Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sadece bi tane boydan resmim varmış ya onu yükledim şimdi kiloma göre nasıl olduğuna falan bakarsınız diye şey ettim![]()
çok az değilmi emoş ve labne yenilebiliyormu ki:26:
eveet öyleymişbu bilgiyi takımdan kim vermişti hatırlamıyorum ama susayınca yağ yakıldığını diyetisyen söylemiş ona da
abartma kız cidden 3 ü geçme bence, hele 4 sakıın
su zehirlenmesi olursun allah korusun :18:
bu arada bizime evdeki suyun ph ına baktım 11 yani 7,5 u geçtiği için alkaliççook sevindim
bozmadın diyetiniii aslansın burcuuuuuu, kaplansın burcuuuuuuuu
bu ne güzel bir şeydir vallahi ben de emoş gibi imreniyorum ayşeeekaratayın peki zorluğu var mı ayşecim, biraz bahsetsene
ay umarım yansımaaz![]()
çikolatayı mideye indirmişsin, bir daha olmasın venüs, senden beklemiyorum böyle şeyler. hele bir de hepsini yemişsin, aşk olsun
geç ebrum geeeçinsan sevdiğine kızarmış, nazım sana çok geçiyor kızıyorum vallahi
suyu az içmişsin ona ne diyeceksin
her şeye bir cevabı var hanım efendiniiin
valla ben de yarın ayranlayacağım, sana diyorum ama bugün menüm yine sebze günü oldu. bunu sonradan fark ettim, brokoliyi yedikten sonra
neyseki sorun değil, yarın ayranlıyorum
![]()
o zeytinyağlı fasulye yağda yüzen fasulye cinsindense hiç olmamış venüsen fazla 2 yk z.yağı kullan yemeklere
ve çikolatadan hiiç bahsetmek istemiyorum. kalorisini yazmışsın ama o mühim değil. şeker ve yağ depoladın vücuduna, yağ yakman gerekirken
ve 12 bardak su kaç lt ediyor, 2,5 a tamamlıyorsun dimi? sakın daha az içme
tamam canım, menüleri dediğim gibi yaz buraya. bugün paylaşırsın umarım. sporunu bırakmaman da çok güzel olmuş, tebrikler onun için
meyveli formları açıklamışsın, hadi bakalımgüzel menü bence yine de burcuuu
bu hafta menülerini beğendim hep böyle olursun inşallah
zeliiş ayşenin dediklerine tamamen katılıyorum
eveet kıymalı yap kıymalııı, ay benim bile canım çektiidukana başladığımdan beri yapmadım, çok alem insanım, aklıma bile gelmemiş
ay sen de ayranlıyorsun, valla herkes detoksta. yarın ben de yapcambu hafta takımca detoks haftamız oldu vallahi
demek o +lar arkadaşım olanlar, hiç aklıma gelmemişti, öğrendiğim iyi oldu
yobaz ıspartaya selamlar o vakitniye yok ki ya, çok çılgın olmalılar, seveni yok mu orda mis gibi brokolinin, isyan etseler ya biraz
aslansın zeliş, işte buuu
ay cerencim sen ne diyorsun, ben 23 yaşındayım, son erkek arkim 7 yaş büyüktü benden, anca anlaşabiliyordum. şimdi de geçen gün kendimden 19 yaş büyük, hiç evlenmemiş bir adamdan etkilendimama kendimi firenledim hemen, o kadar da olmamalı yani. anlaşıyoruz ama yok yani, adam ölür gider, gencecik kalırım ortada valla
![]()
tatlım 19 çokmuş evetama 23 - 25 aynı şey bi de 7 yaş diyorsun.. yani 17-18 yaşındayken 3-4 yaşı geçmemeli bence
bir de tabii kişiden kişiye değişir..
![]()
diyetim gayet güzel gidiyordu şu adet dönemim işi biraz bozdu sanırım 19 aylık bir kızım var onunla ve ev işleri beni oldukça yordu halsiz kaldım canımda acayip şekilde tatlı istiyor bu dönemde napmalıyım
Ceren arkadaş olmadığımız için gorememissindir canım emoş bende mi yapsam ayran detoksu acaba :) buse de işlerini bitirip gelmiş hoşgeldin busim :)
Hepinize iyi geceler ben sınavları olan sabah erken uyanması gereken bi öğrenciyim iyi gecelerbu arada emosum dün bana kardeşim gibisin demiştin yeni aklıma geldi hepiniz benim için ablasınız aslında böyle isimle hitap etsemde çok yakinsiniz yeni katılmış olsamda alıştım sanki uzun süredir tanıyorum gibi :)
bozmadım busiiiiiii irademe annemde hayran kaldıçok değiştin filan demeye başladı erkek arkadaşımda öyle
kıymalı ne bilim bana ağır gelio ya bn çok kıymadan hoşlanmıorum sanırım yemeklerin içinde ondan bnce sadece köfte oda çok nadirrrr kırk yılda bi filan
![]()
Sabah 6:30
1 yumurta
Azicik peynir
Ara 10:30
Sinavdan once midem kazindi
1 pogaca
Oglen 14:30
Kadin budu kofte
Ekmek yemedim
Aksam 19:00
2 kasik yesil mercimek,
3 kasik yogurt
2 lokma tavuk
Su 2 lt
ay çok sıkıldım ya![]()
busiiii senin mesajını alıntılamadım çok uzun
brokoli migrosta varmış ama burdaki büyük migros yıkıldı yerine hilton yapıyolar çok uzak bi mahallede varmış 2 otobüs yapmam lazım oraya gidebilmem için buranın yerel marketi var oraya baktım yok dün bi manvda gördüm o da buruşmuş sararmış brokoliden başka herşeye benziyodudenizliye gideyim kendimi brokoliye vurcam
![]()
busecim karatayın hiç bir zorluğu yok.yasak olan şeyler belli onun dışındakler serbest,her türlü et,kebap sakatat serbest.sebzelerde aynı şekilde.
şekerli unlu her gıdı yasak.patates,mısır,pirinç,üzerin ligt yada diyet yazan her türlü yiyecek,süt tozu,krema neskafe,tatlandırıcı,meyve yasak.
ekmek yerine kavrulmamış her türlü kuruyemişi tüketebilir 1 çay bardağı kadar.kuruyemişin kg aldırmadığını aksine verdirdiğini söylüyor canan karatay.kuruyemişlerde omega3,omega6 ve omega9 var. kuruyemişler sağlıklı tok kalori içerirler.kalorisi daha düşük gibi görünen (ekmek vb.) karbonhidratlar boş kaloridir,kan şekerini hızla yükseltir ve toksittir.
bizde öğün araları uzun olmalı 4-5 saat.leptin hormonunun çalışması için.canan karatay 2 öğün yemeği tavsiye ediyor 3. öğün hastalıktır diyor.ibni sina da böyle söylemiştir.zaten yediklerimiz bizi yeterince tok tutuyor 5 saat hatta benim 6 yı buluyor bazen geçiyor açıkmadan durabiliyorum.yaptığım sağlık ve sıkı kahvaltı mide de uzun süre kaldığı ve yavaş hazmedildiği için kan şekerim ve insilünim yavaş yavaş yükseliyor beynime tokluk sinyali gidiyor.
hayvansal yağlar,tere yağı ,soğuk sıkım zeytin yağı bunlar kullanılabilen sağlıklı yağlarımız.bakliyat yemekleri serbest ve yememiz önemli.mercimekli köfte,kısır,elezığ yöresinin içli köftesi bunlar serbest.sadece nohut sık yenilmeli.bezelyede aynı şekilde.yemeklerimizi de kısık ateşte pişirmemiz gerekiyor yüksek ısıda yağlar yanıyor ve direk tarans yağa dönüşüyor. yumurtada aynı şekilde katı pişmemeli.katı pişen yumurta trans yağa dönşüyor.kayısı kıvamında olmalı.
biraz uzun oldu busecim.sormak istediğin bişey varsa sor canım.
MENÜTOM
SABAH 8:30
1 süt
ÖĞLEN 12:30
1 dilim yanımda götürdüğüm kepek ekmekvardı
döner
salata
AKŞAM 19:00
2 parça fırında tavuk
su 1.50 litre spor 40 dk yürüyüş
kızlar siz menülerin iyi desenizdekilo verdiğimi hissetmiyorum aksine bi şişlik var sanki dayanamıyorum yarın sabah tartılıcam :26:
aslında çok güzel çok az yiyorsun ayşe abla bende buna şaşırıyordum nasıl dayanıyorsun diye
benimde 2 sınavım var yarın hiç çalışmadm :18:
busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii resimlerine baktım süper olmuşsun öyle böyle değil çok güzel çok tatlı bi kız olmuşsunidolumsun busim bende senin gibi seksü olcam
![]()
kızlarrrr iyi geceler öpüldünüz.![]()
su az oldu ama sebebi okulda yanıma para almayı unuttum alamadım bi arkadaşımdan borçla 500 ml bi su alabildim evdede misafirlerden fırsat bulamadım yarın tekrar suyum 2 litreyi bulur busi sen kızmadan söyledim![]()
bende hergün tartılıcam o zaman akşam yemeklerinden sonra çok kötü açlık hissediyorum ama ekmeği aramıyorum gerçektende emoşum
iyi geceler burcu![]()
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah(09:30)
1 haşlanmış yumurta
1 domates
yarım salatalık
bolca yeşillik
1 dilim kepekli ekmek üzerine ince bir kat labne
++++
11den sonra 2 şer saat arayla ayran detoksu karışımı 21:00 da son kaseyi içtim.
++++++
2,5 lt su, 3 fincan yeşilçay
++++++++
30 dk yürüyüş, 45 dk walk at home, 20 dk pilates
kızlar sadece bi tane boydan resmim varmış ya onu yükledim şimdi kiloma göre nasıl olduğuna falan bakarsınız diye şey ettim![]()
tatlım 19 çokmuş evetama 23 - 25 aynı şey bi de 7 yaş diyorsun.. yani 17-18 yaşındayken 3-4 yaşı geçmemeli bence
bir de tabii kişiden kişiye değişir..
![]()
iyi geceler kızlaaaarrr, ben kaçtım..![]()
benim eşimde 6 yaş büyük benden.20 yaşındaydım tanıştığımızda![]()
diyetim gayet güzel gidiyordu şu adet dönemim işi biraz bozdu sanırım 19 aylık bir kızım var onunla ve ev işleri beni oldukça yordu halsiz kaldım canımda acayip şekilde tatlı istiyor bu dönemde napmalıyım
kızlar yeni bi video buldum karın bel bölgesi için
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube
Ceren arkadaş olmadığımız için gorememissindir canım emoş bende mi yapsam ayran detoksu acaba :) buse de işlerini bitirip gelmiş hoşgeldin busim :)
Hepinize iyi geceler ben sınavları olan sabah erken uyanması gereken bi öğrenciyim iyi gecelerbu arada emosum dün bana kardeşim gibisin demiştin yeni aklıma geldi hepiniz benim için ablasınız aslında böyle isimle hitap etsemde çok yakinsiniz yeni katılmış olsamda alıştım sanki uzun süredir tanıyorum gibi :)
bebişlerim bende yatıyorum artık ödeve daldım saat kaç olmuşyarın erken kalkıp devam edeyim bari
öpüyorum hepiniziiyi geceler
tatlı rüyalar
![]()
erkek arkadaşım almış kız cnm tatlı istio dedim de dün akşam ne alıyım ne alıyım düşünmüş aklına form gelmiş almış yarısını babam yedi iki tane bana kalmıştı bn yedim çok düşkün değilim zaten![]()
Peki kendimden 10 yaş büyük biriyle abi kardeş gibi olan arkadaşlığımızda benim duygularım değişti onun değişmedi ben onun arkamdan konuştuğunu duydum kızdım sana inanmıyorum dedim ama sonra yalan olduğunu öğrendim şimdi özür diledim özrünu kabul etmiyorum dedi mesajlarıma cevap vermiyor ve kendimden utanıyorum böyle şeyler hissettiğim için
yarın kendime sebzeli karnıyarık yapcam tam diyet yemeği![]()
merak etme canım 2. güne iniyo :) son kasem kaldı benim
bende yapıyorum canım bakalım yarın tartılıcam nasıl çıkıcak :)
canım didimde caprice otel var erkek arkadaşımın ablası da kapalı onlar yıllardır oraya gidiyolar çok memnunlar bi araştır istersen
yanında + yazanlar arkadaşların oluyo canım
yaa aynen busi ya ben bugün babet giyecektim ne güzel yalan olduuu
buse Allah canını almasınyobaz az gelişmiş ıspartada brokoli yok ya delircem özledim yiyemiyorum ya of offff
benüm menüler yaz yaz bitmiyo seninkileri görünce karataya başlayasım geliyo
zeliş bırak böyle kalsın sana değer verseydi özrünü kabul ederdi. üstüne gitme biraz akışına bırak. kızıııım sen üniye gidince ühhhüüüüüüüüüüsıkma canını bebeğim biz yanındayız utnama sıkılma uok ona göre :)
eveet öyleymişbu bilgiyi takımdan kim vermişti hatırlamıyorum ama susayınca yağ yakıldığını diyetisyen söylemiş ona da
abartma kız cidden 3 ü geçme bence, hele 4 sakıın
su zehirlenmesi olursun allah korusun :18:
bu arada bizime evdeki suyun ph ına baktım 11 yani 7,5 u geçtiği için alkaliççook sevindim
bozmadın diyetiniii aslansın burcuuuuuu, kaplansın burcuuuuuuuu
bu ne güzel bir şeydir vallahi ben de emoş gibi imreniyorum ayşeeekaratayın peki zorluğu var mı ayşecim, biraz bahsetsene
ay umarım yansımaaz![]()
çikolatayı mideye indirmişsin, bir daha olmasın venüs, senden beklemiyorum böyle şeyler. hele bir de hepsini yemişsin, aşk olsun
geç ebrum geeeçinsan sevdiğine kızarmış, nazım sana çok geçiyor kızıyorum vallahi
suyu az içmişsin ona ne diyeceksin
her şeye bir cevabı var hanım efendiniiin
valla ben de yarın ayranlayacağım, sana diyorum ama bugün menüm yine sebze günü oldu. bunu sonradan fark ettim, brokoliyi yedikten sonra
neyseki sorun değil, yarın ayranlıyorum
![]()
o zeytinyağlı fasulye yağda yüzen fasulye cinsindense hiç olmamış venüsen fazla 2 yk z.yağı kullan yemeklere
ve çikolatadan hiiç bahsetmek istemiyorum. kalorisini yazmışsın ama o mühim değil. şeker ve yağ depoladın vücuduna, yağ yakman gerekirken
ve 12 bardak su kaç lt ediyor, 2,5 a tamamlıyorsun dimi? sakın daha az içme
tamam canım, menüleri dediğim gibi yaz buraya. bugün paylaşırsın umarım. sporunu bırakmaman da çok güzel olmuş, tebrikler onun için
meyveli formları açıklamışsın, hadi bakalımgüzel menü bence yine de burcuuu
bu hafta menülerini beğendim hep böyle olursun inşallah
zeliiş ayşenin dediklerine tamamen katılıyorum
eveet kıymalı yap kıymalııı, ay benim bile canım çektiidukana başladığımdan beri yapmadım, çok alem insanım, aklıma bile gelmemiş
ay sen de ayranlıyorsun, valla herkes detoksta. yarın ben de yapcambu hafta takımca detoks haftamız oldu vallahi
demek o +lar arkadaşım olanlar, hiç aklıma gelmemişti, öğrendiğim iyi oldu
yobaz ıspartaya selamlar o vakitniye yok ki ya, çok çılgın olmalılar, seveni yok mu orda mis gibi brokolinin, isyan etseler ya biraz
aslansın zeliş, işte buuu
ay cerencim sen ne diyorsun, ben 23 yaşındayım, son erkek arkim 7 yaş büyüktü benden, anca anlaşabiliyordum. şimdi de geçen gün kendimden 19 yaş büyük, hiç evlenmemiş bir adamdan etkilendimama kendimi firenledim hemen, o kadar da olmamalı yani. anlaşıyoruz ama yok yani, adam ölür gider, gencecik kalırım ortada valla
![]()
Sabah 6:30
1 yumurta
Azicik peynir
Ara 10:30
Sinavdan once midem kazindi
1 pogaca
Oglen 14:30
Kadin budu kofte
Ekmek yemedim
Aksam 19:00
2 kasik yesil mercimek,
3 kasik yogurt
2 lokma tavuk
Su 2 lt
busecim karatayın hiç bir zorluğu yok.yasak olan şeyler belli onun dışındakler serbest,her türlü et,kebap sakatat serbest.sebzelerde aynı şekilde.
şekerli unlu her gıdı yasak.patates,mısır,pirinç,üzerin ligt yada diyet yazan her türlü yiyecek,süt tozu,krema neskafe,tatlandırıcı,meyve yasak.
ekmek yerine kavrulmamış her türlü kuruyemişi tüketebilir 1 çay bardağı kadar.kuruyemişin kg aldırmadığını aksine verdirdiğini söylüyor canan karatay.kuruyemişlerde omega3,omega6 ve omega9 var. kuruyemişler sağlıklı tok kalori içerirler.kalorisi daha düşük gibi görünen (ekmek vb.) karbonhidratlar boş kaloridir,kan şekerini hızla yükseltir ve toksittir.
bizde öğün araları uzun olmalı 4-5 saat.leptin hormonunun çalışması için.canan karatay 2 öğün yemeği tavsiye ediyor 3. öğün hastalıktır diyor.ibni sina da böyle söylemiştir.zaten yediklerimiz bizi yeterince tok tutuyor 5 saat hatta benim 6 yı buluyor bazen geçiyor açıkmadan durabiliyorum.yaptığım sağlık ve sıkı kahvaltı mide de uzun süre kaldığı ve yavaş hazmedildiği için kan şekerim ve insilünim yavaş yavaş yükseliyor beynime tokluk sinyali gidiyor.
hayvansal yağlar,tere yağı ,soğuk sıkım zeytin yağı bunlar kullanılabilen sağlıklı yağlarımız.bakliyat yemekleri serbest ve yememiz önemli.mercimekli köfte,kısır,elezığ yöresinin içli köftesi bunlar serbest.sadece nohut sık yenilmeli.bezelyede aynı şekilde.yemeklerimizi de kısık ateşte pişirmemiz gerekiyor yüksek ısıda yağlar yanıyor ve direk tarans yağa dönüşüyor. yumurtada aynı şekilde katı pişmemeli.katı pişen yumurta trans yağa dönşüyor.kayısı kıvamında olmalı.
biraz uzun oldu busecim.sormak istediğin bişey varsa sor canım.
MENÜTOM
SABAH 8:30
1 süt
ÖĞLEN 12:30
1 dilim yanımda götürdüğüm kepek ekmekvardı
döner
salata
AKŞAM 19:00
2 parça fırında tavuk
su 1.50 litre spor 40 dk yürüyüş
kızlar siz menülerin iyi desenizdekilo verdiğimi hissetmiyorum aksine bi şişlik var sanki dayanamıyorum yarın sabah tartılıcam :26:
günayydınnnnnnnnkimse yok mu huhuuu
hadiii kalkın yataklarınızdan
![]()
neyse iyiki baklava, çikolata falan almamış mazallah napardık yarın listede
canım arkadaşlar güzel yorumlar yapmışlar sana hepsine katılıyorum. daha çok küçüksün önünde uzun yıllar var aşk yaşamak için. gün gelir güler geçersin hatta dalga geçersin kendinle.
bide sen sen ol hiçbir erkeğe taviz verme sen özür dilemişsin hala konuşmak istemiyosa kendi bilir. sakın ezilip bükülme karşısında ok
tam közle diye yazıcaktım zaten közlüyomuşsun bende karnıyarığı yaparken hiç patlıcana kızartmam hep közlerim hem yağsız hemde daha lezzetli oluyo.
canım hadi bakalım sonucunu bekliyorum ben tam gaz devam bakalım yarın sonuç ne olucak.
canım bende seni seviyorum görmesekte duymasakta muhabbetin yeter....
suya gelirsek iş yerinde bütün gün içiyorum ama eve gidince hiç aklıma gelmiyo o yüzden 10-12 bardaktan fazla içmiyorum. evdede içsem 15 i bulur suyum neyse yaz geldi evdede aklıma getiririm artık.
benim detoks aynen devam bekliy
canım poğaça olmamış
bide kadın budu köfteye dikkat et pirinç var içinde bide kızartılarak yapılıyo bende geçen gün kızlardan uyarı almıştım diyet boyunca yemem istersen
iyiyimiş bu karatay yaaa çünkü çok yasak olan bişey yok. yani diyet bitsede devam ettirilebilecek bi yeme düzeni. dukana göre daha serbest. denenebilir yani.
canım öyle birden olmasını bekleme sen bu şekilde menülerine özen göstermeye devam et karşılığını alıcaksın mutlaka....
yada vericeksiiiiiiinnnnnnn
canım hurmayı tavsiye ederim canın tatlı istediğinde 2 adet ye üstünede bi bardak su iç ne tatlı isteği kalır nede açlık. ben uzun zamandır bunu yapıyorum çekmecemde 4 adet çikolata birikti 1 aydır elimi sürmüyorum. tek tek oğluma götürmeye başladım düşün artık.
emoşum günaydın
evet sonucunu dinliyorum :18::18::18: