insallah canim. ben ilk hafta verdim baya ama 800geri geldi iste simdi 500gr daha kaldi en azindan onu vermek zorundayimmmcnm hiç bi sekilde işlenmiş gıda yani salam sucuk sosis tüketme tuz oranları nedeniyle vücudda su tutuyormuş bide her gn düzenli spor yap verirsin kilo ilk hafta bn spor yapmadığım için bide kaçamk yaptım ve sabit kaldım tartıda mesela
Nur geçmiş olsun canım kötü bir gün geçirmişsin allah yardimcin olsun
çıtırlarrrrrrrrrrrr taş hatunlarım ve taş hatun adaylarım ben yatıyorum malum yarın okul var öptüm hepinizi çok seviyorum
hemen tanıtıyorum kendicağızımı
İsmim gülden 27 yaşındayım bir kızım var 8 yaşında
Senelerce kilo denilen illetin en üst sınırlarında dolaşmış biriyim 8.takımın yıllarca kaptanlığını yaptım ayşem de saolsun yardımcımdı oradan tanırım kendisini ve çooook da severim
8.takım kaptanlığım sırasında 115-120 aralarındaydım hep vermesemde almıyordum en azından sonra takımı bıraktım ve aldıkça aldım sonu olmayan ve dönüşü olmayan bir yola girdim
Artık bitti derken obezite cerrahisiyle tanıştım Öncelikle hocam Prof Dr Koray Tekin hocama ulaştım ve hayatımı onun ellerine emanet ederek ağustos 2011 de tüp mide ameliyatı oldum
sonrasın da mucize gerçekleşti ve tam 9 ayda 55 kilo verdim. Hep olmak istediğim gibiydim oldum
ameliyatımın üstünden 20 ay geçti hem kilomu sabitlemek hemde ah işte insanoğlunun gözü doymuyor şu 5 6 kiloyuda versem de ne güzel olur derdimdeyim
Ayşem sayesinde tekrardan sizlerleyim
Hepinize çooook kolay gelsin başarılar diliyorum
Obezite kaderiniz değildir
"İmkansız diye bir şey yoktur. Mucizeler zaman alır"
Tünaydın kızlaaaar!!! Şimdi diyetisyenimden geldim, bir meyve salatası ve 4-5 yk nesfit yedim. Dinleniyordum hemen size de bildireyim dedim. Geçen tartılışımdan bu yana (8-9 gün) 2,5 kilo vermişim. Toplamda tam 10 kilo vermiş oldum çok mutluyuuumm
Aşkım aslında fazla tüketme derken her günde bir kase içmen yeterli olacaktır. Bol karbonhidratlı çorbaların yanında 1/2 dilim ekmek yiyebilirsin vs. değişimleri zaten biliyorsun aşkım
Canım sürekli tartıldan büyük hata zaten, ilginç bir diyet yapıyorsun. Büyük ihtimalle kilon sürekli dalgalanıyordur. Diyetini sekteye getirecek şeylerden kaçın..
Busiş ya gitmeni hiç istemem ama... Her derim ya zaten kolum kadarsın aşkım be ya
Canım sen hayatını göze alıp, o ameliyat masasına yatmışsın. Mükafatını da almışsın çok sevindim adına
Gülden'di sanırım değil mi? öncelikle tebrik ediyorum seni, inanılmaz kilo vermişsin... 50 kilo ne demek!! bir 5-10 kilo varmış, sen eminim havada karada verirsin bu kiloyu.. bir sarsılıp, kendine gelmen yeterli :)
ben ceren bu arada, 30 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, çalışıyorum , evliyim, çocuğumuz yok :) kilo vermeye çalışıyoruuuumm :)
yersin tatlım ama hazırları yeme, kendin yap arada.. daha saplıklı olur.. un-krema falan kullanmazsın sorun olmaz yani bence arada..
tartılma cnm yaa, ben de 10 gündür deli spor yapıyorum, tartıda aynıyım, moralim bozuluyor...
hakediyorsun Buse'cim sen !! ay inşallah yani, spor akşamları bi şey yemiyorum, o kadar yoruluyorum, ama tartıda aynıyım.. umarım birden iner yoksa benim yüreğime inecek...
wauwww, işte Buse, bi de şımartıyorsun beni diosun, ben bi şey yapmıyorum ki, sen yapıyorsun
gitmeeeeeee..
harikasın, eminim kalan kiloyu da hızlıca vereceksin... bu arada robert pattinson'ı (aslında edward halini) ben de çokk severim
kızlar dün gece anneannemlerden baya bi geç dödnük.. Saat 01:00'i geçmişti kalktığımızda. Eve gelir gelmez vurdum kafayı yattım
Sabah da arkadaşlarımla buluşcaktık okulda sunumumuzu hazırlamak için, ona geç kaldım uyandım 10 dk içinde evden çıktım apar topar Hala ödev yapıyoruz. Kızlardan müsade istedim bilişim merkezine geldim okulun, ordan yazıyorum. Yarım saat kullanabiliyoruz burda 1 bilgisayarı gün içinde. Yarım saatte geçmişi okuyabildğm kadar okuyacağım. Akşama da sporum var spordan sonra 19:30 gibi evde olurum, yazarım o zaman
Busiii mezun olma diyet yapmasanda burda ol ben sana çok alıştım
Dünkü Menüm:
sabah07:30)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
kk peynir
2 çeri domates
ara:
1 şeker(sınavdaydım:))
öğle13:30)
1 porsiyon et şiş
salata
1 bardak ayran
ara(15:30)
1 orta boy elma
akşam18:00)
4 yk kabak yemeğ
2 yk yoğurt
salata
3 lt su,4 fincan yeşil çay
30 dk walk at home, 20 dk pilates, 16 dk karın bölgesi egzersizleri
2 saat de çarşıda gezdim :)
kolay gelsin bebeğim bende birazdan gideceğim okula pazartesi günlerini ayrı bi seviyorum 4 e kadar evdeyim
zelişşş süpersin :) ben geç kalktım bugün sabaha kadar uyuyamadım ya bi gözüm açıktı hep
hoş geldin aramıza :) ben emine emoş derler :) bilgisayar mühendisliği okuyorum 23 yaşındayım bekarım :) çok memnun oldum :)
canım yiyebilirsin çorba günlük 1 kase iyidir :)
hoş geldin tatlım :) aahhh herkes sınavlarını atlattı benimkiler daha cumartesi başlıyooo
busemmm dün gözüm sen aradı vallahi :) sınavım iyi gibiydi ama çok zordu beklediğimden düşük gelebilir ama çok yüksek beklentim yoktu zaten inşallah bir sonraki sınavda yüksek alacağım
tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin ameliyat olmak gerçekten cesaret işi :) ben akupunktura bile cesaret edemedim
cereeeeen sen bilgisayar mühendisi misin ben niye bilmiyorum bunu aaaaa benim gibi izinden gelen biri var meslektaş olcaz ya biz nerde çalışıyosun napıyosun benim bu aralar kafam karışık ne üzerine çalışacağımı bilmiyorum
İnşallah bebeğiiim Allah çalışanın emeğini zayi etmez..
Öğlen dışarda piknik yapmıştık, evde olsaydım tavuk yicektim ama dışarda olduğumuz için yiyemedim
Tatlım suyu ben de hiç sevmiyordum. Hala da sevmiyorum ama bize ne kadar lazım olduğu da bi gerçek bu süreçte.. Biz suyu sevmeyenler olarak Genelde bi anda yarım litre yani bi ufak pet şişe suyu bitirmeye çalışıyoruz.. Ama aslında öyle değil. Kendimizi alıştırsak, her yarım saatte bir bir bardak su içmeye, o zaman bi saatte yarım litre su içmiş oluyoruz. Farkında olmadan 4-5 saat içinde de 2 lt yi tamamlamış oluyoruz. Bunu bi dene bakalım
Bitmez benm aşkımın alışverişi bitmeeeeeezzzz
Annenin evde kalmasına çok sevindim zelişcim Diyetini bozmuşsun ama takma, arada olur böyle. Toparlanmak çok daha önemli
Ya ben seni yerim! Ben burdayken hiçbi yere gidemezsin...
Aşağıda kilo verme serüveninizi okudum son mesajlarda.. Takdir ettim. Bizim için çok güzel bi örneksiniz.. Umarım hayatınız boyunca bu sağlıklı halinizi güzel bi şekilde korursunuz
Hergün tartılmak gerçekten çok kötü. Tuvalete girip çıktıktan sonraki ağırlığımızın bile hemen farkettiğini düşünürsek, yanıltıcı olma ihtimali çok yüksek.. Boş yere motivasyonumuzu bozuyoruz yani Cuma dışında tartılmamak eeen en iyisi balım
aman yavrum sen gezmenden eksik kalma mmmmmmmmuah
Mezun olsan da bi yere gitmemek şartıyla olabilir
Ne diyim ya ne diyimmm harikasın venüsümm
pörfektooo belisimoooo
Venüssss'cüümmm, bak 1 kg yağ ve et hacmi bu :)
birbirinin kaç katı görüyor musun? ne mutlu sana :)
kızlaaarrrr günde 50 tane de bundan yapıcam artık
http://25.media.tumblr.com/e795862e8af7034bfe456280ab4f0ce8/tumblr_mkr0t1DpC31qivd1ao1_500.gif
güldenim tekrar hoşgeldin seviyorum seni
busecim mezun mu oluyorsun bu kadar çabuk mu
cerencim,tuğbacım ve venüscüm her gün tartılmak büyük hata zaten bide su içmiştim onunda etkisi oldu muhakkak
venüs tebrik ederim canım verdiğin kg için
arkadaşlar takımı kaptanı ve yardımcısı kim ?
az geçmişi inceledimde
8.TAKIM **196.ETAP SONUÇLARI** etap 3 cusu
AzRASILAM ( 122 / 120,0 / 2,0 / 1,63 ) azra_sila eski nick
handerya ( 69,7 / 69,1 / 0,6 / 0,86% )
sevgilim_benim ( 61,5 / 61,4 / 0,1 / 0,16 % )
xetrax ( 63,6 / 63,5 / 0,1 / 0,16)
papatya89 ( 61,5 / 61,5 / 0,0 / 0,00% )
senaygunergul ( 59,0 / 59,0 / 0,0 / 0,00% )
gulsenbasak ( 74,4 / 74,0 / 0,4 / 0,54% )
batuhanim ( 97,0 / 94,0 / 3,0 / 3,09 )
uruz ( 77,6 / 77,0 / 0,6 / 0,77% ) nightwinglover eski nick
AySeCeYlİn ( 63,9 / 63,5 / 0,4 / 0,63 )
elif190 ( 62,5 / 62,6 / -0,1 / -0,16% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 812,7 / 805,6 / 7,1/ 0,87% )
122 yi görmüşüm ben en son
way be waay
Allahım bir daha o günleri yaşatmasın
SAĞOL CANIM YAAA EVET BENDE DE GÜZEL Bİ ETKİ VERMEDİ ARTIK DETOKS FALAN DENEMİCEM ZATEN ÇOK AZ KİLOM KALDI 1 AYA BİTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU İŞİ AMA BAKALIM KISMET
BENCE GELSİN CANIM BURASI PAYLAŞIMA AÇIK Bİ SİTE HERKES PAYLAŞIM YAPABİLİR. SADECE LİSTEYE KAPTAN KARAR VERİR KİMİN GİRECEĞİNE HEMDE TECRÜBELİ Bİ ARKADAŞMIŞ BİZEDE YARDIMCI OLUR YANİ
NEYSE ZATEN GELMİŞ ARKADAŞ Bİ HOŞGELDİN DERİM ŞİMDİ
AYYYYYYYYYYYYYY SÜPERİZ BİZ YAAAAAAAAAAA
İNSAN ACAYİP MOTİVE OLUYO BUNLARI GÖRÜNCEEE
EMOŞ SENİDE ÇOK TEBRİK EDERİM HAKETMİŞTİN BİRİNCİLİĞİ CANIM
CANIM ZEYTİNLER ÇOK FAZLA...............
BUSE BANA SÖYLEYE SÖYLEYE KAFAMA KAZIDIM ŞİMDİ HER ZEYTİN YEDİĞİMDE O GELİYO AKLIMA 3 TANEDE BIRAKIYORUM.....
SENDE ÇOK YEME CANIM İSTERSEN
CANIM ARAN ANA ÖĞÜN GİBİ OLMUŞ FAZLA GELDİ BANA MASUM GÖZÜKSEDE BİDE AKŞAM YENEN MEYVELER OLMAMIŞ 3 TEN SONRA MEYVE YEMİYORUZ CANIM GÜNDÜZ TÜKETMEYE ÇALIŞ
HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN CANIM.... TAKIM NASIL AMA BOMBA GİBİ İLERLİYORUZ.......
HAYRANIYIM MENÜLERİNİN
GİDİCEK CANIM İNŞ. ÇOK AZ KALDI
CANIM ANNENE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA GALİBA YATIRMAMIŞSINIZ O YÜZDEN SEVİNDİM GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN
CANIM OKUDUM ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN ZATEN SENİN MENÜLERİN ÇOK DÜZENLİ GERÇEKTEN ÇOK DÜZENLİ KİLO VERİYOSUN KAÇAMAKLARIN YOK HAKEDİYOSUN BU BİRİNCİLİĞİ EN YAKIN ZAMANDADA MEZUN OLUCAKSIN İNŞ. SEN BİZİM TAKIMIMIZIN GURURUSUN SENİN MENÜLERİNİ OKUDUKÇA VERDİĞİN KİLOLARI GÖRDÜKÇE MOTİVE OLUYORUZ. BU TAKIMA İYİ GELDİN TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM
OHHH ÇOK ŞÜKÜR CANIM GEÇMİŞ OLSUN YOKLUĞUN BELLİ OLUYO ONA GÖRE..............
BİZDE SENİ TEBRİK EDERİZ CANIM KENDİ KATKILARINI UNUTMA BİZDE EMEĞİN VAR MOTİVASYONU YÜKSEK TUTUYOSUN.
CANIM AKŞAM YEMEĞİN ÇOK GEÇ OLMUŞ BİRAZ ERKENE ÇEKMEYE ÇALIŞ OK.
HOŞGELDİN CANIM. SENİ HATIRLIYORUM BEN BAŞARI HİKAYENİ OKUMUŞTUM SANIRIM..... ÇOK HÜZÜNLÜYDÜ HİKAYEN AMA SONUCUNUN İYİ OLMASINADA ÇOK SEVİNMİŞTİM. UMARIM YANLIŞ HATIRLAYAMIYORDUM. AMELİYATLARI BENDE ÇOK FAZLA DESTEKLEMİYORUM MALESEF ÇÜNKÜ HERŞEY KİŞİNİN KENDİ ELİNDE VERMEKTE ALMAKTA........
BİRAZ TEHLİKELİ AMELİYATLAR ALLAH KORUSUN KİLO UĞRUNA CANINDAN OLABİLİRDİN....
NEYSE GEÇMİŞ ÇOK ŞÜKÜR. İNŞ. KALAN KİLOLARINIDA BİZİMLE VERİRSİN HERŞEY DAHA GÜZEL OLUR SENİN İÇİN TEKRAR HOŞGELDİN YARDIMLARINIDA BİZDEN ESİRGEME OLURMU
CANIM SEN ZATEN DİYETE BAŞLADIĞINDA PİLAVA VEDA ETMELİYDİN. BENCE DİYETTEYKEN PİLAV MAKARNA KEPEKLİ OLSADA TÜKETME ONLARI HEDEF KİLONA ULAŞTIKTAN SONRA KORUMA DÖNEMİNDE TÜKETİRSİN. UNUTMA DİYETTESİN SEN KİLONU KORUMUYOSUN
KARATAY BANADA ÇOK CAZİP GELİYO İNŞ. BAŞARILI OLURSUN CANIM....
YAPIP YEMEYİ BAŞARAMADIĞIN SÜRECE KİLO VEREMEZSİN CANIM AMA BUNU BAŞARDIĞIN GÜN İŞTE GERÇEKTEN DİYETE VE ZAYIFLAMAYA BAŞLADIĞIN GÜNDÜR.
CANIM YAAA İNŞ. MEZUN OLURSUN AMA BİZİ BIRAKMA SENİN MOTİVASYONUNA İHTİYACIM VAR BENİM SONRA KİM SAYICAK BENİM YEDİĞİM SEYTİNLERİ
SEN MEZUN OL AMA BURDAN HİİİÇÇÇ GİTME OK
CANIM BENDE EBRU 28 YAŞINDAYIM 2 YAŞINDA Bİ OĞLUM VAR..
72 İLE BAŞLADIM KİLO VERME YOLCULUĞUMA AMA 2 SENE OLDU YANİ DURAKLAMA DÖNEMİM ÇOK YANİ AMA KALICI OLDU ALMIYORUM ÇOK FAZLA HEDEFİMDE 53 SON 2,2 KİLO
TAKIM KAPTANI LADLİNE YANİ EBRU
YARDIMCISIDA TUĞBA VE BUSE CANIM
kızlaaarr
bugün 2 aydır göörmediğim bi arkadaşımı gördüm okulda beni tanıyamadı yaa yüzün süzülmüş dedii çok mutlu oldum
hocam da farketti zayıfladın mı sen dedii mont vardı bi de üzerimde ona rağmen belli oluyo demekki
birde illaki protein bzm hocamızın dediği buydu
et tavuk balık, süt ve süt ürünleri
kesinlikle kahvaltılarda lor peyniri ve bir yumurta muhakkak derdi
arada süt ve öğnünüzün biri de et olcak yağsız ve karbonhidratsız (ekmek makarna pilav patates gibi...)
Kızlar hasta oldum emre bana bulaştırdı çok kötüyüm her yerim ağrıyo kafamı kaldıramıyorum sizi çok seviyorum sakın unutmayın kocaman öpüyorum uyucam ben bütüngün sadece 1 kase çorba içebildim yani kaçamak felan yapmadım sizde yapmayınnnnn öptüm hepiniziiii
kızlar, ben de bugünkü menümü yazıp kaçıyorum.. evde bi kaç işim var, onları yapıcam, sonra keyif.. bu gece gelemem heralde.. öptüm çookkk...
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
200ml light süt + nesfit
ara(11:00)
2 kuru kayısı +2 kepekli grissini (unonun incecikler, cubuk kraket gibi)
öğlen(12:30)
köfte+yoğurt+salata+2 dilim kepek ekmeği
ara(15:00)
light sütlü neskafe + 3 kepekli grissini
ara(18:00)
4 kepekli grissini (minicikler walla)
akşam(19:30)
köfte + cacık
bugün spor yok kızlar, 1,5lt su, 1 yeşil çay (şu ve yeşil çaya akşam biraz ekleme yapabilirim, cacık çok suluydu, biraz hazmediyim sonra..)
kızlar eve daha yarım saat önce geldim hemen yemek hazırladım yedim
sabah(09:00)
2 dilim tam bugday ekmeği arasına peynirli yagsız tost
1 bardak sade kahve
öğle(12:00)
sehriye çorbası
yogurt
tavuk ızgara
ara(15:00)
bir bardak çay ve galeta
akşam(19:30)
1 yumurtadan yağsız çökelekli omlet
bolca yeşillik 1 domates
1 kk yağsız tuzsuz köy peyniri
5 zeytin
1 dilim tam bugday
2 litre su ama 3 e tamamlarım
daha spor yapmadım ama 20 dk plates 30 dk walk at home veya bacak egzersizi yapcam
1 büyük bardak (300ml) yeşilçay içicem
ben geldiiiiiiiiiim :) hemen napıyorum geçmişe bakıyorum
Aylar sonra ilkkez menü yazıyorum
sabah
2 haşlanmış yumurta
ara
1 meyveli soda 2 top dondurma
öğlen
fırın da 2 kanat 2 kanat budu
ara
1 nescafe 2 kaşık yoğurt
akşam
3 kaşık türlü 2 kanat
ara
1 türk kahvesi
utandırıyorsun ablacım çok teşekkür ederim
Benim boyum 1,64 ama vücudum kemikli biraz sanırım.. Yani ben 120 kilodayken karşımdakilere sorduğumda sence kaç gösteriyorum falan diye, 90-95 hadi olmadı ennn fazla 100 diyorlardı.. İkisi üçü değil herkes öyle söylüyordu. Tahminen 70 kg'ya indiğimde normal bir görüntüye kavuşmuş olacağım. Ama daha sağlıklı, daha hafif, daha zinde olmak için devamını da getirmek isteyebilirim. Hele bi o noktalara geleyim de :))
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı (10:00)
Kepekli sandviç ekmeğinin arasına beyaz peynir
2 yudum taze portakal suyu
Öğle (13:30)
5 yk ıspanak
1 kase yoğurt
Akşam (19:30)
(*Spordan döndükten sonra yiyebiliyorum ancak :\)
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
+ 2,5 Lt su
+2 bardak yeşilçay+1 saat (aerobik+yer egzersizleri)
Menü
sabah 8:00
1 bardak süt
öğlen 12:00
2 dilim ekmek
peynir
kahvaltı sosu
3 zeytin
ara 17:00
4 kuru kayısı
akşam 17:30
haşlanmış tavuk
ayran
su 2 litre
Beğenmenize sevindim ama ben doyuyorum ya şaşırıyorum sanki bi yerde hata yapıyorm gibi geliyor
kızlar alışverişe çıkmıştık yeni geldik 6 dan beri dolaşıyoruz.menümü yazayım çım
13.00 da
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
akşam 20.00
döner
salata
2 bardak ayran
Sabah
3 kuru incir
5 ceviz
Öğle
Ciger sis
2 d ekmek
Aksam
3 fındık
2 lt su
Ayşe abla menün güzel olmuş afiyet olsun
hoşgeldin busiiiiiii
Busecimm yaa sana bi mail atcaktim unutttum yaa ben yarin atym olur mu simdi tlfdayim
Ayrıca istanbulda olan herkesle ayarlayalim bulusmayi :)
Tubişim bebegim sira sende hayirli kismett gelsinnn artikk hahaha :) sana kizdim amaaaaa
kızlar misafirim geldi yatıya 2 dakka girdim geçmişi okumaya 1-2 saat sonra tekrar giricem öpüyorum hepinizi
ya bana herşeyden vazgeç de de de
bazılarından vazgeçemiyorum işte en fazla azaltırım
meyveli sodayı günde 2-3 içiyorusam 2 3 güne 1 adet içerim
dondurmayı sadece 1 top ve sütlü yerim
hele nesacfe vazgeçilmezim onu zaten şekersiz içerim zati yaz da geliyor az içeirm artık
lüütfeeen
bugünki menüm
7:00
1 hurma
1 bardak yesil cay
1 bardak su
8.30
1 hurma bol su
11:00
2 kuru kayisi
12:00
1 kuru kayisi
13:30
2 tavuk budu izgara
1 domates
2 kasik yogurt
19:00
1 tabak ezogelin corbasi
2 somon filet 200gr
1 büyük salata (kirmizi lahana 1 avuk, eisberg 1 acuv, yarim havuc, yarim taze sogan, yarim yk sivi yag (zeytin yagini dökecekken vazgectim cok zeytin kokuyordu ) birde misir konservenin suyunu döktüm saltaya cok kuruydu cünkü, birde suyunda fazla bisey yoktur sanirim.
yarim saat normal tempo yürüyüs hafif yokuslu
3lt su (1lt yesil cay; 0,5 lt su; 1,5lt tarcin cubuklu su)
kizlar ortada büyük mesele yokken, üstelik etraftakiler sahit ben hakliyken,
normal konustum fakat karsimdakiler "insan olunca" beni itti ve bana sövdü
sonuc polis cagirdim gereken islem yapildi.
simdi avukat arayacagim, sadece devlet ceza verirse daha az olabilir, belki avukat bulursam daha büyük ceza alir.
agzindan cikan sözü insanin kulagi duyacak okadar!
sen kalk önce bana saldir, sonra yanindaki adam bana sövsün bu olacak sey degildir.
Rabbim bu dünyadada öteki dünyadada cezalarini verecek insallah.
Adalete güveniyorum.
ve açlık hissetmiyorum bilmeden karatay yapsam daama en kısa zamanda kitabını alıp okucam
Evet gercekten öyle mesela ben bu takımdan 57 ile mezun oldum yaklasık 1 ay oldu ama bu 1 aylık sürede yüklenmedim aynı düzende devam ettim arada tatlı yedim gec yedim ama yne dengeledim 100 gr dahi almadm simdi 55 e inmeye karar verdim son zamanlarda gram gram veriyordum 200gr gibi.. Ama bu ara isime yaradı bi nevi :) smdi daha hızlı gidiyor kilolar :) 1 2 haftamı almaz 55 :)
çıtırlarrrrrrrrrrrr taş hatunlarım ve taş hatun adaylarım ben yatıyorum malum yarın okul var öptüm hepinizi çok seviyorum
kızlar 1 saat ugrastım, az daha alıntılarım yanıyordukurtardım ama smile lar gitti umarım yanlış anlaşılmaz olmaz, çünkü şaka mahiyetinde sitemlerim, kızmalarım olmuştu :26: şimdi smile lar olmayınca çok sert duruyor bazı yazdıklarım :18:
walla sevdim ben bu tatlısert olayınıtam benlikmiş
bu arada merhaba tekrardan
boyumu sormuşsuun
1 78
slm arkadaşlar bende senelerdir kilorlarla savaş yapan biriyim günlerdir burda zayıflama hikayelerini okuyorum motivasyona ihtiyacım var tekrar kilo vermek istiyorum bende aranıza katılmak isterim tabi kabul ederseniz..
Sabah
3 kuru incir
5 ceviz
Öğle
Ciger sis
2 d ekmek
Aksam
3 fındık
2 lt su
selam kizlar direkt gecmise daldim yazmadan,
nasilsiniz?
bu gün benim icin berbat bir gündü, sinirlerimi asiri derecede yipratti bir "insan".
bugünki menüm
7:00
1 hurma
1 bardak yesil cay
1 bardak su
8.30
1 hurma bol su
11:00
2 kuru kayisi
12:00
1 kuru kayisi
13:30
2 tavuk budu izgara
1 domates
2 kasik yogurt
19:00
1 tabak ezogelin corbasi
2 somon filet 200gr
1 büyük salata (kirmizi lahana 1 avuk, eisberg 1 acuv, yarim havuc, yarim taze sogan, yarim yk sivi yag (zeytin yagini dökecekken vazgectim cok zeytin kokuyordu) birde misir konservenin suyunu döktüm saltaya cok kuruydu cünkü, birde suyunda fazla bisey yoktur sanirim.
yarim saat normal tempo yürüyüs hafif yokuslu
3lt su (1lt yesil cay; 0,5 lt su; 1,5lt tarcin cubuklu su)
Emoş senin gibi bi çıtır beğeniyosa menülerimi bidaha şikayet etmiyorum:) lafraise tubişe çok kızmışsin sanki benim kilomda ona yakın hedefim 70 aynıyız yani menülerimızde benziyor gibi kızmayın tubişe
nur ne oldu canım kim üzdü seni
iyi geceler bebeğim yarın görüşrüz öpüldünçıtırlarrrrrrrrrrrr taş hatunlarım ve taş hatun adaylarım ben yatıyorum malum yarın okul var öptüm hepinizi çok seviyorum
geçmiş olsun canım böyle insanlar da var ne yazıkki
bugünkü menünü hiç beğenmedim canım sabah kahvaltı yapmamışsın resmen. bitkin düşersin canım kahvaltıya biraz daha dikkat et
Emoş senin gibi bi çıtır beğeniyosa menülerimi bidaha şikayet etmiyorum:) lafraise tubişe çok kızmışsin sanki benim kilomda ona yakın hedefim 70 aynıyız yani menülerimızde benziyor gibi kızmayın tubişe
nur ne oldu canım kim üzdü seni
oku burcum, yapacaksan oku, gerçi sen şuan da yapmadan da gayet iyisin
ecem sağlığın için endişelenmeye başladım, 32 beden olmak istiyorsun sanırımhiç sağlıklı değil ecemcim, göğüslerin gidecek artık, popon çocuk gibi görünecek, yapma etme, taş gibisin uzun süredir. boyun 1.72 değil mi senin :26: zayıf olcam diye çirkin olacaksın bak sonunda :18:
iyi geceler tatlım benim, biz de seni çok seviyoruuz
eceeeeem fındıkla akşam yemeği mi olur
geçmiş olsun canım böyle insanlar da var ne yazıkki
bugünkü menünü hiç beğenmedim canım sabah kahvaltı yapmamışsın resmen. bitkin düşersin canım kahvaltıya biraz daha dikkat et
ben ecemin baktığı yönden bakmadım. ilk menülerine göre düzelme var yasaklara dikkat ediyosun :) yediklerinden daha fazla yiyebilirsin canım ama doyuyosan bırak :)
iyi geceler bebeğim yarın görüşrüz öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?