Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah acil şifalar versin canım, beterinden saklasın. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olur senin ve ailen için![]()
havuçta şeker çok.. ev temziliği güzel kalori yaktırıyor..birde ev temizya extra mutlu oluyor insan..
döner etmi tavukmu ekmeğini yedinmi ..yürüyüş yapman süper ...
görüşürüzzzzz canım![]()
Nur'cum bu özel bir durum seninle alakası yok. Üstüne alınma sakın. Benden kaynaklanan bir hata oldu. Ama düzelteceğiz inşallah.
Hani demiştim ya bebiş sevmeye gittik diye, çok tatlı çok şirin bişey maşallah.. Bu arkadaşım oldukça kilolu hamile kalmıştı, hep kiloloydu ama evlendikten sonra biraz daha almıştı.. Tam net bilmiyorum ama boyu 1,55 falan, kilosu 90a yakındır... Neyse, ben en son 4 aylıkken görmüştüm, 4-5 kilo almıştı, oturup kalkarken bile zorlanıyordu.. Ay nasıl olacak bu iş, sağlıkla geçse 9 ay dedim içimden.. Sonra da başka şehirde olduğundan görüşemedik.. Doğum yapalı 10 gün oldu, bir gördüm, ilk halinden bile zayıf... 5.aydan sonra hamilelik şekeri çıkmış, sıkı bir diyete sokmuşlar veee, hazır olun, o aldığı kiloları vermiş, hamileliği 1 kiloyla tamamlamış.. Bugün hamile kaldığından 8 kilo daha zayıfmış, bebek de 3 küsür.. :)) ikisi de çok sağlıklı görünüyorlar... Çok ilginç geldi, paylaşayım dedim)
ahahahahahahah çok iyi ya kızım hep diorum ya bu adam senin geleceğin
kaptancım ben normalde buralarda olurdum ama annemin izin günüydü bahar temizliği yaptık cam çerçeve dip köşe yeni bitti dha
ayyyy çok iyi kaptancımmmmmmmmm çok sevindimmmmm
canım öğlen ekmek çok az olmuş ve 2 den fazla yap şu suyunu artık bak çok yararını görceksin![]()
İnşallah canım gerçekten dünyanın en güzel duygusu anne olmak
Hoş geldin Zeliş'cim. Umarım devamı gelir jilianın. Annen nasıl bu arada?
Zaten diyet yapmayacağım Emine'cim. Bu şekilde de kilo verebiliyorum. Baktım istediğim gibi gitmezse kilolarım, sütüme zararı olursa bi süre daha çıkarım listeden. Zaten ikinci kez yarışacağım için karne de alamayacağım. Süt içinde bol bol su içiyorum zaten. Oda yardımcı oluyor zayıflamama. En son geçen hafta 70,6 kiloydum. Bakalım bu cuma kaç çıkacağım. Ama artık doğumdan önceki kadar aktif olamayacağım. Bulduğum her fırsatta gelmeye çalışıyorum ama bazen gerçekten hiç fırsatım olmuyor. Artık birazcık idare edeceksiniz beni.![]()
haklısın kaptan ya dışarıdan gelmiştim yürümüştüm baya ekmeğe verdim kendimi ama sporla eritirim :26: su 2.5 olsa olurmu :26:
emoş öyle deme ya vakit buldukça buraya kaçıyorum bu gün tatil ya daha uğrarım kiii![]()
Ebru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)
menüm
12.30 gibi
2 yumurta
beyaz ve kaşar peynir
badem
akşam 7 gibi
mercimek çorbası
salata
yoğurt
3 lt su
selam kizlar.
dün internetim hic yoktu. önceki aksam yürüyüse cikip geldigimde net gitmisti.
dün sirketi aradik fakat uzun sürer 2 mayista düzeltebiliriz dediler
sürekli gözüm modemin üzerindeki IsIktaydi. yandigi anda hemen foruma geldim.
heran yine gidebilir.
su 5 mesaji en azindan doldurmak istiyorum insallah ozamana kadar gitmez![]()
dünki menüm
kahvalti 9:00
2 yumurta yagsiz omlet
1kk peynir 45% yag orani
1 dilim tam bugday ekmegi
13:00
1 hurma
16:00
döner
salata
1 ayran
18:00
2 kuru kayisi koyu
2,5 lt su
1,5 saat yürüyüs
bugünki menüm
kahvalti 11:00
2 yumurta
1 kk beyaz peynir 45% yag orani
1 dilim bugdayli tost ekmegi
2 bardak yesil cay
17:00
2 balik filet izgara 200gr toplam
salata ( 2 domates, 1 havuc, biraz kirmizi lahana)
+ 1 tk sivi yag
2 bardak yesil cay
4 bardak yesil cay
1lt su ( yatana kadar en az 1 litre daha icerim)
bugün disari cikip yürüyüs yapamadim (1 mayis)
evde temizlik yaptim baya yoruldum, sanirim leslie de yapmam.
anladim canim tesekkür ederim.
ozaman kahve icebilirdim bugünde ama kendimi temizlige verince aklima bile gelmedi :26:
ciddimisin canim, nereden aldin bu bilgiyi?
ben bir zararini görmedim henüz :44:
sabah(11:00)
2 yumurta ile biberli yağsız omlet
3 zeytin
çatalın ucuyla peynir
domates salatalık
1 dilim tam bugday
4 bardak şekersiz çay
öğle(14:30)
1 dilim tam bugday
5 zeytin
yarım kk peynir
3 bardak şekersiz çay
akşam (19:00)
1 kaseden az mercimek
1 tabak yogurtlu madımak
salata
2.5 litre su
500 ml yeşil çay içicem
20 dk bacak hareketi yapcam
5 saat temizlik yaptım![]()
önce menümü yazayım..
sabah 8:30 sirkeli su
kahvaltı 9:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 çay bardağı süt
1 domates
1 salatalık
öğle 12:30
tavuk göğsü haşlama
1bardak ayran.
ara 15:30
1 kase yoğurt pulbiberli zencefilli
akşam 18:30
yumurtalı ıspanak kavurma
2 kaşık yoğurt bol pul biberli..
su 2 litre oldu ..
spor ev temziliği![]()
13738. mesajdaki alintilarima o an cvp veremedigim icin tekrar alintilayamadan cvp yaziyorum:
Alıntı limonlubrokoli kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim
canim idollerimden biri olarak sana yakistiramadim, fakat neyseki resimde gördüm cok kücüklermis o cislar. ama yinede cis sonusta kücük ama tehlikeliler.
sanirim listede suan olmamanin rahatligi var ama olmasin. sana güveniyorum hemen düzeltecegini biliyorum![]()
Eki Görüntüle 700129 madımak yemeğiEki Görüntüle 700130 tazesi
konu ne bulamadım da anlayamadımda halledebildinizmi?
kahvaltılık lar zamanla kilo yapıyor menünde sebze olsa sağlığın içinde iyi olur..
havuçta şeker çok.. ev temziliği güzel kalori yaktırıyor..birde ev temizya extra mutlu oluyor insan..
döner etmi tavukmu ekmeğini yedinmi ..yürüyüş yapman süper ...
hoş geldin çok iyi ettin..
kuş menüsüne devam karataymı yapıyorsun ayşe..
çok şükür harika maşallah..
spor çok olmuş ..![]()
:13:
maşallah size ..ne güzel anlatmışsın ..
kötü itiraf ebru geliyor artık dikkat ..
menün güzel..
geçmiş olsun bişey çıkmaması iyi..
kendşinde farkındasın yorum yok..
güzel spor olması zaten artı puan..
banada spor hocası dedi. yoksa spor sonrası protein yenmesi gerektiğini biliyorum..
güzel menü..![]()
mesajlr kime atılıyor..benim çıkmam gerek.akşam şifa çalışmam var. orayada bakmam gerek...![]()
Cnm bız 3 sene once 0,8den almıstık kredıyı, sımdı 0,7le başka bankaya taşıdık.. 10 yıl almıştık 2 yıldan fazlasını ödedik, 6 ay da kısaltıyoruz , 7 yıl kalıyor) istersen , sorunuz varsa konuşalım cnm, biz çok araştırdık
Canın sağolsun kuzum, bi daha yapmazsın sen![]()
Hani demiştim ya bebiş sevmeye gittik diye, çok tatlı çok şirin bişey maşallah.. Bu arkadaşım oldukça kilolu hamile kalmıştı, hep kiloloydu ama evlendikten sonra biraz daha almıştı.. Tam net bilmiyorum ama boyu 1,55 falan, kilosu 90a yakındır... Neyse, ben en son 4 aylıkken görmüştüm, 4-5 kilo almıştı, oturup kalkarken bile zorlanıyordu.. Ay nasıl olacak bu iş, sağlıkla geçse 9 ay dedim içimden.. Sonra da başka şehirde olduğundan görüşemedik.. Doğum yapalı 10 gün oldu, bir gördüm, ilk halinden bile zayıf... 5.aydan sonra hamilelik şekeri çıkmış, sıkı bir diyete sokmuşlar veee, hazır olun, o aldığı kiloları vermiş, hamileliği 1 kiloyla tamamlamış.. Bugün hamile kaldığından 8 kilo daha zayıfmış, bebek de 3 küsür.. :)) ikisi de çok sağlıklı görünüyorlar... Çok ilginç geldi, paylaşayım dedim)
iyi geceler çıtırlarım öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Hadi iyi geceler tatlım, yol yorgunuyum walla, uykum geldi.. Sabah da 6da kalkıcam)
Emooş, yrn yazıcam sana bugunku mesaj sayımı
Öpüldünüüzzzz 13. Grup güzelleriiii...
Canlarim ben cikiyorum artik,
yarin erkenden islerim var.
Görüsmek üzere insallah net gitmezse![]()
Ceren jillianı busi dambılsız yapabilirsin demişti ama yinede ebru şallı videolarna bakacaktim bizim evdeki interneti kestik o yüzden jilliana mecbur kaldım çünkü önceden indirmiştim videosunu
gıcık burcuuu nasılda alay etmiş ekmek az diyesuyu 2.5 yapsam yeterli olurmu burcu yoksa illa 3 mu olacak :26:
ebrum annem de böyle hiç spor diyet yapmadan kilo vermişti sadece bol et ürünü tüketti gerçi 60 kiloydu zaten 7. ayda 55 e düştü :) ben hiç çekmemişim ona 50 yaşında kadın halen benden zayıfssen de çok geçmeden verirsin inanıyorum :)
tatlım menünü alıntılamayı unutmuşum :) öğlenki ekmek 2 dilim olsa çok göze batmazdı :) suyunda önce 2,5 içmeye alış sonra 3 e çıkart su konusunda çok sıkıntılısın su içmeye alışman bile zaman aldı çünkü
biliyorum tatlım durumunu :) en azından bi meraba derdin de ondan azcık trip attım sana :)
bu süper bi haber zelişciğimçok sevindim annenin iyi olmasına daha da iyi olur inşallah :)
ayşecim seni haftanın su kraliçesi ilan ediyorumher zmaanki gibi karatay süper olmuş
![]()
farkettim canım :) yurtdışında olmasan telefonla haberleşelim dicem ama çok yazıyo![]()
yürüyüşün suyun süperakşamki kayısı biraz sıkıntılı sadece afiyet olsun tatlım arayı da yapmışsın gözümden kaçmadı
![]()
suyunu inşallah arttırmışsındır tatlım. afiyet olsun gayet sağlıklı bi menü olmuş![]()
kahvede çok sıkıntı yok tatlım şekersiz ve süt tozu kullanmazsan iy bile :) hatta bi dergide okudum kahve çekirdeği yemek bile yağ yaktırıyomuş
ben yumurtayı her gün yiyorum 1 tane yiyenler için sıkıntı yok 2den fazla yiyenlerde sadece beyazını yiyin diyolar çünkü sarısı kolesterol yapabiliyo
burcuuuuuuu sabahki yumurta dışında hiç protein yok güçsüz kalacaksın dikkat et canım dünde yoktu sanırım ya da yanlış mı hatırlıyorum bilemedim:26:. afiyet olsun :)
deryaaaa sen niye daha önce gelmedin böyle örnek menülere ihtiyacımız var :) ben ben ben bayıldım
ne desen haklısın canım yaptım bi hata azarı yiyim bi daha yapmiyim dedim iyi de oldu ağzıma sürmücem artık
burcuuu bu bizim cacık ya babaannem cacık derdi küçükken hiç anlamazdım böreğin içine de koyardı çok güzel tadı yemek olarak hiç yemedim merak ettim tadını :)
evet canım ebru da geldi :) bundan sonra daha da dikkat edicem hedefime çok az kalmışken yapmamam gerekirdi
bana atıyosun canım pazartesiden itibaren hiç göndermemişsin hepsini sayıp gönderirsin :)
150.000lik bi ev baktık 30unu çıkartabileceğiz ama 120.000 de krediyle almak çok zor. esad tek çalıştığı içinde onay da sıkıntı oluyo garanti vermedi mesela. ya babasının üzerinden alıcaz ya da bi süre daha beklemek zorunda kalıcaz hayırlısı bakalım :)
çok iyi yaaaşimdi emziriyo biraz daha verir mutlaka :)
iyi geceler tatlım
tamam tatlım iyi geceler ben öpüyorum
görüşürüz canım
jillianı yap sen canım ağırlıksız yapınca sıkıntı yok bende ağırlıksız yapıyodum kollarım inceldi ama ağırlıkla kas yapıyo kilon çok olduğundan ağırlıkla yapma sakın :)
Bugünkü Menüm
sabah(10:00)
1 h. yumurta
1 dilim salam
1 küçük parça peynir
3 çeri domates
1 salatalık(bahçe minklerden)
1 dilim tam buğday
öğle(12:30)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurt
bol yeşillik (tere roka maydanoz marul )
ara(15:00)
2 yeni dünya
5 çilek
akşam(17:00)
1 porsiyon salçalı köfte
(5 köfte vardı çok büyük olunca 3ünü yedim, suyu ve patatesini bıraktım)
1 porsiyon cacık
salata
3 lt su, 2 fincan yeşilçay, 3 bardak siyah çay
normalde bu hafta spor yok ama 4 km lik yol yürüdük :)
yavrucuğum benden kalan yemekleri de yedi çok geldi eritmiş olduk az da olsa
ahahha canım suyu önce 2.5 yap sonra 3 yap emoşun dediği gibi artıra artıra git ben öle yaptım emin ol buraya menüyü yazdıktan sonra genelde 3 e tamamlıorum ama artık kesmioooo valla içiom bende
emoş dün menümde 2 yumurta ve türlünün içindeki et vardı ama nazar değmesin b hafta iyi kilo gitcek sanırım yani son 2 haftadır en iyi kilo
afiyet olsun emoşum sporda iyi bizdede öyle oluo kız benden kalanları yiyo patateslerini yemiorum diye ben yerim kalmasın filan dio sonra bana dio ki sen gelince kilo alıorum![]()
pek kaynatılamıcak gibi burcum saat kaç olmuş 4-5 tane mesaj var sadecegünaydın minnoşlarım bütün gün stajdayım giremeyeceğim öptüm hepinizi çok kaynatmayın yaaa![]()
Günaydın kızlaaar! Bugün tatil bitti malesef yine iş yolu gözüktü. Hazırlanıp çıkayım, ofisten yazarım. Hepinizi seviyorum.![]()
Eneeem sabahları bizim topic ne boş oluyor yahu![]()
selam kızlar geçmişi okuyayım