bnm kızım da ki dert maalesef bndekiyle aynı son 1 yıl için de 10 kilo aldı
endokrine götürdüm sabah kan verdi ö. sonra çıkacak sonuçları
buna 45dk yürüyüş ve 1lt de su ekliyorum ( az demyin kızlar anca bu kadar oluyor )
geçmiş olsun canım inş. iyi sonuçlar alırsınız.venüsüm iyim ben sen nasılsınannemde iltihap arttı doktora gidiyoruz şimdi tedavi için sonuçlar çıkmış kemoterapi görecek bundan sonra
günaydın kızlar kızımı hastaneye götürdüm
Ebru bende busiye katılıyorum çöktüysen bırakmalısin zaten yeterince zayıfsin bilmiyorum ama bencede bırak
Canım ya Busecim çok haklı konuşmuş bence de... Sonuçta ben de hem kendim hem de sevdiğim adam için yapıyorum bunu, onun hayatının aşkı olabilmek için. Sen zaten zayıfsın bence iyi düşünmelisin.
boyum 1,70 tatlım 55 en iyi olduğum zmanlardı :) 57 de olur yani farketmez
günaydın bebişim iyi dersler sana :)
günaydın tatlım :) yarına inşallah iner :) benim bişeyim kalmadı yarın da son günüm olur ohh misss
akşam yediğinin saati biraz geç olmuş onun dışında çok güzel canım afiyet olsun
yeşilçayı tavsiye ederim canım çok iyi geliyo bana sana da faydası olur :)
zelişimmmm bende özledim seni ya
günaydın venüscüğüm :):)
akşam yediklerin hiç olmamış canımcımsilkelen ve kendine gel bak 7 li rakamları görmeye başladın yeniden 80 üzerine çıkma bebeğim biraz daha dikkat et lütfen
günaydın canım :) ay senin evinde internet yoktu dimi. telefon hemen gelsin o zman :)
burcuuuuuuuuuuuuharikasın kuzucum
işte böyle canım artık spora ağırlık vermen gerek 10 kilo verdin ve pek spor yapmadın vücudunda sarkmalar olmadan hemen başlamalısın canım squats yapabilirsin biz başladık 50 ile bugün 65 yapıcam :) sen de katıl aramıza :)
2 yemeğin arası 10 saat biraz çok değilmi canım?
afiyet olsun canım karataya uygun mu bilmiyorum ama akşam yemeği bu şekilde geçirilebiliyo mu?
bebeğim çok geçmiş olsun . sonuçlar iyi mi bari canım? inşallah kemoterapiden olumlu bir sonuç alır :26:
zelişim normal tartılar dijital kadar hassas olmuyo 1 kilo hassasiyetinde olduğundan aynın çıkması normal sen bi an önce ya değiştir tartını ya da yaptır canım
günaydın canım geççmiş olsun bu arada testlerden bişey çıktı mı sorun neymiş? bu arada kızın kaç yaşında?
afiyet olsun canım çok güzel protein almışsın :) simite de daha çok dikkat edersin tatlım :)
sporun iyi de suyunu arttırman lazım canım :)
ebrucum 53 olunca aşırı zayıf olmayacaksan devam et derim ama şu an gayet iyiysen (buse gibi) mezun ol canım eşin de pek hoşnut değil sanırım.
ebrucum bence de mezun olup korumaya geç tatlım
Afiyet olsun canımcım, menün iyi gözüküyor.sabah (07:30)
yağsız peynirli tost
öğle (12:00)
yarım tabak orman kebabı
yarım tabak bulgur pilavı
bol pul biberli yoğurt
ara
2 adet hurma
akşam (20:00)
2 parça tavuk pirzola ızgarada
1 tabak yoğurt çorbası
mevsim salatası
cacık
12 bardak su
2 kupa yeşil çay
50 adet mekik
Çok haklısın canım ya... Öncelikle yürüyüş ile başlayacağım daha sonra bölgesel egzersizleri ekleyeceğim. 10 kilo verdim daha 20 - 25 kilo daha vermem gerek! Salmak yok!günaydın venüscüğüm :):)
akşam yediklerin hiç olmamış canımcımsilkelen ve kendine gel bak 7 li rakamları görmeye başladın yeniden 80 üzerine çıkma bebeğim biraz daha dikkat et lütfen
işte böyle canım artık spora ağırlık vermen gerek 10 kilo verdin ve pek spor yapmadın vücudunda sarkmalar olmadan hemen başlamalısın canım squats yapabilirsin biz başladık 50 ile bugün 65 yapıcam :) sen de katıl aramıza :)
Hihihih çok sevindim böyle hissetmene canım benimkızlar çok sağolun yorumlarınız için ben boşuna demiyorum burası bana iyi geliyo diye sıkıntımı paylaştım iki dakikada bana yardımcı oldunuz ve kararsızlığımı giderdiniz. diyete son veriyorum ama yarın tartıldıktan sonra bugün devam yani
spora yüklenicem artık kendimi toparlıcam ve hergün burda paylaşıcam yaptığım hareketleri biraz göbeğim düzelsin yeter
Emoş gelmiş
daha sonuçlar belli değil Emoş tartımi değiştiricem haftaya :)
Afiyet olsun canımcım, menün iyi gözüküyor.
Çok haklısın canım ya... Öncelikle yürüyüş ile başlayacağım daha sonra bölgesel egzersizleri ekleyeceğim. 10 kilo verdim daha 20 - 25 kilo daha vermem gerek! Salmak yok!
Hihihih çok sevindim böyle hissetmene canım benim
geldim tatlım burdayım da arada bakabiliyorum ders çalışıyorum sınavlarım başlıyo
sonuçlar çok iyi olur inşallah Allah acil şifalar versin tatlımm
kızlar bu yazıyı okuyun ben çok beğendim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/alinti-yazilar/324855-yeni-dogmus-bebegin-kendi-agzindan-gunlugu.html
çok güzelmiş canım yaaa bak yine aklıma geldi hortumuda kestiler.....
Kızlar tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
busi gösterdiğin anlayış için ayrı teşekkür ederim sana hiç uzak kalmayı sevmiyorum ama fırsat bulamıyorum
canım fikrin benim için çok öenmliydi. buraya başladığımda 59 kiloydum diyete başlıcam dediğimde eşim pek ses etmedi hatta zayıfladıkça hoşuna gitti çıtır oldun dedi ama hafta sonu artık yeter dur dedi. evet yüzüm küçüldü biraz zaten vücudum çok orantlıdır benim. 38 bedenim şuan bi kaç 36 beden kıyafetimde oluyo işte. benim şuanki tek sorunum kilodan ziyade göbek bölgem sezeryandan eser kaldı yani aslında diyete değilde spora ihtiyacım var şuan yaptığım tek şey mekik çekmek o çok etkili oluyo karnımın sıkılaştığını hissediyorum...
ama arkadaşların bi spor tavsiyesi varsa uygulayabilirim. evet mezun olucam galiba ama paylaşımım devam edicek geri almıcam kararlıyım spor yapıcam size yine bildirim yapıcam burası bana iyi geliyo....
yardımın için sağol bebeğim çok iyi geldi :13::13:
kilom hakkındaki yorumlarınız için teşekkür ederim kızlarrrrrrhepsi sizin sayenizde yıllardır veremiyorum die yedim yedim ama artık çok iyiym staj pantolonumun beli bol gelio kumaş olduğu halde sizler iyiki varsınızzzzzzzz
boyum 1,70 tatlım 55 en iyi olduğum zmanlardı :) 57 de olur yani farketmez
günaydın bebişim iyi dersler sana :)
günaydın tatlım :) yarına inşallah iner :) benim bişeyim kalmadı yarın da son günüm olur ohh misss
akşam yediğinin saati biraz geç olmuş onun dışında çok güzel canım afiyet olsun
yeşilçayı tavsiye ederim canım çok iyi geliyo bana sana da faydası olur :)
zelişimmmm bende özledim seni ya
günaydın venüscüğüm :):)
günaydın canım :) ay senin evinde internet yoktu dimi. telefon hemen gelsin o zman :)
burcuuuuuuuuuuuuharikasın kuzucum
2 yemeğin arası 10 saat biraz çok değilmi canım?
afiyet olsun canım karataya uygun mu bilmiyorum ama akşam yemeği bu şekilde geçirilebiliyo mu?
bebeğim çok geçmiş olsun . sonuçlar iyi mi bari canım? inşallah kemoterapiden olumlu bir sonuç alır :26:
zelişim normal tartılar dijital kadar hassas olmuyo 1 kilo hassasiyetinde olduğundan aynın çıkması normal sen bi an önce ya değiştir tartını ya da yaptır canım
günaydın canım geççmiş olsun bu arada testlerden bişey çıktı mı sorun neymiş? bu arada kızın kaç yaşında?
afiyet olsun canım çok güzel protein almışsın :) simite de daha çok dikkat edersin tatlım :)
sporun iyi de suyunu arttırman lazım canım :)
ebrucum 53 olunca aşırı zayıf olmayacaksan devam et derim ama şu an gayet iyiysen (buse gibi) mezun ol canım eşin de pek hoşnut değil sanırım.
kızlar çok sağolun yorumlarınız için ben boşuna demiyorum burası bana iyi geliyo diye sıkıntımı paylaştım iki dakikada bana yardımcı oldunuz ve kararsızlığımı giderdiniz. diyete son veriyorum ama yarın tartıldıktan sonra bugün devam yani
spora yüklenicem artık kendimi toparlıcam ve hergün burda paylaşıcam yaptığım hareketleri biraz göbeğim düzelsin yeter
sağol canım öyle yapıcam gözüm 53 teydi ama böyle kalmalıyım biraz kadınsı kalıyım erkekler çok zayıf kadından hoşlanmıyolar bence :26:
sabah (07:30)
yağsız peynirli tost
öğle (12:00)
yarım tabak orman kebabı
yarım tabak bulgur pilavı
bol pul biberli yoğurt
ara
2 adet hurma
akşam (20:00)
2 parça tavuk pirzola ızgarada
1 tabak yoğurt çorbası
mevsim salatası
cacık
12 bardak su
2 kupa yeşil çay
50 adet mekik
kızlar bu yazıyı okuyun ben çok beğendim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/alinti-yazilar/324855-yeni-dogmus-bebegin-kendi-agzindan-gunlugu.html
emoşum vallahi sizi ben bu boylarınıza bu kilolarla iyiyim dediğinizi gördükçe, kendimi 50 kg da şişko hissetmeye başlıyorum. ben mi şişkoyum yoksa siz çok mu zayıf olmak istiyorsunuz, kendini çok zayıfken mi güzel görüyorsunuz anlamadım :26:
günaydıııngörüşmek üzere tubişim
cereeeeeeeeennnnnnnnnn100 gr vermişim, buna da şüküüür 50.3 oldum
güzel menü canım, akşamı açıklamışsın zaten, afiyet olsunbir de böyle akşam yemek zorunda kaldığında mutlaka en az 2 saat uyumadan bekle. normalde 3-4 saat uyumaman lazım ama ne kadar dayanabilirsen kardır bunu bil
göreyim seni cerenim yaakasların şişti biliyorum, üzerine bir de regl geldi. artı çıkma bariiiiiiiii tek dileğim buuuu
görüşürüz bebikom
günaydın, fark ettim zelişcim yoksun, senin özel durumundan dolayı üzerine gelmiyorum
günaydın venüscüm, akşam felaket olmuş, tüm gün boşa gitmişbu hafta menülerine nazar değdi, meyveler, muhallebiler vs. umarım artı çıkmazsın cuma günü
günaydın kaçak
günaydın burcucum, çok güzel sonuuçyüzümü güldüren bir şey görüyorum sonundaaaaa tebrikler
menüne bakacağım, lütfen kendini toparla artık venüs, yaza ne kaldı ki, koca bir yazı diyetle mi geçirmek istiyorsun, bitir şu işi de kurtul bebeğim. koruma evresinde çok daha rahat olacaksın biliyorsun
menülerini beğendim tubacım, geç de olsa paylaştığın için teşekkürlerafiyetler olsun
canım benim bir an önce annen sağlığına kavuşur dilerim, kemoterapi evresi senin için de annen için de biraz sıkıntılı olacak, şimdiden moralini yüksek tut, sonrasında annen iyileşecek birkaç aya kadar
tubacım venüse güzel menü demişsin ama o menünün akşam kısmı bir felakettifruktoz doldurmuş midesini ve yağları depolamış venüs
canım atabiliyorsan, bana özel mesaj atarsan daha iyi olur, böyle araya kaynayabilir çünkü
ay işte benim istediğim düşünce yapısı bu, takım ruhuna sağlıkalnından öpüyorum seni ceren
canım yaa, çook geçmiş olsun çoook
menünü beğendim canım, neyseki sabah yemişsin simidi, biraz da hareketliyse günün yakmışsındır. ama venüsün dediği doğru, çok riskli bir hareket
canım elinden geleni yaptığına inanıyorum zaten
Evet canım bana da yıllardır diyet yapan bir arkadaşım söylemişti. Ona da diyetisyeni söylemiş
Aaaa hadi ya kontrol altına almaya başlamışsınız çok iyi olmuş canım ya
Busişim çok haklısın canım. Bu sabah tartıldım 77.1 gr çıktım ama büyük ihtimalle metabolizma şaşırdığı için böyle çıkmıştır. Yağ oranından düşmedikçe düşmüş sayılmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?