Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy ya muhabbet kaçmış yine :(( bu arada adcım sende benim gibi zonguldakta yaşıyosun ben diyetisyen yada bir beslenme uzmanıyla görüşüp konuşmak istiyorum ama malesef burda imkanlar çok kısıtlı bu yönden senin bu konu dahilinde bilgin var mı?
bu arada bayanlar kalktığımda yarım litre ılık su içtim ve kahvaltıda tost yedim bir tatlı kaşığı kadarda ekmeksiz çukolata yedim :(( (dayanamadım) ardından yeşil çayımı içtim,adet olduğumdan vücudum çok rahatsız kendimi tuhaf hissediyorum:(( akşama da köfte yapmak istiyorum ama karar veremedim köfteyi nasıl yapsam diye,fikir vermek isteyen var mı bu konuda? CADIARZU

iyi akşamlar kızlar karamanlım geçmiş olsun
merhaba canim sagol bugün biraz dah iyi kizim sen nasilsin hayatim
onu da yap canım işin olmadığında koşu bandını aç kendini sıkmadan yürüyebildiğin kadar yürü ne de olsa hiç yürümemekten iyidir yerimseniben biri çikolata mı dediiiiii delikafadulden

geçmiş olsun canım sana da kızınada..sen iyi ol ki onlara faydan olsun di mi..dikkat et kendine..
cok sagolbirtanem kizim da bende bugün daha iyiyiz en azindan dün gece iyi uyudu sen nasilsin canim halan daha gitmedi mi nasisl gidiyor kilo verme isi
çok sağol hayatım,sen sıkıntı etme inşallah hayırlısı ile tutarsın.diyet olayını atlatda hayırlısı ile bişeyde kalmadı zaten.benimde borcum 10 gün falan vardır, :kedi: yapabilirsem hepsini tutmaya çalışacağım
sınavı yine geçmişsin tebrikederim canım :lepi: mamaları kararında yapmışsın ne güzel,çabuk bitince iyi oluyor gerçekten göz görmeyince gönül katlanıyor derler. kaydirigubbakcemile3

sağolasın canım,zamanını sen daha iyi bilirsin hayırlısı ile tutarsın inşallah.oğluşum çok şükür hastalığı sıyırdı,yani fazla ilerlemedi, midesinde sorun var gibiydi ama şükür kusma falan olmadı. dün gece çok huysuzdu,yatmak istemedi. biryerinde sıkıntısı olmayınca çok fazla huysuzlanmaz benim zibidim.pek anlayamadık neresi ağrıdığını,öyle böyle uyudu.

yok hayatım ne demek.ben bir sac firmasında muhasebe bölümündeyim. yani demir-çelik firması.bu sıralar işler biraz durgun.günümüzün çoğu ense yapmakla geçiyor.

kendi adıma ben iyi-yim çok şükür.sen nasılsın dicem ama sıkıntılar başlamış yine,geçmiş olsun hayatım.havalar bozuldu ya çocuklara bişeyler oluyor hemen.hayırlısı ile büyüsünlerde.Rabbim dermansız dert vermesin dilerim.
pazar günü ne zorum vardıysa bende p...mu yere koymadım.sinir oldum zaten bir baktım saat akşam 4 olmuş ve ben hala iş yapıyorum.saat 6 gibi pestilim çıkmış olarak koltukta uyuyakaldım.oğluşta midesi yüzünden sabaha kadar mızıklandı. kadının çilesi bitmez hayatım bitmez.şükürler olsun.

az yemişsin hayatım,sporuda yapmışsın bişekilde yanlız su olayı olmamış. :olmaz: su katımış hiçbir içecek suyun yerini almıyor söyliyim dedim. buyrunnnnnnnnn

hayırlı olsun hayatım. sende çok az beslenmişsin. kaydirigubbakcemile4

sanada günaydın canım.

:lepi: kaydirigubbakcemile2

amin.
bu arada sen nasılsın melzeyit.

adcim sagol canim evet ya havalar bozmaya basladi bide benim kzim cok aksi ve inat:umursamaz: evde corapsiz gezmek istiyor evim yerden kaloriferli ama yine uzun birsey giymek istemiyor cacuk ya yazin alisti sort tisort gezmeye bide süslüzemuszemus tabiki hanim beni gözünden kacirdigi anda solugu dolabta aliyor hemen sort ve askili liar giyiliyor ne yapacam bu kizla ben
meliscim bu aralar cok yogunsun galiba minik kuzun nasil benim yerime öp onuŞeniz
dosba canim gayet iyi gidiyorsun yakinda mezun olacak gibisin valla neyse sen mezun olda senin yerine ben geleyim belki ugurlu gelir senin yerine gecmek bende biran önce veririm kilolari
unuttugum arkadaslar varsa alinmasin aramiza yeni katilanlar oldu onlarda iyilerdir umarim
kendinize iyi bakin :1hug:

karamanlı canım en yeter ki iyi ol aramıza dönmeye karar ver... bende bu güzel dileklerini umut edyorum vee hemen yerimi vermeye razıyım.... ayyy bi an hayal ettim ne güzel olur diye :))

şimdi de dağ kekiği çayımı içiyorum karamanlı iltihaplar için ok faydalıymış tavsiye ederim... bir de mide sorunu olanlar için ... ben zevkine içiyorum önceden normal kekik içmeye çaılışırdım ama sevmezdim bunun tadı çok güzel... tavsiye ederim

kızlarrr nerdesiniz dağıldık yine...patbori nerde??? sho nerde ??acıbiber bi göründü kaçtı ??? emirel ne zaman dönecek?? melzeyit canımmm daha toparlanamadın sanırım... Allah sabır versin :(

cok sagolbirtanem kizim da bende bugün daha iyiyiz en azindan dün gece iyi uyudu sen nasilsin canim halan daha gitmedi mi nasisl gidiyor kilo verme isi

saol canım ben de fena sayılmam işte halam hala burda hastane işleri bitecek gibi görünmüyo ordan oraya sevkedip duruyolar artık o da sıkıldı hastane işlerinden sanırım gitmeye karar verdi bakalım ne zaman ama bilemiyorum..

kızlarrr nerdesiniz dağıldık yine...patbori nerde??? sho nerde ??acıbiber bi göründü kaçtı ??? emirel ne zaman dönecek?? melzeyit canımmm daha toparlanamadın sanırım... Allah sabır versin :(

hakkaten eskisi gibi katılım yoğun değil bi de zenim poly ve gülizgül arkadaşlarımız izinli olarak mı görünüyolar yoksa ayrıldılar mı aramızdan dosbacım?

zenim ve güzlizgül izinli olarak biliyorum poly den haberim yok canım
bu arada açık havada 30 dk yürüdüm :(( biraz daha yürüyecektim ama hava malum :((

selam kızlar yine kimsecikler yok ama :(( bugün yürüyüşümü yaptım çok mutluyum,akşam yemeğinde de köfte patates vardı yanında da bir kaşık pilavla ama yemek kızartma olarak değil ve bir kaseye yakın yoğurt yanında yedim şimdi ise yeşil çayımı içiyorum :)))

kimseler uğramamış heralde herkes yeni sezon iş yoğunluğuna alışamadı daha ben de yatıyorum şekerlerim..
dosbam bugün sözümü tutamadım spor konusunda ama yarın telafi edicem hayatım..
yediklerime gelince hepsi klasik menümden kaçamak olarak 1 tane çikolata var onu saymazsak tabi :utangac: 2 litre suyumu ve bi tane form çayımıda içtim birazdan yatarım..yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi..

bugün öğlen haddinden fazla yedim ama akşam 2 saat yürüdüm ve akşam yemeği yemedim neyse yarın az yiyip telefi edicem artık

klasik kahvaltımı yaptım
bugün gezmeye gitcem bakalım ne yiyeceim umarım salata vardır??? ayy çok komik oldum... hiç gittiğim kişinin ne yaptığını düşünmezdim kendimi tuhaf hissettim :))

aman allahım kimseler uğramıyor artık neler oluyor ya kızlar çırpının biraz bende bugün daha iyiyim saba haz bir kahvaltı yaptım ama şuan çok açım

ben geldim. Dün yine tahmin edeceğiniz üzerine kızımı uyuturken bayılmışım. Sabahki dersi yüksek lisanstı çok yormadı ama ö.sonraki çok yorucuydu, 3 saat 100 öğrenciye laf anlat, sesim kısıldı valla. Neyse eve yorgun geldim eşim nöbetçiydi annemlerde kaldık ama benim yüzümü pek görmediler torunlarıyla oynadılar hep sonra da uyuduk beraber.
Bugün evdeyim mutluyum, kızım uyudu uyansın azıcık gezmeye götürürüm hava çok güzel bana da yürüyüş olur biraz.

yoğun olduğunu tahmin ettim hayatım. yemeklerini hergün evden getiriyorsun dimi canım,en iyisini yapıyorsun.şu su olayını bende azalttım.dün sadece 1.5 lt iiçtim.tekrar 2.5 yapmam lazım.
sağol meliscim.yoğun günlerde gerçekten zor olur. en iyisi durgun günlerde tutmak.ne güzel böyle bir şans veriliyor bize.borçlarımı ne zaman istersek ödüyoruz. :Saruboceq:

evet adcım öğlenleri evden getirmeye çalışıyorum, arada ağzıma tepiştiriyorum zeytinyağlı bir yemek iyi oluyor. Yemekhaneye gidince çok yiyorum çünkü. Dün de çok az su içtim :(
Adcım ben bugün de tutamadım annemlerdeydim sahura kalkamadım falan yarın başlarım büyük ihtimal, aslında ramazanda çok mutluydum az yiyordıum şişkinliğim yoktu harikaydı şimdi çok şişim yine.

canım senin uzun hırka giyecek neyin varki sanki :) dedikoduya gelince her öğrenci hocası hakkında dedikodular yapar bu kaçınılmaz bi gerçek sen de yapmışsındır zamanında yerimseniben

toto var toto :)
yaptım tabi çok zevkli oluyor canım. Ama hayatım bak bütün ders boyunca arkam öğrnciye dönük tahtaya yazıyorum da yazıyorum ondan dedim uzun giyeyim diye.

ayy ya muhabbet kaçmış yine :(( bu arada adcım sende benim gibi zonguldakta yaşıyosun ben diyetisyen yada bir beslenme uzmanıyla görüşüp konuşmak istiyorum ama malesef burda imkanlar çok kısıtlı bu yönden senin bu konu dahilinde bilgin var mı?
bu arada bayanlar kalktığımda yarım litre ılık su içtim ve kahvaltıda tost yedim bir tatlı kaşığı kadarda ekmeksiz çukolata yedim :(( (dayanamadım) ardından yeşil çayımı içtim,adet olduğumdan vücudum çok rahatsız kendimi tuhaf hissediyorum:(( akşama da köfte yapmak istiyorum ama karar veremedim köfteyi nasıl yapsam diye,fikir vermek isteyen var mı bu konuda? CADIARZU

canım artık çok geç ama ben köfteyi ızgara yapardım hep, öyle sert oluyor kızım da yesin diye şimdi köfteyi koyup üzerine domates biber üzerine domates salçalı su pişiriyorum bazen altına patates de koyuyorum melis çok güzel yiyor. Ayy bebek annelerine menü verir gibi oldum. Yani tatlım klasik yapıyorum işte.

adcim sagol canim evet ya havalar bozmaya basladi bide benim kzim cok aksi ve inat:umursamaz: evde corapsiz gezmek istiyor evim yerden kaloriferli ama yine uzun birsey giymek istemiyor cacuk ya yazin alisti sort tisort gezmeye bide süslüzemuszemus tabiki hanim beni gözünden kacirdigi anda solugu dolabta aliyor hemen sort ve askili liar giyiliyor ne yapacam bu kizla ben
meliscim bu aralar cok yogunsun galiba minik kuzun nasil benim yerime öp onuŞeniz
dosba canim gayet iyi gidiyorsun yakinda mezun olacak gibisin valla neyse sen mezun olda senin yerine ben geleyim belki ugurlu gelir senin yerine gecmek bende biran önce veririm kilolari
unuttugum arkadaslar varsa alinmasin aramiza yeni katilanlar oldu onlarda iyilerdir umarim
kendinize iyi bakin :1hug:

canım kızına süslü terlik patik falan alsan belki sever o hevesle giyer. Bizim de yerler soğuk henüz kaloriferler yanmadı ben ayakkabı ile gezdiriyorum.
Ben iyiyim canım kuzucuk da iyi işte büyüyor.
Öpüyorum sen de kendine iyi bak canımcım.

:kedi:

hakkaten eskisi gibi katılım yoğun değil bi de zenim poly ve gülizgül arkadaşlarımız izinli olarak mı görünüyolar yoksa ayrıldılar mı aramızdan dosbacım?

izinliler de pek döneceklerini sanmıyorum.
çok uzun süre izinli olan ve hiç haber çıkmayan zaman aşımına uğruyor doğal olarak yeni üyeler çaağırıyorum ama asutaha da pek katılım sağlayamadı alışır umarım.

klasik kahvaltımı yaptım
bugün gezmeye gitcem bakalım ne yiyeceim umarım salata vardır??? ayy çok komik oldum... hiç gittiğim kişinin ne yaptığını düşünmezdim kendimi tuhaf hissettim :))

canımçok gemeye gidiyorsum ama iyi kendine hakim olabiliyorsun be herşeyi indirirdim mideye.

aman allahım kimseler uğramıyor artık neler oluyor ya kızlar çırpının biraz bende bugün daha iyiyim saba haz bir kahvaltı yaptım ama şuan çok açım

evet melzeyitim takımı dosba ile bahar götürüyor sağolsunlar :)
kafamçokkarıştı
iyi olmana sevindim tatlım ne yapcaksın hayat devam ediyor. kaydirigubbakcemile3

mrb ben yeni kayıt oldum benim amacım insallah kilo vermek...
bende sizler gibi çizelge koymak istiyorum nasıl koyabilirim acaba

baharcım ben vardım ama :((( bende yatıyorum şimdi iyi geceler herkeze...

canım sanırım karşılaşamadık yoksa sohbet ederdik çıkmadan önce :1no2:

bugün öğlen haddinden fazla yedim ama akşam 2 saat yürüdüm ve akşam yemeği yemedim neyse yarın az yiyip telefi edicem artık

2 saat yürümüşsün daha ne olsun yerimseniben

klasik kahvaltımı yaptım

bence alışkanlık haline getirmen ömür boyu işine yarar canım en azından hafif beslenmen gerektiği her zaman aklının bir köşesinde olur di mi kaydirigubbakcemile5

evet canım sanırım iş güç yoğunluğundan eskisi kadar katılım olmuyor..iyi olmana sevindim hayatım..

toto var toto :)
yaptım tabi çok zevkli oluyor canım. Ama hayatım bak bütün ders boyunca arkam öğrnciye dönük tahtaya yazıyorum da yazıyorum ondan dedim uzun giyeyim diye.

izinliler de pek döneceklerini sanmıyorum.
çok uzun süre izinli olan ve hiç haber çıkmayan zaman aşımına uğruyor doğal olarak yeni üyeler çaağırıyorum ama asutaha da pek katılım sağlayamadı alışır umarım.

o toto hepimizin başına bela canım sırnaşık şey sanırım onun için de bölgesel hareketler yapmak lazım yürüyüşün yanı sıra akannehir
haklısın canım izinlilerden hiç ses seda yok arada bir gelip bi selam verseler varlıklarını belli etseler ona göre bekleyiş olur aslında veya devam etmeyeceklerse de bunu da yine bildirmeleri gerekir diye düşünüyorum vereliniortak

Back
X