Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldiim :) sonunda kavuştum internete :D dün akşam internetimiz gitti ne olduğunu anlamadım baya uğraştırdı. modem bozulmuş akşama kadar da uğraştım bugün telefon elimden düşmedi ttnet müşteri hizmetleriyle kanka oldum :D bugün idareten arkadaşımdan eski modemini aldım artık. aniden olunca haber veremedim kusura bakmayın :) bi geçmişe bakayım menülerimi de paylaşacağım :)

hoş geldin emooş :16:

he valla ecişim ya :19: yemeyin kardeşim, canımız çıkıyor bizim :47:
sen aç kalarak verdin, ben de gözüm her şeyde kalarak :27: millet zannediyor ki bir gecede bu hale geldik, kolaydı sanki kilo vermeek :kkk:

ya ama olur mu yaa, 1.6 kalmışken hedefe olur muuuuuu :52:

ohh böyle kayınvalideler de var demek, sizden duydukça hoşuma gidiyor valla :31:

suuuuuuu :26:

light kola için kızmışlar ama bir dukancı olarak bence sorun yok. zaten 1 kalori :27: sırf kötülüğü asitli olması ve selülit, içmemek de fayda var. haftada 2 ye indir çok içiyorsan:31:

kaptan napıyorsun gözünüs seveyim dikkat et yaaaaaa :52: ne temizliğiiiiiii :53:

ay kaptanım beni sormuş pek sevindim :27: geldim ebruuum :10:

kaybettim derken, öldü mü yoksa canım? eğer öyleyse başın sağ olsun :50: öyle değilse, mecazen ise kendine gel derhal, moralini bozma bi çaresi bulunur canım :31:

tebrik ederim zelişcim, 2. ye toparlarsın :34:

pek beğendim :55:

merhaba canım, hoş geldin. kaptanımızın doğumu yaklaştı, gördüğünde cevap verecektir. :31:

sen beğendiysen sıkıntı yok busiii sana beğendirmek zor oluo :1:

Dünkü menüm

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir

ara 12.00
yoğurt

öğle 13.45
tavuk
yoğurt

akşam 18.30
tavuk
yoğurt

ara 21.00
2 yk yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
20'şerden 6 set popo ve bacak egzersizleri

MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
1 dilim hindi füme

öğle 13.30
tavuk
yoğurt
2 yaprak marul

akşam 18.30
tavuk
yoğurt
2 yaprak marul

ara 21.15
1 yumurtadan yağsız omlet

3 kupa yeşil çay
2,5 lt su
20'şerden 6 set popo ve bacak egzersizleri

dipnot: akşamki ara biraz geç oldu ama acıkmıştım, en hafif o şekilde atlattım.
bu arada sebze günümdü ama evde sebze yoktu. olanları annem yemeklere kullanmış. o yüzden sebzem maruldu bu kez :31:

Son düzenleme:
ben kola sevmediğim için sıkıntı yok yani aramam ben soda ve ayrancıyım :9:

ben de kola normalde pek sevmem ama dukanda hiç tatlıya izin yok, light kolaya izin var. o yüzden 1-2 haftada bir içiyorum, iyi geliyor. tercihim ice tea oluyor genelde lakin onun da light ı pek hoşuma gitmedi:31:

ben de kola normalde pek sevmem ama dukanda hiç tatlıya izin yok, light kolaya izin var. o yüzden 1-2 haftada bir içiyorum, iyi geliyor. tercihim ice tea oluyor genelde lakin onun da light ı pek hoşuma gitmedi:31:

ben ice tea hiç sevmiorum ya garip gelio kırk yılda bi kere içmişimdir :8:

Selam kizlar yaa bu ne boyle haftasonuda buralar cok hareketliymis, ben hfta sonlari iptal oluyorum:))
Bugun kizimi tiyatroya goturdum, ordan da aylardir gitmedigim babanneme gittik akrabala toplandik... Menulerimin saatleri hic duzenli olmadi aklimda degil bile, hafta sonu pek istedigim gibi olmuyor, hafta ici iyi yapabiliyorum ama..

Arkadaslar cok uykum var zor dayandim gecmisi okuyana kadar, ben yatiyorum yarin sabah gorusururzz

meyveli sodaları çok severim ama diyetime uygunu yok :31: ayran da severim. ama mesela gazoz ve sprite falan hiç sevmeeem :52:

ben ayran soda kola çok nadir ice tea asla sprite şekerli oldukça içemiyorum zaten en ideali soda ya hem hazmı kolaylaştırır :35:

bir zamanlar burda bir emoş vardı, geçmişi okumaya gitti gelemediiiiiii :27:

heey ben yatıyorum. dün 00.30 da uyuyabildim, büyük başarıydı. şimdi daha erkene almaya çalışcam. :21:

yatmadan bir bardak suyunuzu içmeyi unutmayııın :31:

iyi geceler kızlaar :3:

kocaman kızmışsın sen :9:

seni hınzır venüüs :27:

aynen canım kısmeeettt :9:

olsun tabi kızım o kadar, olsun :35:

senin kaynana cadaloz bence emoş benden söylemesi çekeceğin var :52:

ay buse hemde ne cadaloz sorma :9: bi tanısa sevicek de işte bi tanışsak ah ahhhh :32:

kaynana
kayar adama
:9::9:

buse yaaaa öldüm gülmekten :9::9::9:
ben de şimdi suyumu içip yatıyorum kızlaar :10:

:3:

bu saatte yatmış olamazsın buseeeee yeme beni şimdi :27:

Selaaam kilzar, dun aksam gelemedim , misafirim vardi, biraz kacti yaa, bu hafta cok iyi olucam ama, akilli cocuk olucam:)
Aksam burda kaynana muhabbetleri olmus bakiyorum:))
Kayin ana :) cok sukur benim kayinvalidem dunya tatlisi:)

kolay gelsin canım. kaynana benim yaram :D benimki azcık cadaloz daha tanışmadan başladı laf etmeleri :D beni tanıması lazım önce tanıdığı zman da en çok beni sevicek biliyorum :9:

gerçekten o konuda çok şanslıyım canım ya melek gbi kadın kendi çok çekmiş kaynanasından bana çok iyi davranıo şükür. dün işte et çorba filan yaptım orda bayıldılar ya sanki 40 yıllık aşçıyım öle yediler yani :27: kaynanamında eli lezzetli aama bilmiorum :D neyse eşyalarda biz şöle düşündük canım şimdi herkes düğüne yakın alıp çok borçla evlennce bizim gözümüz korktu o yüzden şimdiden yavaş yavaş başlayalım evlenene kadar en azından borçlar ödensin baktık beğenmedik üzerine 300 400 fazla koyup değiştirirz aldığımız yerden dedik öle anlaştık yani bide bnmki tai de yani şu uçak yapılan firmada çalıştığı için lojman hakkımız var istediğimiz evi almak ve istediğimiz düğünü yapmak için neredeyse sıfır borçla evlenmemiz lazım yani iyi oldu benm zaten çeyiz neredeyse tamam mutfak eşyalarım filan oda başlasın bi yerden dedik :9:

çok iyi düşünmüşsünüz canım :) bizde esadın her maaşıyla bozabildiğimiz kadar altın bozuyoruz azar azar birikiyo. bizde anne babalarımıza masraf yaptırmadan yapalım diyoruz eşya almaktansa birikim yapalım dedik hayırlısı bakalım :)

evet canım emoşun kaynanası cadı çıkmış diolar :D

burcuuuu nazar boncuğu tak kaynanana valla nazarım değcek :D
Günaydın 13. takımın fıstıkları :16:Ben iyiyim merak etmeyin demeye geldim. İşlerim var biraz onları halledeyim gelirim. Öpüyorum hepinizi :16:

kaptancım kolay gelsin dikkat kendine öpüyorum kocaman :)

ben de cnm yaa, benim kayunvalidem de dünya tatlısıdır.. ancak bu kadar sevebilirdim yani :) haksız olsam bile beni korur herkesin yanında, sonra ayrı söyler lafını, seviyorum yani.. bu arada dedikoduları görmedim, dur okucam merak ettim şimdi neler olmuş..

kaptanların güzeli hoş geldin, doğuma da az kaldı, hazırlıkların tamam mı?

cnm hem çorba hem pilav hafiften bozmuş sanki, çünkü bildiğim kadarıyla çrba da ekmekten sayılıyor.. ama onun dışında çok iyi, akşam hafif olmuş, dengelemişsin ;)

maşallah canım sana da diyorum bi nazar boncuğu tak Allah bozmasın :)

Emoooşşşş, kırma venüs'ün bacaklarını, noolcak cnm kız karıştırmış :) olur ööle

kırarmıyım canım hiç hepiniz canlarımsınız benim :16:

Oooooooooooooo kimsecikler uğramamış bugün? Buse nerelerde, Emine'de gelmemiş. Gerçi onun kesin kursu vardır. Şiştt toparlanın bakim çıtırlar :16:

ebrucum internetim yoktu bütün gün giremedim bi türlü kursum da vardı evet:31: son 2 haftam kursum da bitiyo:50:

Ne ödeviymiş bu Burcu'cum bitiremedin sabahtan beri? Allah kolaylık versin hepinize. Bende giyindim süslendim püslendim alışverişe çıkayım dedim. İndim aşağıya bir baktım arabanın aküsü bitmiş. Tekrar çıktım eve :9::9::27: Hevesim kursağımda kaldı. Güya bitirecektim bugün bütün alışveriş işini :50:

ben alışverişe her türlü giderdim kaptancım :9: süslenip püslenip eve geri dönünce moralim bozuluyo benim :)

Ben kaçamak yaptım, bugün hayatımda en değer verdiğim insanlardan birini kaybettim. Ne yapacağımı şaşırdım az önce ağzıma ne bulursam attım. Yarın sabah diyetisyene gideceğim...

tatlım sıkma canını. herşey geçiyo bu günler de geçicek inşallah sen hiç moralini bozma canım biz yanındayız anlatmak istersen seve seve dinleriz :)
Herkese merhaba :) sınavım iyiydi ama son bir aydır çalışmadığım için biraz düşük geldi yarın burdayım tekrar ders çalışıcam ikinci sınav için ama burdan ayrılmadan şimdi uyuyorum herkese iyi geceler :)

çok şükür atlatmışsın canım :) 2 sınavın daha iyi geçer inşallah iyi geceler

arkadaşlar,
ben hamileymişim , teşekkür ederim şimdiye kadarki yorumlarınız desteğiniz için,
doğumdan sonra gelirim artık
inşallah hepiniz hedeflerinize en kısa zamanda ulaşırsınız

Back
X