• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:8:
Of anlatamıycam kızlar herkesten gizlediğim bir konu ve burda siteye giren herkes görecek anlatamıyorum ama şöyle ki yanlış birine karşı bi şeyler hissetmenin verdiği suçluluk var üzerimde

zelişcim anlatabilirsin siteye girenler senin kim olduğunu anlayamazlar.sitede milyonlaraca kişi ve konu var için rahat olsun.anlatki rahatla

afiyet olsun canım güzel olmuş ama form bisküvilerden uzak dur derim ben daha önce yiyip şimdi bırakan biri olarak

canım benim yaaaa bizim seni suçlucamızı düşündüğün için anlatmaktan çekiniyosan çekinme seni suçlamayız ama belki tecrübelerimize dayanarak akıl verebiliriz. tabi yine sen bilirsin anlatmak istersen burdayız dinleriz tatlım

erkek arkadaşım almış kız cnm tatlı istio dedim de dün akşam ne alıyım ne alıyım düşünmüş aklına form gelmiş almış yarısını babam yedi iki tane bana kalmıştı bn yedim çok düşkün değilim zaten :52:

Peki kendimden 10 yaş büyük biriyle abi kardeş gibi olan arkadaşlığımızda benim duygularım değişti onun değişmedi ben onun arkamdan konuştuğunu duydum kızdım sana inanmıyorum dedim ama sonra yalan olduğunu öğrendim şimdi özür diledim özrünu kabul etmiyorum dedi mesajlarıma cevap vermiyor ve kendimden utanıyorum böyle şeyler hissettiğim için

Peki kendimden 10 yaş büyük biriyle abi kardeş gibi olan arkadaşlığımızda benim duygularım değişti onun değişmedi ben onun arkamdan konuştuğunu duydum kızdım sana inanmıyorum dedim ama sonra yalan olduğunu öğrendim şimdi özür diledim özrünu kabul etmiyorum dedi mesajlarıma cevap vermiyor ve kendimden utanıyorum böyle şeyler hissettiğim için

ne dicem bilemedim şimdi cnm

zelişcim senin iyiliğin için bırak böyle kalsın.senin şuanki yaşınla karşılaştırınca 10 yaş çok fazla bu bir.ikincisi onun duyguları abi kardeş gibiymiş,tek taraflı yıpranır çok acı çekersin.3.daha çooook gençsin sınavdan iyi netler aldın inş. üniv.li olacaksın iyi bir eğitim alacaksın.karşına sana uygun iyi insanlar çıkacaktır.önceliğin eğitimin olsun kafanı yorma böyle şeylere.özrünü dilemişsin konuşmuyor mu bırak konuşmasın senin için daha hayırlı.

Kızlar ben bugün itibariyle başladım ayran detoksuna çok iyi gidiyo şimdilik.
Sabah normal kahvaltımı yaptım.
şimdide 2 saatte bi karışımdan yiyorum çok hoşuma gitti çok doyurucu zorlanıcamı zannetmiyorum.
Baharatlarlada süper oldu sonucu merak ediyorum.
Yalnız felaket şişlik yapıyo umarım geçicidir ve iner. :52::52:

merak etme canım 2. güne iniyo :) son kasem kaldı benim :52:

ayran detoksu yapanlar varmi,

basarili olursaniz bende 1-2 hafta sonra yapmayi düsünüyorum.

simdilik fark 700gr azalma oldu. gecen hafta daha yüksekti, ama ilk hafta herzaman daha cok verir insan.
haftada 1 kilo vermek isterim, hem saglikli hemde toplaminda 5-6 ay sonra istedigim kiloya ulasmis olurum.

birde eger univ.den vakit bulup tatile gidecek olursam havuz basinda abes kacmam:9:

bildiginiz antalya, alanya, altinoluk taraflarinda bayan erkek ayri havuzlari olan otel biliyormusunuz kizlar?

bende yapıyorum canım bakalım yarın tartılıcam nasıl çıkıcak :)
canım didimde caprice otel var erkek arkadaşımın ablası da kapalı onlar yıllardır oraya gidiyolar çok memnunlar bi araştır istersen

kizlar asagida konuyu okuyanlar yazan yerde, bazilarinin isminin yaninda arti isareti oluyor.
onun anlami nedir?
cvp yaziyor anlamina mi geliyor?

yanında + yazanlar arkadaşların oluyo canım :34:
yine yağmur yağıyor, cozuttu hava :ssz:

yaa aynen busi ya ben bugün babet giyecektim ne güzel yalan olduuu
DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
üögen peynir
hindi füme

öğle 14.00
bol kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt

ara15.00
2 yk yoğurt

akşam 19.00
bol kıymalı karnabahar yemeği
haşlanmış limonlu brokoli (emoş :27:)

ara 22.00
2 yk yoğurt

3 kupa yeşil çay
3 lt su
15 dk egzersiz

buse Allah canını almasın :9: yobaz az gelişmiş ıspartada brokoli yok ya delircem özledim yiyemiyorum ya of offff

menüm
12 gibi

omlet,peynir,ceviz 4 zeytin

akşam 6.30- 7 arası

menemen,ayran,salata

3 lt su

benüm menüler yaz yaz bitmiyo seninkileri görünce karataya başlayasım geliyo :9:

zeliş bırak böyle kalsın sana değer verseydi özrünü kabul ederdi. üstüne gitme biraz akışına bırak. kızıııım sen üniye gidince ühhhüüüüüüüüüü:32: sıkma canını bebeğim biz yanındayız utnama sıkılma uok ona göre :)

Son düzenleme:
Tamam unutun boşverin ben bi erkek için kendimi üzmem sizde üzülmeyin benim için iyim gayet :16:

fırında kıymalı yap burcu patlıcan sebze zaten içi protein olsun daha etkili olur:8:

ayşe abla patlıcanı közlüosun yarıosun içine biber domates soğan çok az bi kıyma yağsız koyuyosun hatta koymayabilirim bn pek kıyma sevmem fırında 10 dk :D

Emoşum üzülmuyorum sabah öyle bir duygu geldi geçti üniversitede yaşıycam ben yaşayacağımı Emoş söz :D

tatlım böyle şeyler çok olur, yazdıklarımız sana hep standart gibi gelecektir ama inan böyle...
yaşıtların erkekler henüz olgunlaşmadığı için senden büyük birine ilgi duyman doğal.. o seni anlıyor hatta seb onu anlamak için çaba sarfediyorsundur bu yaş aralığında ama insanın doğasında var gelişmek o yüzden çekici gelir sana.. dikkatli olman da lazım.. herkes iyi niyetli olmaz ve sana zarar verebilir.. aman diyim kapılma tatlım..
onun dışında her şeyi zamana bırak, zamala aranız düzelir, düzelmezse bile göreceksin ki bir süre sonra senin için önemini yitirecek... bunlara güleceksin..
belli bi yaştan sonra yaş farkı çok etkilemiyor.. yani 30 yaşında biriyle 40 yaşında biri birlikte olabilir ama bu sınır 25ten önce değil bence kesinlikle...hatta 27..

bööle tatlım, zamana bırak.. bak göreceksin her şey düzelecek, ama öyle ama böyle... hatta bazen ummadığın şeyler bile olabilir :33::33::33:

koy canım kıymayıda protein önemli yağ yakımı için

ben etin ürünlerini sevmiyorum abla ya kıyma salam sucuk sosis filan eskşden çok yerdim ama soğudum kıymayı evdekiler kurbanda çektirirse yiyorum çok aram yoktur ama senin için az kıyma koycam :52:

$46019_489037719847_7519713_n.webp$380195_10151096562384848_663905930_n.webp

:52::52::52: :52:

ben de çok susuyorum en az 3 lt hatta 4 ü bulduğu oluyor eşim içirmiyor akşamları,fazlası tehlikeli diye ben de 3 lt fazla içmemeye çalışıyorum ama 3,5 buluyor hergün.demek yağ yakıyorum:9:

afiye olsun canım güzel olmuş

eveet öyleymiş :32: bu bilgiyi takımdan kim vermişti hatırlamıyorum ama susayınca yağ yakıldığını diyetisyen söylemiş ona da :8: abartma kız cidden 3 ü geçme bence, hele 4 sakıın :52: su zehirlenmesi olursun allah korusun :18:

bu arada bizime evdeki suyun ph ına baktım 11 yani 7,5 u geçtiği için alkali :32: ççook sevindim :16:

çok az yedim ayşe abla ama otlarııı bol bol yedim haşladım üzerine yoğurt döküp yedim :D

az yedim az çok minnacık yedim :D

ahahahahahahha :D geçen sene ben hocaya isyan etmiştim böle 1 saat için yine gidiodum kadın dersin saatini değiştirmişti bize göre :52:

bozmadın diyetiniii aslansın burcuuuuuu, kaplansın burcuuuuuuuu :46:

menüm
12 gibi

omlet,peynir,ceviz 4 zeytin

akşam 6.30- 7 arası

menemen,ayran,salata

3 lt su

bu ne güzel bir şeydir vallahi ben de emoş gibi imreniyorum ayşeee :9: karatayın peki zorluğu var mı ayşecim, biraz bahsetsene :31:

Teşekkür ederim canım ya sorma valla gece 3-4 gibi yatıyorum, ders çalışırken anca bu kadar oluyor

Tımam bebeğim :D

Hiç sorma bebeğim ya geceleri de ders çalışırken sabaha karşı yatıyorum falan hala regl de olmadım umarım tartıya yansımaz

ay umarım yansımaaz :ssz:
çikolatayı mideye indirmişsin, bir daha olmasın venüs, senden beklemiyorum böyle şeyler. hele bir de hepsini yemişsin, aşk olsun :19:

canım gördüm resimleeiri güzel hatunsaun allah eşine bağışlasın 62 ile süpersin bence vücudun orantılı yani 55 ten aşağı inme derim ben kızlarda çok tatlı allah bağışlasın canım benimde ikinci çocuğum önce sağlıklı olsun sonrada kız olsun istiyorum.severim kız çozuklarını.

canım yaaa ne kadar çok kızmışsın bana yaaa napıyım 3 zeytin dişimin kovuğuna sığmıyo.:17:
Ekmekte kepek ekmeği ve küçük dilimli olanlardan o yüzden öyle oldu hemde kalorisi azalsın diye kızarttım bide.
Baklaya gelirsek taze baklaydı canım o hem yanında makarna vardı makarnadan iyidir demi

eeee açıklayabildimmi durumumu :47::47:
Bu arada ayran detoksumla cuma günü bomba gibi geliyorum sen cuma günkü sonuca bakı canım geçicem hepinizi :9::9::9:

canım evet bugün çok şiş hissediyorum kendimi ya birazda uykum gelmeye başladı ayrandan olsa gerek.
Yarın sabahta erken kalkıyorum 7 de neyse bugünü bitti say yarına allah kerim başarıcam inş.

canım ben yapıyorum bugün başladım cuma sonucu bildiricem.
Otel antalyada capris otel var diye biliyorum bi netten araştır istersen

canım bence abdest için sudan vazgeçme. Hem herzaman taze abdestle kılınan namaz daha hayırlıymış. Bende namaz kılıyorum ama suyumu içiyorum. Abdestimide tazeliyorum hep. Yani 2 bardakta çok az olmuş en azından 10 yap sen onu. Abdest almak 2-3 dakika ama kilo vermek...................:10::10::10::10:

geç ebrum geeeç :16: insan sevdiğine kızarmış, nazım sana çok geçiyor kızıyorum vallahi :27: suyu az içmişsin ona ne diyeceksin :19: her şeye bir cevabı var hanım efendiniiin :9: valla ben de yarın ayranlayacağım, sana diyorum ama bugün menüm yine sebze günü oldu. bunu sonradan fark ettim, brokoliyi yedikten sonra :1: neyseki sorun değil, yarın ayranlıyorum :32:

2.4.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik ( maydonoz)
1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı

Öğle (13:30 - 14:00)
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon etli bezelye yemeği

Ara (16:30 - 17:00)
1 amasya elması

Akşam (18:30 - 19:00)
1 kase hazır domates çorbası
1 porsiyon haşlanmış brokoli
1 porsiyon yeşil salata
1 kutu yoğurt (%0,15 yağlı)

Ara (23:00)
3 kuru kayısı
6 fındık
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

1.4.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik ( roka, salatalık)
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
1 dilim kepekli etimek

Ara
Yok

Öğle (13:30 - 14:00)
1 kase domates çorbası
1 porsiyon patlıcanlı sulu köfte (3)
1 kase cacık

Ara (16:30 - 17:00)
1 kutu activia meyveli

Akşam (18:30 - 19:00)
1 kase yayla çorbası
1,5 porsiyon zeytinyaplı fasulye yemeği
1 porsiyon mevsim salata
1 kutu yoğurt (%0,15 yağlı)

Ara (20:00)
1 paket çikolatalı wasa (160 Cal)

* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
4 kupa sade kahve
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

o zeytinyağlı fasulye yağda yüzen fasulye cinsindense hiç olmamış venüs :20: en fazla 2 yk z.yağı kullan yemeklere :34: ve çikolatadan hiiç bahsetmek istemiyorum. kalorisini yazmışsın ama o mühim değil. şeker ve yağ depoladın vücuduna, yağ yakman gerekirken :50:

ve 12 bardak su kaç lt ediyor, 2,5 a tamamlıyorsun dimi? sakın daha az içme :54:

Canimcim cok tesekkur ederim, evet diyet psikolojisinden kopmamam lazim, kilo almadim herhalde ama , vermemis de olabilirim.. Verdiysem de cok azdir.. Menulerimi oaylasayim ama hatirlamiyorum ki, su derslerden ne yedim ne ictim aklim basinda degil.. Ufff... Haftaya karataya baslamayi dusunuyorum insallah bakalim, kolay gelsin kizlaarrr, bu arada dun mesela evde ip atladim mekik cektim, hepten boslamadim yani firsat bulunca yapiyorum biseler:))

tamam canım, menüleri dediğim gibi yaz buraya. bugün paylaşırsın umarım. sporunu bırakmaman da çok güzel olmuş, tebrikler onun için :34:

sabah(11:00)

1 haşlanmış yumurta

1 dilim tam bugday

5 zeytin

yarım kk peynir

domates salatalık biber

3 bardak şekersiz çay

ara(13:00)

2 bardak şekersiz çay

2 tane meyveli form bisküvi :26:

öğle(15:00)

yarım kaseden daha az tarhana

dediğim otların suda haşladım kendime üzerine yoğurt döktüm yedim 1 tabak

çok az mısır ekmeği(avuç içinin yarısı kadar anca)

akşam(17:30)

biraz salata

2.5 litre su

spor olarak sadece 30 mekik çektim regl oldum kızlar sporun nimeti karnım ağrımadı ama biraz bel ağrısı çektiğim için bide teyzem olduğu için spor yapamadım

1 bardak bitki çayı :42::42::42:

meyveli formları açıklamışsın, hadi bakalım :34: güzel menü bence yine de burcuuu :16: bu hafta menülerini beğendim hep böyle olursun inşallah :46:

Of anlatamıycam kızlar herkesten gizlediğim bir konu ve burda siteye giren herkes görecek anlatamıyorum ama şöyle ki yanlış birine karşı bi şeyler hissetmenin verdiği suçluluk var üzerimde

zelişcim senin iyiliğin için bırak böyle kalsın.senin şuanki yaşınla karşılaştırınca 10 yaş çok fazla bu bir.ikincisi onun duyguları abi kardeş gibiymiş,tek taraflı yıpranır çok acı çekersin.3.daha çooook gençsin sınavdan iyi netler aldın inş. üniv.li olacaksın iyi bir eğitim alacaksın.karşına sana uygun iyi insanlar çıkacaktır.önceliğin eğitimin olsun kafanı yorma böyle şeylere.özrünü dilemişsin konuşmuyor mu bırak konuşmasın senin için daha hayırlı.

zeliiş ayşenin dediklerine tamamen katılıyorum :34:

yarın kendime sebzeli karnıyarık yapcam tam diyet yemeği :52:

fırında kıymalı yap burcu patlıcan sebze zaten içi protein olsun daha etkili olur:8:

eveet kıymalı yap kıymalııı, ay benim bile canım çektii :9: dukana başladığımdan beri yapmadım, çok alem insanım, aklıma bile gelmemiş :27:

merak etme canım 2. güne iniyo :) son kasem kaldı benim :52:

bende yapıyorum canım bakalım yarın tartılıcam nasıl çıkıcak :)
canım didimde caprice otel var erkek arkadaşımın ablası da kapalı onlar yıllardır oraya gidiyolar çok memnunlar bi araştır istersen

yanında + yazanlar arkadaşların oluyo canım :34:

yaa aynen busi ya ben bugün babet giyecektim ne güzel yalan olduuu

buse Allah canını almasın :9: yobaz az gelişmiş ıspartada brokoli yok ya delircem özledim yiyemiyorum ya of offff

benüm menüler yaz yaz bitmiyo seninkileri görünce karataya başlayasım geliyo :9:

zeliş bırak böyle kalsın sana değer verseydi özrünü kabul ederdi. üstüne gitme biraz akışına bırak. kızıııım sen üniye gidince ühhhüüüüüüüüüü:32: sıkma canını bebeğim biz yanındayız utnama sıkılma uok ona göre :)

ay sen de ayranlıyorsun, valla herkes detoksta. yarın ben de yapcam :9: bu hafta takımca detoks haftamız oldu vallahi :27:

demek o +lar arkadaşım olanlar, hiç aklıma gelmemişti, öğrendiğim iyi oldu :9:

yobaz ıspartaya selamlar o vakit :27: niye yok ki ya, çok çılgın olmalılar, seveni yok mu orda mis gibi brokolinin, isyan etseler ya biraz :9:

Emoşum üzülmuyorum sabah öyle bir duygu geldi geçti üniversitede yaşıycam ben yaşayacağımı Emoş söz :D

aslansın zeliş, işte buuu :46:

tatlım böyle şeyler çok olur, yazdıklarımız sana hep standart gibi gelecektir ama inan böyle...
yaşıtların erkekler henüz olgunlaşmadığı için senden büyük birine ilgi duyman doğal.. o seni anlıyor hatta seb onu anlamak için çaba sarfediyorsundur bu yaş aralığında ama insanın doğasında var gelişmek o yüzden çekici gelir sana.. dikkatli olman da lazım.. herkes iyi niyetli olmaz ve sana zarar verebilir.. aman diyim kapılma tatlım..
onun dışında her şeyi zamana bırak, zamala aranız düzelir, düzelmezse bile göreceksin ki bir süre sonra senin için önemini yitirecek... bunlara güleceksin..
belli bi yaştan sonra yaş farkı çok etkilemiyor.. yani 30 yaşında biriyle 40 yaşında biri birlikte olabilir ama bu sınır 25ten önce değil bence kesinlikle...hatta 27..

bööle tatlım, zamana bırak.. bak göreceksin her şey düzelecek, ama öyle ama böyle... hatta bazen ummadığın şeyler bile olabilir :33::33::33:

ay cerencim sen ne diyorsun, ben 23 yaşındayım, son erkek arkim 7 yaş büyüktü benden, anca anlaşabiliyordum. şimdi de geçen gün kendimden 19 yaş büyük, hiç evlenmemiş bir adamdan etkilendim :53: ama kendimi firenledim hemen, o kadar da olmamalı yani. anlaşıyoruz ama yok yani, adam ölür gider, gencecik kalırım ortada valla :27:

eveet öyleymiş :32: bu bilgiyi takımdan kim vermişti hatırlamıyorum ama susayınca yağ yakıldığını diyetisyen söylemiş ona da :8: abartma kız cidden 3 ü geçme bence, hele 4 sakıın :52: su zehirlenmesi olursun allah korusun :18:

bu arada bizime evdeki suyun ph ına baktım 11 yani 7,5 u geçtiği için alkali :32: ççook sevindim :16:

bozmadın diyetiniii aslansın burcuuuuuu, kaplansın burcuuuuuuuu :46:

bu ne güzel bir şeydir vallahi ben de emoş gibi imreniyorum ayşeee :9: karatayın peki zorluğu var mı ayşecim, biraz bahsetsene :31:

ay umarım yansımaaz :ssz:
çikolatayı mideye indirmişsin, bir daha olmasın venüs, senden beklemiyorum böyle şeyler. hele bir de hepsini yemişsin, aşk olsun :19:

geç ebrum geeeç :16: insan sevdiğine kızarmış, nazım sana çok geçiyor kızıyorum vallahi :27: suyu az içmişsin ona ne diyeceksin :19: her şeye bir cevabı var hanım efendiniiin :9: valla ben de yarın ayranlayacağım, sana diyorum ama bugün menüm yine sebze günü oldu. bunu sonradan fark ettim, brokoliyi yedikten sonra :1: neyseki sorun değil, yarın ayranlıyorum :32:

o zeytinyağlı fasulye yağda yüzen fasulye cinsindense hiç olmamış venüs :20: en fazla 2 yk z.yağı kullan yemeklere :34: ve çikolatadan hiiç bahsetmek istemiyorum. kalorisini yazmışsın ama o mühim değil. şeker ve yağ depoladın vücuduna, yağ yakman gerekirken :50:

ve 12 bardak su kaç lt ediyor, 2,5 a tamamlıyorsun dimi? sakın daha az içme :54:

tamam canım, menüleri dediğim gibi yaz buraya. bugün paylaşırsın umarım. sporunu bırakmaman da çok güzel olmuş, tebrikler onun için :34:

meyveli formları açıklamışsın, hadi bakalım :34: güzel menü bence yine de burcuuu :16: bu hafta menülerini beğendim hep böyle olursun inşallah :46:

zeliiş ayşenin dediklerine tamamen katılıyorum :34:

eveet kıymalı yap kıymalııı, ay benim bile canım çektii :9: dukana başladığımdan beri yapmadım, çok alem insanım, aklıma bile gelmemiş :27:

ay sen de ayranlıyorsun, valla herkes detoksta. yarın ben de yapcam :9: bu hafta takımca detoks haftamız oldu vallahi :27:

demek o +lar arkadaşım olanlar, hiç aklıma gelmemişti, öğrendiğim iyi oldu :9:

yobaz ıspartaya selamlar o vakit :27: niye yok ki ya, çok çılgın olmalılar, seveni yok mu orda mis gibi brokolinin, isyan etseler ya biraz :9:

aslansın zeliş, işte buuu :46:

ay cerencim sen ne diyorsun, ben 23 yaşındayım, son erkek arkim 7 yaş büyüktü benden, anca anlaşabiliyordum. şimdi de geçen gün kendimden 19 yaş büyük, hiç evlenmemiş bir adamdan etkilendim :53: ama kendimi firenledim hemen, o kadar da olmamalı yani. anlaşıyoruz ama yok yani, adam ölür gider, gencecik kalırım ortada valla :27:

bozmadım busiiiiiii irademe annemde hayran kaldı :52: çok değiştin filan demeye başladı erkek arkadaşımda öyle :9: kıymalı ne bilim bana ağır gelio ya bn çok kıymadan hoşlanmıorum sanırım yemeklerin içinde ondan bnce sadece köfte oda çok nadirrrr kırk yılda bi filan :21:

Yok ceronimo olmaz bıraktım ben bende yaşıma veriyorum zaten gelip geçici olduğunun farkındayım :) kızlar çıkıyorum misafirler var yani gelmezsem ağladığımdan falan değil :9:

Back
X