Eki Görüntüle 683100
buseeee bak bu 52 kiloyken
Eki Görüntüle 683101
bu 53
Eki Görüntüle 683102
Eki Görüntüle 683103
son 2side 55
Emoş çok zayıf ve güzelsin bence kilo vermeye ihtiyacın yok bilmiyorum senin gibi olsam varya mutluluktan uçarım ben :) sizi gördükçe kendimden utanıyorum
canım yaaa bence 55 senin için ideal fıstık gibiymişsin 55 te kal bence
emoşşş 55 sana çok iyi olur sen neden aldın bu kadar kg yu
bende 55 olsun istiyorum esad da öyle diyo 55-57 şken vücudun da çok orantılıydı diyo şimdi bacaklarım ince karın bölgem var onu da hallettim mi bu iş tamam
canım zaten ben en kısa zamanda mezun olacağına ve yaza fit bi hatun olarak gireceğine eminim çünkü çok güzel ilerliyosun bu kadar iradeli gördüğüm nadir insanlardansın sen gerçekten karar vermişsin zayıflamaya o yüzden sonuç en kısa zamanda gelicek inş.
yarım saat tempolu yürüdüm geldim.20 tane de topukları birleştirip çömelme hareketimi yaptım.gün içinde bir kaç egzersiz daha eklerim.
günaydın kızlar kızımı hastaneye götürdüm
canım elinden geleni yaptığına inanıyorum zaten
Evet canım bana da yıllardır diyet yapan bir arkadaşım söylemişti. Ona da diyetisyeni söylemiş
Aaaa hadi ya kontrol altına almaya başlamışsınız çok iyi olmuş canım ya
Busişim çok haklısın canım. Bu sabah tartıldım 77.1 gr çıktım ama büyük ihtimalle metabolizma şaşırdığı için böyle çıkmıştır. Yağ oranından düşmedikçe düşmüş sayılmaz zaten
Eki Görüntüle 683100
Eki Görüntüle 683101
bu 53
Eki Görüntüle 683102
Eki Görüntüle 683103
son 2side 55
ben geldim bitaneleriiiimGeçmişe bakayım, sonra yarın misafirlerimiz olcakmış da onun için evi süpürüp sileceğim. Annem çok geçe kalmasın temizlik dedi.. Ama dışardan geldiğim için bi de baya bi dolaştım yorgunluğumu atana kadar izin aldım o arada da size bakayım dedim :126:
burcuuu bende öyle düşünüyorum buse ne dicek onu merak ediyorum :)
ben de meyve oldugu icin zararsızdir diye dusunmustum:26:
arkadaslar bu ne boyle, yaklasık bir saat oldu gecm,iş okuyorum yaa
guya kutuphaneye gideyimde calısayım demiştim, daha ne dersi ancak gecmiş bitti.. simdide derse gidiyorum yine...
yok yok biran once telefonumun yapılması lazım, yoksa kutuphaneden kutuphaneye gecmiş cok birikiyor..
hadi bakalaım canlar, ben gidiyorum, yarın okula gelmicem.. beni merak etmeyinn
gorusuruz, bol hafiflemeli gunlerrr
Eki Görüntüle 683100
Eki Görüntüle 683101
bu 53
Eki Görüntüle 683102
Eki Görüntüle 683103
son 2side 55
YOK CANIM YAAA BENİM SİLİKON FALAN YAPTIRMAYA NİYETİM YOK DOĞALLIKTAN YANAYIM BEN
SPOR OLAYINA GELİNCE ÇOK İYİ OLUR BENİ SEN SPOR OLARAK TAKİP ET...
MEKİĞİM AZ EVET SABAH VE AKŞAM YATARKEN 50 ŞER KEZ YARIM MEKİK ŞEKLİNDE YAPIYORUM AMA YETERSİZ SANIRIM...:26:
O ZAMAN ŞÖYLE YAPAYIM SABAH KALKAR KALKMAZ 50 KEZ YARIM MEKİK
AKŞAM EVE GELİR GELMEZ 30 MEKİK DAHA
SONRA YATARKEN 30 MEKİK DAHA TOPLAM 110 EDER....
YA BİDE ŞU WALK AT HOME VARYA KIZLARIN YAPTIĞI ONU HİÇ YAPMADIM LESLİYİDE HİÇ BİLMİYORUM MERAK EDİP BAKAMADIM BİLE HALA BELKİ ONUNDA GÖBEK ERİTMEME FAYDASI OLUR... BU AKŞAM BİRAZ ARAŞTIRIP İNDİRİCEM NETTEN SONRADA YAPMAYA BAŞLICAM
HATTA AKŞAMA BELİMİN VE GÖBEĞİMİN ÖLÇÜLERİNİ ALIP YAZICAM SONRA HER HAFTA ÖLÇÜCEM TEKRAR
BENDE ÖLÇÜLERİMİ BİLDİRİRİM KIZLARA
EVET BU ARADA BERABER MEZUN OLUYORUZ CANIM DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA
Emoş çok zayıf ve güzelsin bence kilo vermeye ihtiyacın yok bilmiyorum senin gibi olsam varya mutluluktan uçarım ben :) sizi gördükçe kendimden utanıyorum
yarım saat tempolu yürüdüm geldim.20 tane de topukları birleştirip çömelme hareketimi yaptım.gün içinde bir kaç egzersiz daha eklerim.
ben geldim bitaneleriiiimGeçmişe bakayım, sonra yarın misafirlerimiz olcakmış da onun için evi süpürüp sileceğim. Annem çok geçe kalmasın temizlik dedi.. Ama dışardan geldiğim için bi de baya bi dolaştım yorgunluğumu atana kadar izin aldım o arada da size bakayım dedim :126:
ayyy busi inş. yaeğer böle gitmeye devam edersem sanırım hedefi 60 dan indircem
hatun taşmıssın baya ya bnce 55 57 iyidir
tubacım bir gün düzenli takip etseydin yorumlarımızı, takımca öğleden sonra meyve tüketmemeye çalıştığımızı görürdün, ama şu telefonuna kavuştuktan sonra daha iyi takip edeceksin umarım
tamam canım yarın da yoksun mesaj alındı
canım o kollar ne öyleeeeeee55 te bile zayıfsın ama güzel bir zayıflık, daha fazla inmeee anam o kol ne anam o kol neeeeeeee kol yooook
ebruu ben bu konuda seni yanlış yönlendirmeyeyim, kedidirkedi diye bir arkadaşın topic i var, geçen gün kızlar paylaştı. o topic e yaz derdini, o sana yardımcı olur. çok faydalı bir topic, kızlara spor ödevi veriyor, her gün bildirim yapıyor kızlar, tam senlik yani. hatta ben de katılacağım oraya
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-403.html
süpersin canım
hoş geldin tubacım
ahahah çekin çekin aşağılara çekin, taş gibi olun yeter ki abartmayın, çirkin olmayın hatunlarııım
dünkü menüm kızlar
sabah(08:00)
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir
çay
ara(11:00)
5 kuru üzüm
öğlen(12:30)
taze fasulye yemeği
yoğurt + 1 kase salata
1 dilim ekmek
ara(16:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost(yağsız)
ara(18:00)
1 dilim ananas
akşam(22:45)
çok çok az nesfit + süt (100ml ya var ya yok süt, nesfit de 2 çorba kaşığı) -- açlıktan ölecektim kızlar spor sonrası nappiiimm??
2 kupa yeşil çay
2 lt su
1saat45dk spor (PT + yürüyüş)
10.4.13
Sabah (06:00 - 06:30)
4 - 5 yemek kaşığı nesfit
1 bardak süt (0,15 yağlı)
Ara (11:00 - 11:30)
1 orta boy yeşil elma
Öğle (14:00 - 14:30)
2 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak
2 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz
2 yemek kaşığı yoğurtlu zeytinyağlı havuç
1 küçük porsiyon mevsim salata
1 kase yoğurt (%0,15 yağlı)
1 kase yayla çorbarsı
Ara (16:00 - 16:30)
1 orta boy yeşil elma
Akşam (20:00 - 21:00)
1 kivi
1/2 muz
1 armut
3 fındık
3 badem
1 ceviz
2 kutu meyveli yoğurt (180 Cal / %0,3 yağlı)
* 2 lt su
2 kupa yeşil çay
günaydın kızlar stajdayım arada bi geçmişi okuyorum ama çok oturamıorum başında pc nin öpüyorum hepinizi69.4 kg yim bu arada aç tartıldım
9 nisan 2013- salı
sabah 9.00
2 yumurtayla omlet
salatalık
domates
peynir
zeytin
aksam 19.00
bir tabak karnıbahar
yogurt
su 2 lt
spor
200 ip atlama
50 mekik
(okula goturmek için ceviz hazırlamıstım ama cocuklar almıs, unutmmusum bende arada yiyemedim, okulda da hic bişeye bulasmadım)
10 nisan 2013- carsamba
misafirim oldugu icin duzensiz oldu biraz, saatleri bilemiyorum onun icin
sabah
7-8 tane fındık
oglen
1 kase kısır
salatalık
havuc
azıcık yogurt
aksam
2-3 tane incir, ceviz
su 2 lt
spor
koca evi temizledim:)sayılırsa...
bu arada
9 nisan mesaj sayım 9
10 nisan da yok
dünkü menüm
sabah 10:30 1 ayran 1 simit (dışardaydım)
12:00 1 t.kahvesi
14:00 1\2 porsiyon ızgara et salata
18:00 2 kanat
1 simit 4 ekmek mi
bilmiyodum yıllardır diet denen zıkımn içindeyim ama bilmiyordum daha simit de bitti bnm için
ebrucum yazdıklarını okudum. eşin seni beğenmediğini söylemeye getirmiş resmen, hemen durmalısın artık hem de hemenzaten zayıfsın, mezun olabilmek falan da dert değil bu kadar zamandır diyet yapıyorum. tam 18 kg verdim, bir allahın kulu çökmüşsün demedi, taş gibi olmuşsun, yüzünde harika kalmış dediler, çünkü proteine yüklendim. sen böyle yapmadın, yüzün çökmüş olabilir bilmiyorum görmedim ama kocanın sana çocuk gibi oluyorsun demesi zaten her şeyden önemli. 2 kilocuk kaldı diyorsun ama 2 kilo çok fark eder canım, 4 kg bir beden demek, ordan hesapla :26:
benim düşüncem mezun olup korumaya geçmendir, bu süreçte bizimle paylaşıma devam edersin, gereken uyarıları, tavsiyeleri yaparım yine. takımca destek oluruz sana. ama artık durmalısın tatlım :26:
bence hayatta en önemli şeylerden biri sevdiğin adam tarafından beğenilmektir
kızlar çok sağolun yorumlarınız için ben boşuna demiyorum burası bana iyi geliyo diye sıkıntımı paylaştım iki dakikada bana yardımcı oldunuz ve kararsızlığımı giderdiniz. diyete son veriyorum ama yarın tartıldıktan sonra bugün devam yani
spora yüklenicem artık kendimi toparlıcam ve hergün burda paylaşıcam yaptığım hareketleri biraz göbeğim düzelsin yeter
sabah (07:30)
yağsız peynirli tost
öğle (12:00)
yarım tabak orman kebabı
yarım tabak bulgur pilavı
bol pul biberli yoğurt
ara
2 adet hurma
akşam (20:00)
2 parça tavuk pirzola ızgarada
1 tabak yoğurt çorbası
mevsim salatası
cacık
12 bardak su
2 kupa yeşil çay
50 adet mekik
kızlar bu yazıyı okuyun ben çok beğendim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/alinti-yazilar/324855-yeni-dogmus-bebegin-kendi-agzindan-gunlugu.html
inşallah Emoş benimde sınavlarım vardı bu hafta kötü geçti ama
arkadaslar bu ne boyle, yaklasık bir saat oldu gecm,iş okuyorum yaa
guya kutuphaneye gideyimde calısayım demiştim, daha ne dersi ancak gecmiş bitti.. simdide derse gidiyorum yine...
yok yok biran once telefonumun yapılması lazım, yoksa kutuphaneden kutuphaneye gecmiş cok birikiyor..
hadi bakalaım canlar, ben gidiyorum, yarın okula gelmicem.. beni merak etmeyinn
gorusuruz, bol hafiflemeli gunlerrr
Eki Görüntüle 683100
Eki Görüntüle 683101
bu 53
Eki Görüntüle 683102
Eki Görüntüle 683103
son 2side 55
hoşgeldin bebeğimmm
Bence gayet iyi ceren'cim..
Venüs'üm açıkçası akşam yediklerini okuyunca şaşırdım benKızlar da zaten söylemiş. Ama sanmıyorum bi daha böyle bşy olacağını. Sen şu ana kadar mükemmel bi iş başardın. Çokk çabuk toparlarsın moralini de motivasyonunu da
oooooofff off diyorum harikasın burcuu
İlk gün gayet iyi ama ikinci günü elbette ki beğenmedim. Gündüz abarttığını düşnerek öyle bşy yapmışsın belki canım ama, incir ceviz yemeyip bi kase yoğurt, yağsız bi kase salata gibi şeyler yesen daha sağlıklı olurdu.
Tatlım buse de söylemiş, mesaj sayılarını ona özel mesajla yollaman lazım. Bu şekilde göremeyebilir.
Ben de simit yedikten sonra onu yakmak için hiç aralıksız 2 saat koşmak gerektiğini, yani o kadar kalorili olduğunu duymuştum :26: Böyle böyle öğreniyoruz canım ya sıkma canını hiç.. Onun dışında suyunu da aşağıda bi mesajında yazmışsın eğer karıştırmıyorsam, 1 lt az olmuş evet ama önce 1,5 lt ye çıkmaya çalış sonra sonra yükseltirsin.Sporun da gayet iyi.
Ebruuu, buse'min söylediklerine harfiyen katılıyorum canım. Sen de bu yönde kanaat getirmişsin zaten
Busenin de dediği gibi kilonu korumak için uygun bi menü canım. Bu süre zarfında suyunu ihmal etme, sporunu da yap, ama yeme konusunda biraz daha toleranslı ol elbette
Bi ara mutlaka okuycam bebeğim
Sıkma canını yavru kuşum ya düzeltirsin, ama önce moralini düzelt
Allah'a emanet ol adaşım..
Ben kızlara katılmıyorum 55ken çok zayıf görünüyorsun sanki :\ Zaten boyun uzun, ondandır. Ama 55-60 arası her kilo senin için ideal bence. Benim önerimse 58 civarı
Spor çok önemli.. TebriklerBen de işlerim bittikten sonra fırsat bulursam yürüyüşe gitmek istiyorum. Bakalım..
Hoşbuldum kuzuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?