Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin herkese.Neler kahvalti ettiniz bakalim
be simdilik sadece su ve uzum,artik oglende kahvaltilik yerim.
GÜNAYDIN günaydın günaydın
sabah kayvaltım bir kaç dilim kaşar peydiri 1 dilim ekmek 4 zeytin
yarımdan ffazla domates
yarım elmamıda yedim biraz önce bir bardakta yeşil çay içtim sizler nasılsınız
günaydııııınnnn a.s.
tartı ile aram bugü gayet iyi... umarım yarında böyle iyi sonuç alırım
akşam pek kimsecikler uğramamış( gittiğim yerde kaçamak yapmadım sadece tadına baktım bugünde yüzüm güldü
sıra bugün de !!!
öğleden sonra günüm var şimdi kuaföre gideceğim akşam görüşmek üzere hepinizi öptüm
selam arkadaşlar dün nete giremedim hiç fırsatım olmadı bi ara açayım dedim okuyamadan bile kapatmak zorunda kaldım sizler nasılsınız bakalım?
benim diyetim gayet güzel gidiyo bi de sabahları erken kalkmaya alışabilsem mafoldumben
melankolicim geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
dosbacım spor ne alemde gidiyo yaptın mı bakim sözleştiğimiz gibi yarım saat sporunu ben dün hiç halim olmamasına rağmen sana söz verdim diye yürüyüşe çıktım 40 dk falan yürüdüm aslında bir saate çıkaracaktım dışarı çıkmışken ama gözümde büyüdü yol akannehir
meliscim ne güzel burda herşeyini paylaştığın insanlarla canlı canlı sohbet imkanını bulmuşsun senin adına çok sevinim canım yerimseniben
diğer tüm arkadaşlarımda iyidir inşallah daha sık uğramaya çalışın kızlar :kedi:
ne güzel yürüöüşsün canım.
çok güzel oldu geröçekten hem ben hem de kızım için.
son yazdığın cümleye aynen katılıyorum derslerim olmasa 7/24 burada olacağım.
canım benim bu tür konuları fazla takma kafana derim.konuştuğun bayan ile senin vücut yapaılarınız aynı değilki.kimseyle kimsenin aynı değil.onun vücudu daha fazla su tutyorsa diyet yaptığında daha fazla su atacak dolayısı ile fazla kilo vermiş görünecek.bunun gibi bir sürü sebep.yani bunlarla ne zamanının nede kendini tüket.sonuçta sen yavaş sağlıklı ve kalıcı kilo veriyormusun evet. o zaman bir problem yok. :teselli: arada aksamalar oluyor,illakide olur. sakın salma kendini.ad ve meliscim güzel gün dilekleriniz için saolun ama benim günü güzel değil(
300 gr almışım hemde hiç kaçamak yapmadığım halde( çok moralim bozuldu inanın çok kötü hissediyorum bütün hayatım diyetle geçecek sanıyorum... 60 gündür hep aynı şeyleri yemekten çok sıkıldım
diyetisyende bi bayanla sohbet fırsatım oldu 40 yaşında ve o da 60 gün önce başlamış ben 4.6 verdim o 7.5 kilo vermiş
ya nerde hata yapıyorum ki... kaçamağım da yok
bugün dedim beni aç bırakın ama bu sıkıntdan kurtulayım o da kaslarını eritmeye niyetim yok dedi çok az bi kalori kısıtlaması yaptı okadarcık
bakalım cumaya neler olcak ??
seni vefakar yiğen seni. :1hug: canım benim o kadar kızıyorsun yinede yanında sen varsın.belki mecburiyetten yanındasın ama sonuçta onun için koşturuyorsun değilmi. kıymetini bilsin senin dicem ama bilirmi ki. :sm_confused: Allah kalp gözü açıklığı vede şifa versin dilerim.:Saruboceq: a.s.selam arkadaşlar gününüz nasıl geçiyo ben yorgunluktan ölüyorum sabah saat 8 den beri hastanedeydim yeni geldim eve bu defa halamı götürdüm öğlene kadar onun için koşturdum hastanede kurtulamıycam heralde ben bu hastanelerden mafoldumben
aynı fikirdeyim.benimde kızlar acayip spora ihtiyacım var ama akşam eve gidipte nasıl yapıcam bilmiyorum.eşimin kanına girip kondisyon bisiklet aldırayım istiyorum özelliklede basenlerim için. mafoldumbenspor konusu harika olur bence de denetleme de çok güzel bir fikir keşke kızımdan fırsat bulup da ben de yapabilsem.
afiyet olsun hayatım.kendini çok fazla yoracak diyetler yapma.hadi ıspanak neysede sabredip sabredip daha fazla şeylere saldırabilirsin.oyüzden kendini sıkmadan hafif diyetler tavsiye ederim. opuyorumnanaktanay kizlar nekadar hizli ilerlemis bu sayflar okumaya yetistiremiyorum.bugun ben cok ama cok yoruldu,evde bir cadim var hic durmadi,Allahtan amcalarimn kizlari var biraz onara braktim ben baya yattim bugun,Bs agrim coktu ben acikinca bas agrim oluyor en sonunda dayanamayip bir kase yogurtlu ispinak yemegi yedim,:kedi:OH be duniya varmis dedim,yarin biraz normal bir diyet uygulayacam bu uzum diyeti resme iskence.kaydirigubbakcemile belki cezalyim ama inanin cok ama cok kotuydum.
reyhan ablacım gelmiş hoşgelmiş ama yakalayamadım.neyse misafir olmaya gelirim artık bende. opuyorumnanaktanneyse... iyi geceler ve basarilar diliyorum kardes takimaa.s.
meeeeliiiiisss yerim ben onu varya harbiden yerim.inan okurken hayal ettim ve uzun bir süre güldüm. çok tatlı yaa maşallah harbiden maşallah. Şenizyazarım canım hergünü bir olay zaten bugün sabah uyanmış işe gitmk için hazırlanıyorum, koluna çantamı takmış evi turluyor bir ara baktım içinden rujumu çıkarmış kapağını açmış, çevirmeyi akıl edememiş elini batırmış içine dudağına sürüyor. İnanamadım.
Bileziği sandalyeye takılmış gündüz, babasıyla eve geldik onu anlatıyor, anladık ama koluna birşeymi oldu dedik, meğer bileziği takılmış cadı herşeyi anlatıyor artık.
katılıyorum bende aynı dertteyim.verilebilecek kiloyu uzattıkça uzattım.bu kaçamaklar olmasa sanırım hepimiz rahatlıcaz.günaydın canım. Güzel kaynattık akşam :)
canım ya ben de öyleyim taa mayıs ayından beri aynı kilolarda sürünüyorum bence bu bizden kaynaklanıyor ya da kendi adıma konuşayım arada kaçırıyorum sanırım. Bu işe bir çare bulmalı çok sıkıldım bu durumdan.
sanırım zenim kilonun ibresini yükseltti. yada diyet yapmak istemiyor.umarım çok fazla kilo almamıştır. :hulya:inşallah canım bunlar eskiler zaten bizden de 9 kişi var saydım.
takip edebilmek için iyi oldu.
bizim takım güzel zenimi merak ettim hal yok ortalarda.
kıskandım ne yalan söyliyim. :umursamaz: fotolarınızada baktım çocuklar çok tatlı çıkmışlar Şeniz sizde fena değilsiniz işte idare eder.(kıskandım ya o yüzden) inan bende çok isterdim buluşmayı kimbilir belki birgün nasip olur. :Saruboceq:kızlar biz bugün kkdan istanbuldaki 2008temmuz anneleri ve bebişleri ile buluşacağız, hazırlanıyorum ama çıkana kadar buralardayım ara ara yazarım.
Umarım bir gün sizlerle de buluşuruz hepinizle yüzyüze tanışmayı çok isterim.
canım atlatacağına inanıyorum sen bulursun bir yolunu,ama neolur engelle kendini canım benim sakın bırakma. :Saruboceq:teşekkür ederim canım bugün çok iiiyim baskül normale dönmüş hatta birazda vermiş gibi gözüküyorum...
ama korkularım var bu akşam eşimle bi arkadaşa davetliyiz hatay mutfağından örnekler göreceğiz zemuszemus çok severim bulgur ve hatay mutfağını... sadece tatlarına bakacaım bu yüzden akşam yemeği yemeden çıkacağım
yarın arkadaşlarla gündüz gezmem var... cumartesi akşam düğün var... pazar günü yemekli misafirim var :sinifsinif: napcam bilmiyorum hepsinden kaçmak nereye kadar onu da bilmiyorum malum benim diyette tadına bile bakamıyorsun :gitme:
geçmişolsun hayatım,sen çok sık griip oluyorsun anladığım kadarıyla.özelliklede bahar aylarında acaba alerjin mi var. CADIARZUay kızlar bi hasta oldum hiç bişey yapamadım o yüzden giremedim kaç gündür( hala hastayım nefes alamıyorum çok tıkanıyorum dün acildeydim bugünde kan kolestrol şeker gibi testler yaptırdım 3 tüp kan aldılar valla kanımı tükettiler:)) sonuçlar yarına bakalım neler çıkacakCADIARZUbu arada aöf sınavları açıklandı ve ben geçtim artık 2.sınıf öğrencisi oldum:lepi:en güzel haberde bu zaten şimdilik,2 gündür erken kalkıyorum ve tüm gün hasta halimle koşuşturuyorum seminer hastane,açıkcası pek dikkat edemedim kızlar bu ara ama en azından ekmek tüketmiyorum ve bol su içmeye çalışıyorum adet dönemim ama adetde olmadım oda çok sıkıntı veriyo ve buna bağlı olarakta vücudum ödem yapıyo
( bu iki hafta böle geçer yani bana bu iki haftada da kilo vermek yok öle anlıyorum
(
seni vefakar yiğen seni. :1hug: canım benim o kadar kızıyorsun yinede yanında sen varsın.belki mecburiyetten yanındasın ama sonuçta onun için koşturuyorsun değilmi. kıymetini bilsin senin dicem ama bilirmi ki. :sm_confused: Allah kalp gözü açıklığı vede şifa versin dilerim.:Saruboceq: a.s.
bhrcım dün bende sana söz verdim diye 30 dk yürüdüm demkki işe yaramış söz vermek :))
bugün ise 20dk tempolu yürüdüm ama akşam koşu bandına çıkacağım
adcım evet kaçamak yapmayacak kadar iradeli idim ama sadece mantı vardı ikram olarak bende çoook açtım sadece 3 en fazla 4 yemek kaşığı yedim çok güzeldi ama durdum !!!! bi de bu kişilerle 4 aydır görüşmüyordum süper tepkiler aldım :))
meliscim yoğunsun ama yine de bizi unutmayıp geliyorsun gelmeyenlerin kulağını çekelim :))
şimdi akşam yemeği hazırlayacağım gelirim yine hepinizi öpüyorum
evet artık eskisi gibi sık yürüyüşe alışmam gerekiyo bakalım bi de sıkılaştırıcı egzersizler bulmalıyım internetten bu kadar çok kilo verdikten sonra vücudum ne hale gelir allah bilir o yüzden baştan tedbirimi almam lazım mafoldumben
dün yürüyüş yaptığım yerde spor aletleri de vardı ama ben kullanmaya çekindim herkes izliyo resmen yaaa hele erkekler oturmuş çevredeki banklara geyik yapıyolar aslında bi 10-15 dk da onları kullanayım hazır gelmişken diyodum ama olmadı :kedi:
canım sen zaten bu kadar koşturmacanın içinde her gün ihmal etmeden geliyosun daha ne olsun di mi ama yerimseniben
meeeeliiiiisss yerim ben onu varya harbiden yerim.inan okurken hayal ettim ve uzun bir süre güldüm. çok tatlı yaa maşallah harbiden maşallah. Şeniz
kıskandım ne yalan söyliyim. :umursamaz: fotolarınızada baktım çocuklar çok tatlı çıkmışlar Şeniz sizde fena değilsiniz işte idare eder.(kıskandım ya o yüzden) inan bende çok isterdim buluşmayı kimbilir belki birgün nasip olur. :Saruboceq:
selam arkadaşlar bugünlerde pek giremiyorum( işlerim çok yogun bu yüzden özür dilyorum hepinizden..yarın sabahtn da giremiycem..kilomu yazayım
74.4(
napim canım bu kadar sıkıntı yaşattı ama sonuçta yaşlı bi insan bizler de bir gün yaşlanıcaz elimden geldiğince koşturuyorum işte evde olsun hastanede olsun inşallah sonuçlarını hayırlısıyla alırız da benim de sıkıntım biter en kısa zamanda :Saruboceq:
bhrcım dün bende sana söz verdim diye 30 dk yürüdüm demkki işe yaramış söz vermek :))
bugün ise 20dk tempolu yürüdüm ama akşam koşu bandına çıkacağım
adcım evet kaçamak yapmayacak kadar iradeli idim ama sadece mantı vardı ikram olarak bende çoook açtım sadece 3 en fazla 4 yemek kaşığı yedim çok güzeldi ama durdum !!!! bi de bu kişilerle 4 aydır görüşmüyordum süper tepkiler aldım :))
meliscim yoğunsun ama yine de bizi unutmayıp geliyorsun gelmeyenlerin kulağını çekelim :))
şimdi akşam yemeği hazırlayacağım gelirim yine hepinizi öpüyorum
bencede canım bu söz verme olayı işe yaradı :lepi:
bugün yürüyüşe çıkamadım o yüzden çıkamayacağım günler boş durmayım diye nivea body egzersizlerine başladım 40 dk falan sürüyor sanırım toplam kaçamak da yapmadım bakalım yarın tartıda ne kadar çıkacağım merak ediyorum gerçi hemen mucize beklememek lazım zamanla inşallah kilo vermemiz de hızlanacak vücudumuz da şekillenecek :Saruboceq:
mantıya yi dayanmışsın ben olsam hayatta dayanamazdım bir günlük bozardım rejimi falan :kedi:
bencede canım bu söz verme olayı işe yaradı :lepi:
bugün yürüyüşe çıkamadım o yüzden çıkamayacağım günler boş durmayım diye nivea body egzersizlerine başladım 40 dk falan sürüyor sanırım toplam kaçamak da yapmadım bakalım yarın tartıda ne kadar çıkacağım merak ediyorum gerçi hemen mucize beklememek lazım zamanla inşallah kilo vermemiz de hızlanacak vücudumuz da şekillenecek :Saruboceq:
mantıya yi dayanmışsın ben olsam hayatta dayanamazdım bir günlük bozardım rejimi falan :kedi:
anam birileri mantıdan sözetmiş ben yedim arkadaşlar hemde 1 tabak biraz duygusal yeme krizi yaşıyorum dedeme kan kanseri teşhisi koydular çok moralim bozuk birde yakınlarında değilim o canımı daha çok acıtıyor
anam birileri mantıdan sözetmiş ben yedim arkadaşlar hemde 1 tabak biraz duygusal yeme krizi yaşıyorum dedeme kan kanseri teşhisi koydular çok moralim bozuk birde yakınlarında değilim o canımı daha çok acıtıyor