Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydıııın :) hatice abla geri dönmüş hoşgeldin ablacim :) venüs konuyu anlamadım ama biliyorum üzüntüyle yenen o yemekleri kendini toparla geçmişi tam okuyamadim bunlar çarptı gözüme bu gün okulda menümu beğenirmisiniz bilemiyorum onun endişesi var :)
Canım ben üzülünce anında yemeğe sarıyorum. Dün gerçekten berbat bir gün geçirdim. Neyseki bugün tartıda bir sıkıntı çıkmadı. Okul menünü merak ettim, bakalım neler varmış :)

Canım ben üzülünce anında yemeğe sarıyorum. Dün gerçekten berbat bir gün geçirdim. Neyseki bugün tartıda bir sıkıntı çıkmadı. Okul menünü merak ettim, bakalım neler varmış :)

bende öyleyim ya zaten hep üzüntüden aldım okul menümde çevremde herkes hazır yiyor ya biraz zor oldu ve kahvaltı yapmak zorunda olduğum için simit yedim başka uygun bi şey yoktu :(

:24:
günaydın canım :16:

bize kendini tanıtır mısın? adın, yaşın, boyun, kilon, hangi şehirdesin, medeni halin vs. :34:

ayrılış kg mu hatırlamıyorum geçmişe bakmam lazım bi.ama kg aldım baya:5: aslında listeye girsek sadece 1 hafta takım sıralamada düşecek ama gelecek olan diğer hafta da birincilik ihtimali çok yüksek olacakçünkü verceğimiz kg fazla olacak şahsen ben 2.5 kg garanti ediyorum:kkk:.ben 13.takıma gelmeden önce 8. takımın kaptanlığını yapıyorum bu şekilde yapıyorduk.listede olmak motivasyonu artırıyor çünkü.

adım ayşe canım.ayın 30 da 28 yaşına giriyorum:32: edirnedeyim.evliyim 3.5 yaşında bir kızım var.
kg 72
boyum 170

aynen öle cANIM hem bi yerden başlamış olduk o iyi oldu ginaydın bu arada :1:

günaydın canım :):)

Gunaydin kizlarrr
Size bi konuda danismak istiyorum
Siizce oglen okulda yemekhanede yiyip aksami hafif mi Tlatayim, yoksa oglen orda yemeyip , elma vs yiyip yemegimi aksam mi yiyeyim? Bana ilki daha mantikli geliyor, sonucta aksami da hafifce gecirsem daha iyi gibi, ne dersiniz?

tatlım ben okulda yediğim zamanlarda yasakları yemiyorum. kalorisi çok yüksekse yemeklerin(her yemeğin kalorisi yazıyo bizim yemekhanede) onlardan da yarım yarım yiyorum belki bu şekilde yapabilirsin. akşam yemeğini hafif geçirmen en mantıklısı
Günaydın Kızlar :16: Eğer program bitmeden bakan olursa eğer, imkanınız varsa Doktorum da bugün Taylan Kümeli var. İzlemenizi tavsiye ederim. :34:

günaydın kaptancım :) malesef okulda olduğum için kaçırdım programı
günaydın herkese:16:

günaydın canım :)
hee yani daha seni tanımıyooorr :9: tanıyınca iyi anlaşırsınız iyi bir kaynanadır umarım :31:

ben geçici yardıcı sayılırım, dontpanic (tuba) esas yardımcı ama kendisi izinde. zaum da senin gibi takıma girmek isteyen eski üyelerden ama ayrılırken ki kilosunun üzerine aldığı için takıma giremiyor, ama bizimle paylaşımda bulunuyor. aldığı kiloları verince takım listesine dahil olacak. aynı şey senin için de geçerli canım. takımın kurallarından biri bu. :31:

hadi bakalııım :32: Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah :54: doğum sonrası kilolarını burda verirsin artık emelcim. hoşçakal :3:

trink cashhh koptum bu lafa bayıldım emoooş :9:

kız emoş sen de iyice bi tuhaf oldun :52: hamile kadının burda işi ne, diyet falan yapamaz ki zaten. bizi izleyip aldığı kiloları gördükçe morali bozulur anca :27: gitsin de doğum sonrası gelsin en mantıklısı :9:

bir dukancı olarak pek anlamam ama sanki nohutlar biraz düşündürücü :26: su ve yeşil çay ekstra güzel. spor desen keza o da öyleee :8:

çok güzzeeeell :42:

benim sana tavsiyem malesef ikisi de değil. istikrarlı kilo vermek istiyorsan yanına yemeğini taşıman canım küçük minyatür kaplarda :34: böylece kilolara çarçabuk elveda dersin. diğer türlü bir gün kilo alır, bir gün verir yerinde sayarsın bir süre sonra. yanına az yağlı ya da haşlanmış sebze yemeği al. küçük light yoğurtlardan al. bir de azıcık salata. ya da ızgara tavuk al falan yani :56: yapabilirsin, ben 3 aydır yapıyorum. :31:

tünaydın kaptaaan :3: geçti Bor un pazarı :9:

görüşüzü tubacıım :3:

kızım ben muhabbet ederiz diye dedim :9: nohut sıkıntıydı ya bende biliyorum az yedim artık

Canımlaaar şimdi diyetisyenden çıktım, kilom aynı kaçamağıma rağmen. Kilom aynı fakat vücudumdaki YAĞDAN 1.1 GRAM GİTMİŞ. Doktor vücudun su topladığı için 900 gram vermiş görünüyorsun dedi. Ödem olmasa 1.5-2 kilo vermiş olurmuşum. Çok sevindim bunaaa!!!

moralinin düzelmesine çok sevindim venüscüğüm :) listede değişiklik oldu mu peki?

ayrılış kg mu hatırlamıyorum geçmişe bakmam lazım bi.ama kg aldım baya:5: aslında listeye girsek sadece 1 hafta takım sıralamada düşecek ama gelecek olan diğer hafta da birincilik ihtimali çok yüksek olacakçünkü verceğimiz kg fazla olacak şahsen ben 2.5 kg garanti ediyorum:kkk:.ben 13.takıma gelmeden önce 8. takımın kaptanlığını yapıyorum bu şekilde yapıyorduk.listede olmak motivasyonu artırıyor çünkü.

adım ayşe canım.ayın 30 da 28 yaşına giriyorum:32: edirnedeyim.evliyim 3.5 yaşında bir kızım var.
kg 72
boyum 170

memnun oldum ayşeciğim ben emine. ıspartada yaşıyorum bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim 23 yaşındayım tanıştığımıza çok memnun oldum :)

tatlım ben okulda yediğim zamanlarda yasakları yemiyorum. kalorisi çok yüksekse yemeklerin(her yemeğin kalorisi yazıyo bizim yemekhanede) onlardan da yarım yarım yiyorum belki bu şekilde yapabilirsin. akşam yemeğini hafif geçirmen en mantıklısı

kızım ben muhabbet ederiz diye dedim :9: nohut sıkıntıydı ya bende biliyorum az yedim artık

moralinin düzelmesine çok sevindim venüscüğüm :) listede değişiklik oldu mu peki?

memnun oldum ayşeciğim ben emine. ıspartada yaşıyorum bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim 23 yaşındayım tanıştığımıza çok memnun oldum :)

teşekkür eminecim.ben de edebiyat mezunuyum ama çalışmıyorum.10 kg almış olarak döndüm takıma:5: ebrbiliyor gecen sene doğudaydık sabırsızlıkla batı tayini bekliyorduk ama tercih dışı bir köye çıktı tayinimiz.alışamadım çok sıkıldım sıkıldıkca da yedim haliyle sonuç bu ama artık kendimi alıştırdım kararlıyım oyüzden listede olmayı çok istiyorum.1 hafta takımı düşüreceğim ama ondan sonraki haftalar harika olacak

Canımlaaar şimdi diyetisyenden çıktım, kilom aynı kaçamağıma rağmen. Kilom aynı fakat vücudumdaki YAĞDAN 1.1 GRAM GİTMİŞ. Doktor vücudun su topladığı için 900 gram vermiş görünüyorsun dedi. Ödem olmasa 1.5-2 kilo vermiş olurmuşum. Çok sevindim bunaaa!!!

senin adına çok sevindim ama kaçamaktan bir şey olmadı diye sakın kendini salma bundan sonra tamam mı? 1. de olmaz 2. de olur çünkü :50:

tebrik ederiiimm :46:

Günaydıııın :) hatice abla geri dönmüş hoşgeldin ablacim :) venüs konuyu anlamadım ama biliyorum üzüntüyle yenen o yemekleri kendini toparla geçmişi tam okuyamadim bunlar çarptı gözüme bu gün okulda menümu beğenirmisiniz bilemiyorum onun endişesi var :)

umarım dozunu kaçırmazsın. hadi bakalım zeliş menünü bekliyorum bugün :34:

bende öyleyim ya zaten hep üzüntüden aldım okul menümde çevremde herkes hazır yiyor ya biraz zor oldu ve kahvaltı yapmak zorunda olduğum için simit yedim başka uygun bi şey yoktu :(

kg 72
boyum 170

memnun oldum ayşeciim :16: listeye giremeyeceksin kiloları verene kadar, ama bizimle paylaşımın devam edecek, takımdaymışsın gibi. çünkü izine ayrılan sadece sen değilsin maalesef tatlım :50: düşünsene bu kural olmasa her hafta biri izinden dönse takımın hali ne olur? mesela geçen hafta zaum u listeye alsaydık 2. olamayacaktık ve motivasyonumuz düşecekti. kaptanımızın bu kuralını ben yerinde buluyorum açıkcası :34:

260.etapta 62,6 ile ayrılmışım:14:

10 kg :53: sıkı bir diyete başlamanın vakti gelmiş ayşecim :18:

senin kızını var ya yerim :27: anladım zaten o yüzden az yediğini. ben nohut çok severim, durabildiğin için tebrik ederim seni emooş :46: ben bi başlarsam tabağın dibini görürüm :27:

teşekkür eminecim.ben de edebiyat mezunuyum ama çalışmıyorum.10 kg almış olarak döndüm takıma:5: ebrbiliyor gecen sene doğudaydık sabırsızlıkla batı tayini bekliyorduk ama tercih dışı bir köye çıktı tayinimiz.alışamadım çok sıkıldım sıkıldıkca da yedim haliyle sonuç bu ama artık kendimi alıştırdım kararlıyım oyüzden listede olmayı çok istiyorum.1 hafta takımı düşüreceğim ama ondan sonraki haftalar harika olacak

ah şu sıkıntılarımızdan aldığımız kilolar mahvetti bizi :ssz: ben de diyete başlamadan önce 2,5 senelik erk. arkadaşımdan ayrılmıştım. bir de aynı şekilde yeni taşındığımız yerde pek mutlu değildim. iş yerinde de masa başı olunca. bir de her gün pide, hamburger vs. şiştim de şiştim :50:

ama bir daha mı, tövbeeeeee :52: sıkıntıdan patlasam da yemem ben artık, bu diyet işleri aylardır beni çok yordu, kilodan tiksindim resmen. tv de çikolata reklamı çıkıyor, kafamın tepesinde kalori rakamları beliriyor :53: diyet bittiğinde de eskisi gibi hiç düşünmeden canının istediğini alıp yiyen biri olmayacağım sanırım :9:

Ayşe abla adını unutup hatice dedim :) hoşgeldin ablacim hatırlıyormusun beni bilmiyorum ama

ayşecim kaç ayda aldın sen bu 10 kiloyu :26:

zeliş senin vermen gereken kaç kilo var listeye girmek için?

ebruuuuuu altta seni görüyoruum :16: hoş geldin sefalar getirdin, kendini özlettin balıım :54:

Son düzenleme:
Kizlaaarrr istanbulda havaa buzzzzz ama sinavim guzel gecti moralim hayli yerindeee :) gecmisi okuycam eve gdnceee amaa yeni geln citirlar pek gecmisi dkkatlice okumuyor sanirimm

Selam kızlar
bugün çok yoğunum bi gelemedim......
Vakit buldukça geçmişi okumaya çalışıyorum. Işim bitince gelicem inş. :37::37:

Kizlaaarrr istanbulda havaa buzzzzz ama sinavim guzel gecti moralim hayli yerindeee :) gecmisi okuycam eve gdnceee amaa yeni geln citirlar pek gecmisi dkkatlice okumuyor sanirimm

tebrik ederim eciiş :46: bana da öyle geliyor, bu konuda aralarında en iyisi emoş gibi :34:

Selam kızlar
bugün çok yoğunum bi gelemedim......
Vakit buldukça geçmişi okumaya çalışıyorum. Işim bitince gelicem inş. :37::37:

kaçak oldun iyiceee :52: özlerim ben bananeee :19:

huu huuu

elma diyorum çıkın ortayaaaaa :35:

Son düzenleme:
ayşecim kaç ayda aldın sen bu 10 kiloyu :26:

zeliş senin vermen gereken kaç kilo var listeye girmek için?

4 kilo almışım onu haftalara bölmek gerekiyor sanırım bilmiyorum ki listede olmak zorunda değilim ki aranızda olmak yetiyor motivasyon için :)

ben 50 de mezun olacağım sanırım kızlar. %100 yapınca yani. aşağısına inmeyeceğim gibi görünüyor, çünkü kilom iyi duruyor :26:

4 kilo almışım onu haftalara bölmek gerekiyor sanırım bilmiyorum ki listede olmak zorunda değilim ki aranızda olmak yetiyor motivasyon için :)

aynen öyle tatlım, sadece listede yoksun. :31: ayşe nin ve senin durumun ebrunun inisiyatifinde :31: ben sadece takımın bu kuralının nedenini açıkladım :34: ebru farklı bir karar da verebilir :55:

Back
X