- 13 Mayıs 2012
- 1.360
- 0
- 66
zeliş senin iiçin sorun olmayacağını defalarca söyledin zaten. öyleyse seni haftaya listeye alalım canım. ebruyla da bu şekilde konuşacağım.![]()
tamam ebru abla dönünce kararını belirtir bende ona uyarım canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeliş senin iiçin sorun olmayacağını defalarca söyledin zaten. öyleyse seni haftaya listeye alalım canım. ebruyla da bu şekilde konuşacağım.![]()
Şimdi teyit aldım kızlar akşam geliyor. Çok tatlıdır, diyetle ilgili de çok şey bilir.ay sen bunu bekliyodun venüsüm :):):)
son söylediğine katılıyorum bizim ilk haftada girmemiz mesela benim üzerimde çok etkili oldu daha çok gaza gelmiştim :):)
venüüüüüz senin bi arkadaşın da gelecekti noldu ya
Haklısın canım ama biraz sert davranıyorsun bence benim takım üyesi olarak fikrim bu..:44:kilo alıp gelenleri takıma alırken burdakilerin de motivasyonunu düşünmek zorundayız. ebru zelişi dışarıda bıraktı, bir bildiği de vardı venüscümbu konularda kaptanımız en doğru kararları alır, yarın da konuşacağım kendisiyle kızların durumunu. benim de gönlümden geçen ayşenin ve zelişin takıma girmesi açıkcası.
![]()
Geliyor geliyor hihihi,
evet ne oldu o arkadaş :26:
ben acilen hazırlanıp çıkıyorum kızlar annem bekliyor, akşama burdayım ama biraz geç geleceğim. dua vs. neyseki duanın da bugün son günüü
öptüm hepiniziiii![]()
ayy çok sevindim iyi olmasına :) bekliyoruz o zman akşama :)kızlar kaptanımızla konuştum internetindeki sorun çözülmüş, eşi modem ayarını akşam yapacakmış. akşama burada olacak. zeliş ve ayşenin durumu hakkında kararını bildirecekmişsesi çok iyi geliyordu
doğum yarın değilmiş bu arada, listeyi kaptanımız yapacak yarın bi aksilik çıkmazsadoğumda değişiklik yok 4. nisan hala
![]()
görüşürüz canım kolay gelsin :)ben acilen hazırlanıp çıkıyorum kızlar annem bekliyor, akşama burdayım ama biraz geç geleceğim. dua vs. neyseki duanın da bugün son günüü
öptüm hepiniziiii![]()
Şimdi teyit aldım kızlar akşam geliyor. Çok tatlıdır, diyetle ilgili de çok şey bilir.
Haklısın canım ama biraz sert davranıyorsun bence benim takım üyesi olarak fikrim bu..:44:
Geliyor geliyor hihihi:13:
![]()
Bende çıkıyorum okuldan yeni geldim yemek yiyip temizlik yapıcam sonra görüşürüz![]()
Canım ben de kesinlikle öyle düşünüyorum da ne bileyim yahu:26:sert davranmak demeyelim de venüsüm kurallar var çünkü kuralların koyulma sebepleri var ama benimde gönlüm listede olmalarından yana motivasyonları çok iyi listede olunca daha da artacağına inanıyorum :)
Kızlar arkadaşım yeni üye oldu, bir gün kadar üyeliğinin onaylanmasını bekleyecek. Dolayısıyla akşam yazamayacak fakat yarın bizlerle başlayabilir. Umarım bir sıkıntı olmaz onun da bizlerle olmasını çooook isterim.:26::26::26::26:
Bir gün kadardı bebişim evet1 gün mü sürüyodu üyeliğin onaylanması? unutmuşum valla![]()
evet ayşecim sen detaylı bir bildirim yapabilir misin canım? hangi etapta ayrıldın, ayrılış kilon ve şuanki kilon? bunları yazarsan ben de hesaplama yapacağım. aynı şekilde bunları zeliş de yazsın. hesaplamaları yaptıktan sonra ebruyla görüşeceğim.
Venüsün arkadaşı benim kızlar ben geldimmmmmmmm :))))
Haklısın zaten ilk kendim için vermeliyim :)) Ama galiba onu kendimden biraz fazla düşünüyorum umarım bi taşla iki kuş vurabilirim
Bende tanıştığıma memnun oldum genç yaşta anne olmuşsun cesaretinden dolayı tebrik ediyorum bıcırığı benim için kocaman öp :))
Afiyet olsun canım, sporun da çok iyi olmuş.
Afiyet olsun emoooş :) Menün her zamanki gibi süpeer
Afiyet olsun Zelişcim :) Kahvaltılardaki cıss durumunu düzeltmişsin süper
Afiyet olsun busiş
Öğleyi atladığın için herhalde akşam biraz çok olmuş canım. Afiyet olsun :)
Günaydın bibişko
Benim de vizelerim başladı çok yazamıyorum kusura bakmayın aşkımlar
Süpersi canım. Maşallah
Günaydın kızlar hepinize
ben çok hasta oldum. Sağolsun burdaki arkadaşlar banada bulaştırdılar.....
Bide diyetteyim ya galiba savunmasız kaldım. Neyse akşam korktuğum gibi cıs durumlar olmadı menümü paylaşayım.
sabah (07:30)
1 kase k-fleks
öğle (12:00)
1 tabak mercimek çorbası
yarım dilim ekmek
ara (16:00)
2 adet mısır patlağı
akşam(08:00)
2 kaşık yeşil mercimek yemeği
2 kaşık kuskus
yoğurt
yeşil salata
su 12 bardak
yeşil çay 2 kupa
bitki çayı 1 kupa
200 ip atlama
50 mekik
selam bebekler ben geldimmm :) hepinize kocaman günaydın :)
o zaman ne duruyosun canım hemen başla :)
günaydın zelişcim :)
çok fark yokmuş benim kızkardeşim 1.66 54 kilo ben 55-57 gibiyken aynı bedendeydik :) sen de farklı olmazsın canım :)
cereeeeenn 100 mesajı geçmişsin artık özelden atabilirsin
havalar düzelince devam edicem canım yürüyüşe. bi ara çok fark oldu bacak ve bel arasında o yüzden azalttım şimdi iyi olmaya başladı :)
bebek geliyo yuppppiiiiiien datlu kaptan bizim kaptan
![]()
Ebruuuu seni çok seviyooruuuzzzsağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alıp bize geri dööööönnnnn :)
(biraz bencilce oldu bu)
bilinçli bilinçli yedin yani ve bunun farkındasın. bundan sonra daha dikkatli olmanı bekliyorum senden burcu. madem pişmanım demişsin bugün kendini toparla, yarın eksi kiloda görmek istiyorum seniözellikle listeni inceleyeceğim. şu 2 kaşıkcık şundan 2
de şundan olayını da bırak artık. hep kaçamak bunlar
sevindim canım öyleyse, süper yani. takibindeyim, afiyetler olsun
çok faydalı paylaşım olmuş ama plates setim yok, alasım geldi şuan emoş
ay çok güldürdün beni zeliş yaa, ilahi zeliiiş
canım ne güzel bir şey dimi yaa, insana çok güzel moral oluyor, motivasyon arttırıyor böyle şeyler4 kilo 1 beden incelmek demektir genelde. fark etmesi çok normaaal, süpersiin
kahvaltılık soslar çok kalorili, şu mantarlı pilavı da hiiç beğenmedim. akşam menünün komple olmamış bence canım. kereviz yemeğini 1 tabak yapacaktın, yanında yoğurt tüketecektn ya da salata bence
su olayın çok iyi, ben de öyleyim biraz sabah çok tüketiyorum
sağ ol ecişimvenüscüm görüşmüş aldım haberleri, kaptanımız yarın büyük ihtimal doğumda olacak
canım bilgilendirdiğin için teşekkürler tubacımsen gereken özveriyi göster, burada bir sorun çıkmaz, rahat olabilirsin
tamam tatlım notumu aldım
yok yarın gidecekmişayneeen en güzel anne bizim kaptaaan
canım çook sevindim senin adınaaabizi de bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler, takipteyim. bugün ben de dukan a uygunun yapacağım
sana sorularım vardı ama gitmişsin
oley oley oleeeeeeeeyyyyy
canım çok geçmiş olsuun, sanki kus kus olmamış mı ne :26: bak aslında olmadığını bildiğimiz yemeklere bir bakın hep 2 kaşık 2 kaşık. bu 2 kaşıklar yüzünden kilo veremiyoruz
pilaaavvvvv hem de bi tabaaakomaygaddddddd
olmamış canım, toparlan, senden beklemiyorum böyle listeler, aman diyeyim :26:
bana da acıkılır gibi geliyor, yöntemin de güzel olmuş. benim light yoğurdum yok, kullanmıyorum ben light. yarım yağlı yoğurdumla yapacağım
canım ben 3 aydır yemiyorumyememem gerek çünkü ve normalde pilava bayılırım yani, ama bir daha yapma lütfen. hadi 1 kaşık olsa yine bi derece ama kendini durduramamışsın resmen silip süpürmüşsün, işte ben de bi baksam tadına senin gibi yapabilirim :18: bir süre pilavı unutmak en iyisii
canım çook teşekkür ederim bu bilgi için, bugün de ses gelmezse ben de arayacaktım, sen benden önce davranmışsın.ebruşun iyi olmasına sevindim, ay çok heyecanlııı yarın gülce su geliyooorr
![]()
Ben önceden 120 kiloydum diyet yaparak 100 kiloya düştüm ama 6 ay içinde 5 kilo almışım ve venüsle 3 martta yeniden başladım venüsle tekrardan doğdum diyebiliriz :)) Bu arada 17 yaşındayım :)
Başlangıç :105
Şimdiki:100
Boyum:1.68
Nerden başlasam acaba :)
Sevdiğim bir adam var o adamın takma ismi CANER olsun ve şu andaki zaman geçirdiği yani sevgilisi gibi diyebilicek konumdaki kızın takma ismide SEVGİ olsun.Başlıyorum anlatmaya.
Hayatımda ilk defa asla olmaz öldürselerde böyle bir şey söz konusu dahi olamaz dediğim olayın lanet olsun ki başrolündeyim.Anlatıcaklarıma çevremdeki kimse inanamadı sen böyle bir şeye hayatta izin vermezsin dediler ama oldu
Canerle twitterda tanıştık evet yanlış duymadınız twitterda tanıştık.Ben bu çocuğu başta hiç mi hiç umursamıyodum numaramı felan istiyodu vermiyodum felan biz bunla gayet uzunca bir süre konuştuk ve ben bununla konuşmadan duramaz oldum hayır yani numaramı istese vericem o derece diyorum ama bu akıllı 2 kere reddedilince tabi bida istemeye cesaret edemedi derken istedi ve verdim evet yanlış duymadınız verdim biliyorum çok büyük bi salaklık neyse ben bununla uyuyup bununla uyanır oldum e haliyle çocuk fotolarımı isteyip duruyodu bende yüzüm güzel ya hani yüzümün fotolarını atıp duruyodum derken bi baktım bu iş ciddiye binmeye başladı hayır ankarada oturuyo gitsem kesin buluşmak için felan tutturacak ama şöyle bi durum var BENDE ONUN KARŞISINA ÇIKICAK CESARET YOK . Napsaydım kocaman totom kalın bacaklarım sarkan göbeğim löp löp kollarımla mı çıkıcaktım tabikide HAYIR!
Bi süre sonra ben bunu terslemeye başladım mesajlarına cevap atmadım felan derken biz bununla koptuk başta her şey bok gibiydi hayır dayanamıyodum yok böyle bi dünya bi baktım bi kızla konuşmaya felan başladı kızıda görseniz cidden çirkin hani kıskançlıktan dolayı demiyorum valla çirkin ve bende dedim ki ben sana bekle caneri kaptırırım işte bu inatla hırsla başladım sonumuz hayır ola :/
Haziranın 25inde gidicem ankaraya ve sevdiğim adamın karşısına geçip al bak ben buydum dicem caneri o kızın elinden almassam banada ııım şey banada...banadaaa ''madamkaramel'' demesinler
BOL BOL ÖPÜYORUM SEVGİLERLEEEE :))