Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma cnm ya ağrısı dayanılır gibi değil yarın da tekrar gidicem bide ultrasonla bakılcak. dün iğne yaptırdım ancak düzelebildim. bugün de var ağrım ama ağrı kesici yetti çok şükür :)
bende 2-3 şeker kullanıyodum yarıma kadar düşürdüm inşallah tamamen bırakıcam yakında :)
günaydın kızlaaar :) ben geldim. nasılsınız bugün?
geçmişe bakıp dönüyorum![]()
Afiyet olsun canım süper menün. :)bugün de menüm böyle :)
sabah:
1 h.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
1 bardak portakal suyu
ara:
activia
öğle:
1 kase çorba
3-4 kaşık yoğurt
yeşillik
ara:
1 tam ceviz
akşam:
3 yk türlü
1 kase yoğurt
salata
yarım dilim kepekli ekmek
ara:
sade Türk kahvesi
2,5 lt su, 3 fincan 5li çay, 1 fincan nescafe. bugün sporum yok malesef![]()
Diyetisyenim öyle yazmış canım, benim de dikkatimi çekti bir gün içerisinde bir çok defa vermiş ama bilmiyorum. Cuma sabah kontrole gittiğimde dediklerinizin hepsini soracağım.kahvaltı olsa çok iyi olurmuş venüscüm. bir de mesela süt ne kadar yağsız olursa olsun içindeki laktoz nedeniyle dukanda günde 1 bardakla sınırlıdır. dukan amcanın bir bildiği vardır, bence sen de günde 1 su bardağıyla sınırla sütü. ya da 2 çay bardağı iç, birini sabah, birini akşam içersinyine de sen bilirsin, aklıma geldi söyleyeyim dedim.
![]()
Çok güzel canım menün. Zaten beyaz ekmek ve kepekli ekmek arasında kalori olarak pek bir fark yok diye biliyorum. Sadece metabolizmaya olan etkileri farklı.Kızlar ben hasta olacağım sanırım![]()
Birde eşim akşam normal ekmekten yedirdi zorla ama 2 dilim kadar ben anlamıyorum onu
Hem zayıfla diyor hem yedirmek için zorluyor???
Böyle işte... Yarın nöbetçiyimçok zor oluyor benim için
![]()
Menümü yazayım
Sabah
Peynir 2 dilim ekmek tam buğday
Arada tenis turnuvası ( içime oturdu:))
Öğlen
Ton balıkı 1 kaşık bulgur 1 dilim ekmek
Akşam
Havuç yoğurtlu
Beyaz ekmek 2 dilim
Közde biber
Canım 4 Mart menümü biraz daha uyarılarınızı dikkate alarak değiştirmeye çalıştım. Evde olduğum için akşam yemeğimi erken yedim, fakat en son ki ara öğünümü sabah kahvaltı yapamadığım için yedim. Akşam yemeği durumunu da diyetisyenimle konuşacağım. Akşam k-flex yiyip yiyemeyeceğimi soracağım.Tatlım menülerin çok güzel, dediğim gibi diyetisyen hazırlamış ama daha önceki uyarılarımı tekrarlıyorum. Akşam mutlaka erken yemeye çalış. Ve akşamdan sonraki arayı yapma. Bide menülerini yazarken su ve yeşilçayları ayrı bir şekilde menünün sonuna ekle. Böyle gözüme çok kalabalık görünüyorBu arada kilona göre bu liste sana çok gibi geldi. Çünkü bende diyete başladığımda 85,5 kiloydum. Boyun kaçtı bu arada? Sanırım 170 ti. Eğer öyleyse bu menüler sporsuz senin çok işine yaramaz. Bu hafta dene bakalım nasıl olacak.
Tatlım akşam yemeklerine bir şekilde çözüm bulamazsan eğer çok yavaş ilerleyeceksin bu diyet işinde. Senin kilonda bir insanın haftada en az 1 kilo verebilmesi lazım. Şöyle geçmişine bir bak düşün. Ben baktığım zaman kilo almamın en büyük sebeplerinden birisi akşam yemeğini geç saatte yemiş olmam. Eşim işten saat 8 gibi çıkıyor. Eve 9 gibi geliyor. Akşam yemeğinde onu bekliyordum. O nedenle yediğim herşey direkt olarak depo ediliyordu. Hedefe ulaşmamdaki en etkili yön ise en geç saat 18:00 de yemeği bitirmem oldu. Gerekirse iş yerine nesfit götür bir kase yerine iki kase ye ama akşam yemeğini geç yeme. O çok önemli.
Günaydınlaaar... Evet öğün atlamamaya çok dikkat ediyorum. Akşam yemeği sorununu çözeceğim ama önce diyetisyenimle konuşayım canımlar. :)Sabah sabah benden erkenciniz yok :) Uykumu iyi alabilmişim ki alarm falan çalmadan kendim kalkabildim çok şükür. Hepinize hayırlı sabahlaarr
Öyle deme canım bnm sonuçta sen de bi uzman eşliğinde devam ediyorsun şu an. Ona güven. Biz kendi çapımızda yapıyoruz bişyler :))
İstemeden de olsa kahvaltıyı atlaman kötü olmuş kuzum ama, inşallah bi daha böyle olmazOnun dışında zaten güzell afiyet olsun
Ve akşam yemeklerini nasıl halletmen gerektiğiyle ilgili de Ebru bi yorum yazmış senin için. Bence de öyle bişeyler yapmaya çalış. Akşam yemeğini erken yemek gerçekten çok önemli tatlım
![]()
sende hoşgeldin cnm iyiyim biraz daha sabahları ilk tuvalete gidiş sıkıntı en çok o zaman ağrım oluyo ama neyseki bugnlük atlattım :)iyi haberlerini bekliyorum :26:
günaydııın, hoş geldiin![]()
günaydın cnm :)Günaydın bebekler
İyi bir kahvaltı yaptım bugün :) oğlumla oyun oynuyoruz şuan birazdan onu da giydirip çıkıcam evden
Şöyle bir haftalık bir tatile ihtiyacım var buara..
Eşim Adana'da bu akşambakalım kayınvalidemlerde kalabilirim %90
Sabah sabah benden erkenciniz yok :) Uykumu iyi alabilmişim ki alarm falan çalmadan kendim kalkabildim çok şükür. Hepinize hayırlı sabahlaarr
Ay ben seni yerim :)))) Evet bebeğim şu an aynı kiloları vermiş görünüyoruz ama totalde bakacak olursak ben hedef kiloma inene kadar içimden yaklaşık olarak 1 tane buse çıkarmış olucam
Sürekli aynı şeyler söyleniyor busem ama ben yine söylicem, her gün dukana göre ne yemen gerekiyorsa onu yiyebilmene hayranımBen olsam hayatta bu tempoda gidemezdim bi gün bıkardım. Süpersin.. Gayet de güzel menü. Afiyet olsun guzuma
Bebeğim ben menü yazarken illa ki özenirim, burdaki yegâne eğlencelerimden biridir menümü allayıp pullamak :))) Sen de benim gibi sayfada ortalayarak yazabilirsin, o zaman okunması daha kolay ve zevkli oluyor
Öyle deme canım bnm sonuçta sen de bi uzman eşliğinde devam ediyorsun şu an. Ona güven. Biz kendi çapımızda yapıyoruz bişyler :))
Ya aslında ben tüm bunları çok spor yapmak için yapmadım busem de, haftaiçi 2 tane boş günüm var. 1 i pazartesi 1 i cuma.. Haftasonu zaten gidicez de, hergün yürümek istiyoruz biz. Ama arkadaşımla haftaiçi sadece o günlerde çıkıp yürüyebiliyoruz sabahları. Aksi gibi spor salonuna da o günlerde gidiyorum. Ondan böyle oldu ama bakalım ben de istemiyorum böyle olmasını, bi çare düşünürüz inşallah
İstemeden de olsa kahvaltıyı atlaman kötü olmuş kuzum ama, inşallah bi daha böyle olmazOnun dışında zaten güzell afiyet olsun
Ve akşam yemeklerini nasıl halletmen gerektiğiyle ilgili de Ebru bi yorum yazmış senin için. Bence de öyle bişeyler yapmaya çalış. Akşam yemeğini erken yemek gerçekten çok önemli tatlım
Ouwww harikasın
Canım kahvaltın az olmuş yine. Kahvaltıda boll boll ye akşamı da bugünkü kahvaltın gibi az ye. İkisinin yerini değiştir yani![]()
Günaydın bebişiiimmm :)günaydın kızlaaar :) ben geldim. nasılsınız bugün?
geçmişe bakıp dönüyorum![]()
Günaydınlaaar umarım bu durum düzenini bozmaz canımcım :)Günaydın bebekler
İyi bir kahvaltı yaptım bugün :) oğlumla oyun oynuyoruz şuan birazdan onu da giydirip çıkıcam evden
herkese günaydın kızlaarvenüs ve nihal i görüyorum aşağı daaa
heyooooooo
dün biliyorsunuz ki 3-4 saat susuz kaldım ve aklıma marketten aldığım fümeleri ağzıma atmak gelene kadar da biraz aç gezdim. :26: bunun sonucu olarak da normalde protein günü ertesi kilo vermem gerekirken, 1 gr. bile verememişim. kilom sabit 53.8geçenlerde 53.2 yi gördüm, yine göreceğğğim
ebrucum canııım alıntılamayı unutmuşum burdan cevap vereyim sana.
sen kızıldan iyi kurtulmuşsun ama ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum şuan. karamel yaptırayım, sonra da istediğim kumral rengini boyatayım. belki karameli severim, öyle de kalabilirim kim bilir
dukan sebze gününü de ben sana açıklayayım. bugün dukanda 51. günüm ve ben sebze gününden sonra dukan boyunca sadece 1 kez kendimi ekside gördüm o da midem bozulmuştu, istifra etmiştim, o gün.yoksa sebzeyi abarttığımdan değil, bu dukanın yapısında var. benim bünyemde bu şekilde nüksediyor dukan
velhasılı kelam zaten benim sebzeyi abartmam da yasak, ben sebzeden çok protein almak, et, yoğurt, yumurta vs. yemek zorundayım. bu diyetimin kurallarından biri. karbonhidrat asla proteini geçmemeli
ay aslında bana zor gelmiyor ama açıklarken ben bile bu kadar kurala nasıl uyuyorum hayret ediyorum bazen
![]()
Günaydın bebekler
sende hoşgeldin cnm iyiyim biraz daha sabahları ilk tuvalete gidiş sıkıntı en çok o zaman ağrım oluyo ama neyseki bugnlük atlattım :)
günaydın cnm :)
venüs sen napıosun adın var aşağıda sen yoksun buralarda :)
oohh maşallah aile saadetiaman dikkat bu tatiller diyeti öldürür
ben de çok istiyorum şimdi her yer çok uygun ama meteliğe kurşun durumundayım. inanın kızlar dukan yüzünden neredeyse tüm paramı buzdolabına harcıyorum. yağsız dana eti yiyebiliyorum sadece, tavuk, balık bunlar beni yaktı bitirdi
ucunda kiloları geri almama evresi falan olmasa yapılmaz bu diyet, yani ben yapmazdım
![]()
ben yazarken yazmışsın sonradan gördüm cnm :)oo süpersin ben daha kahvaltımı yeni hazırlıyorum bugün tembellik yaptım biraz. çalışıyomusun cnm?Aaa buradayım tatlım alıntılarımı görmedin mi? Mesajından önce de var sonra da var. :) :) Bugün erken kalktım, kahvaltımı KENDİM hazırladım, şimdi biraz dizi izleyeceğim. Son dinlenme günüm, yarından sonra izin bitiyooor.![]()
busecim senin gibi 15 kilo verebileceksem bende başlarım dukana razıyım her şeyine![]()
çok iyi düşünmüşsün tatlım bende diyete başladığım gün çekmiştim fotoğraf ama çok giyinik olmadığımdan paylaşamam büyük ihtimallekızlaar arkadaşlarıma özel bi fotoğraf albümü paylaşmayı düşünüyorum yakında, öncesi ve sonrası gibilerinden. ama önce en şişman hallerimin fotolarını bulmam gerek
sizin de motivasyonunuz daha bir artar diye düşünüyorum![]()
Günaydın bebişiiimmm :)
Günaydınlaaar umarım bu durum düzenini bozmaz canımcım :)
Biraz geçmişi okudum geldim cınımcım, olsun sen çok azimlisin zaten 1-2 güne görürsün 53.2'yi. Boya konusunda gelecek olursak ben kumralı, gerçek bir kumralmı gibi tutturabilen bir kuaför dahi tanımadım. Umarım siz bulursunuz :) hihih
Eki Görüntüle 648202
bakın kızlar benim de olmak istediğim halim bu canım aburcubur istediğinde bu resme bakıyorumordaki pantolonum 36 bedeb hala duruyo tekrar giymek için sabırsızlanıyorum :)
ben kendim boyuyorum saçımı, ama tutmadı işte. iyice bi araştırıp bunu da başarırım
çook güzelmiş canııımfotoğraftan anladığım kadarıyla basenlerinden pek sorunun yok, benim de böyle olsa keşke :26: ama şimdi totoyu küçülttüğüm için güzel gözükmeye başladı
benim 36 beden pantolonlarım bana biraz dar oluyor. güzel durmuyor o yüzden. birkaç kilo sonra daha güzel olacaak
![]()
Çok teşekkür ederim. :) Burada gerçekten bir aile var. Kilo verme süreci benim gibi fazla kilo çok olanlar için oldukça sancılı, hem psikolojik anlamda hem de fiziksel olarak yıpratıcı. Uzun zaman birlikte olacağımızı düşünüyorum. Herkesi çok sevdim, herkesin yorumlarını dikkate alıyorum. İyi ki gelmişim. :) Türkçe konusuna gelecek olursak; bu herkes için çok güzel bir alışkanlık olmalı. Hem insanın kendini doğru ifade etmesi açısından hem de görsellik açısından bakıldığında hoş buluyorum. :)
Aslına bakarsan canım ben hayal dünyasında yaşayan biriyim zaten. Hayal kurmayı çok seviyorum ama hayalperestliğim beni gerçek dünyadan soyutluyor. Bu yüzden kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. :)
Çok merak ettim nasıl bir terapistti ki bu?
Umarım çok uzun sürmez. Sabretmeyi öğrenebilmiş birisi değilim, umarım sizlerle öğreneceğim. Zayıflama süreci ne kadar uzarsa ben okadar zorlanırım. Yazın yolu yarılamış olursam herkese benden yeşilçay! hihihi :)
MEMİŞ! Ama olsun kurabiyenin de bir çekiciliği var.![]()
Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 23 ziyaretçi)
- LAydLiNe,
- aysecig+,
- buseb+,
- venuskadini+,
- niyal+
Bu ne yaaaaaaaaaaaaa![]()
4.3.13
Sabah:
YOK
Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 bardak süt (%0.15 yağlı)