Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tekrar geldim kismecikler yok.huuuu kızlar nerdesiniz. birzdan işten çıkacağım.çalışmayı seviyorum ama bu işi değil.acayip sıkıcı.alışmışım koşturmaya 5 dk bile boş kalmamaya şimdi çok iş olmayınca sıkılıyorum.ne yapalım çalışmaya devam. evde oturmaktansa burda oturuyorum.
bugün orucum iyiydi yani zorlanmadım acıkmadım susamadımda çok fazla ama eve gidince 2 lt devirecem inşallah. neyse öpüyorum hepinizi. genciza bacım hoşgelmişsin. Allah bağışlasın kuzucuğun çok tatlı maşallah.
bu hafta boyunca oruç tutacağım kızlar bugün ilk günüm.ramazanda tutamadığım günler vardı.onları öedeyeyim dedim. akşam iftarda yediklerimi yazarım hergün.
cumartesi günü akşam misafirim geldi. hazır yiyecekler kullandım sadece kısır yaptım. aslında onu yapacak bile halim yoktu.akşam üzeri acayip ağırlığım vardı üzerimde,kafamı zor kaldırdım.arkadaşlarada gelmeyin diyemedim.yabancı değillerdi zaten,onlar geldikten sonra açıldım.o akşam çok az kısır yedim ve bol çay içtim.
pazar günü sade klasik bir kahvaltı. öğleden sonra saat 15.30 da yarım tabak bezelye yarım tabak pilav yedim.bir bardak gazoz içtim. akşam oturup çghb yi izlerken biracık cips yedim :kedi: şekersiz nescafe içtim. benden şimdilik bu kadar.akşama bir sürü ütüm var. onları yapıp bir yandan ezeli izlicem. bu sabah oğluşum öksürerek uyandı.kusacak gibiydi.sanırım midesini üşüttü. çok masumdu zibidim bırakıp işe gelesim gelmedi. umarım iyidir şimdi özledim aşkımı.neyse tekrar gelmeye çalışırım öpüyorum canlarım.
ben tekrar geldim kismecikler yok.huuuu kızlar nerdesiniz. birzdan işten çıkacağım.çalışmayı seviyorum ama bu işi değil.acayip sıkıcı.alışmışım koşturmaya 5 dk bile boş kalmamaya şimdi çok iş olmayınca sıkılıyorum.ne yapalım çalışmaya devam. evde oturmaktansa burda oturuyorum.
bugün orucum iyiydi yani zorlanmadım acıkmadım susamadımda çok fazla ama eve gidince 2 lt devirecem inşallah. neyse öpüyorum hepinizi. genciza bacım hoşgelmişsin. Allah bağışlasın kuzucuğun çok tatlı maşallah.
Allah kabul etsin canım ne güzel tutuyorsun bende bu ay içinde tutmak istiyordum ama ahhh şu listem yok mu(
neyse 2 ay sonra inş. herşey daha ii olcak ozaman tutcam
öğlen sınavı nasıl atalattım siz karar verin
sadece yarım kase kısır 1 turşu
başka bişey yemedim tatlılar bana baktı ben onlara( Allah tan elimin ölçüsünü azaltmışım herşeyi yarım ölçü yapmıştım bitti sayılır
eşim gelincede bakalım ne yiyeceğim( kendime bişeyler hazırlamadım ama sanırım çorba ve salata ideal olcak
inş. baharcım ama tek hatam spor yapmamak( bak bugünde yapamadım çünkü misafiri bahane ettim
( napcam yaa... bu iradeyi bi tek sporda gösteremiyorum
akşam yeeğim 1 kase çorba
şimdi de çikolatamı yiyeceğim :))
iyi aksamalar kzlar nasisiniz bakalim gecmisi okuyamadim cünkü bugün kafam inanilmaz agriyor kizim hasta öksürüyor yavrum gece hic uyuyamadi haliyle bende hafta sonuda bütün evi temizledim perdeler penceler dolaplar derken cok yoruldum bide üstüne uykusuzluk gelince nakavt oldum valla
yarina insallah düzelir kuzum da bende toparlanirim
iyi akşamlar kızlar karamanlım geçmiş olsun
çok sağol hayatım,sen sıkıntı etme inşallah hayırlısı ile tutarsın.diyet olayını atlatda hayırlısı ile bişeyde kalmadı zaten.benimde borcum 10 gün falan vardır, :kedi: yapabilirsem hepsini tutmaya çalışacağımAllah kabul etsin canım ne güzel tutuyorsun bende bu ay içinde tutmak istiyordum ama ahhh şu listem yok mu(
neyse 2 ay sonra inş. herşey daha ii olcak ozaman tutcam
öğlen sınavı nasıl atalattım siz karar verin
sadece yarım kase kısır 1 turşu
başka bişey yemedim tatlılar bana baktı ben onlara( Allah tan elimin ölçüsünü azaltmışım herşeyi yarım ölçü yapmıştım bitti sayılır
eşim gelincede bakalım ne yiyeceğim( kendime bişeyler hazırlamadım ama sanırım çorba ve salata ideal olcak
Allah kabul etsin canım ben de tutamadıklarımı daha kısa kış günlerinde tutmayı düşünüyorum inşallah..senin bebişinde mi hasta oldu canım sanırım hava değişimlerinden en çok onlar etkileniyo çok geçmiş olsun adcım :teselli:
yok hayatım ne demek.ben bir sac firmasında muhasebe bölümündeyim. yani demir-çelik firması.bu sıralar işler biraz durgun.günümüzün çoğu ense yapmakla geçiyor.canım özel değilse eğer ne iş yapıyordun sen söyledin de ben mi kaçırdım acaba fisfisfis
kendi adıma ben iyi-yim çok şükür.sen nasılsın dicem ama sıkıntılar başlamış yine,geçmiş olsun hayatım.havalar bozuldu ya çocuklara bişeyler oluyor hemen.hayırlısı ile büyüsünlerde.Rabbim dermansız dert vermesin dilerim.iyi aksamalar kzlar nasisiniz bakalim gecmisi okuyamadim cünkü bugün kafam inanilmaz agriyor kizim hasta öksürüyor yavrum gece hic uyuyamadi haliyle bende hafta sonuda bütün evi temizledim perdeler penceler dolaplar derken cok yoruldum bide üstüne uykusuzluk gelince nakavt oldum valla
yarina insallah düzelir kuzum da bende toparlanirim
az yemişsin hayatım,sporuda yapmışsın bişekilde yanlız su olayı olmamış.herkese iyi aksimlar,Bugun nettim yoktu ve size bakamadim,suan baglinti hala cok kotu,
bugun yediklerimi yazayim,
sabah yarim yumurtanin beyazini,1 k,k eynir,bir lokma ekmek,
oglen 1 salkim uzum,bir lokma ekmek,ikindi benim aksam yemegim oldu 1 dolma 4 kasik yogurt,
yatmadan once cay icerim,
sporum 10 dk uydurk biseyler yaptim evde,sanberkle iki kez disarda 1 saat gecirdik hep de kostum pesine,
tek eksigim az su ictim,bugun bogazim agriyor ve hc su icemedim,biraz caylar ictim ondan az bir miktar su almis oldum,
hayırlı olsun hayatım. sende çok az beslenmişsin.bugün iş başı yaptım yeterincede yol yürüdüm spor işi tamam yani,kahvaltıda k-fleks yedim bir kase öğlen ise biraz gecikerek yedim onuda kahvaltılık türü geçirdim,akşam ise bişe yemedim sadece bir dilim mozaik yedim yeşil çayımı hüplettim peşine ki sindirmesi kolay olsun diye,şimdi yatıyorum yoruldum bugün çok biraz uyku çok iyi gelecek eminim,baharcım iyi geceler ve diğer arkadaşlarada a.s.
sanada günaydın canım.günaydın a.s.
:lepi: kaydirigubbakcemile2bugün yine erkenciyim diyetisyene gidiyoum... birazcık vermişim 65 i görmek beni çoook mutlu etti :))
amin.günaydın dosbacığım çok sevindim darısı 64e