Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bnm kızım da ki dert maalesef bndekiyle aynı son 1 yıl için de 10 kilo aldı
endokrine götürdüm sabah kan verdi ö. sonra çıkacak sonuçları

buna 45dk yürüyüş ve 1lt de su ekliyorum ( az demyin kızlar anca bu kadar oluyor )

venüsüm iyim ben sen nasılsın annemde iltihap arttı doktora gidiyoruz şimdi tedavi için sonuçlar çıkmış kemoterapi görecek bundan sonra
geçmiş olsun canım inş. iyi sonuçlar alırsınız.

günaydın kızlar kızımı hastaneye götürdüm

güldenim simit olmsa iyiydi ama 1 lt su tüm gün boyunca mı eğer öyleyse çok az be canım.

inş. kızının sonuçları iyi çıkar erkenden önlem almak lazım

Ebru bende busiye katılıyorum çöktüysen bırakmalısin zaten yeterince zayıfsin bilmiyorum ama bencede bırak

kızlar çok sağolun yorumlarınız için ben boşuna demiyorum burası bana iyi geliyo diye sıkıntımı paylaştım iki dakikada bana yardımcı oldunuz ve kararsızlığımı giderdiniz. diyete son veriyorum ama yarın tartıldıktan sonra bugün devam yani

spora yüklenicem artık kendimi toparlıcam ve hergün burda paylaşıcam yaptığım hareketleri biraz göbeğim düzelsin yeter

sabah (07:30)

yağsız peynirli tost

öğle (12:00)

yarım tabak orman kebabı
yarım tabak bulgur pilavı
bol pul biberli yoğurt

ara

2 adet hurma

akşam (20:00)

2 parça tavuk pirzola ızgarada
1 tabak yoğurt çorbası
mevsim salatası
cacık

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

50 adet mekik

Afiyet olsun canımcım, menün iyi gözüküyor.
Çok haklısın canım ya... Öncelikle yürüyüş ile başlayacağım daha sonra bölgesel egzersizleri ekleyeceğim. 10 kilo verdim daha 20 - 25 kilo daha vermem gerek! Salmak yok!
Hihihih çok sevindim böyle hissetmene canım benim

Emoş gelmiş

daha sonuçlar belli değil Emoş tartımi değiştiricem haftaya :)

emin olun sizin sayenizde böyle hissediyorum...

Kızlar tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

busi gösterdiğin anlayış için ayrı teşekkür ederim sana hiç uzak kalmayı sevmiyorum ama fırsat bulamıyorum

canım elinden geleni yaptığına inanıyorum zaten

Evet canım bana da yıllardır diyet yapan bir arkadaşım söylemişti. Ona da diyetisyeni söylemiş

Aaaa hadi ya kontrol altına almaya başlamışsınız çok iyi olmuş canım ya
Busişim çok haklısın canım. Bu sabah tartıldım 77.1 gr çıktım ama büyük ihtimalle metabolizma şaşırdığı için böyle çıkmıştır. Yağ oranından düşmedikçe düşmüş sayılmaz zaten
[/QUOTE]

evet bebeğim ama bu hafta toparlayacaksın, menülerini kontrol edeceğim. bu hafta spora başlamanı istiyorum. toplam 35 kg vereceksin bu işin sonunda. spora başlamazsan verdiğin kiloyada pişman olacaksın, her yerin sarkacak belkide ameliyatlık olacaksın. lütfen bu işin ehemmiyetini anla ve spora yüklen. vakit yok, ders mers mahanesi istemiyorum. bunu yapmazsan kafanı dağlara taşlara vurursun sonunda hadi göreyim seni venüs, bu işin sonunda zayıf ve sarkık değil, TAŞ GİBİ ZAYIF olmanı istiyorum bebeğim.

ebrucum, senin kilo değil problemin spor, karın egzersizleri vericem ben sana. hergün gelip egzersizlerini paylaşacaksın. menünü de istersen yazarsın, ona da yorumumu yaparım. ama mutlaka sporunu yazacaksın, yaptım ya da yapmadım diye. anlaştık mı

harika bir haber burcuuu, sana inancım kat be kat artıyor her geçen gün maşallah sana, sporun da menülerin de çok güzel. benim gözümde sen 2 ay sonra taş gibi bir hatunsun bebeğim

emoşum vallahi sizi ben bu boylarınıza bu kilolarla iyiyim dediğinizi gördükçe, kendimi 50 kg da şişko hissetmeye başlıyorum. ben mi şişkoyum yoksa siz çok mu zayıf olmak istiyorsunuz, kendini çok zayıfken mi güzel görüyorsunuz anlamadım :26:

aynen spor yapacağız ikimiz de ebru ben de bu hafta büyük ihtimal mezuniyetimi isteyeceğim, beraberiz yine

sağol canım öyle yapıcam gözüm 53 teydi ama böyle kalmalıyım biraz kadınsı kalıyım erkekler çok zayıf kadından hoşlanmıyolar bence :26:

işte aaaynen öyle, aaynen bebeğim. kadın dediğin kadınsı olacak, poposu, göğsü olacak, hatları belli olacak tahta bacak, ve ergen göğsüne sahip olacaksam ne yapayım öyle zayıflığı haa dersek ki zap zayıf olur göğsüme popoma silikon yaptırırım, o zaman olur işte

menü zayıflamak için pek iyi değil çünkü bulgur pilavı olmamış canım. ama korumak için çok güzel mekik az, onu 3 er setten 30 , 30 dan her gün 90 yap bence, gün geçtikçe de arttıracağız. o göbek başka türlü çok uzun zamanda gider çünkü

bakcam canım şimdiii

busişim 55 lik fotoğrafımı bulayım da paylaşayım bi bak çok aşırı zayıf durmuyorum ama bilemiyorum:26:

ben de meyve oldugu icin zararsızdir diye dusunmustum:26:

arkadaslar bu ne boyle, yaklasık bir saat oldu gecm,iş okuyorum yaa

guya kutuphaneye gideyimde calısayım demiştim, daha ne dersi ancak gecmiş bitti.. simdide derse gidiyorum yine...
yok yok biran once telefonumun yapılması lazım, yoksa kutuphaneden kutuphaneye gecmiş cok birikiyor..

hadi bakalaım canlar, ben gidiyorum, yarın okula gelmicem.. beni merak etmeyinn

gorusuruz, bol hafiflemeli gunlerrr

evet bebeğim ama bu hafta toparlayacaksın, menülerini kontrol edeceğim. bu hafta spora başlamanı istiyorum. toplam 35 kg vereceksin bu işin sonunda. spora başlamazsan verdiğin kiloyada pişman olacaksın, her yerin sarkacak belkide ameliyatlık olacaksın. lütfen bu işin ehemmiyetini anla ve spora yüklen. vakit yok, ders mers mahanesi istemiyorum. bunu yapmazsan kafanı dağlara taşlara vurursun sonunda hadi göreyim seni venüs, bu işin sonunda zayıf ve sarkık değil, TAŞ GİBİ ZAYIF olmanı istiyorum bebeğim.

ebrucum, senin kilo değil problemin spor, karın egzersizleri vericem ben sana. hergün gelip egzersizlerini paylaşacaksın. menünü de istersen yazarsın, ona da yorumumu yaparım. ama mutlaka sporunu yazacaksın, yaptım ya da yapmadım diye. anlaştık mı

harika bir haber burcuuu, sana inancım kat be kat artıyor her geçen gün maşallah sana, sporun da menülerin de çok güzel. benim gözümde sen 2 ay sonra taş gibi bir hatunsun bebeğim

emoşum vallahi sizi ben bu boylarınıza bu kilolarla iyiyim dediğinizi gördükçe, kendimi 50 kg da şişko hissetmeye başlıyorum. ben mi şişkoyum yoksa siz çok mu zayıf olmak istiyorsunuz, kendini çok zayıfken mi güzel görüyorsunuz anlamadım :26:

aynen spor yapacağız ikimiz de ebru ben de bu hafta büyük ihtimal mezuniyetimi isteyeceğim, beraberiz yine

işte aaaynen öyle, aaynen bebeğim. kadın dediğin kadınsı olacak, poposu, göğsü olacak, hatları belli olacak tahta bacak, ve ergen göğsüne sahip olacaksam ne yapayım öyle zayıflığı haa dersek ki zap zayıf olur göğsüme popoma silikon yaptırırım, o zaman olur işte

menü zayıflamak için pek iyi değil çünkü bulgur pilavı olmamış canım. ama korumak için çok güzel mekik az, onu 3 er setten 30 , 30 dan her gün 90 yap bence, gün geçtikçe de arttıracağız. o göbek başka türlü çok uzun zamanda gider çünkü

bakcam canım şimdiii [/QUOTE]

YOK CANIM YAAA BENİM SİLİKON FALAN YAPTIRMAYA NİYETİM YOK DOĞALLIKTAN YANAYIM BEN

SPOR OLAYINA GELİNCE ÇOK İYİ OLUR BENİ SEN SPOR OLARAK TAKİP ET...
MEKİĞİM AZ EVET SABAH VE AKŞAM YATARKEN 50 ŞER KEZ YARIM MEKİK ŞEKLİNDE YAPIYORUM AMA YETERSİZ SANIRIM...:26:
O ZAMAN ŞÖYLE YAPAYIM SABAH KALKAR KALKMAZ 50 KEZ YARIM MEKİK
AKŞAM EVE GELİR GELMEZ 30 MEKİK DAHA
SONRA YATARKEN 30 MEKİK DAHA TOPLAM 110 EDER....
YA BİDE ŞU WALK AT HOME VARYA KIZLARIN YAPTIĞI ONU HİÇ YAPMADIM LESLİYİDE HİÇ BİLMİYORUM MERAK EDİP BAKAMADIM BİLE HALA BELKİ ONUNDA GÖBEK ERİTMEME FAYDASI OLUR... BU AKŞAM BİRAZ ARAŞTIRIP İNDİRİCEM NETTEN SONRADA YAPMAYA BAŞLICAM
HATTA AKŞAMA BELİMİN VE GÖBEĞİMİN ÖLÇÜLERİNİ ALIP YAZICAM SONRA HER HAFTA ÖLÇÜCEM TEKRAR
BENDE ÖLÇÜLERİMİ BİLDİRİRİM KIZLARA

EVET BU ARADA BERABER MEZUN OLUYORUZ CANIM DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…