Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar sadece bi tane boydan resmim varmış ya onu yükledim şimdi kiloma göre nasıl olduğuna falan bakarsınız diye şey ettim :D

eveet öyleymiş :32: bu bilgiyi takımdan kim vermişti hatırlamıyorum ama susayınca yağ yakıldığını diyetisyen söylemiş ona da :8: abartma kız cidden 3 ü geçme bence, hele 4 sakıın :52: su zehirlenmesi olursun allah korusun :18:

bu arada bizime evdeki suyun ph ına baktım 11 yani 7,5 u geçtiği için alkali :32: ççook sevindim :16:

bozmadın diyetiniii aslansın burcuuuuuu, kaplansın burcuuuuuuuu :46:

bu ne güzel bir şeydir vallahi ben de emoş gibi imreniyorum ayşeee :9: karatayın peki zorluğu var mı ayşecim, biraz bahsetsene :31:

ay umarım yansımaaz :ssz:
çikolatayı mideye indirmişsin, bir daha olmasın venüs, senden beklemiyorum böyle şeyler. hele bir de hepsini yemişsin, aşk olsun :19:

geç ebrum geeeç :16: insan sevdiğine kızarmış, nazım sana çok geçiyor kızıyorum vallahi :27: suyu az içmişsin ona ne diyeceksin :19: her şeye bir cevabı var hanım efendiniiin :9: valla ben de yarın ayranlayacağım, sana diyorum ama bugün menüm yine sebze günü oldu. bunu sonradan fark ettim, brokoliyi yedikten sonra :1: neyseki sorun değil, yarın ayranlıyorum :32:

o zeytinyağlı fasulye yağda yüzen fasulye cinsindense hiç olmamış venüs :20: en fazla 2 yk z.yağı kullan yemeklere :34: ve çikolatadan hiiç bahsetmek istemiyorum. kalorisini yazmışsın ama o mühim değil. şeker ve yağ depoladın vücuduna, yağ yakman gerekirken :50:

ve 12 bardak su kaç lt ediyor, 2,5 a tamamlıyorsun dimi? sakın daha az içme :54:

tamam canım, menüleri dediğim gibi yaz buraya. bugün paylaşırsın umarım. sporunu bırakmaman da çok güzel olmuş, tebrikler onun için :34:

meyveli formları açıklamışsın, hadi bakalım :34: güzel menü bence yine de burcuuu :16: bu hafta menülerini beğendim hep böyle olursun inşallah :46:

zeliiş ayşenin dediklerine tamamen katılıyorum :34:

eveet kıymalı yap kıymalııı, ay benim bile canım çektii :9: dukana başladığımdan beri yapmadım, çok alem insanım, aklıma bile gelmemiş :27:

ay sen de ayranlıyorsun, valla herkes detoksta. yarın ben de yapcam :9: bu hafta takımca detoks haftamız oldu vallahi :27:

demek o +lar arkadaşım olanlar, hiç aklıma gelmemişti, öğrendiğim iyi oldu :9:

yobaz ıspartaya selamlar o vakit :27: niye yok ki ya, çok çılgın olmalılar, seveni yok mu orda mis gibi brokolinin, isyan etseler ya biraz :9:

aslansın zeliş, işte buuu :46:

ay cerencim sen ne diyorsun, ben 23 yaşındayım, son erkek arkim 7 yaş büyüktü benden, anca anlaşabiliyordum. şimdi de geçen gün kendimden 19 yaş büyük, hiç evlenmemiş bir adamdan etkilendim :53: ama kendimi firenledim hemen, o kadar da olmamalı yani. anlaşıyoruz ama yok yani, adam ölür gider, gencecik kalırım ortada valla :27:

tatlım 19 çokmuş evet :52::52::52: ama 23 - 25 aynı şey bi de 7 yaş diyorsun.. yani 17-18 yaşındayken 3-4 yaşı geçmemeli bence ;) bir de tabii kişiden kişiye değişir.. :54:

diyetim gayet güzel gidiyordu şu adet dönemim işi biraz bozdu sanırım 19 aylık bir kızım var onunla ve ev işleri beni oldukça yordu halsiz kaldım canımda acayip şekilde tatlı istiyor bu dönemde napmalıyım

diyetim gayet güzel gidiyordu şu adet dönemim işi biraz bozdu sanırım 19 aylık bir kızım var onunla ve ev işleri beni oldukça yordu halsiz kaldım canımda acayip şekilde tatlı istiyor bu dönemde napmalıyım

canın tatlı istediğinde tarçınlı süt içebilirsin tatlı krizine iyi geliyormuş (ben süt içmiyorum o yüzden bilmiyorum)
ya da yoğurdun içine çilek falan koyabilirsin :)

Ceren arkadaş olmadığımız için gorememissindir canım emoş bende mi yapsam ayran detoksu acaba :) buse de işlerini bitirip gelmiş hoşgeldin busim :)

Hepinize iyi geceler ben sınavları olan sabah erken uyanması gereken bi öğrenciyim iyi geceler :3: bu arada emosum dün bana kardeşim gibisin demiştin yeni aklıma geldi hepiniz benim için ablasınız aslında böyle isimle hitap etsemde çok yakinsiniz yeni katılmış olsamda alıştım sanki uzun süredir tanıyorum gibi :)

Ceren arkadaş olmadığımız için gorememissindir canım emoş bende mi yapsam ayran detoksu acaba :) buse de işlerini bitirip gelmiş hoşgeldin busim :)

evde olduğun zaman yapabilirsin canım dışarda olduğun günlerde zor oluyo :)
Hepinize iyi geceler ben sınavları olan sabah erken uyanması gereken bi öğrenciyim iyi geceler :3: bu arada emosum dün bana kardeşim gibisin demiştin yeni aklıma geldi hepiniz benim için ablasınız aslında böyle isimle hitap etsemde çok yakinsiniz yeni katılmış olsamda alıştım sanki uzun süredir tanıyorum gibi :)

iyi geceler tatlım :) bende sana çok alıştım canım :) abla deme zaten senden 1 yaş büyük kardeşim var abla dediğinde kızıyorum bazen yaşlı hissettiriyosun diye :9:

bozmadım busiiiiiii irademe annemde hayran kaldı :52: çok değiştin filan demeye başladı erkek arkadaşımda öyle :9: kıymalı ne bilim bana ağır gelio ya bn çok kıymadan hoşlanmıorum sanırım yemeklerin içinde ondan bnce sadece köfte oda çok nadirrrr kırk yılda bi filan :21:

ollley diyorum burcuuuuuuuu :52: kıyma yağsız kıyma olursa ağır olmaz çünkü fırında pişireceksin, fırında çok hafif oluyor, dene bence. hem proteini düşün biraz ayşenin de dediği gibi :27:

Sabah 6:30
1 yumurta
Azicik peynir

Ara 10:30
Sinavdan once midem kazindi
1 pogaca

Oglen 14:30
Kadin budu kofte
Ekmek yemedim

Aksam 19:00
2 kasik yesil mercimek,
3 kasik yogurt
2 lokma tavuk

Su 2 lt

poğaça yerine yağsız tost söyleseydin kantinden daha iyi olurdu tatlım, aklında bulunsun :34: bir de tavuk ızgara ise daha fazla olmasında bir sakınca yok, haberin olsun :54:

ay çok sıkıldım ya :14:

ooyy kıyamam canım noldu ki yaa, dersler yüzünden mii :26:

busiiii senin mesajını alıntılamadım çok uzun :9:
brokoli migrosta varmış ama burdaki büyük migros yıkıldı yerine hilton yapıyolar çok uzak bi mahallede varmış 2 otobüs yapmam lazım oraya gidebilmem için buranın yerel marketi var oraya baktım yok dün bi manvda gördüm o da buruşmuş sararmış brokoliden başka herşeye benziyodu :9: denizliye gideyim kendimi brokoliye vurcam :9:

kız köy mü orası neresi :27:

busecim karatayın hiç bir zorluğu yok.yasak olan şeyler belli onun dışındakler serbest,her türlü et,kebap sakatat serbest.sebzelerde aynı şekilde.
şekerli unlu her gıdı yasak.patates,mısır,pirinç,üzerin ligt yada diyet yazan her türlü yiyecek,süt tozu,krema neskafe,tatlandırıcı,meyve yasak.

ekmek yerine kavrulmamış her türlü kuruyemişi tüketebilir 1 çay bardağı kadar.kuruyemişin kg aldırmadığını aksine verdirdiğini söylüyor canan karatay.kuruyemişlerde omega3,omega6 ve omega9 var. kuruyemişler sağlıklı tok kalori içerirler.kalorisi daha düşük gibi görünen (ekmek vb.) karbonhidratlar boş kaloridir,kan şekerini hızla yükseltir ve toksittir.

bizde öğün araları uzun olmalı 4-5 saat.leptin hormonunun çalışması için.canan karatay 2 öğün yemeği tavsiye ediyor 3. öğün hastalıktır diyor.ibni sina da böyle söylemiştir.zaten yediklerimiz bizi yeterince tok tutuyor 5 saat hatta benim 6 yı buluyor bazen geçiyor açıkmadan durabiliyorum.yaptığım sağlık ve sıkı kahvaltı mide de uzun süre kaldığı ve yavaş hazmedildiği için kan şekerim ve insilünim yavaş yavaş yükseliyor beynime tokluk sinyali gidiyor.

hayvansal yağlar,tere yağı ,soğuk sıkım zeytin yağı bunlar kullanılabilen sağlıklı yağlarımız.bakliyat yemekleri serbest ve yememiz önemli.mercimekli köfte,kısır,elezığ yöresinin içli köftesi bunlar serbest.sadece nohut sık yenilmeli.bezelyede aynı şekilde.yemeklerimizi de kısık ateşte pişirmemiz gerekiyor yüksek ısıda yağlar yanıyor ve direk tarans yağa dönüşüyor. yumurtada aynı şekilde katı pişmemeli.katı pişen yumurta trans yağa dönşüyor.kayısı kıvamında olmalı.

biraz uzun oldu busecim.sormak istediğin bişey varsa sor canım.

ay çok iyiymiş, keşke bunu yapsaymışım dedim şuan :9: iflas ettim çünkü et balık tavuk almaktan ve gün boyu bunları yemekten :9: masrafı bitirdi beni bu dukanın :27: peki unlu şeyleri nasıl tüketiyoruz, ya da şekerli şeyleri? pasta yiyebiliyor musunuz mesela :26:

MENÜTOM

SABAH 8:30

1 süt

ÖĞLEN 12:30
1 dilim yanımda götürdüğüm kepek ekmekvardı
döner
salata

AKŞAM 19:00
2 parça fırında tavuk

su 1.50 litre spor 40 dk yürüyüş

kızlar siz menülerin iyi desenizdekilo verdiğimi hissetmiyorum aksine bi şişlik var sanki dayanamıyorum yarın sabah tartılıcam :26:

zeliş su da olmamış akşam yemeği de olmamış, 2 parça değil koca tavuk yemeliydin, en az 150 gr tavuk yemeliydin kilona göre, aç bırakmayacaksın kendini :20: yanında yarım kase yoğurt, ya da bir bardak ayran da çok iyi olurdu. :34:

aslında çok güzel çok az yiyorsun ayşe abla bende buna şaşırıyordum nasıl dayanıyorsun diye

benimde 2 sınavım var yarın hiç çalışmadm :18:

aaaaa yürü bakim dersinin başına :20:

busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii resimlerine baktım süper olmuşsun öyle böyle değil çok güzel çok tatlı bi kız olmuşsun :46::46:idolumsun busim bende senin gibi seksü olcam:27:

teşekkür ederim zelişimmm :16: resmen kadınlıktan kızlığa terfi ettim vücut olarak :27:

kızlarrrr iyi geceler öpüldünüz. :54::54::54:

iyi geceler burcuum :54:

su az oldu ama sebebi okulda yanıma para almayı unuttum alamadım bi arkadaşımdan borçla 500 ml bi su alabildim evdede misafirlerden fırsat bulamadım yarın tekrar suyum 2 litreyi bulur busi sen kızmadan söyledim :17:

anladım zelişcim, sana tavsiyem her gün para verip durma suya. şişeyi atma, büyük bir çanta kullan ve yanına 3 dolu şişe 500 ml su taşı evden :34: ben dışarı çıkacaksam ve akşam eve geleceksem, 3 şişe su alıp çıkıyorum :32:

bende hergün tartılıcam o zaman akşam yemeklerinden sonra çok kötü açlık hissediyorum ama ekmeği aramıyorum gerçektende emoşum:32:

iyi geceler burcu :16:

benimki baskül hastalığı, senin yolun çok uzun. hergün tartılıp psikolojini bozma, benimki çılgınlık. başlarda çok moralim bozuluyordu ama direndim, az kaldı ha gayret vs. gibisinden. sonra dukana başladım, değişimlerimi görmek için tartılmam gerektiğini düşündüm ve her gün tartılmaya devam ediyorum. benim diyetim biraz karışık.

senin için en iyisi haftada 1, en fazla 2 tartılmak. ama en iyisi haftada 1 bence. keşke ben de yapabilsem ama elimde değil, illa çıkcam ben o tartıya :26:

sen böyle bir şeye hazır değilsin bence zeliş, bunu yapacaksan da şöyle bi 10 kg falan kaldığı zaman yap, yolun biraz uzun pes ettirebilir, diyetten soğutabilir bu hareket seni :50: bir anda tartıda +800 görmüşlüğüm var, üstelik diyetime full uyduğum halde.

ben sana önermiyorum hergün tartılmayı, haberin olsun :34:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah(09:30)

1 haşlanmış yumurta
1 domates
yarım salatalık
bolca yeşillik
1 dilim kepekli ekmek üzerine ince bir kat labne
++++
11den sonra 2 şer saat arayla ayran detoksu karışımı 21:00 da son kaseyi içtim.
++++++
2,5 lt su, 3 fincan yeşilçay
++++++++
30 dk yürüyüş, 45 dk walk at home, 20 dk pilates

:42:

labneyi açıklamış, menü güzel. sonuçlar da şahane olacak bencee :32:

kızlar sadece bi tane boydan resmim varmış ya onu yükledim şimdi kiloma göre nasıl olduğuna falan bakarsınız diye şey ettim :D

baktım canııım :16: pek tatlısın maşallah :nazar: sanırım göbek ve göğüsünden alıyorsun kiloyu, öyle anladım fotodan ben. sarkması muhtemel olan yerin bence göbeğin, bol bol mekik lazım sana :34:

tatlım 19 çokmuş evet :52::52::52: ama 23 - 25 aynı şey bi de 7 yaş diyorsun.. yani 17-18 yaşındayken 3-4 yaşı geçmemeli bence ;) bir de tabii kişiden kişiye değişir.. :54:

iyi geceler kızlaaaarrr, ben kaçtım..:54:

canım kesinlikle haklısın hatta zelişin yaşında 2-3 yaşı geçmemeli yani, yoksa faydalanmak isteyen ergenler çıkabilir karşına :27:

benim eşimde 6 yaş büyük benden.20 yaşındaydım tanıştığımızda:31:

bence yaş farkınız güzel canım :31:

dr. oetkerin light pudingi var, büyük migroslarda var canım. kendinden tatlandırıcılı. onlardan öneririm, 1 kase yiyebilirsin diyet kurtarır :9: zaten karışımdan 2 kase puding çıkıyor, ötekini de ertesi gün yersin, ben öyle yapıyorum :31:

hemen bakıyorum, hatta şimdi yapayım ben bunuu :27: sağ ol emoşum :16:

nerde zelişcim ya, biter mi o iş :50: 100 kontak girdim bugün, daha en az 100 yapmam lazım, bitik durumdayım, sabahlar olmasııın :32:

iyi geceler tatlım, kendine çook iyi bak. biz de sana alıştık :27: seni çıtır edeceğiz, motivasyonun düştükçe idolün businin fotoğraflarına bak. benim fotoları masa üstüne kopyala klasör yap, hergün bak. ben niye yapamayayım de, tamam mı :32: çook faydası olur :34:

bir de gıcık olduğun zayıf birisi varsa, onun boydan fotosunu masaüstüne koy, bu salak böyle ben de olcam neyim eksik de hırs yap. ben böyle yapmıştım bi dönem, deli gibi hırs yaptırıyor :52:

iyi geceler tekraaaarrrrrr:21:

bebişlerim bende yatıyorum artık ödeve daldım saat kaç olmuş :9: yarın erken kalkıp devam edeyim bari:31:
öpüyorum hepinizi:54::54::54::54: iyi geceler :16::16: tatlı rüyalar :3:

erkek arkadaşım almış kız cnm tatlı istio dedim de dün akşam ne alıyım ne alıyım düşünmüş aklına form gelmiş almış yarısını babam yedi iki tane bana kalmıştı bn yedim çok düşkün değilim zaten :52:

neyse iyiki baklava, çikolata falan almamış mazallah napardık yarın listede :52::52::52:

Peki kendimden 10 yaş büyük biriyle abi kardeş gibi olan arkadaşlığımızda benim duygularım değişti onun değişmedi ben onun arkamdan konuştuğunu duydum kızdım sana inanmıyorum dedim ama sonra yalan olduğunu öğrendim şimdi özür diledim özrünu kabul etmiyorum dedi mesajlarıma cevap vermiyor ve kendimden utanıyorum böyle şeyler hissettiğim için

canım arkadaşlar güzel yorumlar yapmışlar sana hepsine katılıyorum. daha çok küçüksün önünde uzun yıllar var aşk yaşamak için. gün gelir güler geçersin hatta dalga geçersin kendinle.
bide sen sen ol hiçbir erkeğe taviz verme sen özür dilemişsin hala konuşmak istemiyosa kendi bilir. sakın ezilip bükülme karşısında ok :34:

yarın kendime sebzeli karnıyarık yapcam tam diyet yemeği :52:

tam közle diye yazıcaktım zaten közlüyomuşsun bende karnıyarığı yaparken hiç patlıcana kızartmam hep közlerim hem yağsız hemde daha lezzetli oluyo.

merak etme canım 2. güne iniyo :) son kasem kaldı benim :52:

bende yapıyorum canım bakalım yarın tartılıcam nasıl çıkıcak :)
canım didimde caprice otel var erkek arkadaşımın ablası da kapalı onlar yıllardır oraya gidiyolar çok memnunlar bi araştır istersen

yanında + yazanlar arkadaşların oluyo canım :34:

yaa aynen busi ya ben bugün babet giyecektim ne güzel yalan olduuu

buse Allah canını almasın :9: yobaz az gelişmiş ıspartada brokoli yok ya delircem özledim yiyemiyorum ya of offff

benüm menüler yaz yaz bitmiyo seninkileri görünce karataya başlayasım geliyo :9:

zeliş bırak böyle kalsın sana değer verseydi özrünü kabul ederdi. üstüne gitme biraz akışına bırak. kızıııım sen üniye gidince ühhhüüüüüüüüüü:32: sıkma canını bebeğim biz yanındayız utnama sıkılma uok ona göre :)

canım hadi bakalım sonucunu bekliyorum ben tam gaz devam bakalım yarın sonuç ne olucak.

eveet öyleymiş :32: bu bilgiyi takımdan kim vermişti hatırlamıyorum ama susayınca yağ yakıldığını diyetisyen söylemiş ona da :8: abartma kız cidden 3 ü geçme bence, hele 4 sakıın :52: su zehirlenmesi olursun allah korusun :18:

bu arada bizime evdeki suyun ph ına baktım 11 yani 7,5 u geçtiği için alkali :32: ççook sevindim :16:

bozmadın diyetiniii aslansın burcuuuuuu, kaplansın burcuuuuuuuu :46:

bu ne güzel bir şeydir vallahi ben de emoş gibi imreniyorum ayşeee :9: karatayın peki zorluğu var mı ayşecim, biraz bahsetsene :31:

ay umarım yansımaaz :ssz:
çikolatayı mideye indirmişsin, bir daha olmasın venüs, senden beklemiyorum böyle şeyler. hele bir de hepsini yemişsin, aşk olsun :19:

geç ebrum geeeç :16: insan sevdiğine kızarmış, nazım sana çok geçiyor kızıyorum vallahi :27: suyu az içmişsin ona ne diyeceksin :19: her şeye bir cevabı var hanım efendiniiin :9: valla ben de yarın ayranlayacağım, sana diyorum ama bugün menüm yine sebze günü oldu. bunu sonradan fark ettim, brokoliyi yedikten sonra :1: neyseki sorun değil, yarın ayranlıyorum :32:

o zeytinyağlı fasulye yağda yüzen fasulye cinsindense hiç olmamış venüs :20: en fazla 2 yk z.yağı kullan yemeklere :34: ve çikolatadan hiiç bahsetmek istemiyorum. kalorisini yazmışsın ama o mühim değil. şeker ve yağ depoladın vücuduna, yağ yakman gerekirken :50:

ve 12 bardak su kaç lt ediyor, 2,5 a tamamlıyorsun dimi? sakın daha az içme :54:

tamam canım, menüleri dediğim gibi yaz buraya. bugün paylaşırsın umarım. sporunu bırakmaman da çok güzel olmuş, tebrikler onun için :34:

meyveli formları açıklamışsın, hadi bakalım :34: güzel menü bence yine de burcuuu :16: bu hafta menülerini beğendim hep böyle olursun inşallah :46:

zeliiş ayşenin dediklerine tamamen katılıyorum :34:

eveet kıymalı yap kıymalııı, ay benim bile canım çektii :9: dukana başladığımdan beri yapmadım, çok alem insanım, aklıma bile gelmemiş :27:

ay sen de ayranlıyorsun, valla herkes detoksta. yarın ben de yapcam :9: bu hafta takımca detoks haftamız oldu vallahi :27:

demek o +lar arkadaşım olanlar, hiç aklıma gelmemişti, öğrendiğim iyi oldu :9:

yobaz ıspartaya selamlar o vakit :27: niye yok ki ya, çok çılgın olmalılar, seveni yok mu orda mis gibi brokolinin, isyan etseler ya biraz :9:

aslansın zeliş, işte buuu :46:

ay cerencim sen ne diyorsun, ben 23 yaşındayım, son erkek arkim 7 yaş büyüktü benden, anca anlaşabiliyordum. şimdi de geçen gün kendimden 19 yaş büyük, hiç evlenmemiş bir adamdan etkilendim :53: ama kendimi firenledim hemen, o kadar da olmamalı yani. anlaşıyoruz ama yok yani, adam ölür gider, gencecik kalırım ortada valla :27:

canım bende seni seviyorum görmesekte duymasakta muhabbetin yeter....
suya gelirsek iş yerinde bütün gün içiyorum ama eve gidince hiç aklıma gelmiyo o yüzden 10-12 bardaktan fazla içmiyorum. evdede içsem 15 i bulur suyum neyse yaz geldi evdede aklıma getiririm artık.
benim detoks aynen devam bekliy
Sabah 6:30
1 yumurta
Azicik peynir

Ara 10:30
Sinavdan once midem kazindi
1 pogaca

Oglen 14:30
Kadin budu kofte
Ekmek yemedim

Aksam 19:00
2 kasik yesil mercimek,
3 kasik yogurt
2 lokma tavuk

Su 2 lt

canım poğaça olmamış :20::20::20:
bide kadın budu köfteye dikkat et pirinç var içinde bide kızartılarak yapılıyo bende geçen gün kızlardan uyarı almıştım diyet boyunca yemem istersen

busecim karatayın hiç bir zorluğu yok.yasak olan şeyler belli onun dışındakler serbest,her türlü et,kebap sakatat serbest.sebzelerde aynı şekilde.
şekerli unlu her gıdı yasak.patates,mısır,pirinç,üzerin ligt yada diyet yazan her türlü yiyecek,süt tozu,krema neskafe,tatlandırıcı,meyve yasak.

ekmek yerine kavrulmamış her türlü kuruyemişi tüketebilir 1 çay bardağı kadar.kuruyemişin kg aldırmadığını aksine verdirdiğini söylüyor canan karatay.kuruyemişlerde omega3,omega6 ve omega9 var. kuruyemişler sağlıklı tok kalori içerirler.kalorisi daha düşük gibi görünen (ekmek vb.) karbonhidratlar boş kaloridir,kan şekerini hızla yükseltir ve toksittir.

bizde öğün araları uzun olmalı 4-5 saat.leptin hormonunun çalışması için.canan karatay 2 öğün yemeği tavsiye ediyor 3. öğün hastalıktır diyor.ibni sina da böyle söylemiştir.zaten yediklerimiz bizi yeterince tok tutuyor 5 saat hatta benim 6 yı buluyor bazen geçiyor açıkmadan durabiliyorum.yaptığım sağlık ve sıkı kahvaltı mide de uzun süre kaldığı ve yavaş hazmedildiği için kan şekerim ve insilünim yavaş yavaş yükseliyor beynime tokluk sinyali gidiyor.

hayvansal yağlar,tere yağı ,soğuk sıkım zeytin yağı bunlar kullanılabilen sağlıklı yağlarımız.bakliyat yemekleri serbest ve yememiz önemli.mercimekli köfte,kısır,elezığ yöresinin içli köftesi bunlar serbest.sadece nohut sık yenilmeli.bezelyede aynı şekilde.yemeklerimizi de kısık ateşte pişirmemiz gerekiyor yüksek ısıda yağlar yanıyor ve direk tarans yağa dönüşüyor. yumurtada aynı şekilde katı pişmemeli.katı pişen yumurta trans yağa dönşüyor.kayısı kıvamında olmalı.

biraz uzun oldu busecim.sormak istediğin bişey varsa sor canım.

iyiyimiş bu karatay yaaa çünkü çok yasak olan bişey yok. yani diyet bitsede devam ettirilebilecek bi yeme düzeni. dukana göre daha serbest. denenebilir yani.

MENÜTOM

SABAH 8:30

1 süt

ÖĞLEN 12:30
1 dilim yanımda götürdüğüm kepek ekmekvardı
döner
salata

AKŞAM 19:00
2 parça fırında tavuk

su 1.50 litre spor 40 dk yürüyüş

kızlar siz menülerin iyi desenizdekilo verdiğimi hissetmiyorum aksine bi şişlik var sanki dayanamıyorum yarın sabah tartılıcam :26:

canım öyle birden olmasını bekleme sen bu şekilde menülerine özen göstermeye devam et karşılığını alıcaksın mutlaka....

yada vericeksiiiiiiinnnnnnn :9::9::9::9:

canım hurmayı tavsiye ederim canın tatlı istediğinde 2 adet ye üstünede bi bardak su iç ne tatlı isteği kalır nede açlık. ben uzun zamandır bunu yapıyorum çekmecemde 4 adet çikolata birikti 1 aydır elimi sürmüyorum. tek tek oğluma götürmeye başladım düşün artık.

günayydınnnnnnnn :16: kimse yok mu huhuuu :33: hadiii kalkın yataklarınızdan :4:

emoşum günaydın :16::16::16::16:

evet sonucunu dinliyorum :18::18::18:

neyse iyiki baklava, çikolata falan almamış mazallah napardık yarın listede :52::52::52:

canım arkadaşlar güzel yorumlar yapmışlar sana hepsine katılıyorum. daha çok küçüksün önünde uzun yıllar var aşk yaşamak için. gün gelir güler geçersin hatta dalga geçersin kendinle.
bide sen sen ol hiçbir erkeğe taviz verme sen özür dilemişsin hala konuşmak istemiyosa kendi bilir. sakın ezilip bükülme karşısında ok :34:

tam közle diye yazıcaktım zaten közlüyomuşsun bende karnıyarığı yaparken hiç patlıcana kızartmam hep közlerim hem yağsız hemde daha lezzetli oluyo.

canım hadi bakalım sonucunu bekliyorum ben tam gaz devam bakalım yarın sonuç ne olucak.

canım bende seni seviyorum görmesekte duymasakta muhabbetin yeter....
suya gelirsek iş yerinde bütün gün içiyorum ama eve gidince hiç aklıma gelmiyo o yüzden 10-12 bardaktan fazla içmiyorum. evdede içsem 15 i bulur suyum neyse yaz geldi evdede aklıma getiririm artık.
benim detoks aynen devam bekliy

canım poğaça olmamış :20::20::20:
bide kadın budu köfteye dikkat et pirinç var içinde bide kızartılarak yapılıyo bende geçen gün kızlardan uyarı almıştım diyet boyunca yemem istersen

iyiyimiş bu karatay yaaa çünkü çok yasak olan bişey yok. yani diyet bitsede devam ettirilebilecek bi yeme düzeni. dukana göre daha serbest. denenebilir yani.

canım öyle birden olmasını bekleme sen bu şekilde menülerine özen göstermeye devam et karşılığını alıcaksın mutlaka....

yada vericeksiiiiiiinnnnnnn :9::9::9::9:

canım hurmayı tavsiye ederim canın tatlı istediğinde 2 adet ye üstünede bi bardak su iç ne tatlı isteği kalır nede açlık. ben uzun zamandır bunu yapıyorum çekmecemde 4 adet çikolata birikti 1 aydır elimi sürmüyorum. tek tek oğluma götürmeye başladım düşün artık.

emoşum günaydın :16::16::16::16:

evet sonucunu dinliyorum :18::18::18:

günaydın tatlım :) senin detoks nasıl gidiyo dün nasıl geçti :) ben bi daha yapmıcam ama sıkıldım çünkü :) 2 gün boyunca aynı şeyi yemek ve kahve içememek zor geldi :9:

Back
X