emoooş nickini gördükçe bol limonlu ve sarımsak soslu brokoli yemek istiyoruuumm

bayılırııımmmmmmmmm
Sen böyle deyince aklıma bizim turti geldi. Sizden önce elmalıturta nickli bir arkadaş vardı. Kulakları çınlasın, ne zaman nickini okusam canım turta istiyordu
Bende geldim arkadaşlar

Bugün sabah 8:30 da kalktık 1,5 saat uzaklıktaki bir çaya gittik ve balık avladık. 2 tane alabalık yakaladık:104: saat 7 de evdeydik. Bugün günüm abur cuburlarla geçti

akşam mangal yaptık ızgarada azıcık tavuk yedim.İki gündür kabızım

Yarın son gaz spor ve diyetime devam ediyorum
Balık tutmak çok zevkli yalnız o kaçamaklar hiç olmamış canım. Bidaha görmeyeyim lütfen.
Hoşbulduk canım ismim Eda'ydı

Evet mecbur kaldım çünkü eşim yemem için resmem arkamda dolaştı durdu

Ama yarından itibaren tekrar kaldığım yerden devam canım

Yeşil çayı günde 3 kez içiyorum ama kabızlık sorunumu çözmedi benim:26: sinemaki iyi geliyor onu yapıcam birazdan.
Sakın öyle ot çöp ilaç içeyim deme direkt barsak tembelliği yapıyor. Çok basit bir yöntemi var bende çok işe yarıyor. Sabah kalkınca ilk olarak bir bardak suyu ayakta iç. Ama her sabah yap bunu. Tuvaletin olmasa bile git otur ve bekle. En kısa zamanda kabızlığına çözüm olur. Ama sinameki içme.
amin canııım

iyi yapmışsın vaz geçerek, onun yerine belki daha elzem bir şeyler alırsın o paraylaaa
sağ ol canım nasıl gitti 600 gr ben de anlamadım

evet bu kızıllarla başım belada sanırım :26:
olsun canım diyetini bozmamışsın bu çok güzel
ben güya dolabımı düzeltiyordum yarım bıraktım her şey yatağımın üzerinden bana bakıyor :18:
Bunu niye alıntıladım bilmiyorum ama bende çok uzun bir süre kızıl kullandım. Sanırım o nedenle alıntıladım. Hatta profilimde var kırmızı saçlarım. Çok şanslıyım çokta çabuk kurtuldum açtırmaya gerek kalmadı. Önce bir ton karamel boyattırdım. Arkasından denize gidince kızıldan eser kalmadı. Hatta şuan sarıya benziyor nerdeyse kuaförüm bile şaşkın bu duruma

Ama hala bayılıyorum kızıl saçlara. En kısa zamanda yeniden kızıla döneceğim.
3.3.13
Sabah:
2 bardak su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
5 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (maydanoz, roka, marul)
2 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
1 kupa yeşilçay
Ara:
2 bardak su
2 küçük muz
Öğle:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay
Ara:
2 bardak su
3 kuru kayısı
Akşam:
2 bardak su
1 porsiyon brokoli yemeği
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay
Ara:
2 bardak su
1 küçük 3 kuru kayısı
Tatlım menülerin çok güzel, dediğim gibi diyetisyen hazırlamış ama daha önceki uyarılarımı tekrarlıyorum. Akşam mutlaka erken yemeye çalış. Ve akşamdan sonraki arayı yapma. Bide menülerini yazarken su ve yeşilçayları ayrı bir şekilde menünün sonuna ekle. Böyle gözüme çok kalabalık görünüyor

Bu arada kilona göre bu liste sana çok gibi geldi. Çünkü bende diyete başladığımda 85,5 kiloydum. Boyun kaçtı bu arada? Sanırım 170 ti. Eğer öyleyse bu menüler sporsuz senin çok işine yaramaz. Bu hafta dene bakalım nasıl olacak.
MENÜM
sabah
domatesli biberli peynirli menemen
üçgen peynir
yarım çay bardağı süt
ara
yoğurt
öğlen
köfte + kabak yemeği + 2 kaşık salata
ara
yoğurt
akşam
tavuk + kabak yemeği
ara
yoğurt
dipnot: dukanda miktarların önemi yok, izinli olan her şey sınırsız o yüzden menümde miktar belirtmiyorum. doyana kadar yiyorum.
popo ve bacak egzersizleri
2 lt su
Doyana kadar ye canım ama sebze günlerinde çokta abartma. Sanırım o nedenle sebze günlerinde + çıkıyorsun. Menün güzel olmuş afiyet olsun.
yds'ye hazırlanıyorum cnm eski üds oluyo yüksek lisans yapabilmek için hazırlanıyorum
Allah kolaylık versin canım, İşin biraz zor. Umarım başarılı bir şekilde atlatırsın sınavı.
Kızlaaaarrrr
Aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı???
Alet adı ve fiyat istiyorum:)
Buarada 1 saatliğine eşimle çıktık 3.5 saat gezindik yorgunluktan öldüm kendime polar pembiş sabahlık gecelik tarzı bişey aldım ama çok tatlı :) eşim normalde slimfit medium giyerdi olmadı göbek fırlıyo diye large aldık üzüldü geldi eve yemek yedi:/
Lazer epilasyon yaptıranınız olsun hadi ve çok memnun olsun nolur
En güzeli sir ağda Nihal'cim boşver sen lazer epilasyonu. Allah onları bir amaç için yaratmış. Kökten çözüm işine karşıyım. Mutlaka yaratılma sebebi vardır. Özellikle koltuk altı ve bikini bölgesine yapılırken etkilenen organlar olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar zararı yok deselerde özellikle koltuk altında bulunan lenf bezlerini büyük ihtimal etkiliyordur. Ben evde kendim yapamıyorum ağdayı ama çok güvendiğim bir ağdacım var ve git gide azalıyor tüyler ve çok ince çıkıyor. Ama yinede sen bilirsin yaptırmadan önce iyice araştır. Bu işler önemli işler.
Ya bu dukanda birde ekmek olsa kesin yapardım :) mümkünse günde 3 ekmek
Hatırlıyor musun o ekmek meselesini hala şaka gibi

bugünkü menüm :)
sabah:
1 haşlanmış yumurta
yarım poğaça
5-6 zeytin
yeşillik
ara:
yok
öğle:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
salata
yarım dilim çavdar ekmeği
ara:
yok(hastanedeydim o ara. iğne sayılıyomuydu
)
akşam:
yarım hamburger köftesi
salata
2-3 kaşık yoğurt
ara:
yok
bugün 3 lt ye yakın su, 1 fincan yeşilçay, 1 fincan nescafe.
Poğaça haricinde güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Yeniden geçmiş olsun. İnşallah şimdi daha iyisindir.
Aslında bir yandan sınırsız ve yağsız besinler tüketiyor olman güzel gibi ama bir yandan da çok zor geliyor. Hihih afiyet olsun canım.
Kaptancığım çok haklısın. Fakat akşam yemeklerini iş yerinde halletmem imkansız, sabahtan yanımda getirsem akşama kadar kokar. Akşam da çıkıp bir yerde yemeye para veremem hergün. Eve dönünce yemek zorundayım. O halde ben akşamki arayı kaldırayım kaptancığım, zaten yemeği geç yiyeceğim. Akşam yemeğimde çorbanın yanında yarım ekmek yerim yada hiç yemem şimdilik. Alıştıkça daha iyi düzenlerim.
Motivasyon konusunda da çok haklısın. Diyetisyen sadece menü yazıyor. Fakat bu iş beyinde bitiyor, motivasyonla bitiyor. Bu takım da tam anlamıyla motivasyon deposu... Hatta bloguma anonimden yazan bir diyet kankası da buldum kendime. Telefonlarımızı verdik birbirimize her gün konuşuyoruz. Onun yolu benimkinden biraz daha uzun. Hem sizler, hem diyetisyen, hem de diyet kankamla bu işi başaracağıma inanıyorum. Takım içindeki dsipline de elimden geldiğince uymaya çalışacağım.
Tatlım akşam yemeklerine bir şekilde çözüm bulamazsan eğer çok yavaş ilerleyeceksin bu diyet işinde. Senin kilonda bir insanın haftada en az 1 kilo verebilmesi lazım. Şöyle geçmişine bir bak düşün. Ben baktığım zaman kilo almamın en büyük sebeplerinden birisi akşam yemeğini geç saatte yemiş olmam. Eşim işten saat 8 gibi çıkıyor. Eve 9 gibi geliyor. Akşam yemeğinde onu bekliyordum. O nedenle yediğim herşey direkt olarak depo ediliyordu. Hedefe ulaşmamdaki en etkili yön ise en geç saat 18:00 de yemeği bitirmem oldu. Gerekirse iş yerine nesfit götür bir kase yerine iki kase ye ama akşam yemeğini geç yeme. O çok önemli.
Menüm
Sabah
Muz Kivi elma portakal
2 dilim çavdar ekmeğine tost
Sabah dediğim 11- den 2 ye kadar
Akşam
5 gibi
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak bezlyeli patates yemeği
Ayran
Buarada ben yemek yaparken yağ kullanmıyorum gibi birşey bunuda diyim dedîm
Saatlerce gezdim
1 fincan naneli yeşil çay (bayıldım tadına)
10-13 bardak su
Bunuda eklemek istiyorum kısmi ağda yaptım çok efor sarfettim bu da spora girer resmen
Menün hiç olmamış Nihal, Nihal ne diyeyim ben sana
hOsbuldum Busecim
Aksam neler aldin gel paylas:))
Kizlae biz yarin tasiniyoruz o yizden yarin ve bugun icin okuldan izin aldim
Evde cook is var
Ara ara bakarim yine
Gorusuruz yine
Kolay gelsin canım Umarım en kısa zamanda halledersiniz. Zor iş taşınmak.
ya kızlar bişey sorcam. erkek arkadaşım bana 14 şubatta tektaş almıştı. ama pırlanta değil beyaz altın. elimi yıkarken bile çıkartıyorum bişey olcak diye. bu kadar dikkat etmeme rağmen kararma yaptı. garantiye gönderdiler yenisini aldık. ve şimdi farkettim yine kararmaya başlamış. sarraf teninizden kaynaklı olabilir dedi. ya beyaz altında olurmu böyle bişey? normal altın kolyem var ona hiç bişey olmadı şimdiye kadar.
Hiç öyle bişey duymadım. Benimde var ama kararmadıda. :26:Sen başka bir kuyumcuya göstersene.