Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Emoş çok zayıf ve güzelsin bence kilo vermeye ihtiyacın yok bilmiyorum senin gibi olsam varya mutluluktan uçarım ben :) sizi gördükçe kendimden utanıyorum

emoşşş 55 sana çok iyi olur sen neden aldın bu kadar kg yu

düzensizlikten aldım canım bi de ülser başlangıcı vardı bende bi ara 50 ye kadar düşmüştüm yemek yiyemiyodum o zmanlar tedaviden sonra yemeye başladım hatta çok fazla yedim o yüzden aldım bu kadar bi de hareket az olunca malum yediğim kaldı

bende 55 olsun istiyorum esad da öyle diyo 55-57 şken vücudun da çok orantılıydı diyo şimdi bacaklarım ince karın bölgem var onu da hallettim mi bu iş tamam

canım zaten ben en kısa zamanda mezun olacağına ve yaza fit bi hatun olarak gireceğine eminim çünkü çok güzel ilerliyosun bu kadar iradeli gördüğüm nadir insanlardansın sen gerçekten karar vermişsin zayıflamaya o yüzden sonuç en kısa zamanda gelicek inş.

yarım saat tempolu yürüdüm geldim.20 tane de topukları birleştirip çömelme hareketimi yaptım.gün içinde bir kaç egzersiz daha eklerim.

inşallah canım ya benim de tek istediğim bu bir an önce verip hep o kiloda kalmak istiyorum

yarım saat tempolu yürüdüm geldim.20 tane de topukları birleştirip çömelme hareketimi yaptım.gün içinde bir kaç egzersiz daha eklerim.

ayy ayşeee bende şimdi 1 saat pilates yaptım genel olarak karın bölgesine yönelikti yanıyor her yanım

ben geldim bitaneleriiiim Geçmişe bakayım, sonra yarın misafirlerimiz olcakmış da onun için evi süpürüp sileceğim. Annem çok geçe kalmasın temizlik dedi.. Ama dışardan geldiğim için bi de baya bi dolaştım yorgunluğumu atana kadar izin aldım o arada da size bakayım dedim :126:

evet bebeğim ama bu hafta toparlayacaksın, menülerini kontrol edeceğim. bu hafta spora başlamanı istiyorum. toplam 35 kg vereceksin bu işin sonunda. spora başlamazsan verdiğin kiloyada pişman olacaksın, her yerin sarkacak belkide ameliyatlık olacaksın. lütfen bu işin ehemmiyetini anla ve spora yüklen. vakit yok, ders mers mahanesi istemiyorum. bunu yapmazsan kafanı dağlara taşlara vurursun sonunda hadi göreyim seni venüs, bu işin sonunda zayıf ve sarkık değil, TAŞ GİBİ ZAYIF olmanı istiyorum bebeğim.

ebrucum, senin kilo değil problemin spor, karın egzersizleri vericem ben sana. hergün gelip egzersizlerini paylaşacaksın. menünü de istersen yazarsın, ona da yorumumu yaparım. ama mutlaka sporunu yazacaksın, yaptım ya da yapmadım diye. anlaştık mı

harika bir haber burcuuu, sana inancım kat be kat artıyor her geçen gün maşallah sana, sporun da menülerin de çok güzel. benim gözümde sen 2 ay sonra taş gibi bir hatunsun bebeğim

emoşum vallahi sizi ben bu boylarınıza bu kilolarla iyiyim dediğinizi gördükçe, kendimi 50 kg da şişko hissetmeye başlıyorum. ben mi şişkoyum yoksa siz çok mu zayıf olmak istiyorsunuz, kendini çok zayıfken mi güzel görüyorsunuz anlamadım :26:

aynen spor yapacağız ikimiz de ebru ben de bu hafta büyük ihtimal mezuniyetimi isteyeceğim, beraberiz yine

işte aaaynen öyle, aaynen bebeğim. kadın dediğin kadınsı olacak, poposu, göğsü olacak, hatları belli olacak tahta bacak, ve ergen göğsüne sahip olacaksam ne yapayım öyle zayıflığı haa dersek ki zap zayıf olur göğsüme popoma silikon yaptırırım, o zaman olur işte

menü zayıflamak için pek iyi değil çünkü bulgur pilavı olmamış canım. ama korumak için çok güzel mekik az, onu 3 er setten 30 , 30 dan her gün 90 yap bence, gün geçtikçe de arttıracağız. o göbek başka türlü çok uzun zamanda gider çünkü

bakcam canım şimdiii [/QUOTE]

ayyy busi inş. ya eğer böle gitmeye devam edersem sanırım hedefi 60 dan indircem

hatun taşmıssın baya ya bnce 55 57 iyidir

hoşgeldin bebeğimmm

ben de meyve oldugu icin zararsızdir diye dusunmustum:26:

tubacım bir gün düzenli takip etseydin yorumlarımızı, takımca öğleden sonra meyve tüketmemeye çalıştığımızı görürdün, ama şu telefonuna kavuştuktan sonra daha iyi takip edeceksin umarım

tamam canım yarın da yoksun mesaj alındı

canım o kollar ne öyleeeeeee 55 te bile zayıfsın ama güzel bir zayıflık, daha fazla inmeee anam o kol ne anam o kol neeeeeeee kol yooook

Emoş çok zayıf ve güzelsin bence kilo vermeye ihtiyacın yok bilmiyorum senin gibi olsam varya mutluluktan uçarım ben :) sizi gördükçe kendimden utanıyorum

ebruu ben bu konuda seni yanlış yönlendirmeyeyim, kedidirkedi diye bir arkadaşın topic i var, geçen gün kızlar paylaştı. o topic e yaz derdini, o sana yardımcı olur. çok faydalı bir topic, kızlara spor ödevi veriyor, her gün bildirim yapıyor kızlar, tam senlik yani. hatta ben de katılacağım oraya

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-403.html

süpersin canım

hoş geldin tubacım

ayyy busi inş. ya eğer böle gitmeye devam edersem sanırım hedefi 60 dan indircem

hatun taşmıssın baya ya bnce 55 57 iyidir

ahahah çekin çekin aşağılara çekin, taş gibi olun yeter ki abartmayın, çirkin olmayın hatunlarııım

busi basenim gitsin başka bişi istemiyorum ya şu an basenim çok farketmedi ama belim çok farketti o yüzden biraz basene yüklenmem lazım ne önerirsin ebru şallı yapıyorum 20 dk ama daha etkili bişi var mı :26:

Bence gayet iyi ceren'cim..

Venüs'üm açıkçası akşam yediklerini okuyunca şaşırdım ben Kızlar da zaten söylemiş. Ama sanmıyorum bi daha böyle bşy olacağını. Sen şu ana kadar mükemmel bi iş başardın. Çokk çabuk toparlarsın moralini de motivasyonunu da

günaydın kızlar stajdayım arada bi geçmişi okuyorum ama çok oturamıorum başında pc nin öpüyorum hepinizi 69.4 kg yim bu arada aç tartıldım

oooooofff off diyorum harikasın burcuu

İlk gün gayet iyi ama ikinci günü elbette ki beğenmedim. Gündüz abarttığını düşnerek öyle bşy yapmışsın belki canım ama, incir ceviz yemeyip bi kase yoğurt, yağsız bi kase salata gibi şeyler yesen daha sağlıklı olurdu.

bu arada
9 nisan mesaj sayım 9
10 nisan da yok

Tatlım buse de söylemiş, mesaj sayılarını ona özel mesajla yollaman lazım. Bu şekilde göremeyebilir.

dünkü menüm

sabah 10:30 1 ayran 1 simit (dışardaydım)

12:00 1 t.kahvesi

14:00 1\2 porsiyon ızgara et salata

18:00 2 kanat

1 simit 4 ekmek mi

bilmiyodum yıllardır diet denen zıkımn içindeyim ama bilmiyordum daha simit de bitti bnm için

Ben de simit yedikten sonra onu yakmak için hiç aralıksız 2 saat koşmak gerektiğini, yani o kadar kalorili olduğunu duymuştum :26: Böyle böyle öğreniyoruz canım ya sıkma canını hiç.. Onun dışında suyunu da aşağıda bi mesajında yazmışsın eğer karıştırmıyorsam, 1 lt az olmuş evet ama önce 1,5 lt ye çıkmaya çalış sonra sonra yükseltirsin.Sporun da gayet iyi.

Ebruuu, buse'min söylediklerine harfiyen katılıyorum canım. Sen de bu yönde kanaat getirmişsin zaten

Busenin de dediği gibi kilonu korumak için uygun bi menü canım. Bu süre zarfında suyunu ihmal etme, sporunu da yap, ama yeme konusunda biraz daha toleranslı ol elbette

Bi ara mutlaka okuycam bebeğim

inşallah Emoş benimde sınavlarım vardı bu hafta kötü geçti ama

Sıkma canını yavru kuşum ya düzeltirsin, ama önce moralini düzelt

Allah'a emanet ol adaşım..

Ben kızlara katılmıyorum 55ken çok zayıf görünüyorsun sanki :\ Zaten boyun uzun, ondandır. Ama 55-60 arası her kilo senin için ideal bence. Benim önerimse 58 civarı

Spor çok önemli.. Tebrikler Ben de işlerim bittikten sonra fırsat bulursam yürüyüşe gitmek istiyorum. Bakalım..
hoşgeldin bebeğimmm

Hoşbuldum kuzuuuuuum

saol cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…