Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zeliş senin iiçin sorun olmayacağını defalarca söyledin zaten. öyleyse seni haftaya listeye alalım canım. ebruyla da bu şekilde konuşacağım. :31:

tamam ebru abla dönünce kararını belirtir bende ona uyarım canım :16:

ay sen bunu bekliyodun venüsüm :):):)
son söylediğine katılıyorum bizim ilk haftada girmemiz mesela benim üzerimde çok etkili oldu daha çok gaza gelmiştim :):)

venüüüüüz senin bi arkadaşın da gelecekti noldu ya
Şimdi teyit aldım kızlar akşam geliyor. Çok tatlıdır, diyetle ilgili de çok şey bilir.
:16::21::29:
kilo alıp gelenleri takıma alırken burdakilerin de motivasyonunu düşünmek zorundayız. ebru zelişi dışarıda bıraktı, bir bildiği de vardı venüscüm :34: bu konularda kaptanımız en doğru kararları alır, yarın da konuşacağım kendisiyle kızların durumunu. benim de gönlümden geçen ayşenin ve zelişin takıma girmesi açıkcası.:31:
Haklısın canım ama biraz sert davranıyorsun bence benim takım üyesi olarak fikrim bu..
:44:
,

evet ne oldu o arkadaş :26:
Geliyor geliyor hihihi
:8::8::10::12::13::16:

Bende çıkıyorum okuldan yeni geldim yemek yiyip temizlik yapıcam sonra görüşürüz :3:

kızlar kaptanımızla konuştum internetindeki sorun çözülmüş, eşi modem ayarını akşam yapacakmış. akşama burada olacak. zeliş ve ayşenin durumu hakkında kararını bildirecekmiş :31: sesi çok iyi geliyordu :8:

doğum yarın değilmiş bu arada, listeyi kaptanımız yapacak yarın bi aksilik çıkmazsa :8: doğumda değişiklik yok 4. nisan hala
:32:
ayy çok sevindim iyi olmasına :) bekliyoruz o zman akşama :)

ben acilen hazırlanıp çıkıyorum kızlar annem bekliyor, akşama burdayım ama biraz geç geleceğim. dua vs. neyseki duanın da bugün son günüü :32:

öptüm hepiniziiii :54:
görüşürüz canım kolay gelsin :)

Şimdi teyit aldım kızlar akşam geliyor. Çok tatlıdır, diyetle ilgili de çok şey bilir.
:16::21::29:

Haklısın canım ama biraz sert davranıyorsun bence benim takım üyesi olarak fikrim bu..
:44:

Geliyor geliyor hihihi
:8::8::10::12::13::16:

sert davranmak demeyelim de venüsüm kurallar var çünkü kuralların koyulma sebepleri var ama benimde gönlüm listede olmalarından yana motivasyonları çok iyi listede olunca daha da artacağına inanıyorum :)
Bende çıkıyorum okuldan yeni geldim yemek yiyip temizlik yapıcam sonra görüşürüz :3:

zelişciğim görüşürüz kolay gelsin :)

Kızlar arkadaşım yeni üye oldu, bir gün kadar üyeliğinin onaylanmasını bekleyecek. Dolayısıyla akşam yazamayacak fakat yarın bizlerle başlayabilir. Umarım bir sıkıntı olmaz onun da bizlerle olmasını çooook isterim.:26::26::26::26:

[QUOTE

canım seni takıma almanın zelişe büyük haksızlık olacağını düşünüyorum. bilmiyorum bu konuda sen ne düşünüyorsun? ebrunun sana verdiği cevapların da farkındayım, paylaşım bol olursa alabiliriz seni demişti ama bence skor falan değil de, istikrarlı her hafta ilk 3 olmak daha mühim. yani strateji o kadar dert değil. biz zaten hemen hemen her hafta ilk 3 yapan bir takımız. ve bu hafta özellikle 1. lik istiyorum kaptanımız ve gülce su için :16:

takım arkadaşlarımda bu konuda görüşlerini bildirirlerse sevinirim. siz ne diyorsunuz kızlar?
[/QUOTE]

evet ayşecim sen detaylı bir bildirim yapabilir misin canım? hangi etapta ayrıldın, ayrılış kilon ve şuanki kilon? bunları yazarsan ben de hesaplama yapacağım. aynı şekilde bunları zeliş de yazsın. hesaplamaları yaptıktan sonra ebruyla görüşeceğim. :34:

busecim ben mantıklı olanı yazdım.elbetteki önemli olan istikrar inan takım kurallarını ve sorumluluğunu çok iyi biliyorum, hem kaptan yardımcılığı hemde 1 seneden fazla kaptanlık yaptım ben.bu hafta takıma girmemin önümüzdeki haftalar için takıma fayda sağlıyacağını düşündüğüm için istiyorum zaten.listeye girmemi isteyen arkadaşlarımın hepsine de teşekkür ediyorum:16:

260. etap 62,6
şimdi 72

bu arada arkadaşım sevdiğim güzel mamalar hazırlamıştı ama tabak almadım bile şekersiz çayımı ve 3 incirimi yedim.canım istemedi bile.kendimi mutlu ve hafiflemiş hissediyorum:32:

Ben önceden 120 kiloydum diyet yaparak 100 kiloya düştüm ama 6 ay içinde 5 kilo almışım ve venüsle 3 martta yeniden başladım venüsle tekrardan doğdum diyebiliriz :)) Bu arada 17 yaşındayım :)

Başlangıç :105
Şimdiki:100
Boyum:1.68

Nerden başlasam acaba :)

Sevdiğim bir adam var o adamın takma ismi CANER olsun ve şu andaki zaman geçirdiği yani sevgilisi gibi diyebilicek konumdaki kızın takma ismide SEVGİ olsun.Başlıyorum anlatmaya.

Hayatımda ilk defa asla olmaz öldürselerde böyle bir şey söz konusu dahi olamaz dediğim olayın lanet olsun ki başrolündeyim.Anlatıcaklarıma çevremdeki kimse inanamadı sen böyle bir şeye hayatta izin vermezsin dediler ama oldu :(

Canerle twitterda tanıştık evet yanlış duymadınız twitterda tanıştık.Ben bu çocuğu başta hiç mi hiç umursamıyodum numaramı felan istiyodu vermiyodum felan biz bunla gayet uzunca bir süre konuştuk ve ben bununla konuşmadan duramaz oldum hayır yani numaramı istese vericem o derece diyorum ama bu akıllı 2 kere reddedilince tabi bida istemeye cesaret edemedi derken istedi ve verdim evet yanlış duymadınız verdim biliyorum çok büyük bi salaklık neyse ben bununla uyuyup bununla uyanır oldum e haliyle çocuk fotolarımı isteyip duruyodu bende yüzüm güzel ya hani yüzümün fotolarını atıp duruyodum derken bi baktım bu iş ciddiye binmeye başladı hayır ankarada oturuyo gitsem kesin buluşmak için felan tutturacak ama şöyle bi durum var BENDE ONUN KARŞISINA ÇIKICAK CESARET YOK . Napsaydım kocaman totom kalın bacaklarım sarkan göbeğim löp löp kollarımla mı çıkıcaktım tabikide HAYIR!
Bi süre sonra ben bunu terslemeye başladım mesajlarına cevap atmadım felan derken biz bununla koptuk başta her şey bok gibiydi hayır dayanamıyodum yok böyle bi dünya bi baktım bi kızla konuşmaya felan başladı kızıda görseniz cidden çirkin hani kıskançlıktan dolayı demiyorum valla çirkin ve bende dedim ki ben sana bekle caneri kaptırırım işte bu inatla hırsla başladım sonumuz hayır ola :/

Haziranın 25inde gidicem ankaraya ve sevdiğim adamın karşısına geçip al bak ben buydum dicem caneri o kızın elinden almassam banada ııım şey banada...banadaaa ''madamkaramel'' demesinler ;)

BOL BOL ÖPÜYORUM SEVGİLERLEEEE :))

memnun oldum canım.ama kg ları caner için değil kendin için ver ,seni her halinle sevip kabul edecek bir ömrü birlikte geçirebileceğin biri çıkacaktır karşına.:16:

ben de cumartesi 28.yaşıma giriyorum.evliyim 3,5 yaşında bir kızım var

Son düzenleme:
Haklısın zaten ilk kendim için vermeliyim :)) Ama galiba onu kendimden biraz fazla düşünüyorum umarım bi taşla iki kuş vurabilirim :D
Bende tanıştığıma memnun oldum genç yaşta anne olmuşsun cesaretinden dolayı tebrik ediyorum bıcırığı benim için kocaman öp :))

menüm
11 gibi
klasik karatay kahvaltısı

3 gibi

3 kuru incir

akşam

fırında patlıcanlı kuzu tava
yoğurt
salata

Haklısın zaten ilk kendim için vermeliyim :)) Ama galiba onu kendimden biraz fazla düşünüyorum umarım bi taşla iki kuş vurabilirim :D
Bende tanıştığıma memnun oldum genç yaşta anne olmuşsun cesaretinden dolayı tebrik ediyorum bıcırığı benim için kocaman öp :))

öyle oldu canım 5 yıllık evliyim üniversiteyi bitirdiğim sene evlendim.

Afiyet olsun canım, sporun da çok iyi olmuş.

Afiyet olsun emoooş :) Menün her zamanki gibi süpeer

Afiyet olsun Zelişcim :) Kahvaltılardaki cıss durumunu düzeltmişsin süper

Afiyet olsun busiş

Öğleyi atladığın için herhalde akşam biraz çok olmuş canım. Afiyet olsun :)

Günaydın bibişko

Benim de vizelerim başladı çok yazamıyorum kusura bakmayın aşkımlar

Süpersi canım. Maşallah

bundan spor yaşam tarzı venüzzzzzzzzzz :33: saol bu arada :D

Günaydın kızlar hepinize
ben çok hasta oldum. Sağolsun burdaki arkadaşlar banada bulaştırdılar.....
Bide diyetteyim ya galiba savunmasız kaldım. Neyse akşam korktuğum gibi cıs durumlar olmadı menümü paylaşayım.

sabah (07:30)

1 kase k-fleks

öğle (12:00)

1 tabak mercimek çorbası
yarım dilim ekmek

ara (16:00)

2 adet mısır patlağı

akşam(08:00)

2 kaşık yeşil mercimek yemeği
2 kaşık kuskus
yoğurt
yeşil salata

su 12 bardak
yeşil çay 2 kupa
bitki çayı 1 kupa

200 ip atlama
50 mekik

afiyet olsun cnm

selam bebekler ben geldimmm :) hepinize kocaman günaydın :)

o zaman ne duruyosun canım hemen başla :)

günaydın zelişcim :)

çok fark yokmuş benim kızkardeşim 1.66 54 kilo ben 55-57 gibiyken aynı bedendeydik :) sen de farklı olmazsın canım :)

cereeeeenn 100 mesajı geçmişsin artık özelden atabilirsin :34:

havalar düzelince devam edicem canım yürüyüşe. bi ara çok fark oldu bacak ve bel arasında o yüzden azalttım şimdi iyi olmaya başladı :)

bebek geliyo yuppppiiiiii :emir_bebek::nazar::16: en datlu kaptan bizim kaptan :24:
Ebruuuu seni çok seviyooruuuzzz :16: sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alıp bize geri dööööönnnnn :)
(biraz bencilce oldu bu :P)

evet bu akşam başlıyorum emoşşşşşş :D

bilinçli bilinçli yedin yani ve bunun farkındasın. bundan sonra daha dikkatli olmanı bekliyorum senden burcu. madem pişmanım demişsin bugün kendini toparla, yarın eksi kiloda görmek istiyorum seni :20: özellikle listeni inceleyeceğim. şu 2 kaşıkcık şundan 2
de şundan olayını da bırak artık. hep kaçamak bunlar :47:

sevindim canım öyleyse, süper yani. takibindeyim, afiyetler olsun :16:

çok faydalı paylaşım olmuş ama plates setim yok, alasım geldi şuan emoş :27:

ay çok güldürdün beni zeliş yaa, ilahi zeliiiş :9:

canım ne güzel bir şey dimi yaa, insana çok güzel moral oluyor, motivasyon arttırıyor böyle şeyler :16: 4 kilo 1 beden incelmek demektir genelde. fark etmesi çok normaaal, süpersiin :46:

kahvaltılık soslar çok kalorili, şu mantarlı pilavı da hiiç beğenmedim. akşam menünün komple olmamış bence canım. kereviz yemeğini 1 tabak yapacaktın, yanında yoğurt tüketecektn ya da salata bence :31:

su olayın çok iyi, ben de öyleyim biraz sabah çok tüketiyorum :31:

sağ ol ecişim :16: venüscüm görüşmüş aldım haberleri, kaptanımız yarın büyük ihtimal doğumda olacak :31:

canım bilgilendirdiğin için teşekkürler tubacım :31:sen gereken özveriyi göster, burada bir sorun çıkmaz, rahat olabilirsin :54:

tamam tatlım notumu aldım :34:

yok yarın gidecekmiş :31: ayneeen en güzel anne bizim kaptaaan :21:

canım çook sevindim senin adınaaa :16: bizi de bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler, takipteyim. bugün ben de dukan a uygunun yapacağım :31: sana sorularım vardı ama gitmişsin :9:

oley oley oleeeeeeeeyyyyy :52:

canım çok geçmiş olsuun, sanki kus kus olmamış mı ne :26: bak aslında olmadığını bildiğimiz yemeklere bir bakın hep 2 kaşık 2 kaşık. bu 2 kaşıklar yüzünden kilo veremiyoruz :50:

pilaaavvvvv hem de bi tabaaak :52: omaygaddddddd :53: olmamış canım, toparlan, senden beklemiyorum böyle listeler, aman diyeyim :26:

bana da acıkılır gibi geliyor, yöntemin de güzel olmuş. benim light yoğurdum yok, kullanmıyorum ben light. yarım yağlı yoğurdumla yapacağım :31:

canım ben 3 aydır yemiyorum :50: yememem gerek çünkü ve normalde pilava bayılırım yani, ama bir daha yapma lütfen. hadi 1 kaşık olsa yine bi derece ama kendini durduramamışsın resmen silip süpürmüşsün, işte ben de bi baksam tadına senin gibi yapabilirim :18: bir süre pilavı unutmak en iyisii :31:

canım çook teşekkür ederim bu bilgi için, bugün de ses gelmezse ben de arayacaktım, sen benden önce davranmışsın. :31: ebruşun iyi olmasına sevindim, ay çok heyecanlııı yarın gülce su geliyooorr :21::21::21:

ayyyy busimmm bana kızmış mı :33: çok pişmanım busiiiii bu hafta kilom sabit ama haftaya sözzzzz fazla fazla vercem merk etme

Ben önceden 120 kiloydum diyet yaparak 100 kiloya düştüm ama 6 ay içinde 5 kilo almışım ve venüsle 3 martta yeniden başladım venüsle tekrardan doğdum diyebiliriz :)) Bu arada 17 yaşındayım :)

Başlangıç :105
Şimdiki:100
Boyum:1.68

Nerden başlasam acaba :)

Sevdiğim bir adam var o adamın takma ismi CANER olsun ve şu andaki zaman geçirdiği yani sevgilisi gibi diyebilicek konumdaki kızın takma ismide SEVGİ olsun.Başlıyorum anlatmaya.

Hayatımda ilk defa asla olmaz öldürselerde böyle bir şey söz konusu dahi olamaz dediğim olayın lanet olsun ki başrolündeyim.Anlatıcaklarıma çevremdeki kimse inanamadı sen böyle bir şeye hayatta izin vermezsin dediler ama oldu :(

Canerle twitterda tanıştık evet yanlış duymadınız twitterda tanıştık.Ben bu çocuğu başta hiç mi hiç umursamıyodum numaramı felan istiyodu vermiyodum felan biz bunla gayet uzunca bir süre konuştuk ve ben bununla konuşmadan duramaz oldum hayır yani numaramı istese vericem o derece diyorum ama bu akıllı 2 kere reddedilince tabi bida istemeye cesaret edemedi derken istedi ve verdim evet yanlış duymadınız verdim biliyorum çok büyük bi salaklık neyse ben bununla uyuyup bununla uyanır oldum e haliyle çocuk fotolarımı isteyip duruyodu bende yüzüm güzel ya hani yüzümün fotolarını atıp duruyodum derken bi baktım bu iş ciddiye binmeye başladı hayır ankarada oturuyo gitsem kesin buluşmak için felan tutturacak ama şöyle bi durum var BENDE ONUN KARŞISINA ÇIKICAK CESARET YOK . Napsaydım kocaman totom kalın bacaklarım sarkan göbeğim löp löp kollarımla mı çıkıcaktım tabikide HAYIR!
Bi süre sonra ben bunu terslemeye başladım mesajlarına cevap atmadım felan derken biz bununla koptuk başta her şey bok gibiydi hayır dayanamıyodum yok böyle bi dünya bi baktım bi kızla konuşmaya felan başladı kızıda görseniz cidden çirkin hani kıskançlıktan dolayı demiyorum valla çirkin ve bende dedim ki ben sana bekle caneri kaptırırım işte bu inatla hırsla başladım sonumuz hayır ola :/

Haziranın 25inde gidicem ankaraya ve sevdiğim adamın karşısına geçip al bak ben buydum dicem caneri o kızın elinden almassam banada ııım şey banada...banadaaa ''madamkaramel'' demesinler ;)

BOL BOL ÖPÜYORUM SEVGİLERLEEEE :))

canım merhaba bende burcuu kilolarını asla bi erkek için verme hırs iyi birşey ama bunu kendini için yap zamanımda bnmde başımdan geçti ama şimdi çok mutlu bi ilişkim var giden gitsin önündeki maçlara bak :34:

Back
X