Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

insallah canim. ben ilk hafta verdim baya ama 800geri geldi iste simdi 500gr daha kaldi en azindan onu vermek zorundayimmm
Nur geçmiş olsun canım kötü bir gün geçirmişsin allah yardimcin olsun

tesekkür ederim canim sagol. gercekten cok kötüydü sinirlerim bosaldi polise anlatirken

çıtırlarrrrrrrrrrrr taş hatunlarım ve taş hatun adaylarım ben yatıyorum malum yarın okul var öptüm hepinizi çok seviyorum

hoş geldin gülden cim. çook geçmiş olsun boyunu da yazabilecek misin?

çok güzeel

yine buralarda olurum venüsüm

ooyy cerenciim yerim ben seni yaa

üzülme yine buralarda olurum ben menü teftişlerine gelirim

tubişiim kıyamam sanaa bu arada sana söylemedik sanırım dimi, mesaj sayıları bana atılıyor, sen hiç atmadın şimdi fark ettim geçmiş günleri de say yolla tubişim

Busiii mezun olma diyet yapmasanda burda ol ben sana çok alıştım

oy canım ben sna kıyamam yaa, özellikle seni teftiş edeceğim korkma

şeker tercihlerin en kötüsü olmuş bu bir gerçek emoş onun harici çok güzel menüüü

inşallah dediğin gibi sonraki sınavın coook iyi gecer emoşum moral bozmaya gerk yok

ay ben yiycem sizi gitmem gitmem teftişçi olarak burada olmayı düşünüyorum

Venüssss'cüümmm, bak 1 kg yağ ve et hacmi bu :)
birbirinin kaç katı görüyor musun? ne mutlu sana :)

ay çok güzel paylaşım olmuş buuuuu, benden çıkan kütleyi düşünüyorum şuaaan

uuuuuuu

eveet ama buralarda olacağım ayşecim, senin güzel menülerine bakacağım gelip

arkadaşlar takımı kaptanı ve yardımcısı kim ?

ladyline yani ebru kaptanımız, şuan yeni doğm yaptı, ben ve dontpanic yardımcıyız tatlım

bundan sonra her şey senin elinde güldencim, sakın kendini salma. korkunun ecele faydası yok derler, her şey elimizde bunu unutma ve korkma hiç

zeytinleri azalttın demeeek olleeey ebruuuuuuummmm ben seni yerim kızım yaaaaa ne güzel şeyler söylemişsin öyle merak etmeyin burda olurum bende, hatta lakabım teftişçi olsun şimdiden benimsedim

işte bayılıyorum böyle şeylere beeeeeeeeeeennnnnn dünyanın en güzel duygusu bunlaaar elbetteki belli oluyor bu da soru mu emoooş

birde illaki protein bzm hocamızın dediği buydu

et tavuk balık, süt ve süt ürünleri

kesinlikle kahvaltılarda lor peyniri ve bir yumurta muhakkak derdi
arada süt ve öğnünüzün biri de et olcak yağsız ve karbonhidratsız (ekmek makarna pilav patates gibi...)

aha vallahi dukancı senin bu hocan

çok geçmiş olsun karamelcim, ben de öptüm

kızlar, ben de bugünkü menümü yazıp kaçıyorum.. evde bi kaç işim var, onları yapıcam, sonra keyif.. bu gece gelemem heralde.. öptüm çookkk...

girisiniler biraz abartılmış sanki, onun harici su az bence, gerisi güzel canım

iyi geceler

oleey çok güzel burcum, afiyetler olsuun

ben geldiiiiiiiiiim :) hemen napıyorum geçmişe bakıyorum

denk gelemedik bir türlü anam yaa

dondurma olmamış canım, sodalarda da şeker var, onlar da olmamış bol su iç, limonlu brokolinin, venüsün ve burcunun menülerine biraz bak tatlım aslında herkesin menüsü iyi bu ara maşallah

canıım beniim, sen bi 70 ol, 60 olmak isteyeceksin

ecemin yorumuna tamamen katılıyorum

Menü

sabah 8:00
1 bardak süt

öğlen 12:00
2 dilim ekmek
peynir
kahvaltı sosu
3 zeytin

ara 17:00
4 kuru kayısı

akşam 17:30
haşlanmış tavuk
ayran

su 2 litre

ecemin tuba için dedikleri, senin için de geçerli olmalı zeliş, eğer miktar kısıtlaması yapıyorsan beğenmedim ben bu menüyü, bundan sonra ne kadar yediğini de porsiyon olarak yazacaksın, kontrol edeceğim. suyunu beğendim ama aferin sana

Beğenmenize sevindim ama ben doyuyorum ya şaşırıyorum sanki bi yerde hata yapıyorm gibi geliyor

protein alırsan doyarsın zelişim, tuhaf bir şey yok

kızlar alışverişe çıkmıştık yeni geldik 6 dan beri dolaşıyoruz.menümü yazayım çım

13.00 da
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz

akşam 20.00
döner
salata
2 bardak ayran

çok güzel canım afiyet olsun

Sabah
3 kuru incir
5 ceviz

Öğle
Ciger sis
2 d ekmek

Aksam
3 fındık

2 lt su

bir şey demiyorum artık, aç gezmişsin yine. ve zayıflama hastalığına yakalandığını düşünüyorum ecem benim memem küçüldü, sen de kalmamıştır, benim boyum 1.58 sen 1.72 napıyorsun dur artık diyorum sanaaaaaa

Ayşe abla menün güzel olmuş afiyet olsun

hoşgeldin busiiiiiii

hoş bulduk bebeiim

Busecimm yaa sana bi mail atcaktim unutttum yaa ben yarin atym olur mu simdi tlfdayim
Ayrıca istanbulda olan herkesle ayarlayalim bulusmayi :)
Tubişim bebegim sira sende hayirli kismett gelsinnn artikk hahaha :) sana kizdim amaaaaa

bekliom mailimiiiiii

kızlar misafirim geldi yatıya 2 dakka girdim geçmişi okumaya 1-2 saat sonra tekrar giricem öpüyorum hepinizi

hiç duymamış olayım bu dediklerini, bal gibi de vazgeçeceksin, bunları yapmalısın. her şey bizim elimizde, kararlı ol, silkelen ve kendine gel. böyle şeyler duymak istemiyorum. böyle düşünürsen aynen kiloları birkaç seneye geri alırsın. irade bekliyorum senden, haydi göreyim seni güldencim, utandır bizi. menülerini kontrol edeceğim her gün

(üslubum biraz serttir, ama işe yarar )

hurma ara öğün olarak tamam ama kahvaltı olarak olmamış, sonuçta şekerli ve sabah vücuda ilk aldıgın şeyi vücut depo etmek ister, sen direkt şeker almış olmamış canım, bu konuya dikkat et. mısır suyu hiç olmamış, mısır glisemik endeksi çok yüksek , şekerli sen de direkt o şekerli suyu dökmüşsün. konservenin arkasını oku, içindekiler kısmında şeker yazıyor, mümkünse uzak dur bu mısırda lütfen

etraf dengesiz dolu, çok geçmiş olsun

kızlar 1 saat ugrastım, az daha alıntılarım yanıyordu kurtardım ama smile lar gitti umarım yanlış anlaşılmaz olmaz, çünkü şaka mahiyetinde sitemlerim, kızmalarım olmuştu :26: şimdi smile lar olmayınca çok sert duruyor bazı yazdıklarım :18:

ve açlık hissetmiyorum bilmeden karatay yapsam da ama en kısa zamanda kitabını alıp okucam

oku burcum, yapacaksan oku, gerçi sen şuan da yapmadan da gayet iyisin

ecem sağlığın için endişelenmeye başladım, 32 beden olmak istiyorsun sanırım hiç sağlıklı değil ecemcim, göğüslerin gidecek artık, popon çocuk gibi görünecek, yapma etme, taş gibisin uzun süredir. boyun 1.72 değil mi senin :26: zayıf olcam diye çirkin olacaksın bak sonunda :18:

çıtırlarrrrrrrrrrrr taş hatunlarım ve taş hatun adaylarım ben yatıyorum malum yarın okul var öptüm hepinizi çok seviyorum

iyi geceler tatlım benim, biz de seni çok seviyoruuz

DÜNKÜ MENÜM

sabah 09.30
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme
1 çay bardağı süt

öğlen 12.00
tavuk
yoğurt

akşam 16.00
tavuk

akşam 2 - 19.00
minik peynirli dukan sandviç (yanıma almıştım)

ara 21.00 (yengemlerdeydim)
çeyrek kase tavuklu salata , yağını süzdüm

2 kupa yeşil çay
3 lt su
tüm gün gezdim, spor yok

MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir

ara 12.30
yoğurt

öğle 16.30
ızgara tavuk
yoğurt

akşam 19.00
küçük salata
1 köfte

1 kupa yeşil çay
2,5 lt su
10 dk aerobik egzersiz

walla sevdim ben bu tatlısert olayını tam benlikmiş

bu arada merhaba tekrardan
boyumu sormuşsuun

1 78

slm arkadaşlar bende senelerdir kilorlarla savaş yapan biriyim günlerdir burda zayıflama hikayelerini okuyorum motivasyona ihtiyacım var tekrar kilo vermek istiyorum bende aranıza katılmak isterim tabi kabul ederseniz..

2 gün önce okuyamadığım bi 6-7 sayfa var geçmişten, onu da yarın halledeceğim kızlar, gözüm ağrıyor niyeyse, ben de yatacağım. güldencim sen takıma girmek istiyor musun? yoksa sadece paylaşımda mı bulunacaksın? kaptanımız gitmeden önce kimseyi takıma çağırma, takım dolu dedi çünkü bana

amaaa eğer takıma girmek istersen sana ben kuralları bildiririm yarın, 3 hafta deneme süremiz var. kaptanımız münasip görürse, paylaşımın bol, menülerinde güzel olursa, ben mezun olunca sen takıma girebilirsin

walla sevdim ben bu tatlısert olayını tam benlikmiş

bu arada merhaba tekrardan
boyumu sormuşsuun

1 78

oo maşallah canım, taş gibi sayılırsın öyleyse şuan sen

slm arkadaşlar bende senelerdir kilorlarla savaş yapan biriyim günlerdir burda zayıflama hikayelerini okuyorum motivasyona ihtiyacım var tekrar kilo vermek istiyorum bende aranıza katılmak isterim tabi kabul ederseniz..

canım merhaba sana da

bizim takımımız malesef dolu, yerimiz yok. sen bu isteğini cuma yarışmasına katılmak isteyenler topic inde bildirmelisin, boş olan takım seni çağıracaktır, bol şanslar

Kizlar bugün ilk defa cubuk tarcinli su icmeye basladim.
suyun tadi cok güzel oldu, daha cok severek iciyorum.
kan sekerini düsüroyormus diye uyari olmustu.
bende henüz bisey yok gayet iyi, sanirim bisey olana kadar icmeye dvm edicem :26:

Sabah
3 kuru incir
5 ceviz

Öğle
Ciger sis
2 d ekmek

Aksam
3 fındık

2 lt su

eceeeeem fındıkla akşam yemeği mi olur

selam kizlar direkt gecmise daldim yazmadan,

nasilsiniz?

bu gün benim icin berbat bir gündü, sinirlerimi asiri derecede yipratti bir "insan".

geçmiş olsun canım böyle insanlar da var ne yazıkki

bugünkü menünü hiç beğenmedim canım sabah kahvaltı yapmamışsın resmen. bitkin düşersin canım kahvaltıya biraz daha dikkat et

ben ecemin baktığı yönden bakmadım. ilk menülerine göre düzelme var yasaklara dikkat ediyosun :) yediklerinden daha fazla yiyebilirsin canım ama doyuyosan bırak :)

iyi geceler bebeğim yarın görüşrüz öpüldün

Bugünkü Menüm

sabah(12:00)

1 dilim kızarmış kepekli ekmek
kahvaltı salatası :
1 haşlanmış yumurta+salatalık+domates+maydonoz
(yumurtadan sıkılmamak için değişik şeyler denemeye başladım )

ara15:00)

2 yk yoğurt

akşam18:00)

150 gr. haşlanmış tavuk göğsü
1 kase ezogelin çorbası
2 yk yoğurt

2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 3 ç. bardağı şekersiz çay
45 dk walk at home, 50 squats

geçmiş olsun canım böyle insanlar da var ne yazıkki

bugünkü menünü hiç beğenmedim canım sabah kahvaltı yapmamışsın resmen. bitkin düşersin canım kahvaltıya biraz daha dikkat et

tesekkür ederim. var ne yazik ki ama bagimli birine benziyordu.

kahvalti erken kalktigim icin midem bulaniyor sabah yiyemiyorum bende kan sekerim dengelenmesi icin hurma yedim :26:
daha sonra kahvalti yapacaktim eve geliyordum ama bir talihsizlik oldu, bugün bircok sey üst üste gelince ögleden sonraya kadar düzgün yemek yiyemedim.
ögleden sonrada disaridaydim yine mecburen o sekilde bu menü olustu.
elimde olanin en iyisini degerlendirmeye calistim

kizlar gece 1 olmus bende cikiyorum.
yarin sinav calismaliyim (calisabilirsem tabi..)
görüsmek üzere kizlar, hayirli geceler.

öpüldünüz ve örtüldünüz

Hahah canim benim tubisle aramizdaki samimiyet bir baska o yuzden ona rahat rahat kizarim :))) biz onunla disardada gorustuk :)) o ara ogunleri atlayamaz bu kadar az yiyemez ama senin bugunku menune guzel seyler yazmistmm gozdrn kacirmissin :))

Buseciiikk obur alintin cok uzundu tlfdan girdigim icin onu alamadim ondakilerede burdan cevap veriyim evet zayiflama hastaligina yakalandim o kesin herkes sisko geliyo gozume bende 55 te daha iyi durucam gibi (
Evet boyum tamda 1 72 kilom 56.2 gogus yokkkk kalmadi gogus falan kucucuk oldu sutyenlerim sanki benim degilmis gibi buyuk bak bugunku provadan olculerim soyle gogus 85 bel 63 popo 90 3 cm incelince 60 i tutturucam :) of bilmiyorum bi 55 olym kesn orda kAlicamm keisn daha fazlasi yok tam 55 te degl 55.5 ta olsa yeter

Emoooooooosssss :)) zayiflama hastaligina yakalandim anorexia degil yedigimde masallah yiyorum :)) ama takinti oldu yillarin acisi olsaaa gerek oyle olunca findik aksammm yemegi oluyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…