• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 6:30
1 yumurta
Azicik peynir

Ara 10:30
Sinavdan once midem kazindi
1 pogaca

Oglen 14:30
Kadin budu kofte
Ekmek yemedim

Aksam 19:00
2 kasik yesil mercimek,
3 kasik yogurt
2 lokma tavuk

Su 2 lt

1 yumurta
Azicik peynir

1 pogaca

Kadin budu kofte
Ekmek yemedim

2 kasik yesil mercimek,
3 kasik yogurt
2 lokma tavuk

Su 2 lt

menün güzel olmuş canım afiyet olsun :) poğaça yerine başka bişeyle telafi etsen olurdu. akşam yemeğini de ayrı bi beğendim :16:

busiiii senin mesajını alıntılamadım çok uzun :9:
brokoli migrosta varmış ama burdaki büyük migros yıkıldı yerine hilton yapıyolar çok uzak bi mahallede varmış 2 otobüs yapmam lazım oraya gidebilmem için buranın yerel marketi var oraya baktım yok dün bi manvda gördüm o da buruşmuş sararmış brokoliden başka herşeye benziyodu :9: denizliye gideyim kendimi brokoliye vurcam :9:

busecim karatayın hiç bir zorluğu yok.yasak olan şeyler belli onun dışındakler serbest,her türlü et,kebap sakatat serbest.sebzelerde aynı şekilde.
şekerli unlu her gıdı yasak.patates,mısır,pirinç,üzerin ligt yada diyet yazan her türlü yiyecek,süt tozu,krema neskafe,tatlandırıcı,meyve yasak.

ekmek yerine kavrulmamış her türlü kuruyemişi tüketebilir 1 çay bardağı kadar.kuruyemişin kg aldırmadığını aksine verdirdiğini söylüyor canan karatay.kuruyemişlerde omega3,omega6 ve omega9 var. kuruyemişler sağlıklı tok kalori içerirler.kalorisi daha düşük gibi görünen (ekmek vb.) karbonhidratlar boş kaloridir,kan şekerini hızla yükseltir ve toksittir.

bizde öğün araları uzun olmalı 4-5 saat.leptin hormonunun çalışması için.canan karatay 2 öğün yemeği tavsiye ediyor 3. öğün hastalıktır diyor.ibni sina da böyle söylemiştir.zaten yediklerimiz bizi yeterince tok tutuyor 5 saat hatta benim 6 yı buluyor bazen geçiyor açıkmadan durabiliyorum.yaptığım sağlık ve sıkı kahvaltı mide de uzun süre kaldığı ve yavaş hazmedildiği için kan şekerim ve insilünim yavaş yavaş yükseliyor beynime tokluk sinyali gidiyor.

hayvansal yağlar,tere yağı ,soğuk sıkım zeytin yağı bunlar kullanılabilen sağlıklı yağlarımız.bakliyat yemekleri serbest ve yememiz önemli.mercimekli köfte,kısır,elezığ yöresinin içli köftesi bunlar serbest.sadece nohut sık yenilmeli.bezelyede aynı şekilde.yemeklerimizi de kısık ateşte pişirmemiz gerekiyor yüksek ısıda yağlar yanıyor ve direk tarans yağa dönüşüyor. yumurtada aynı şekilde katı pişmemeli.katı pişen yumurta trans yağa dönşüyor.kayısı kıvamında olmalı.

biraz uzun oldu busecim.sormak istediğin bişey varsa sor canım.

Son düzenleme:
bozmadım busiiiiiii irademe annemde hayran kaldı :52: çok değiştin filan demeye başladı erkek arkadaşımda öyle :9: kıymalı ne bilim bana ağır gelio ya bn çok kıymadan hoşlanmıorum sanırım yemeklerin içinde ondan bnce sadece köfte oda çok nadirrrr kırk yılda bi filan :21:
süpersin burcuuuuuuu :128:
1 yumurta
Azicik peynir

1 pogaca

Kadin budu kofte
Ekmek yemedim

2 kasik yesil mercimek,
3 kasik yogurt
2 lokma tavuk

Su 2 lt
poğaça haricinde güzel afiyet olsun :125:
ay çok sıkıldım ya :14:

bendeeeeeeeeeeeeeee :37:

smilerlarımı açtım da ehehe :9::51::52::12:

MENÜTOM

SABAH 8:30

1 süt

ÖĞLEN 12:30
1 dilim yanımda götürdüğüm kepek ekmekvardı
döner
salata

AKŞAM 19:00
2 parça fırında tavuk

su 1.50 litre spor 40 dk yürüyüş

kızlar siz menülerin iyi desenizdekilo verdiğimi hissetmiyorum aksine bi şişlik var sanki dayanamıyorum yarın sabah tartılıcam :26:

busecim karatayın hiç bir zorluğu yok.yasak olan şeyler belli onun dışındakler serbest,her türlü et,kebap sakatat serbest.sebzelerde aynı şekilde.
şekerli unlu her gıdı yasak.patates,mısır,pirinç,üzerin ligt yada diyet yazan her türlü yiyecek,süt tozu,krema neskafe,tatlandırıcı,meyve yasak.

ekmek yerine kavrulmamış her türlü kuruyemişi tüketebilir 1 çay bardağı kadar.kuruyemişin kg aldırmadığını aksine verdirdiğini söylüyor canan karatay.kuruyemişlerde omega3,omega6 ve omega9 var. kuruyemişler sağlıklı tok kalori içerirler.kalorisi daha düşük gibi görünen (ekmek vb.) karbonhidratlar boş kaloridir,kan şekerini hızla yükseltir ve toksittir.

bizde öğün araları uzun olmalı 4-5 saat.leptib hormonunun çalışması için.canan karatay 2 öğün yemeği tavsiye ediyor 3. öğün hastalıktır diyor.ibni sina da böyle söylemiştir.zaten yediklerimiz bizi yeterince tok tutuyor 5 saat hatta benim 6 yı buluyor bazen geçiyor açıkmadan durabiliyorum.yaptığım sağlık ve sıkı kahvaltı mide de uzun süre kaldığı ve yavaş hazmedildiği için kan şekerim ve insilünim yavaş yavaş yükseliyor beynime tokluk sinyali gidiyor.

hayvansal yağlar,tere yağı ,soğuk sıkım zeytin yağı bunlar kullanılabilen sağlıklı yağlarımız.bakliyat yemekleri serbest ve yememiz önemli.mercimekli köfte,kısır,elezığ yöresinin içli köftesi bunlar serbest.sadece nohut sık yenilmeli.bezelyede aynı şekilde.yemeklerimizi de kısık ateşte pişirmemiz gerekiyor yüksek ısıda yağlar yanıyor ve direk tarans yağa dönüşüyor. yumurtada aynı şekilde katı pişmemeli.katı pişen yumurta trans yağa dönşüyor.kayısı kıvamında olmalı.

biraz uzun oldu busecim.sormak istediğin bişey varsa sor canım.

aslında çok güzel çok az yiyorsun ayşe abla bende buna şaşırıyordum nasıl dayanıyorsun diye
benimde sınavım var ama hiç çalışamıyorum :43:
benimde 2 sınavım var yarın hiç çalışmadm :18:

busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii resimlerine baktım süper olmuşsun öyle böyle değil çok güzel çok tatlı bi kız olmuşsun :46::46:idolumsun busim bende senin gibi seksü olcam:27:

MENÜTOM

SABAH 8:30

1 süt

ÖĞLEN 12:30
1 dilim yanımda götürdüğüm kepek ekmekvardı
döner
salata

AKŞAM 19:00
2 parça fırında tavuk

su 1.50 litre spor 40 dk yürüyüş

kızlar siz menülerin iyi desenizdekilo verdiğimi hissetmiyorum aksine bi şişlik var sanki dayanamıyorum yarın sabah tartılıcam :26:

ilk başlarda hissetmemen normal canım ama sen tartıda gördüğün rakamdan sonra sakın bırakma hatta daha çok sarıl bak buseye her gün tartılıyo + çıksa bile bozmadan devam ediyo diyetine. bak ekmeğin ne kadar azaldı artık çoğu şeye dikkat ediyosun ben çok güzel bir sonuç alacağına inanıyorum :16:

su az oldu ama sebebi okulda yanıma para almayı unuttum alamadım bi arkadaşımdan borçla 500 ml bi su alabildim evdede misafirlerden fırsat bulamadım yarın tekrar suyum 2 litreyi bulur busi sen kızmadan söyledim :17:

ilk başlarda hissetmemen normal canım ama sen tartıda gördüğün rakamdan sonra sakın bırakma hatta daha çok sarıl bak buseye her gün tartılıyo + çıksa bile bozmadan devam ediyo diyetine. bak ekmeğin ne kadar azaldı artık çoğu şeye dikkat ediyosun ben çok güzel bir sonuç alacağına inanıyorum :16:
bende hergün tartılıcam o zaman akşam yemeklerinden sonra çok kötü açlık hissediyorum ama ekmeği aramıyorum gerçektende emoşum:32:
kızlarrrr iyi geceler öpüldünüz. :54::54::54:

iyi geceler burcu :16:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah(09:30)

1 haşlanmış yumurta
1 domates
yarım salatalık
bolca yeşillik
1 dilim kepekli ekmek üzerine ince bir kat labne
++++
11den sonra 2 şer saat arayla ayran detoksu karışımı 21:00 da son kaseyi içtim.
++++++
2,5 lt su, 3 fincan yeşilçay
++++++++
30 dk yürüyüş, 45 dk walk at home, 20 dk pilates

:42:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah(09:30)

1 haşlanmış yumurta
1 domates
yarım salatalık
bolca yeşillik
1 dilim kepekli ekmek üzerine ince bir kat labne
++++
11den sonra 2 şer saat arayla ayran detoksu karışımı 21:00 da son kaseyi içtim.
++++++
2,5 lt su, 3 fincan yeşilçay
++++++++
30 dk yürüyüş, 45 dk walk at home, 20 dk pilates

:42:

çok az değilmi emoş ve labne yenilebiliyormu ki:26:

Back
X