- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
Ayşeeeeeee bildirim yap seni bekliyorum canım. Kilonu hesaplayacağım.
dün yapmıştım canım buseb e 260.etapta 62,6 ayrlmışım takıma giriş kg 72
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşeeeeeee bildirim yap seni bekliyorum canım. Kilonu hesaplayacağım.
Bencede kapatmışın gibi yap çünkü diyet ne kadar uzun sürerse motivasyon o kadar azalıyor çünkü insan bir süre sonra sıkılıyor bunalıyor. Buda kilo vermeyi zorlaştırıyor. Spor ekle biraz daha şöyle bir düşün neler yapabilirsin Ayrıca iş yerine evinden götür bişeyler. Kahvaltına dikkat et. Suyunu biraz daha artır. Haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum senden.
Tamam o zaman anlaştık yürüyüş konusunda. O bölgelerede kafayı takma çünkü zamanla onlarda gidecek. Dikkat et bak kilo alırkenden ilk verdiğin yerden alırsın. Vücut verirkende o sırayı izliyor. Sırayla yani takılma bölge bölge gidecek mutlaka.
Venüs'cüm menülerinde çok sorun yoktu ama bu moral bozukluğu etkiledi bence senin diyetini. Düşünce gücünü unutma. Bu hafta ben senin listelere daha dikkatli bakacağım. Bu arada veremedim diye üzülmen lazım, üzülüp iyice hırs yapman lazım. Üzülünce illaki diyeti bırakman gerekmiyor. Üzülüp, haftaya daha hırslı olman lazım. Anlatabildim mi? Bu günlerde şu psikolog işinede ağırlık ver çünkü vizeler, iş, stres diyet seni hırpalıyor. Buse de demiş yaaa alınganlaştın diye, sanırım bunlar neden oluyor. Unutma takımda herkes seni çok seviyor ve iyiliğini istiyor. Şuan takımda hiç kimsenin kimseyle sorunu yok. O nedenle söylenenleri sakın yanlış anlama olur mu tatlım? Haftaya senden de iyi bir kilo bekliyorum. Dikkat ettiysen Tuba ve Burcu ya kızdığım gibi sana kızmadım çünkü sen oldukça dikkatlisin ama son zamanlarda azminin azaldığını hissediyorum. Hadi bakalım hırslan tekrrar. Kaybetme motivasyonunu.
Oyy kuzum keyfi bir durum olmadığını biliyorum sadece senin için dedim. Biliyorsun diyet ne kadar uzarsa o kadar çok yıpratıyor insanı. Kardeşin içinde allah yardımcınız olsun canım. Diyecek başka bişey bulamıyorum. :26:İnşallah biraz daha düzelir.
Tamam o zaman anlaştık. Haftaya çok iyi bir rakam istiyorum senden. Yemek yerken ben geleyim aklına şeytancıklarla.Özellikle menülerini kontrol edeceğim ona göre.
Umarım bütün düşüncelerimi anlatmıştır bu smiley lar. Dehşet bir sonuç. Bak ne kadar işe yaradı şu tadlandırıcılar. Az kaldı hedefe
Ha gayret
Tatlım takımınızın işine karışmak gibi olmasın ama genelde her hafta ben sizin listeyi görüyorum. Fadime isimli arkadaş bir hafta var bir hafta yok. Mutlaka listede bir şekilde sorunlu görünüyor. Bence bu arkadaş hakkında farklı bir işlem yapın. Tabiiki yine sizin kararınız. Ama banlandı değilde bildirim yapmadı şeklinde yazabilirsin. Çünkü bildirim yapmadı. Ayrıca geçen hafta mababy listede yoktu. Onu eklerken listeye nasıl bir yol izledin diyecektim. Doğru yapmışın ama keşke geçen haftaki sonuç listelerini düzeltip ekleseydin mababy nin kilosunu. Listenizi kontrol ettim bu arada. ortalama yazmamışsın bu duruma göre ortalamanızı 0.10 olarak buldum ben.![]()
28.3.13
MENÜM
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
5 yemek kaşığı k-flex
Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
Öğle (13:00 - 13:30)
1 kase tutmaç çorbası
1 porsiyon pırasa yemeği
2 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 porsiyon mevsim salatası
Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
Akşam (20:00 - 20:30)
1 kase hazır domates çorbası
80 gr tonbalığı (yağsız)
1 kutu yoğurt (%0,1 yağlı)
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve
cabik bana walk at home u anlatttttttt.
Bebeğim ya vize haftam geldi nasıl yapıcam bilmiyorum:26:
dün yapmıştım canım buseb e 260.etapta 62,6 ayrlmışım takıma giriş kg 72
Hadi bakalım o zaman. Ben sana acaip gaz olurum ama ben bi süre daha bebiş emzireceğim için inşallah yavaş giderim diye düşünüyorum. Duruma bakacağım. İnşallah emer benim miniş. :26:Busem otomatik olandi canim.ama yinede cevap icin sagol.
Ebrum 4 nisan da kararliymis kizimiz hayirli olur insallah.Bu arada seni bekliyom zayiflarken seninle iddalasayimda 65 lere geleyim diye.
Gulcinim kardesler yok mu onlar cok iyi anliyorum.Bu arada gecmis olsun.
Venusum brokolim takipteyim sizi bundan sonra iyi kilolar bekliyom artik.
Tugba niye az kilo veriyorki o kiloya gore cok vermeli.insallah duraklama yasamiyordur.
Ecem kus yemi gibi yemeye devam ediyordur eminim.
Bahane yok bahane yok. İsteyince yapamayacağın hiç bişey yok bunu unutma. Bu herşey için geçerli.Bebeğim ya vize haftam geldi nasıl yapıcam bilmiyorum:26:
Ben inanıyorum sana böyle devam edersen tatlandırıcı almaz, akşamları yemeyi erken kapatır suyuna ve yeşil çayına dikkat edersen iki haftaya bile kalmaz gör bak. Bu arada 50 de mezun olacak mısın?smile lar yetti kaptaaançok mutluyum çok çok çoook
az kaldı evet 2 haftaya 50 olurum diye düşünüyorum, taş çatlasın 3
![]()
Bizde seni seviyoruz Venüs cüm
Ay çok haklısınız. İYİKİ VARSINIZ CANIM ARKADAŞLARIM BENİM. Siz olmasanız ben kendimi nasıl kontrol ederim, bu işi nasıl en doğru şekilde yaparım bilmiyorum. ÇOK SEVİYORUM SİZLERİ!!!
Takıma giriş kilonu değil canım bugün sabah tartıldın mı onun kilosunu istiyorum. Hemde acildün yapmıştım canım buseb e 260.etapta 62,6 ayrlmışım takıma giriş kg 72
Rendelenmiş havuçtu canım. O nasıl olur sence?canım menün güzel olmuş.ama havuç pişince glisemik isi çok yükseliyor bilgin olsun![]()
bak ben bunları yazmıştım dolabımın üzerine :) çiğ havuç 100 üzerin 40, pişmişi 70miş pişince çok artıyo ya
Rendelenmiş havuçtu canım. O nasıl olur sence?
28.3.13
MENÜM
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
5 yemek kaşığı k-flex
Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
Öğle (13:00 - 13:30)
1 kase tutmaç çorbası
1 porsiyon pırasa yemeği
2 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 porsiyon mevsim salatası
Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
Akşam (20:00 - 20:30)
1 kase hazır domates çorbası
80 gr tonbalığı (yağsız)
1 kutu yoğurt (%0,1 yağlı)
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve
Rendelenmiş havuçtu canım. O nasıl olur sence?
Ayşe'cim bugün sabah tartıldın mı? Bana o lazım. Ayrıca hesaplaman 260. etapta bildirim yapmadığın için 42 ye değil 43 e bölünecek. Sen yeni üye olmadığın için takıma döndüğün kilon önemli değil. Önemli olan bu günün kilosu. Bugünün kilosuna göre işlem yapacağım. Liste hazır sadece senin kilo yazman gerekiyor.pişmediyse sorun yok canım.
ucukmavi( 62,6 / 72,0 / -9,4 / -0,31) eski üye kg su 42 ye bölündü
42 etaptır yokum ebrucum doğru olmuş mu bir kontrol et cnm yüzdeyi bölüyorduk değil mi?
Peki tatlım, hemen bugün başlıyorum.
15-20 dk olanı var canım onu yap ders çalışmaya ara verdiğinde falan benimde ödev kontrollerim var haftaya takılıp yapamadığım zman yapıyorum hem zihnim boşalıyo hemde spor yaptığım için kendimi iyi hissediyorum böyle bi dene çok faydasını göreceksin canım :]
Bahane yok bahane yok. İsteyince yapamayacağın hiç bişey yok bunu unutma. Bu herşey için geçerli.
Bizde seni seviyoruz Venüs cüm![]()
Ayşe'cim bugün sabah tartıldın mı? Bana o lazım. Ayrıca hesaplaman 260. etapta bildirim yapmadığın için 42 ye değil 43 e bölünecek. Sen yeni üye olmadığın için takıma döndüğün kilon önemli değil. Önemli olan bu günün kilosu. Bugünün kilosuna göre işlem yapacağım. Liste hazır sadece senin kilo yazman gerekiyor.
Kaptancığım akşam yemeklerini işten çıkmadan yiyorum yemeğimi. Dün geç oldu biraz. Ofisteyken çıkmadan yiyorum. Menüleri blogumdaki eski menülerden kopyala yapıştır yapıp düzenlediğim için bazılarının saatlerini düzeltmeyi unutuyorum, gözümden de kaçıyor falan.. Ama ofiste olduğum her gün 17:50 - 18:10 arası akşam yemeği yiyorum. Tamam kaptancığım tarçınlı sütü deneyeceğim.Venüs'cüm öncelikle şu hazır çorbalardan uzak duruyorsun. Kesinlikle onların kiloya çok etkisi var. Ayrıca daha önce söylemiştim ben sana kayısılar bence sana fazla geliyor. Tek öğün kayısı ye öğleden sonraki aranda süt yerine bir bardak ayran iç sadece. Ayrıca bence senin bu hafta kilo verememenin en büyük sebebi AKŞAM YEMEKLERİNİN SAATİ. Bak şöyle bişey yapalım. Sen yarından itibaren şu sabah kahvaltıda yemen gereken k fleksi akşam ye. En geç saat 19:00 da. İş yerinde de kolay olur. Sabah kahvaltını önceki düzen yap. Ama akşam en geç saat 19:00 da yeme işini bitir. İlerleyen saatlerde çok acıkır duramazsan bir bardak tarçınlı süt yada bir bardak ayran içebilirsin. Ne dersin?
***13. TAKIM 302. ETAP ***
buseb (52.8/51.6/1.2/%2.27)
burcugncy (72 / 72 /0/%0) Kilosu Sabit
dontpanic (103.7/103.2/0.5/%0.48)
limonlubrokoli (69/67.8/1.2/%1.74)
mavera87 (70.5 /70.5/0/ %0) Kilosu Sabit
mid_night_sun (77/76 / 1 /%1.30)
prensesss016 (56/55.7/0.3/%0.54)
UcukMavi (62.6/70,7/-0.19/%-0.30) 260. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 43 e bölündü.
venuskadini ( 81.2/81.2/0/%0) Kilosu Sabit
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.67
Kızlar listemiz yukardaki şekilde. Kontrol ederseniz sevinirim bir yanlışlık var mı diye?
Ayşe'yi bu hafta listeye dahil ettim. Bunun en önemli sebebi daha önce onunla yarıştığım için paylaşımlarının çokluğunu, menülerinin güzelliğini iyi biliyorum. O nedenle daha fazla bekletmek istemedim. Bide sizde farketmişsinizdir diyet konusunda oldukça ciddi ve kararlı. Bu hafta 3 kişi kilo veremedi. Listemizin durumu çok iyi değilken ekledim. Zeliş'i bilerek bekletiyorum. Onun menülerinin oturması ve paylaşımının daha iyi olmasını bekliyorum. Bu hafta paylaşımları çok iyiydi ama haftaya annesi eve geleceği için durumu daha farklı olacak. Çünkü evin en büyük çocuğu bildiğim kadarıyla misafirleri onun ağırlaması gerekecek. Dünde yazdım sanırım yine listedeymiş gibi devam edecek Zeliş ama listeye herşeyi düzeldiği zaman girecek.![]()