hoşgeldin canım aramıza....
Hikayeni okudum 17 yaşımdaki hallerim geldi aklıma ve bi tebessüm belirdi yüzümdeee
Daha çok toysun hayatın çok başındasın. Insan şunu hiç unutmamalı ne yapıyosak önce kendimiz için yapmalıyız. Daha hiç karşılıklı oturmadığın aynı ortamda bulunmadığın bi insana bu kadar bel bağlama. Unutma önce önemli olan sensin. Kimse için değil kendi sağlığın için ver kilolarını. Hiçbi erkek kilolu kadından hoşlanmaz bu bir gerçek ama kilo içinde kadından vazgeçilmez. Gün gelir bu hallerine gülersin
sen caneri falan boşver daha kimler çıkar karşına hatta sen bi zayıfla senin gözün caneri falan görmez. Sen yeterki iste olurmu bebeğim.... Kıyamam ben size yaaaaa
canım yaaaa helal sanaBırakmadın sonucunu merakla bekliyorum ona göre
canım tekrar çok geçmiş olsun eşinin iyi olmasına sevindim hadi dön sende biran önce aramıza
bencede yaaaa eğer aşk gerçek aşksa hiiiiçççç bitmiyo ben eşimle 13 yıldır birlikteyim ve hala ilk günkü gibi aşığım ona hala uyurken onu izlerim bir kere öperken bin kere öpmüş gibi olurum
hoşgeldin canım özlemezmiyiz hiç yokluğun o kadar hissediliyoki hayırlısıyla yap gel sen doğumunu al bebeğini kucağına bekliyoruz en kısa zamanda canım
evet canım haklısın kızlardanda yedim azarımı bidaha yemicem diyet bitene kadar....
günaydın canım inş. :18::18:
olsun canım bidahaki hafta daha iyi olursun inş.
canım tebrik ederim süpersin
canım busede söylemiş bence daha dikkatli olmalısın unutma sen kilonu korumuyosun zayıflamak istiyosun o yüzden diyet yapmalısın
canım yaaaa takımımızın gururu yine harikalar yaratmışsın seni canı gönülden tebrik ediyorum
günaydın canım benim geldim ama bi türlü geçmişi okumaktan yazamadımki hemen bildiriyorum kilomu :18:
günaydın canım![]()
bundan sonra çok dikkat etcem gerçekten çok üzüldüm yani
Burcu hiç ama hiç olmamış Bencede otur ağla bu duruma çok kızdım sana
Tebrik ediyorum Ceren'cim.
Tuba sanada çok ama çok kızdım. Burcu ve sen hadi kendinizi düşünmediniz bu hafta ama takımda diğer kilo veren arkadaşlarınızın hakkına girdiniz, farkındasınızı dimi? Bide sonuna geri almadım şükür demen hiç ama hiç olmamış. Ve bu sizin takımdaki daha ikinci haftanız. Açık açık kızıyorum ki haftaya kendinizi toplayın. Çünkü artık zararınız sadece kendinize değil diğer arkadaşlarınıza.
Emine'cim süpersin canım. Gayet güzel vermişsin. Maşallah
Menün bence güzel olmuş Buse'cim bence işe yaramıştır.
Hoş geldin Beril'cim.Daha var inşallah haftaya perşembe
Eeeee hani kilo bildirimi, çabuk yap çatlayacağım meraktan
Gülçin'cim hoş geldin canım. Doğum yapmadım henüz. Dün bi yanlış anlaşılma olmuş öyle zannetmişler. Basket kursu süper olmuş bu arada. Ayrıca ben senin hedef kilonu düzelttirdim canım. Bi bakar söylerim geçmişe. Tam ben o konuyu hallettim sen yine gittinHadi biran önce ver artık şu kilolarıda sende kurtul bizde kurtulalım
![]()
kaptan kızmakta çok haklısınnnnn