• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok teşekkür ederim canım beniiim :D Ama ilk hafta sonuçta.. Zamanla yavaşlayacak, yeter ki düzenli bir şekilde devam etsin de... 2.7 kilonun 2.1'i YAĞDAN gitmiş! Buna çok sevindim.

2.1'i yağdan mı gitmiiiiiş? Seni ayakta alkışlıyorum bebeğim ya :46:

Teşekkür ederim destek verdiğin için canım beniimmm :)

:34: :34: :13:

7.3.13

Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 kutu süt

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
2 - 3 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 kase yoğurt

Akşam (16:30)
1 porsiyon kahvaltı tabağı (1 domates, 1 salatalık, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 dilim kaşar peynir, 5 zeytin, 1 yumurta)
1 dilim beyaz ekmek

Ara:
1 Kase çorek otlu yoğurt

* 10 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Menülerin çok iyi gidiyor. Bi de spor ekleyebilsen harika olucak canım :8:

Teşekkür ederim bebeyim benim.Ben de çok severim canım, zeytinyağlı ve limonlu... hihih

Ben de bayılırıp pırasaya limon sıkıp yemeyeeeeeeee :56: Üstüne karabiber de dökerimm

kızlar ben dışarı çıkıyorum biraz dolaşıp kafa dağıtcam. akşama da denemem var 9 gibi dönerim buralara öptüm hepiniz güzel bir gün geçirin bizim günümüz ne de olsa :16:

Başarılar hemşerim :16:

Evet canım ben de fark ettim diğer yerlerine göre daha elit gibiydi. İnan ben de İstanbul için aynısını söylerim hep... Resmen aşığım İstanbul'a... Umarım bir gün sen de gelirsin, toplanırız kahve içeriz. :)

Biz zaten ECEM VE BETÜL'le birlikte magazin dünyasının yakından takip ettiği 3'lü bi buluşma gerçekleştirdik :51: :9: 2-3 hafta önceydi çok güzeldi.. Sizlerle de görüşürüz canım neden olmasınn

Az sonra duşa girip, alışverişe gideceğim bebeklerim. Hepinizi çok öpüyorum..

Alışveriş çılgınlarım beniiim :52:

Susadım ama bogazım o kadar cokkk agrıyorki su icmeye korkuyorum :(((((

Ah bebeğim ben sana kıyamam ya :50:

***13. TAKIM 299. ETAP ***

Arzu_54 (79/79/0/%0)
Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8/53.6/1.2/%2.19) 9. takımdan transfer oldu.
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı.
EVSEBU (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)Geri dönmek üzere ayrıldı.
limonlubrokoli (74/73.1/0.9/%1.22) Yeni Üye Hedef : 60

niyal (75/75/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.

prensesss016 (56/56/0/%0)
Kilosu aynı.
48to38 (79.5/79.5/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Venuskadini ( 87.6/84.9/2.7/%3.08) Yeni Üye Hedef: 60

13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.60

Yorum yok :26:

Eline sağlık Ebru'm..

Kızlar ben kaçıyorum.

Yarın oğlumun ameliyatı var o yüzden giremeyebilirim. Bilgisayda tamirde zaten neyse pazartesi görüşürüz inş.
Herkese iyi haftasonları diliyorum.... :16::16::16:

Allah şifa versin, hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah. Şimdiden geçmiş olsun.

Kızlar izne ayırdıklarımdan sadece Sema'nın nedenini yazdım. Ne zaman iyileşeceği belli olmadığı için böyle yazmam gerekiyordu çünkü bu şekilde giderse haftayada listeyi etkileyecekti. Nihal'den hiç haber yok? Noldu merak ettim ama umarım hem onun Hem Açelya'nın geçerli sebepleri vardır bildirim yapmamak için. Mağdur olmamaları için izinli olarak yazdım ama unutmayın cuma bildirimleri çok ama çok önemli. Bir şekilde ya gelemeyeceğinizi, yada bildirim yapamayacağınızın haberini verin ona göre ayarlayalım. Böyle son dakikaya kadar bekle bekle olmuyor. Ayrıca habersiz çekip gitmeyide şahsım adına SORUMSUZLUK olarak algılıyorum. Artık öyle bir devirdeyiz ki internet herkesin kolayca ulaşabileceği durumda. Sadece 1 dk gelip durumunu anlatıp gitmek zor olmasa gerek. Bu konuyu bir ara daha detaylı konuşalım. Lütfen herkes sorumluluğunu bilsin. Biz bir takımız ve hepimizin birbirine karşı sorumluluğu var.

Evet ya Açelya'dan haber alamıyorduk, 2 gündür Nihal de yok ortalıkta :\ Ama Nihal girebilecek olsaydı muhakkak bi şekilde girerdi, hiç olmadı okulda öğretmenler odasındaki bilgisayardan falan girerdi. Umarım önemli bişey yoktur :26: Ve bu arada Mervemrah isimli arkadaşımız da vazgeçti sanırım takıma girmekten.

ebrucum dukanı ben sana anlatamam, araştırman hatta kitabı okuman lazım. bu çok programlı bir diyet. ve listem yok benim, sadece bir süreliğine yasak olan şeyler var. onun haricinde listemi ben kendim yapıyorum. hangi sebzeyi, eti yiyeceğime, yoğurttan ne kadar yiyeceğime ya da diğerlerinden, gönlüme göre seçiyorum yani :34:

ve bu diyetle birden eski yeme stilime dönemiyorum işte, evreleri var. dukanla 13 kg vermiş olsam, yani 13x10=130 gün bunun güçlendirme evresi var, hayat boyu devam edecek olan perşembe günü kuralları var. düşün yani hayat boyuuuuu :52:

boş verin bence benim diyeti siz hiç bulaşmayın, şimdi buna karar verdim, zormuş yaa :9:

Bu dukan bi çeşit yaşam tarzı yani :)))

:49:
ebruuuuuuuu ben yoktum kiii :18: yarın ki yemek için muz çorabımın olmadığı aklıma geldi hemen fırladım evde daha yarım sa oldu eve gireli, beyazları makinaya attım yarına lazım olanları, yemeği fırına verdim anca geldim. :31: altta online olmasak bile bir süre online görünüyoruz, sanırım o yüzden online sandın beni :31:

ebrucum dukanı ben sana anlatamam, araştırman hatta kitabı okuman lazım. bu çok programlı bir diyet. ve listem yok benim, sadece bir süreliğine yasak olan şeyler var. onun haricinde listemi ben kendim yapıyorum. hangi sebzeyi, eti yiyeceğime, yoğurttan ne kadar yiyeceğime ya da diğerlerinden, gönlüme göre seçiyorum yani :34:

ve bu diyetle birden eski yeme stilime dönemiyorum işte, evreleri var. dukanla 13 kg vermiş olsam, yani 13x10=130 gün bunun güçlendirme evresi var, hayat boyu devam edecek olan perşembe günü kuralları var. düşün yani hayat boyuuuuu :52:

boş verin bence benim diyeti siz hiç bulaşmayın, şimdi buna karar verdim, zormuş yaa :9:

evet canım cuma çok uzar işler bilirim deeee :26:

ah canım öyle olur mu ne bekliyorsun keroşu yaa, o boğazlar gitti bitti, iltihap dolu var ya şuan. çok üzüldüm senin için, ne yapsan fayda etmez tek çaren antibiyotik :50: tekrar geçmiş olsun.

Busecik biliyorummm kerosu beklememeliyim amaaaaaaa ben kerossuz bi adim oteye gitmem ki hiihihihuhi birazcktaaaa nazzz :):17:

Arzu_54 (79/79/0/%0)
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı.
limonlubrokoli (74/73.1/0.9/%1.22) Yeni Üye Hedef : 60

niyal (75/75/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.

Kilosu aynı.
48to38 (79.5/79.5/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Venuskadini ( 87.6/84.9/2.7/%3.08) Yeni Üye Hedef: 60

13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.60

herkes italik ben dik :D yine bi yırtıklığım olmuş orda :D ayrıcana da çok sevindim listede olduğuma:124: teşekkürler 13.takım :46::124::119:

Kızlar ben kaçıyorum.

Yarın oğlumun ameliyatı var o yüzden giremeyebilirim. Bilgisayda tamirde zaten neyse pazartesi görüşürüz inş.
Herkese iyi haftasonları diliyorum.... :16::16::16:

çok geçmiş olsun canım inşallah çabucaak iyileşir.

bu arada hepinize başarı dilekleriniz için teşekkür ederim :) takıma girdiğimden beri sınavlarım güzel geçiyo sayenizde :16:

Seninkiside italik Emine :9:

:42:BUGÜNKÜ MENÜM:42:

sabah:

2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf kepeği
1 çatal peynir

yarım domates
maydonoz

ara:

activia

öğle:

4 kaşık türlü
3 ızgara köfte
yoğurt
salata

ara:

1 fincan elma çayı

akşam:
4 kaşık yoğurt
1 porsiyon mercimek çorbası
salata

ara:

1 çay bardağı ayran

2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan elma çayı, 1 bardak çay
:8::8::8:

40 dk yürüyüş, 20 dk mekik+egzersiz

:42:

Son düzenleme:
:42: BUGÜNKÜ MENÜM :42:

Kahvaltı
2 çeri domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği

*

Öğle
1 kase tarhana
Yarım tabak ton balıklı salata

*

Akşam
1 kase yoğurt
Yarım kalan salatanın devamı

*

+ 3 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 1 saat aerobik​

yine kimse yok :44: menümü hazırlayayım bari :126:

Bebeğim babaannemle dedem beni özlemiş de yukarı çağırdılar kaç saattir ordaydım :) diyodum şimdi geçmiş bi kabarmıştır bi kabarmıştır, ama hiç de öyle olmamış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

sabah:

2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf kepeği
1 çatal peynir

yarım domates
maydonoz

ara:

activia

öğle:

4 kaşık türlü
3 ızgara köfte
yoğurt
salata

ara:

1 fincan elma çayı

akşam:
4 kaşık yoğurt
salata

ara:

1 çay bardağı ayran

Bana kalırsa menün de suyun da sporun da, tek kelimeyle "kusursuz".. :nazar:

Bebeğim babaannemle dedem beni özlemiş de yukarı çağırdılar kaç saattir ordaydım :) diyodum şimdi geçmiş bi kabarmıştır bi kabarmıştır, ama hiç de öyle olmamış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

Bana kalırsa menün de suyun da sporun da, tek kelimeyle "kusursuz".. :nazar:

ben de dedim 6 saattir yokum oku oku bitmez diye ama bugün sessiz topiğimiz

bugün diyetisyenin verdiği menüye başladım akşam için 2 dilim ekmek verdi ama ben akşamları yemediğimden o eksik.

2.1'i yağdan mı gitmiiiiiş? Seni ayakta alkışlıyorum bebeğim ya :46:

:34: :34: :13:

Menülerin çok iyi gidiyor. Bi de spor ekleyebilsen harika olucak canım :8:

Ben de bayılırıp pırasaya limon sıkıp yemeyeeeeeeee :56: Üstüne karabiber de dökerimm

Başarılar hemşerim :16:

Biz zaten ECEM VE BETÜL'le birlikte magazin dünyasının yakından takip ettiği 3'lü bi buluşma gerçekleştirdik :51: :9: 2-3 hafta önceydi çok güzeldi.. Sizlerle de görüşürüz canım neden olmasınn

Alışveriş çılgınlarım beniiim :52:

Ah bebeğim ben sana kıyamam ya :50:

Yorum yok :26:

Eline sağlık Ebru'm..

Allah şifa versin, hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah. Şimdiden geçmiş olsun.

Evet ya Açelya'dan haber alamıyorduk, 2 gündür Nihal de yok ortalıkta :\ Ama Nihal girebilecek olsaydı muhakkak bi şekilde girerdi, hiç olmadı okulda öğretmenler odasındaki bilgisayardan falan girerdi. Umarım önemli bişey yoktur :26: Ve bu arada Mervemrah isimli arkadaşımız da vazgeçti sanırım takıma girmekten.

Bu dukan bi çeşit yaşam tarzı yani :)))

evet tubişim :9:kurtuluş yok bundan :27:

:49:

Busecik biliyorummm kerosu beklememeliyim amaaaaaaa ben kerossuz bi adim oteye gitmem ki hiihihihuhi birazcktaaaa nazzz :):17:

çıldırmışsın o zaman sen :27: ilgi manyağı ecem derim bak sanaaa :9: gitti o boğazlar gittiiiiiiii :52:

sabah:

2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf kepeği
1 çatal peynir

yarım domates
maydonoz

ara:

activia

öğle:

4 kaşık türlü
3 ızgara köfte
yoğurt
salata

ara:

1 fincan elma çayı

akşam:
4 kaşık yoğurt
salata

ara:

1 çay bardağı ayran

eğer o mercimek çorbası olmasaydı ve türlü yemeğinin içinde patates ve bezelye varsa onları yememiş olsaydın, al sana işte bir dukan menüsü :34: hatta yulaf kepeği bile koymuşsun. ben de hergün 2 kaşık tüketiyorum kural olarak. harika bence menün :46:

:42: BUGÜNKÜ MENÜM :42:

Kahvaltı
2 çeri domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği

*

Öğle
1 kase tarhana
Yarım tabak ton balıklı salata

*

Akşam
1 kase yoğurt
Yarım kalan salatanın devamı

*

+ 3 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 1 saat aerobik

lafa söze gerek yok, kusursuz :42:

evet tubişim :9:kurtuluş yok bundan :27:

çıldırmışsın o zaman sen :27: ilgi manyağı ecem derim bak sanaaa :9: gitti o boğazlar gittiiiiiiii :52:

eğer o mercimek çorbası olmasaydı ve türlü yemeğinin içinde patates ve bezelye varsa onları yememiş olsaydın, al sana işte bir dukan menüsü :34: hatta yulaf kepeği bile koymuşsun. ben de hergün 2 kaşık tüketiyorum kural olarak. harika bence menün :46:

lafa söze gerek yok, kusursuz :42:

dün itibariyle bezelyeyi çıkardım hayatımdan :) bezelyesizdi yani (Tuğbamın uyarıları sayesinde:16:)
mercimeği ben patatessiz yapıyorum sadece mercimekle. patatesli yapılanın tadı bana farklı geliyo alışkanlıktan olsa gerek :)
yulaf kepeğini her gün yiyemiyorum ama lif olduğu için de yararlı arada bir yiyorum bazen elma doğruyorum içine daha bi yenebilir oluyo :):)

Son düzenleme:
Istanbullular bulusalim yineeee bu sefer rahat bi gunde macin olmadigi bi gunde hahahah :)

Günaydın canlarım.

Regl şişkinliğine veriyorum çünkü kilom malesef sabit :(
Bu hafta yürüyüşlerime de başlamıştım halbuki ve sadece çarşamba günü hastayım diye sporumu aksatmıştım çok güzel bi sonuç görürüm diyordum :( Ve bu arada ben bugün yüzme havuzuna gidicektim regl olmasaydım eğer :14:

Geçen hafta: 105.6

Bu hafta: 105.6

Fark: 0

%0
hayırlısı olsun tubiş haftaya telafi edeersin ben biliyorum

Günaydın kızlar

Bugün iyice hasta oldum artık sesim bile cıkmıyo bogazım cok kötü icim sanki alev alev yanıyo aksam kerem beni dr a götürücekmis sesimden anladı

Tubisim Ecem menülerine yeni birini daha ekledim :) o arkadasımında hedefi coook yüksek artık Ecem menüleriyle beslenicek ama ona daha cok yemesini söyledim benmkilerin azlıgını söylemedim :))) hasta falan olur allah korusun

Baska gecmiste ne okumustum unuttum Tubis kendine dikkat et hastasın birde havuz demissin allahtan regl olmussunda durdun..

Kilom 57.1

800 gr artıda olmak hic hos olmamıs tamam hastalık cok cok gecmis olsun ama neredeyse 1 kilo dikkat et kendine herseyn bası saglık dr u ihmal etme semoscum

Tubis en azından seninki sabit ama senin regl bile oldugunda verdigin kiloları bliyoruzz grip ve regl üst üste olunca böyle oldu sanırım

Ben grip olunca daha hızlı kilo veriyorum cnkü hic bisey yiyemiyorum kilo vermeyede bi gripten sonra baslamıstım :)iyilesnce herkes ooo ne kadar kilo vermissn diyince bende devam ettirmistim sonuc iste bugünler :)
kesinlikle doğru söylüyorsun ecemcim saolasın evet bu hafta çok tuzlu tükettim turşu tuzlu ayran hastalıktan dolayıda düzenli beslenemedim birinde yedimse diğer öğünde içim almadı haftaya telafi edicem ebru en güzel kararı vermiş benim için saolsun

Başlangıç: 87.6 kg
Geçen hafta (2 Mart): 87.6 kg
Bugün (8 Mart): 84.9 kg
Skor: -2.7 kg
Hedef: 55 kg
muhteşemsin venüs inş haftayada böyle olur

kilo bildirimim :

geçen hafta : 54.8
bu hafta : 53.6 (halbuki dün 53.1'i görmüştüm ama regl oldum böyle oldu :ssz:)

fark : 1.2
% 2.18978102 :9:

hedef : 50
tebrik ederim buseee

Arzu_54 (79/79/0/%0)
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı
niyal (75///%)
Kilosu aynı
48to38 (79.5///%)

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Tuğba'cım Arzu'yu sormuşsun, Bana herhangi bir bildirimde bulunmadı transfer olmak istiyorum diye, ayrıca söylediği onca laftan sonra en uygunu buydu onun için, insan çekip giderken bile arkasından iyi düşündürebilmeli..

Kızlar ben Emine ve Venüs hakkında 3 haftalık deneme süresini kısaltıp bu haftaki paylaşım çokluklarını ve takıma olan adaptasyonlarını göz önüne alarak onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Eğer bu şekilde devam edecekleri hakkında söz verirlerse. Bu konuada herkesten fikir istiyorum. :34:
ebrum ellerine sağlık valla hem benim için hemde emoş ve venüs için en doğru kararı vermişsin haftaya telafi edicem inşşş bir an önce şu sıkıntımı atlatayım herşey daha güzel olacak.
7.3.13

Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 kutu süt

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
2 - 3 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 kase yoğurt

Akşam (16:30)
1 porsiyon kahvaltı tabağı (1 domates, 1 salatalık, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 dilim kaşar peynir, 5 zeytin, 1 yumurta)
1 dilim beyaz ekmek

Ara:
1 Kase çorek otlu yoğurt

* 10 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
afiyet olsun canım

canım çok güzel menün :) pırasaya bayılırım bu hafta hiç yemedim yarın alıp yapayım bari :)
emoş senin menüyü alıntlamıştım bu çıktı neyse sanada afiyet olsun bebeğim listeye girdiniz ikinizide tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum kızlar haftaya inşşşş çok kalabalık olcak takım
Kızlar izne ayırdıklarımdan sadece Sema'nın nedenini yazdım. Ne zaman iyileşeceği belli olmadığı için böyle yazmam gerekiyordu çünkü bu şekilde giderse haftayada listeyi etkileyecekti. Nihal'den hiç haber yok? Noldu merak ettim ama umarım hem onun Hem Açelya'nın geçerli sebepleri vardır bildirim yapmamak için. Mağdur olmamaları için izinli olarak yazdım ama unutmayın cuma bildirimleri çok ama çok önemli. Bir şekilde ya gelemeyeceğinizi, yada bildirim yapamayacağınızın haberini verin ona göre ayarlayalım. Böyle son dakikaya kadar bekle bekle olmuyor. Ayrıca habersiz çekip gitmeyide şahsım adına SORUMSUZLUK olarak algılıyorum. Artık öyle bir devirdeyiz ki internet herkesin kolayca ulaşabileceği durumda. Sadece 1 dk gelip durumunu anlatıp gitmek zor olmasa gerek. Bu konuyu bir ara daha detaylı konuşalım. Lütfen herkes sorumluluğunu bilsin. Biz bir takımız ve hepimizin birbirine karşı sorumluluğu var.
saol ebrum umarım düzelir bir an önce girerim listeye haftaya diyetime devam ne oursa olsun yine tansiyonda sorun olursa yavaşlatır ama en azından dikkat ederim

Buseeee sanirim birazcik oyleyimmmm :)) hatta su anda fena triplerdeyim eve gitmis ustunu degistirmis cok usumus ve o arada beni aramamiss bunu affetmem birde ben ariyorum aciyo kapatiyo aradan 2 dk geciyo oyle ariyo evden cikmayi beklemis resmen telefonum sessizde cok rahatim hahahah :)

ben de dedim 6 saattir yokum oku oku bitmez diye ama bugün sessiz topiğimiz

bugün diyetisyenin verdiği menüye başladım akşam için 2 dilim ekmek verdi ama ben akşamları yemediğimden o eksik.

Aferin kuzum iyi yapmışsın yememekle :34:

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Bu kizzzz hala bisey yemedi

EVSEBU, lafraise+, limonlubrokoli+, buseb+, dontpanic+

şşşş napıyosunuz şekerler ecem ve tuğba nasıl oldunuz kızlar benden topikten bulaşmış olmasın salgın var annnnneeemmmm

Semooooss ben kotuyum ilacta almiyorum bilerek :))
Sen nasil olldunn iyi misin

Son düzenleme:
Back
X