Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben tekrar geldim kismecikler yok.huuuu kızlar nerdesiniz. birzdan işten çıkacağım.çalışmayı seviyorum ama bu işi değil.acayip sıkıcı.alışmışım koşturmaya 5 dk bile boş kalmamaya şimdi çok iş olmayınca sıkılıyorum.ne yapalım çalışmaya devam. evde oturmaktansa burda oturuyorum.
bugün orucum iyiydi yani zorlanmadım acıkmadım susamadımda çok fazla ama eve gidince 2 lt devirecem inşallah. neyse öpüyorum hepinizi. genciza bacım hoşgelmişsin. Allah bağışlasın kuzucuğun çok tatlı maşallah.

ben tekrar geldim kismecikler yok.huuuu kızlar nerdesiniz. birzdan işten çıkacağım.çalışmayı seviyorum ama bu işi değil.acayip sıkıcı.alışmışım koşturmaya 5 dk bile boş kalmamaya şimdi çok iş olmayınca sıkılıyorum.ne yapalım çalışmaya devam. evde oturmaktansa burda oturuyorum.
bugün orucum iyiydi yani zorlanmadım acıkmadım susamadımda çok fazla ama eve gidince 2 lt devirecem inşallah. neyse öpüyorum hepinizi. genciza bacım hoşgelmişsin. Allah bağışlasın kuzucuğun çok tatlı maşallah.

Allah kabul etsin canım ne güzel tutuyorsun bende bu ay içinde tutmak istiyordum ama ahhh şu listem yok mu :((
neyse 2 ay sonra inş. herşey daha ii olcak ozaman tutcam
öğlen sınavı nasıl atalattım siz karar verin
sadece yarım kase kısır 1 turşu
başka bişey yemedim tatlılar bana baktı ben onlara :(( Allah tan elimin ölçüsünü azaltmışım herşeyi yarım ölçü yapmıştım bitti sayılır
eşim gelincede bakalım ne yiyeceğim :(( kendime bişeyler hazırlamadım ama sanırım çorba ve salata ideal olcak

bu hafta boyunca oruç tutacağım kızlar bugün ilk günüm.ramazanda tutamadığım günler vardı.onları öedeyeyim dedim. akşam iftarda yediklerimi yazarım hergün.
cumartesi günü akşam misafirim geldi. hazır yiyecekler kullandım sadece kısır yaptım. aslında onu yapacak bile halim yoktu.akşam üzeri acayip ağırlığım vardı üzerimde,kafamı zor kaldırdım.arkadaşlarada gelmeyin diyemedim.yabancı değillerdi zaten,onlar geldikten sonra açıldım.o akşam çok az kısır yedim ve bol çay içtim.
pazar günü sade klasik bir kahvaltı. öğleden sonra saat 15.30 da yarım tabak bezelye yarım tabak pilav yedim.bir bardak gazoz içtim. akşam oturup çghb yi izlerken biracık cips yedim :kedi: şekersiz nescafe içtim. benden şimdilik bu kadar.akşama bir sürü ütüm var. onları yapıp bir yandan ezeli izlicem. bu sabah oğluşum öksürerek uyandı.kusacak gibiydi.sanırım midesini üşüttü. çok masumdu zibidim bırakıp işe gelesim gelmedi. umarım iyidir şimdi özledim aşkımı.neyse tekrar gelmeye çalışırım öpüyorum canlarım.

Allah kabul etsin canım ben de tutamadıklarımı daha kısa kış günlerinde tutmayı düşünüyorum inşallah..senin bebişinde mi hasta oldu canım sanırım hava değişimlerinden en çok onlar etkileniyo çok geçmiş olsun adcım :teselli:

canım özel değilse eğer ne iş yapıyordun sen söyledin de ben mi kaçırdım acaba fisfisfis

Allah kabul etsin canım ne güzel tutuyorsun bende bu ay içinde tutmak istiyordum ama ahhh şu listem yok mu :((
başka bişey yemedim tatlılar bana baktı ben onlara :(( Allah tan elimin ölçüsünü azaltmışım herşeyi yarım ölçü yapmıştım bitti sayılır
eşim gelincede bakalım ne yiyeceğim :(( kendime bişeyler hazırlamadım ama sanırım çorba ve salata ideal olcak

tebrik ederim şekerim çok güzel kurtarmışsın iyi dayanıyosun valla çok ii yapmışsın diyetisyene gitme kararı verirken birinin denetiminde olmak iradeyi çok güzel yönde etkiliyo inşallah bunun meyvelerini de toplayacaksın çok kısa bi zaman sonra..

inş. baharcım ama tek hatam spor yapmamak :(( bak bugünde yapamadım çünkü misafiri bahane ettim :(( napcam yaa... bu iradeyi bi tek sporda gösteremiyorum
akşam yeeğim 1 kase çorba
şimdi de çikolatamı yiyeceğim :))

iyi aksamalar kzlar nasisiniz bakalim gecmisi okuyamadim cünkü bugün kafam inanilmaz agriyor kizim hasta öksürüyor yavrum gece hic uyuyamadi haliyle bende hafta sonuda bütün evi temizledim perdeler penceler dolaplar derken cok yoruldum bide üstüne uykusuzluk gelince nakavt oldum valla
yarina insallah düzelir kuzum da bende toparlanirim

inş. baharcım ama tek hatam spor yapmamak :(( bak bugünde yapamadım çünkü misafiri bahane ettim :(( napcam yaa... bu iradeyi bi tek sporda gösteremiyorum
akşam yeeğim 1 kase çorba
şimdi de çikolatamı yiyeceğim :))

onu da yap canım işin olmadığında koşu bandını aç kendini sıkmadan yürüyebildiğin kadar yürü ne de olsa hiç yürümemekten iyidir yerimseniben biri çikolata mı dediiiiii delikafadulden

iyi aksamalar kzlar nasisiniz bakalim gecmisi okuyamadim cünkü bugün kafam inanilmaz agriyor kizim hasta öksürüyor yavrum gece hic uyuyamadi haliyle bende hafta sonuda bütün evi temizledim perdeler penceler dolaplar derken cok yoruldum bide üstüne uykusuzluk gelince nakavt oldum valla

geçmiş olsun canım sana da kızınada..sen iyi ol ki onlara faydan olsun di mi..dikkat et kendine..

herkese iyi aksimlar,Bugun nettim yoktu ve size bakamadim,suan baglinti hala cok kotu,
bugun yediklerimi yazayim,
sabah yarim yumurtanin beyazini,1 k,k eynir,bir lokma ekmek,
oglen 1 salkim uzum,bir lokma ekmek,ikindi benim aksam yemegim oldu 1 dolma 4 kasik yogurt,
yatmadan once cay icerim,
sporum 10 dk uydurk biseyler yaptim evde,sanberkle iki kez disarda 1 saat gecirdik hep de kostum pesine,
tek eksigim az su ictim,bugun bogazim agriyor ve hc su icemedim,biraz caylar ictim ondan az bir miktar su almis oldum,

kimseler uğramamış yahu :1no2:
ben de bugün yediklerimi yazayım
sabah klasik kahvaltı
öğle 1 tabak makarna(4-5 yemek kaşığı kadar) :utangac:
akşam da 2 yemek kaşığı kabak ve 2 yemek kaşığı kadar taze fasülye yemeği
ara yapamıyorum nedense hep ihmal ediyorum böyle giderse telefonuma hatırlatma falan kurucam
2 litre suyumu içtim yalnız yeşil çayımı içemedim :bbo:
spora gelince fırsatım olmadı evdeki işlerden falan ama yarın bi fırsatını bulup ya nivea body ya da yürüyüş yapıcam..

bugün iş başı yaptım yeterincede yol yürüdüm spor işi tamam yani,kahvaltıda k-fleks yedim bir kase öğlen ise biraz gecikerek yedim onuda kahvaltılık türü geçirdim,akşam ise bişe yemedim sadece bir dilim mozaik yedim yeşil çayımı hüplettim peşine ki sindirmesi kolay olsun diye,şimdi yatıyorum yoruldum bugün çok biraz uyku çok iyi gelecek eminim,baharcım iyi geceler ve diğer arkadaşlarada a.s.

bugün yine erkenciyim diyetisyene gidiyoum... birazcık vermişim 65 i görmek beni çoook mutlu etti :))

çok sağol hayatım,sen sıkıntı etme inşallah hayırlısı ile tutarsın.diyet olayını atlatda hayırlısı ile bişeyde kalmadı zaten.benimde borcum 10 gün falan vardır, :kedi: yapabilirsem hepsini tutmaya çalışacağım
sınavı yine geçmişsin tebrikederim canım :lepi: mamaları kararında yapmışsın ne güzel,çabuk bitince iyi oluyor gerçekten göz görmeyince gönül katlanıyor derler. kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin canım ben de tutamadıklarımı daha kısa kış günlerinde tutmayı düşünüyorum inşallah..senin bebişinde mi hasta oldu canım sanırım hava değişimlerinden en çok onlar etkileniyo çok geçmiş olsun adcım :teselli:

sağolasın canım,zamanını sen daha iyi bilirsin hayırlısı ile tutarsın inşallah.oğluşum çok şükür hastalığı sıyırdı,yani fazla ilerlemedi, midesinde sorun var gibiydi ama şükür kusma falan olmadı. dün gece çok huysuzdu,yatmak istemedi. biryerinde sıkıntısı olmayınca çok fazla huysuzlanmaz benim zibidim.pek anlayamadık neresi ağrıdığını,öyle böyle uyudu.

canım özel değilse eğer ne iş yapıyordun sen söyledin de ben mi kaçırdım acaba fisfisfis
yok hayatım ne demek.ben bir sac firmasında muhasebe bölümündeyim. yani demir-çelik firması.bu sıralar işler biraz durgun.günümüzün çoğu ense yapmakla geçiyor.

kendi adıma ben iyi-yim çok şükür.sen nasılsın dicem ama sıkıntılar başlamış yine,geçmiş olsun hayatım.havalar bozuldu ya çocuklara bişeyler oluyor hemen.hayırlısı ile büyüsünlerde.Rabbim dermansız dert vermesin dilerim.
pazar günü ne zorum vardıysa bende p...mu yere koymadım.sinir oldum zaten bir baktım saat akşam 4 olmuş ve ben hala iş yapıyorum.saat 6 gibi pestilim çıkmış olarak koltukta uyuyakaldım.oğluşta midesi yüzünden sabaha kadar mızıklandı. kadının çilesi bitmez hayatım bitmez.şükürler olsun.
herkese iyi aksimlar,Bugun nettim yoktu ve size bakamadim,suan baglinti hala cok kotu,
bugun yediklerimi yazayim,
sabah yarim yumurtanin beyazini,1 k,k eynir,bir lokma ekmek,
oglen 1 salkim uzum,bir lokma ekmek,ikindi benim aksam yemegim oldu 1 dolma 4 kasik yogurt,
yatmadan once cay icerim,
sporum 10 dk uydurk biseyler yaptim evde,sanberkle iki kez disarda 1 saat gecirdik hep de kostum pesine,
tek eksigim az su ictim,bugun bogazim agriyor ve hc su icemedim,biraz caylar ictim ondan az bir miktar su almis oldum,
az yemişsin hayatım,sporuda yapmışsın bişekilde yanlız su olayı olmamış. :olmaz: su katımış hiçbir içecek suyun yerini almıyor söyliyim dedim. buyrunnnnnnnnn

bugün iş başı yaptım yeterincede yol yürüdüm spor işi tamam yani,kahvaltıda k-fleks yedim bir kase öğlen ise biraz gecikerek yedim onuda kahvaltılık türü geçirdim,akşam ise bişe yemedim sadece bir dilim mozaik yedim yeşil çayımı hüplettim peşine ki sindirmesi kolay olsun diye,şimdi yatıyorum yoruldum bugün çok biraz uyku çok iyi gelecek eminim,baharcım iyi geceler ve diğer arkadaşlarada a.s.
hayırlı olsun hayatım. sende çok az beslenmişsin. kaydirigubbakcemile4
sanada günaydın canım.

bugün yine erkenciyim diyetisyene gidiyoum... birazcık vermişim 65 i görmek beni çoook mutlu etti :))
:lepi: kaydirigubbakcemile2
günaydın dosbacığım çok sevindim darısı 64e
amin.
bu arada sen nasılsın melzeyit.

yazılanları okudum,cevaplarımı yazdım,şimdi sıra bende.dün akşam iftarda.1 kase tavuk çorbası,1 tabak ıspanak,biraz yoğurt.akşam hem ezeli izledim,hem ütümü yaptım.yarım fincan şekersiz nescafe içtim. 2-3 tanede kurabiye yedim. gece sahur yapmıyorum.onun yerine bol su içiyorum.
tekrar uğrarım kızlar öpüldünüz.

Hızlı kilo kaybı Dila’yı öldürmüş Paylaş

Orhan SAAT / ıSTANBUL 6 Ekim 2009

Doktor Muzaffer Kuşhan’ın ıstanbul Polonezköy’deki zayıflama kliniğinde hayatını kaybeden 19 yaşındaki Dila Kurt’un, hızlı kilo vermeye bağlı olarak gelişen kronik kalp rahatsızlığından öldüğü açıklandı.
FAZLA kilolarından rahatsız olan Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Dila Kurt (19), geçen yıl Kuşhan’ın kliniğine başvurdu. Kurt burada kamptaki diğer herkesle beraber uzun yürüyüşlere ve egzersizlere başlatıldı. Genç kız, sıkı bir egzersiz programıyla 45 günde 15 kilo verdi. Ancak yoğun tempoya alışık olmayan bünyesi, 7 Eylül 2008’de iflas etti. Kendisini ziyarete gelen annesi Şule Kurt ve kardeşi Şima Kurt ile birlikte vakit geçiren Dila Kurt, oturduğu yere yığılınca aile kızlarının kalp krizi geçirdiğini anladı. Fakat ailenin çabaları ve Kuşhan’ın müdahalesi sonuç vermedi.

Tazminat davası açıldı
Kuşhan’ın kliniği, olaydan bir hafta sonra Beykoz Belediyesi’nce mühürlendi. Dila’nın annesi Şule Kurt ve babası Levent Kurt, Beykoz 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne Muzaffer Kuşhan hakkında, 1 milyon 500 bin TL’lik, ıstanbul 1. ıdare Mahkemesi’ne de Sağlık Bakanlığı aleyhinde 400 bin TL’lik, maddi ve manevi tazminat davası açtı. Öte yandan, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na, Kuşhan ile doktorlar Işılay Erdoğan ve Turabi Yerli hakkında görevi ihmal ve kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulunuldu.

44 günde 15 kilo vermiş

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi sonucu 13 ayda hazırlanan rapor, dün Beykoz Cumhuriyet Savcılığı’na ulaştı. Raporda genç kızdan alınan kan ve doku örneklerindeki tüm bulgularının normal olduğu belirtildi. Adli tıp raporunda, Kurt’un 44 günde 15 kilo kadar zayıfladığı, genç kızdaki kronik kalp damar hastalığının, hızlı kilo vermesiyle aktif hale geçtiği vurgulandı. Kurt’un kliniğe yatarken tiroid fonksiyonları ile ilgili tetkikin dışında herhangi bir sağlık tetkikin yapılmadığının kaydedildiği raporda, uzmanlar fizyolojik kilo verme hızının ayda 2-4 kilo arasında olması gerektiğini vurgulayarak, “Obez kişilerde hızlı kilo vermenin kronik kalp hastalığının aktif hale geçirebileceği tıbben bilinmektedir” dedi.
AıLENıN AVUKATI

‘ıhmal öldürdü’

Kurt Ailesinin Avukatı Kaan Oral, Adli Tıp Kurumu raporunun, Dila’nın aleyhine bugüne kadar ortaya atılan iddiaların gerçek dışılığını ortaya koyduğunu söyledi. Avukat Oral “Dila‘nın hiç ilaç kullanmadığı bu raporla tespit edilmiştir. Dr. Kuşhan’ın Dila’nın ölüm sebebi ile ilgili ortaya attığı katil gen iddialarının asılsız olduğu da ortaya çıktı. Dila’nın ihmal neticesinde öldüğü belirlendi” dedi.

‘Ayda bir kilo verilmeli’
Memorial Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez: “Aşırı ve hızlı zayıflamada yeteri gıda alınmadığı için vücutta bulunan yağ depoları yakılmaya başlıyor ve bunun yanında yağ yakılma ürünleri (toksin) ortaya çıkıyor. Bu toksinler kanın damar içinde pıhtılaşma eğilimini artırarak ani kalp krizleri ve ölümlere neden olabiliyor. Biz hastalarımıza ‘ayda bir kilo veriniz geri almayınız’ diyoruz.”

kızlar haberi paylaşmak istedim özellikle kırmızı renkteki yazılara dikkat.

Back
X