anladım cnm, tiroid için benimle ilgilenen doktor (endokrinoloji uzmanı) bir çok kan değerime baktıktan sonra bana da ara öğün önermedi.. ama bazen uyabiliyorum bazen olmuyor..
yapmalısın cnmben şimdi 3-5 gündür yapıyorum ya ahkam keseyim biraz
elinden geldiğince hareket et en azından.. ne çirkini bee, aşkolsun... gayet iyisin, bi de zayıflayınca gör sen..
ayyyy bu süperrr haberrrr, kaptanımızı da Gülce'ciği de öpüyorum.. sağlıklı -sıhhatli - hayırlı olsun inşallah
Buse'cim, senin menüne yorum yapmamıza ne hacetsüpersin cnm..
poğaça mııııı???
tatlım başka bir arkadaş da yazmış sana, herkeste aynı etkiyi göstermiyor.. ben de müthiş bi şey olmamıştı, üstelik kilom da var ama anlamadım.. sonucun gayet güzel, vereceğin kilo da az, daha ne olsun
süpersin venüüüssss
saol Emoşş, evet kaçamaktan tabii ama belki onun da etkisi olmuştur ..teşekkürler cnm
wuhuuu.. muhteşemsin emoşşşşşşşşşşşşşşş![]()
tamam cnm
süpeerrr, daha neee???
Burcu'cum tebrik ediyorum![]()
Ayşe'cim tebrikler
haftaya göreceksin inşallah Burcu
Buse'cim ben sizlere teşekkür ediyorum, inanılmaz motive oluyorum sayenizde... süper bir takımız bizz
mercimekli köfte miiiii? kesinlikle evet evet evetttt
bence listede sorun var kızlar. mesela nagieymen 400gr vermiş, eksisi 0,03değil 0,4 olmalı, ve yüzdesi de 0,57. ben mi yanlış hesaplıyorum yaa??
bireysel hesaplamalarda sıkıntı var gibi....
doğru hesaplamışsın canım bireysele bakmamıştım ben :)
selam kizlar,
nasilsiniz?
2-3 gündür gecmise bakamiyordum.
sööööyle bir bakayim.
biraz uzun sürcek galiba pcde biraz yavasladi.
hoşgeldin canım

çok geçmiş olsun canım, moralini yüksek tutmaya çalış :26: görüşürüz
ben de hepimizi tebrik ediyorumaçık ara 1.yiiizzzzzzz
aa nasıl bir şey o kızz
aynen ebrum moral bozmak yok, azıcık bir kilomuz kaldı direnişimiz sürmeli
tatlı istedim çok, başka da alternatifim yok, yapıverdim vanilyalı pudingiama hergün hergün yemedim bu kez
sağ ol hilalim, biz de sizi tebrik ederizgenel liste yayınlama sırası bizim takımda, oraya düzeltilmişini aktaracağım
nagieymen in hesaplamasında hata var canım.
doğrusu:
nagieymen(70,5/70,1/0,4/%0,57)
9.Takım Ortalaması : %-0,03
sana da tatlım, kendine iyi bak sen de
selam tatlım, hoş geldinbu hafta harikayız, açık ara 1. olduk
![]()
buse ödev için yapmıştım ama baktım liste hazırlamaya da uyuyo denedim oldu sonuçları da worde kopyaladım göndereyim sana uğraşma :)