daha iyiyim hatta. alışveriş yaptım ya ondan sanırımbu arada kıskanırım heee, benim de türkçem iyidir. yazım kurallarını vs. bilirim ama aceleden büyük-küçük harf olayını klavyeden sildim. küçük harf yazarım ama iyi yazarım.
yeter ki telefondan girmiyeyim.
anaa bak yaa nasıl da bilmişsin beni. zaten dolabım onlarla dolu. bir de stradivarius vazgeçilmezimama bugünküleri çok indirim vardı adl ışık tan aldım ve gömleğimi de normalde ürünlerini pek sevmediğim halde defacto dan aldıım. 45 liraymış 15 e düşmüş
kızlarr vallahi koşun adl ışık a, acayip indirim var, doldurun dolabıııııı![]()
Aldım aldım canım. Kıyafet almadım ama hiç yakıştıramıyorum o yüzden almadım. hihçanta ayakkabı ne bulsan al canım bu arada hoş geldin bende dün yeni bir spor ayakkabı aldım kıtlık var g,bi dolduruyoz valla 43 çift oldu![]()
Canım ne kadar süredir Dukan yapıyorsun?ooy canım benim seni şimdi çok iyi anlıyorum, sağlık olsun öyleyse. ama hergün böyle olursa senin işin zorlaşır. bence sen de benim gibi evde yapıp yanına al birkaç bir şey. çok faydasını görürsün hem daha sağlıklı olur. meyve bile alsan kardır.
AY ALLAHIM BANA BU GÜNLERİ GÖSTER NOLOORsağ ol canım.dolabımda bir sürü L beden üst ve 28-31 beden arası pantolon var, ne yapcam ben bunları
![]()
kızlar daha önceden pantolon ve kazak bedeni küçülttürmüş olan var mı terziye? ziyan olsunlar istemiyorum. düzgün olur mu sizce yine pantolonlarımın bedeni küçültülse.:26:
Nazar boncuğu takıııınnnnBenimde öyle herseyim büyük bende daralttırmak istiyorum özellikle elbiselerimden bazılarını eteklerimi ama nasıl olucak bilemiyorum
Hihihi ben de öyleyim. Bir de sürekli zayıfmışım gibi hayal kuruyorum. Boş kaldıkça zayıfmışım gibi hayal kuruyorum resmen. D:Merak etme bebeğim aynen söylediğin gibi daha uzuuuuuuun bi süre beraberizHayalperestliğe gelince ben de öyleyim, hem de fazlasıyla. Ama benimki nasıl bişey biliyo musun :) Çizgifilmlerde başkahraman olan çocuğun kurduğu hayaller kadar renkli, dakikalarca süren, sürreal ve eğlenceli hayaller kurmak benim işim
gözümde olayları canlandırırım böyle, o an hayat durur, benim hayalimdeki gibi akmaya başlar herkes için
![]()
Canlarım yarın stajım var ve ben hala bi plan yazmadım :18: Yatana kadar anca ayarlarım ne yapacağımı, kullanacağım materyalleri vs.
Uyumadan önce yine gelip mutlaka yazarım yine. Menümü de yazmadım daha çünkü. Öyle alelacele de yazamıyorum illa bi özenmem lazım :) Görüşürüüüzz![]()
anaa tam 1 saate anca cevap verebiliyorum okumaktan kızlaaarokudum, ve cevapladım. anca yani
valla ne almadım ki![]()
2 tane pantolon tayt aldım, biri bakır biri gümüş simli![]()
1 tane yine simli salaş yarım kol ince kazak aldım
1 tane çok cici mont aldım
1 tane klasik kalem etek aldım
1 tane üzerinde minik minik kediler olan gömlek aldım çok cici
veee dukan için gerekli olan malzemeleri topladım geldim eve
canım hiç bilgim yok, gümüş benim takılarım genelde ama bence sen onunla baş edemezsin. komple değiştirin onu. en temizi bu. yoksa sürekli uğraştıracak o siziiyi günlerde kullan bir de
anaa bak yaa nasıl da bilmişsin beni. zaten dolabım onlarla dolu. bir de stradivarius vazgeçilmezimama bugünküleri çok indirim vardı adl ışık tan aldım ve gömleğimi de normalde ürünlerini pek sevmediğim halde defacto dan aldıım. 45 liraymış 15 e düşmüş
kızlarr vallahi koşun adl ışık a, acayip indirim var, doldurun dolabıııııı
caım benim çok geçmiş olsun, kendine dikkat et. tez zamanda sağlığına kavuşursun dilerim.
yazdım betüşe canım yukardaaa, sen de oku bakiiim![]()
sağ ol canım.dolabımda bir sürü L beden üst ve 28-31 beden arası pantolon var, ne yapcam ben bunları
![]()
Ben de yazı işleriyle falan uğraşıyorum canım bilgisayarım da zaten. Dönüp dönüp bakıyorum. :)venüscüüm aşağıda seni görüyorum, sohbet etmeyi çok isterdim lakin dün yarım bıraktığım dolabı bugün halletmem gerek. içi karman çorman, öyle durdukça rahatsız oluyorum. :26:
yine geleceğim
![]()
bugün protein günümdü kızlar
Menüm:
sabah
1 bardak yeşil çay
dukan krep
üçgen peynir
öğlen
ızgara köfte + yoğurt
ara
2 dilim hindi füme ( o sırada dışarıdaydım, acıkınca marketten aldığım fümelerden ağzıma attım)
akşam
yeşil çay
ızgara tavuk + yoğurt
ara
yoğurt + 1 tatlı kaşığı goji berry (goji berry dukanda 1 yemek kaşığı izinli olan tek meyve, meyve demeye bin şahit gerçi, kuru üzüm gibi bir şey)
2 lt su
popo ve bacak egzersizleri (50 şer)
40 mekik
![]()