Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin canım aramıza....
Hikayeni okudum 17 yaşımdaki hallerim geldi aklıma ve bi tebessüm belirdi yüzümdeee:17:
Daha çok toysun hayatın çok başındasın. Insan şunu hiç unutmamalı ne yapıyosak önce kendimiz için yapmalıyız. Daha hiç karşılıklı oturmadığın aynı ortamda bulunmadığın bi insana bu kadar bel bağlama. Unutma önce önemli olan sensin. Kimse için değil kendi sağlığın için ver kilolarını. Hiçbi erkek kilolu kadından hoşlanmaz bu bir gerçek ama kilo içinde kadından vazgeçilmez. Gün gelir bu hallerine gülersin
sen caneri falan boşver daha kimler çıkar karşına hatta sen bi zayıfla senin gözün caneri falan görmez. Sen yeterki iste olurmu bebeğim.... Kıyamam ben size yaaaaa :16::16:

canım yaaaa helal sana :46::46: Bırakmadın sonucunu merakla bekliyorum ona göre :23:

canım tekrar çok geçmiş olsun eşinin iyi olmasına sevindim hadi dön sende biran önce aramıza :34:

bencede yaaaa eğer aşk gerçek aşksa hiiiiçççç bitmiyo ben eşimle 13 yıldır birlikteyim ve hala ilk günkü gibi aşığım ona hala uyurken onu izlerim bir kere öperken bin kere öpmüş gibi olurum :54::54:

hoşgeldin canım özlemezmiyiz hiç yokluğun o kadar hissediliyoki hayırlısıyla yap gel sen doğumunu al bebeğini kucağına bekliyoruz en kısa zamanda canım :16::16:

evet canım haklısın kızlardanda yedim azarımı bidaha yemicem diyet bitene kadar....

günaydın canım inş. :18::18:

olsun canım bidahaki hafta daha iyi olursun inş.

canım tebrik ederim süpersin :46::46:

canım busede söylemiş bence daha dikkatli olmalısın unutma sen kilonu korumuyosun zayıflamak istiyosun o yüzden diyet yapmalısın :20:

canım yaaaa takımımızın gururu yine harikalar yaratmışsın seni canı gönülden tebrik ediyorum
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

günaydın canım benim geldim ama bi türlü geçmişi okumaktan yazamadımki hemen bildiriyorum kilomu :18:

günaydın canım :54::54:

bundan sonra çok dikkat etcem gerçekten çok üzüldüm yani

Burcu hiç ama hiç olmamış Bencede otur ağla bu duruma çok kızdım sana :47:

Tebrik ediyorum Ceren'cim. :46:

Tuba sanada çok ama çok kızdım. Burcu ve sen hadi kendinizi düşünmediniz bu hafta ama takımda diğer kilo veren arkadaşlarınızın hakkına girdiniz, farkındasınızı dimi? Bide sonuna geri almadım şükür demen hiç ama hiç olmamış. Ve bu sizin takımdaki daha ikinci haftanız. Açık açık kızıyorum ki haftaya kendinizi toplayın. Çünkü artık zararınız sadece kendinize değil diğer arkadaşlarınıza. :47:

Emine'cim süpersin canım. Gayet güzel vermişsin. Maşallah :nazar::46:

Menün bence güzel olmuş Buse'cim bence işe yaramıştır.

Hoş geldin Beril'cim. :16:Daha var inşallah haftaya perşembe :16:

Eeeee hani kilo bildirimi, çabuk yap çatlayacağım meraktan :9:

Gülçin'cim hoş geldin canım. Doğum yapmadım henüz. Dün bi yanlış anlaşılma olmuş öyle zannetmişler. Basket kursu süper olmuş bu arada. Ayrıca ben senin hedef kilonu düzelttirdim canım. Bi bakar söylerim geçmişe. Tam ben o konuyu hallettim sen yine gittin :9:Hadi biran önce ver artık şu kilolarıda sende kurtul bizde kurtulalım :9:

kaptan kızmakta çok haklısınnnnn :43: haftaya çok güzel olcak söz veriyorum en az 1.5 kilo sözzzzz :17:

amaan üzülmüyorum canım, nasıl olsa uzuun bir süre buradayım. Sorun değil
:16::15:

üzülmemene sevindim :16::16::16:

Tamam sen uzun süre burda ol ama kiloların seninle olmasın be canım sen çok iyi gidiyodun hem ne kalmış şurda 7 li rakamları görmeye bişey sanki senin hevesini kırmış gibi :26:

üzülmemene sevindim :16::16::16:

Tamam sen uzun süre burda ol ama kiloların seninle olmasın be canım sen çok iyi gidiyodun hem ne kalmış şurda 7 li rakamları görmeye bişey sanki senin hevesini kırmış gibi :26:

Yooo tam tersineydi aslında ama sen öyle bir dedinki moralim bozuldu resmen.
:44:Sonuçta bu işin çözümü sabır, bir hafta veremedim diye kendimi üzüp diyetimi aksatıcak duruma gelmek istemiyorum. Tam tersine daha da sarılmak gerek.

yooo tam tersineydi aslında ama sen öyle bir dedinki moralim bozuldu resmen.
:44:sonuçta bu işin çözümü sabır, bir hafta veremedim diye kendimi üzüp diyetimi aksatıcak duruma gelmek istemiyorum. Tam tersine daha da sarılmak gerek.

hııımm ne bileyim canım sen hep çok güzel kilo veriyodunya o yüzden şaşırdımda öyle bi tepki verdim üzüldüm şimdi kimsenin motivasyonunu kırmak istemem. Tabikide veremedin diye bırakıcak değilsiiinnnn
ohooooo ben kaç kere yerimde saydım bi aldım bi verdim :17:
Ama işte uzadıda uzadıııı

Kizlar birsey soylemek istiyorum biliyorsunuz 72 lerle mezun oldum ve hala almadim.Eger diyete ve spora onem verirseniz giden kilo saglikli gidiyor ve gelmessi zor oluyor.Su an hic dikkat edemiyorum ailevi sorunlarimiz var ama arada bir tartiliyorum ve 71 ile 72 arasinda gidip geliyorum.Ona gore verdikleriniz bekli biraz gec surede olsada saglam gidiyor merak etmeyin emi citirlarim.

senin adına çook sevindim berilciim :16: çook faydalı olmuş bu bilgiler :54:

malesefki degil canim ama allahtan saglik sorunumuz yok: iNSALLAH BU GUNLERDE GECECEK GULUM:aMA HEP AKLIMDASINIZ SANA OZELDEN BIRSEY SORMUSTUM BIR AY OLDU HERHALDE .AMA CEVAP YAZMAMISIN: ZAMANIM OLUNCA TEKRAR SORARIM BURDAN BEBEGIM:DUKANA DEVAMMI.?

canım ben cevap yazdım sanıyorumdur, mutlaka cevap verirdim yani. tekrar sor :34:

KUZULAR BIZIM DEVREDEN KIMSE KALMADIMI.
Yeni gelen arkadaslarada selam bu arda.

tuba izinde, ecem arada uğruyor :34:

Günaydın 13. takımın çıp çıtır hatunları:16: Geçmişe bakıp geliyorum hemen :3:

günaydın en çıtır kaptann, en seksi hamiişş :27:

ay kızlar geçmişe bakıyım dedim oku oku bitmedi geçmiş olsun dileklerine herkese teşekkür ederim saolun arkadaşlar ebruyu çok merak ettim doğum mu yapmış buse öyle yazmış ay ne heyecanlı Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına alır umarım
dün tüm gün kızımla uğraştım basket kursuna yazdırdım saha biraz uzakta getir götür bittim doktor onayı falan da vardı epey koşturdum
ne yol izlesem de şu uzatmalı kilomdan kurtulsam diye arayışlardayım kızlar

yok canım yanlış bilgiymiş, yanlış anlaşılma olmuş :31: arayışa girmene lüzum yok. bol su, azcık egzersiz, bol dikkat :27:

Burcu hiç ama hiç olmamış Bencede otur ağla bu duruma çok kızdım sana :47:

Tebrik ediyorum Ceren'cim. :46:

Tuba sanada çok ama çok kızdım. Burcu ve sen hadi kendinizi düşünmediniz bu hafta ama takımda diğer kilo veren arkadaşlarınızın hakkına girdiniz, farkındasınızı dimi? Bide sonuna geri almadım şükür demen hiç ama hiç olmamış. Ve bu sizin takımdaki daha ikinci haftanız. Açık açık kızıyorum ki haftaya kendinizi toplayın. Çünkü artık zararınız sadece kendinize değil diğer arkadaşlarınıza. :47:

Emine'cim süpersin canım. Gayet güzel vermişsin. Maşallah :nazar::46:

Menün bence güzel olmuş Buse'cim bence işe yaramıştır.

Hoş geldin Beril'cim. :16:Daha var inşallah haftaya perşembe :16:

Eeeee hani kilo bildirimi, çabuk yap çatlayacağım meraktan :9:

Gülçin'cim hoş geldin canım. Doğum yapmadım henüz. Dün bi yanlış anlaşılma olmuş öyle zannetmişler. Basket kursu süper olmuş bu arada. Ayrıca ben senin hedef kilonu düzelttirdim canım. Bi bakar söylerim geçmişe. Tam ben o konuyu hallettim sen yine gittin :9:Hadi biran önce ver artık şu kilolarıda sende kurtul bizde kurtulalım :9:

yettim kaptaaan bu hafta süperiiim, kurtarıcımız olcam yüzdemleeee :10:

ben hala oturuyorum her işim duruyor evin işi mutfak
bugün pazar var
çamaşırlar var eşim izinli doktora gitti öğlen gelir yemek yok
daha süt alacağım
kursada gitmem lazım öğleden sonra
daha kızı sahaya götüreceğim çalışacak basket topu aldık
bide şans eseride olsa atabilse daha çok şevklenecekte zamanla artık ne yaparsa resimden vazgeçmiyor ilk fırsatta kalemleri ve defteri yanında

ne seviyorsa onu yapsın bence, çok güzel bir şey maşallah :34:

Kızlar Tuğba'nın bildirimini yapıyorum

Geçen hafta : 103.7

Bu hafta :103.2

Giden : 500 gr

tebrikler tubiiş, yine dikkat etmişsin belli ki maşallaah :nazar:

hoşgeldin canım aramıza....
Hikayeni okudum 17 yaşımdaki hallerim geldi aklıma ve bi tebessüm belirdi yüzümdeee:17:
Daha çok toysun hayatın çok başındasın. Insan şunu hiç unutmamalı ne yapıyosak önce kendimiz için yapmalıyız. Daha hiç karşılıklı oturmadığın aynı ortamda bulunmadığın bi insana bu kadar bel bağlama. Unutma önce önemli olan sensin. Kimse için değil kendi sağlığın için ver kilolarını. Hiçbi erkek kilolu kadından hoşlanmaz bu bir gerçek ama kilo içinde kadından vazgeçilmez. Gün gelir bu hallerine gülersin
sen caneri falan boşver daha kimler çıkar karşına hatta sen bi zayıfla senin gözün caneri falan görmez. Sen yeterki iste olurmu bebeğim.... Kıyamam ben size yaaaaa :16::16:

canım yaaaa helal sana :46::46: Bırakmadın sonucunu merakla bekliyorum ona göre :23:

canım tekrar çok geçmiş olsun eşinin iyi olmasına sevindim hadi dön sende biran önce aramıza :34:

bencede yaaaa eğer aşk gerçek aşksa hiiiiçççç bitmiyo ben eşimle 13 yıldır birlikteyim ve hala ilk günkü gibi aşığım ona hala uyurken onu izlerim bir kere öperken bin kere öpmüş gibi olurum :54::54:

hoşgeldin canım özlemezmiyiz hiç yokluğun o kadar hissediliyoki hayırlısıyla yap gel sen doğumunu al bebeğini kucağına bekliyoruz en kısa zamanda canım :16::16:

evet canım haklısın kızlardanda yedim azarımı bidaha yemicem diyet bitene kadar....

günaydın canım inş. :18::18:

olsun canım bidahaki hafta daha iyi olursun inş.

canım tebrik ederim süpersin :46::46:

canım busede söylemiş bence daha dikkatli olmalısın unutma sen kilonu korumuyosun zayıflamak istiyosun o yüzden diyet yapmalısın :20:

canım yaaaa takımımızın gururu yine harikalar yaratmışsın seni canı gönülden tebrik ediyorum
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

günaydın canım benim geldim ama bi türlü geçmişi okumaktan yazamadımki hemen bildiriyorum kilomu :18:

günaydın canım :54::54:

maaşallah eşinle mutluluğunuza nazar değmesin, bana da böylesini nasip etsin Allah canım :16:

Kilo bildirimim kendi tartımda tartılamadım annemlerdeyim kaç gündür onlarda tartıldım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum yani ben daha fazla bekliyodum.

Geçen hafta 56

bu hafta 55,7

fark 0,30

yüzde 0,54

eh işte artı çıkmayımda ama eve döneyim kendi tartımlada mutlaka tartılıp bildiricem size

canım tebrikler bence bi 300 daha eksi çıkardın kendi tartında sen, yazık olduuu :52:

Kızlar ben yeni uyandım sayılır daha doğrusu bugün yataktan çıkasım gelmedi. Hemen kahvaltımı yapıp geliyorum. :9:

afiyet olsun kaptancııım :16:

:68: Kilo Bildirimi:68:
Başlangıç: 87.6 kg
3. Cuma: 81.2 kg
Bugün: 81.2 kg
(Diyetisyenime Pazartesi gideceğim.)
Skor: 0
Hedef: 55 kg

bu hafta sanki pilav vardı menünde canım, başka kaçamak yaptın mı hatırlamıyorum. ama daha dikkatli ol, kurtul şu kilolardan. aslında ben seni eksi kiloda bekliyordum, umarım duraklamaya falan girmemişsindir :31: haftaya güzel kilo vereceğinden eminim :34:

bu nazar boncuğun olsun :nazar:

Yooo tam tersineydi aslında ama sen öyle bir dedinki moralim bozuldu resmen.
:44:Sonuçta bu işin çözümü sabır, bir hafta veremedim diye kendimi üzüp diyetimi aksatıcak duruma gelmek istemiyorum. Tam tersine daha da sarılmak gerek.

venüscüm sen çok alıngan çıktın valla, böyle olmaaa :52:

senin adına çook sevindim berilciim :16: çook faydalı olmuş bu bilgiler :54:

canım ben cevap yazdım sanıyorumdur, mutlaka cevap verirdim yani. tekrar sor :34:

tuba izinde, ecem arada uğruyor :34:

günaydın en çıtır kaptann, en seksi hamiişş :27:

yok canım yanlış bilgiymiş, yanlış anlaşılma olmuş :31: arayışa girmene lüzum yok. bol su, azcık egzersiz, bol dikkat :27:

yettim kaptaaan bu hafta süperiiim, kurtarıcımız olcam yüzdemleeee :10:

ne seviyorsa onu yapsın bence, çok güzel bir şey maşallah :34:

tebrikler tubiiş, yine dikkat etmişsin belli ki maşallaah :nazar:

maaşallah eşinle mutluluğunuza nazar değmesin, bana da böylesini nasip etsin Allah canım :16:

canım tebrikler bence bi 300 daha eksi çıkardın kendi tartında sen, yazık olduuu :52:

afiyet olsun kaptancııım :16:

bu hafta sanki pilav vardı menünde canım, başka kaçamak yaptın mı hatırlamıyorum. ama daha dikkatli ol, kurtul şu kilolardan. aslında ben seni eksi kiloda bekliyordum, umarım duraklamaya falan girmemişsindir :31: haftaya güzel kilo vereceğinden eminim :34:

amiiiiiinnn canım inş. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
alllah sana daha güzel mutluluklar nasip etsin inş. :16::16:

evet bencede kendi tartımda daha iyi çıkardım diyorum haftaya daha iyi olucam inş.

geçen hafta: 52.8
bu hafta: 51.6
fark: 1.2
%2,27
:53:

:21::32::21:

canım yaaaa süpersin çok iyisin harikasıııııınnnnn :46::46::46::46:
:52::52::52::52::52::52:

ya valla kilon çok az ve çok iyi veriyosun ben gram gram napmalı bilmem yaaaa :26::26:

amiiiiiinnn canım inş. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
alllah sana daha güzel mutluluklar nasip etsin inş. :16::16:

evet bencede kendi tartımda daha iyi çıkardım diyorum haftaya daha iyi olucam inş.

canım yaaaa süpersin çok iyisin harikasıııııınnnnn :46::46::46::46:
:52::52::52::52::52::52:

ya valla kilon çok az ve çok iyi veriyosun ben gram gram napmalı bilmem yaaaa :26::26:

yok ebrum yaa geçen hafta yediğim tatlandırıcılı dukan tatlılarından sanırım 200 gr vermiştim :50: kaptan uyarınca kestim tatlıları. bir dee dün yaptığım cacık yeme operasyonuyla 300 gr vermişim :32: benimki detoks gibi olmadı tam ama dukanla bu kadar oldu. sırf cacık olduğu içinde tok tutmadı tabi, akşama haşlama brokoli ve yoğurt yedim bitirdim günü. yine de faydasını gördüm :8: kesin yapmalısın bu ayran detoksunuuu :52:

Merhaba kızlar yine ben geldim.Keyifleriniz bu hafta da harika maşallah allah bozmasın:32:İşte bizde de bu hafta durum böyle.
Bir konu da fikrinize ihtiyacım var.fadime02 bu hafta banlandı sayfası kapalı görünüyor.Nedenini bilemiyorum orası ayrı mesele....Ben isminin yanına bu şekilde yazmakla doğru yapıyorum.Farklı önerisi olan var mı?

*** 9. Takım 302. Etap ***

marti (62,3/62,1/0,2/%0,32)
btlbetul (66,4/66,3/0,1/%0,15)

bsrmhmmt(65,5/66,2/-0,7/%-1,07)

ozdemi (63,4/63,9/-0,5/%-0,79)
fadime02 (99,2/?/?/%?)
Banlandı.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0)
Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.
lypsa (89,6/88,9/0,7/%0,78)
hoppidicik (88,5/88,1/0,4/%0,45)
noraaa (68,1/67,5/0,6/%0,88)

mababy(57,7/57,5/0,2/%0,35)İzne ayrılmak istiyor.
nagieymen(70,5/70,5/0/%0)

hııımm ne bileyim canım sen hep çok güzel kilo veriyodunya o yüzden şaşırdımda öyle bi tepki verdim üzüldüm şimdi kimsenin motivasyonunu kırmak istemem. Tabikide veremedin diye bırakıcak değilsiiinnnn
ohooooo ben kaç kere yerimde saydım bi aldım bi verdim :17:
Ama işte uzadıda uzadıııı
Haklısın canım ama sanırım bir anda fazla fazla verdim diye yada sağolsun diyetisyenim 1 aydır aynı menüyü verdiği için olabilir. Napalım artık bir hafta kaybettik olsun:31:

Yok bebişim başka kaçamak yok. Ama sanırsam duraklamaya girdim bana öyle geliyor. Ne kadar sürer sence bu? :44:
Ay sen hiç konuşma kolum kadar kalmışsın bir de alınganlık yapıyon diyon:23:

geçen hafta: 52.8
bu hafta: 51.6
fark: 1.2
%2,27
:53:

:21::32::21:
:nazar:Vay yavrım beniiiiiiiiimmmm:52::52::52::52:

yok ebrum yaa geçen hafta yediğim tatlandırıcılı dukan tatlılarından sanırım 200 gr vermiştim :50: kaptan uyarınca kestim tatlıları. bir dee dün yaptığım cacık yeme operasyonuyla 300 gr vermişim :32: benimki detoks gibi olmadı tam ama dukanla bu kadar oldu. sırf cacık olduğu içinde tok tutmadı tabi, akşama haşlama brokoli ve yoğurt yedim bitirdim günü. yine de faydasını gördüm :8: kesin yapmalısın bu ayran detoksunuuu :52:

bencede tatlandırıcıyı kesmen iyi olmuş.
bu hafta bende istiyorum yapmak ama haftaya kayınpederim gelebilirmiş bize o zaman yapamam çünkü evde inasan varken zor bide kimse diyette sansın beni istemiyorum gelmezlerse yapıcam inş. faydası olucana inanıyorum.

Merhaba kızlar yine ben geldim.Keyifleriniz bu hafta da harika maşallah allah bozmasın:32:İşte bizde de bu hafta durum böyle.
Bir konu da fikrinize ihtiyacım var.fadime02 bu hafta banlandı sayfası kapalı görünüyor.Nedenini bilemiyorum orası ayrı mesele....Ben isminin yanına bu şekilde yazmakla doğru yapıyorum.Farklı önerisi olan var mı?

fadime02 (99,2/?/?/%?)
Banlandı.

canım bilemedim takım kaptanımız gelince bakar yardımcı olur sana

Bende akşam yediğim çakma tavuk döner yüzünden 700 gr da kaldım.Her hafta en az 1 kg veriyordum ne güzel.Zaten bu dönerlerinde yağsızını bulmak bir mesele.Belki tuvalette :9: neden olmuş olabilir.
Ben etlerin yanında ara ara et meksika sos,barbekü sos fln kullandım.Yağ oranı %0,02..Pek doğru yapmadım gibi bir his var içimde ama kilo vermeme engel olmadı diye kullanmaya devam ediyorum protein günlerinde.:37:
Bırakmam mı lazım yoksa buse:18:

fadime02 (99,2/?/?/%?)
Banlandı.

merhaba hilalim, hoş geldiin :16: ben de tebrik ederim kilo verenlerinizi ve çaba gösterenlerinizi tabi :34: fadimeye ulaşıp kilosunu öğrenemiyorsanız, banlandı, bildirimde bulunamadı. şeklinde yaz bence :31:ama fadimeye ulaşabilirseniz kilo bildirimini aynen yaz. başka da detay verme. haftaya fadime yeni nickiyle aranızda devam eder, yanına fadime02 nickini fadimetos675 şeklinde değiştirdi şeklinde not düşülür sorun çözülür :9:

o halde yeşilçaylar havaya :7:

hemen 2. yi kapıp geleyim o vakit :10:

:7:

Back
X